eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
23.9هزار دنبال‌کننده
15هزار عکس
23.6هزار ویدیو
72 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏تازه داشتم با اینکه میرین کافه چایی میخورین کنار میومدم که این فاجعه رو دیدم اخه عدسي!!!! اونم تو استكان 😐 فردا تو همین استکان عدسی نی نذارن صلوات😉 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
3.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رستورانی دیدنی در زیر دریا-مالدیو😍 فوق العاده‌است👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#پیراشکی_مرغ خمير: يك ليوان ارد نصف استكان شير ولرم يك ق غ خمير مايع بك ق غ شكر يك ق چ نمك نصف استكان روغن يك عدد تخم مرغ شير را بذاريد روي حرارت ولرم كه شد (داغ نشه) خمير مايع و شكر رو بهش اضافه كنيد و در شو بذاريد به مدت ده دقيقه تا عمل بيادارد و نمك و تخم مرغ و روغن را با قاشق مخلوط كنيد وشير را به ان اضافه كنيد و با دست ورز دهيدخمير نرمي به دست مياد كه به دست نميچسپه.كف دست خود را چرب كنيد روي سطح خمير بكشيد و بذاريد جاي كرم به مدت دو ساعت.مواد داخلش رو هر چي دوست داريد بذاريدمن مرغ ريش شده و پنير پيتزا و فلفل دلمه و سيب زميني كذاشتم.طرز پيچيدن هم هر جوري دوست داشتيد بپيچيد رومالش هم تخم مرغ و كنجد ريختم در فر 170به مدت بيست دقيقه كذاشتم نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#سبزی_مناسب_هر_غذا قورمه سبزي: تره -جعفري -گشنيز- اسفناج-شنبليله سبزی آش: جعفري -تره -گشنيز-اسفناج دلمه: شويد -نعنا -جعفري-ترخون -گشنيز- سبزی كوكو؛ جعفري- تره -شويد -گشنيز سبزي پلو؛ تره- جعفری- گشنیز- شوید- شنبلیله و کمی سیر سبزي كوفته: جعفري_تره-ترخون-مرزه-گشنيز-پيازچه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔴️۱۸ میلیون نفر با جلوگیری از اسراف درایران، سیر می شوند! ♦️فائو ،سازمان بین المللی غذا:آمار سالانه ضایعات غذایی در ایران ، تقریبا معادل ۶۰ درصد درآمد نفتی کشور است. ♦️هدر رفت روزانه غذا در ایران به ازای هر فرد ۱۳۴ کیلو کالری می‌باشد. ♦️در بخش کشاورزی نیز،سالانه ۳۰ درصد محصولات تولیدی در کشور،به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج می‌شود. ♦️آب مصرف شده برای تولید این ضایعات ۳/۹ میلیارد متر مکعب است که عدد بسیار نگران کننده ای به شمار می‌رود. ♦️طبق برآورد ها ، مجموع ضایعات غذایی و کشاورزی ایران ، به اندازه سیر کردن جمعیت گرسنه یک کشور ۱۸ میلیون نفری است 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سرمیز غذاخوردن 4 برای خوردن هر غذایی از وسیله مناسب آن بطور صحیح استفاده کنید . مثلا سوپ با قاشق مخصوص سوپ خوری، برنج و خورشت را با قاشق غذاخوری دست راست و چنگال غذاخوری دست چپ اسپاگتی و ماکارونی را با چنگال غذاهای گوشتی را با کارد دست راست و چنگال دست چپ . پیتزا را با کاردو چنگال یا با دست بین انگشت سبابه و شصت و دسر را با قاشق مخصوص میل کنید #اداب_میز_سفره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#معرفی_انواع_قاشق_چنگال_و_کارد_ چنگال چنگال غذاخوری: برای وعده ی اصلی و در کنار کارد غذاخوری استفاده می شود. معمولا چهار دندانه دارد ولی تعداد دندانه ها به طراحی چنگال هم بستگی دارد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#معرفی_انواع_قاشق_چنگال_و_کارد_ #چنگال چنگال دسر: برای دسر هایی که نرم ترند یا حاوی شیرینی نیستند. چنگال دسر و چنگال سالاد شبیه همند و به چای هم به کار برده می شوند؛ ولی چنگال دسر اندکی کوچکتر و نازک تر از چنگال سالاد است 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#معرفی_انواع_قاشق_چنگال_و_کارد_ #چنگال چنگال شیرینی خوری: عمدتا برای دسر و کیک و چیزکیک و امثالهم بکار می رود #اداب_میز_سفره 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami