#پیراشکی_مرغ
خمير:
يك ليوان ارد
نصف استكان شير ولرم
يك ق غ خمير مايع
بك ق غ شكر
يك ق چ نمك
نصف استكان روغن
يك عدد تخم مرغ
شير را بذاريد روي حرارت ولرم كه شد (داغ نشه) خمير مايع و شكر رو بهش اضافه كنيد و در شو بذاريد به مدت ده دقيقه تا عمل بيادارد و نمك و تخم مرغ و روغن را با قاشق مخلوط كنيد وشير را به ان اضافه كنيد و با دست ورز دهيدخمير نرمي به دست مياد كه به دست نميچسپه.كف دست خود را چرب كنيد روي سطح خمير بكشيد و بذاريد جاي كرم به مدت دو ساعت.مواد داخلش رو هر چي دوست داريد بذاريدمن مرغ ريش شده و پنير پيتزا و فلفل دلمه و سيب زميني كذاشتم.طرز پيچيدن هم هر جوري دوست داشتيد بپيچيد رومالش هم تخم مرغ و كنجد ريختم در فر 170به مدت بيست دقيقه كذاشتم نوش جان
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🔴️۱۸ میلیون نفر با جلوگیری از اسراف درایران، سیر می شوند!
♦️فائو ،سازمان بین المللی غذا:آمار سالانه ضایعات غذایی در ایران ، تقریبا معادل ۶۰ درصد درآمد نفتی کشور است.
♦️هدر رفت روزانه غذا در ایران به ازای هر فرد ۱۳۴ کیلو کالری میباشد.
♦️در بخش کشاورزی نیز،سالانه ۳۰ درصد محصولات تولیدی در کشور،به صورت ضایعات از چرخه مصرف خارج میشود.
♦️آب مصرف شده برای تولید این ضایعات ۳/۹ میلیارد متر مکعب است که عدد بسیار نگران کننده ای به شمار میرود.
♦️طبق برآورد ها ، مجموع ضایعات غذایی و کشاورزی ایران ، به اندازه سیر کردن جمعیت گرسنه یک کشور ۱۸ میلیون نفری است
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سرمیز غذاخوردن
4 برای خوردن هر غذایی از وسیله مناسب آن بطور صحیح استفاده کنید .
مثلا سوپ با قاشق مخصوص سوپ خوری، برنج و خورشت را با قاشق غذاخوری دست راست و چنگال غذاخوری دست چپ اسپاگتی و ماکارونی را با چنگال
غذاهای گوشتی را با کارد دست راست و چنگال دست چپ . پیتزا را با کاردو چنگال یا با دست بین انگشت سبابه و شصت و دسر را با قاشق مخصوص میل کنید
#اداب_میز_سفره
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami