eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
این شیرینی کمی بد قلق هستش . همه نکات بایدرعایت.بشه سفیده تخم مرغ 100 گرم (3 عدد تخم مرغ متوسط) پودر نارگیل 100 گرم (یک و یک چهارم لیوان تقریییییبا) شکر 200 گرم (یک لیوان تقریبا) آب لیمو 1 ق م آرد برنج 10 گرم (1 ق غ سر صاف ) وانیل 1/4 ق چ پودر نارگیل و شکر و نیمی از سفیده ها رو با هم مخلوط کردم . بعد این مواد رو یا با چرخ گوشت چرخ کنید یا داخل غذاساز (یا یک دو سه) میکس کنین . زیاد دیگه میکس نکنین که یه وقت به روغن نیفته . بعد ما بقی سفیده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . مواد رو روی بخار کتری قرار دادم روی حرارت . حالا می تونین یه طرفی رو اب بریزین و بزارین روی حرارت و بعد موادتون که داخل یه قابلمه یا طرف هست روی اون قرار بدین . مدام مواد رو هم زدم تا ذرات شکر اب بشه و طوری که حرارت کم باشه شکر حل بشه انا سفیده نپزه به این مرحله میگن داغ زدن . تایم هم نمیشه دقیق گفت برای من 5 دقیقه طول کشید . بعد از حرارت برداشتم و آب لیمو و وانیل و ارد برنج رو ریختم و مخلوط کردم . گذاشتم بمونه توی محیط 6 الی 7 ساعت . بعد توی قیف بدون ماسوره ریختم و داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم . مواد رو داخل سینی ریختم سایزش بستگی به خودتون داره کوچیک یا بزرگ درست کنین فر با دمای 200 درجه از قبل گرم بشه . بعد که سینی رو در طبقه وسط قرار دادم دما رو 180 درجه کردم به مدت 20 دقیقه . یه نکته در مورد دمای فر بگم حتما باید با دمای فر خودتون چک کنین قبلش یه دونه بزارین بپزه توی فر تایم بگیرین و همچنین دما و چک کنین برای من این تایم و این درجه شد . با مواد بالا 9 عدد شیرینی نارگیلی سایز بزرگ داریم . masoumehrasouli 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیازچه جعفری گوجه پوست کنده زیتون رب فلفل(فلفل دلمه اي قرمز با چن حبه سير ميپزيم تا ابش خشك شه) و فلفل قرمز پرک مغز گردو رب انار ملس روغن زیتون 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
ویار پفک داری؟؟😍😋🤰🏻 میدونی که چقد ضرر داره؟🤦🏻‍♀ ولی خب.. ویاره دیگه🙄 نمیشه کاریش کرد که! نی نی اون تو دلش خواسته😋👶🏻 میخوای یه پفک بهت بدم ضرر نداشته باشه، تازه کلی هم مقوی و خوشمزه باشه؟😋😋😌 بین خودمون باشه هاا، از سویق درست شده😋 اینجا معدن خوراکی های خوشمزه و مقویه هم پفک برای خودتون و کوچولو هاتون که پفک های بیرونی مضر نخورن🤦🏻‍♀ هم رب های ترشی که خوراکِ ویارای حاملگیه😜😋🤤 و چیزای دیگه ک خودت میای میبینی بدو بیا😜 https://eitaa.com/joinchat/2642346001C3491be78fd https://eitaa.com/joinchat/2642346001C3491be78fd
برای از بین بردن بوی بد ماهی، می تونید اون رو توی شیر بخوابانید ! شیر بوی بد ماهی رو میگیره و خوش طعمش میکنه ! 🤔 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
این مدل مرغ به روشهای دیگه هم پخته می شه این روش راحت وبسیار خوشمزه است حتما درست کتید تا متوجه طعم متفاوت مرغ بشید واسه زمانیکه کارتون زیاده بهترین گزینه است طرز تهیه..... سماق وپودر گرد غوره و پودر پاپربکا وفلفل سیاه و پودر تخم گشنیز وزیره و پودر گل سرخ و پودرزنجبیل وپودر پیاز وپودر سیر رد مخلوط کنید همه جای تکه های مرغ را با این ادویه پوشش دهید برنج را دانه تر ابکش کنید کف قابلمه روغن بریزید و هر چیزی دوست دارید به عنوان تهدیک بذارید من سیب زمینی را قالب زدم وگذاشتم مقداری از برنج را بریزید مرغ را روی برنج قرار دهیدو پیاز حلقه شده روش واطرافش بذارید در صورت تمایل سیب زمینی هم بذارید ومابقی برنج را بریزید دم کردن. شعله پخش کن بذارید وبا حرارت ملایم حدود دو ساعت تا کاملا مرغ با بخار برنج پخته بشود کاملا می پزه وانقد نرم ولطیف است گوشت مرغ پس خیالتون راحت ودر موقع کشیدن غذا کمی از برنجتون را هم زعفرانی کنید. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
#شوفلُق (گل كلم) طرز تهيه شوفلُق ابتداگل كلم رو بخارپز ميكنيم وبعد در يك ظرف مورد نظر (پيركس ،نسوز)ميچينيم وسس سفيد درست ميكنيم روي گل كلم ها ميريزيم ومقداري هم پنير پيتزا وپنير پارمسان روش ميريزيم ، مقداري پودر ريحان خشك شده و آويشن ميريزيم و بعدتوي فر ميذاريم با شعله بالاي فر كه روش برشته بشه واصلاً درجه نميخواد چون گل كلم ها پخته هستند فقط پنير طلايي بشه طرز تهيه سس سفيد : آرد ٢قاشق غذا خوري كره ٢٥گرم شيريه ليوان وفلفل سياه به مقدار لازم آرد وشير رو قبل از اينكه روي حرارت بذاريم مخلوط ميكنيم وبعد بقيه مواد رو اضافه ميكنيم و روي حرارت ميذاريم تا كمي ببنده و روي كلم ها ميريزيم. 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه قهر و دعوا از جذابیت شما کم میکند چون مسیر غلط داری میری❌ (پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
واکنش جالب نوزاد به نام امام حسین علیه السلام بببینید وقتی نوزاد اسم امام حسین ع رو میشنوه چکار میکنه😍 فیلم رو اینجا ببینید👇 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686 http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686 سبحان الله
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠ماجرای شنیدنی پدری که در عالم برزخ به فرزندش نوید شفای یکی از اعضای خانواده را داد ▪️این قسمت: باغ زمزم ▫️تجربه‌گر : آقای مهدی اسفندیاری 🏴اخبار داغ سلبریتی ها🏴 ┄┅┅❅📀🖥📀❅┅┅┄ @BaSELEBRTY
سلام روز شنبه تون بخیر عزیزان دل امروز روز پیامبر عظیم الشان هست سعی کنید متبرک کنید تمام غذاها و خوردنی ها رو به نام اعظم رسول اکرم ص و مادر بزرگوار پیامبر رو از قلم نندازید 😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
اول به تیکه های مرغ نمک و زردچوبه زدم. توی کمی روغن گذاشتم سرخ بشه. دقت کنید اولش یه کمی شعله رو منوسط گداشتم تا دو طرف مرغ یکم سرخ بشه بعد کمتر کردم تا حداقل بیست دقیقه آروم آروم سرخ بشه تا وقتی که دوطرفش کاملا طلایی بشه. خودش کمی آب میندازه و تو همون آبش کمی مغزپخت هم میشه. بعد از تابه درآوردم و یک پیاز بزرگ رو با خردکن ریز کردم و ریختم توی همون تابه و با روغن خوووب تفت دادم تا کاملا سرخ و طلایی بشه. اگر روغنش کم بود خیلی کم اضافه کنید. چون وقتی پیاز رنده میشه روغن کمی بیشتر باشه بهتر سرخ میشه و دقت کنید کاملا طلایی شه وگرنه بوی خامی پیاز می مونه. بعد خیلی کم فلفل و نمک زدم و تیکه های مرغ رو دوباره توش گذاشتم باهم دو دقیقه تفت دادم. بعد حدود 7 عدد پرتقال رو آب گرفتم . :دقت کنید حتما پرتقال باشه نه تامسون! چون تامسون کمی به تلخی میزنه و پرتقال ترش و تیزتره و خوشمزه تر میشه. :دقت کنید وقتی آب میگیرید وقتی به نزدیک ته پرتقال که سفید هست رسیدید دیگه آبشو نگیرید چون قسمت سفید پرتقال کمی تلخه. حدود دو لیوان آب پرتقال طبیعی داشت حالا اگه برا شما کمتر شد پرتقال بیشتری اب بگیرید. :نکته مهم بعدی اینکه باید این آب پرتقال رو از صافی رد کنید تا هسته ریز و پالپ هاش رو بگیره. بعد این آب پرتقال رو روی مرغها ریختم و گذاشتم حدود سه ربع باهم بپزه تا کاملا مزه پرتقال به بافت مرغ بره. هیچ ادویه دیگه ای نزدم چون خود پرتقال خیلی خوش عطرش میکنه. فقط برای خوش رنگ تر شدن اواخر یک قاشق پر زعفرون دم کرده هم توش ریختم. وقتی سسش غلیظ شد دیگه آماده است. بعضیها خلال پوست پرتقال هم میریزن که من اونم نریختم. اون پرتقال ها هم برای تزیین روش گذاشتم. mah_food 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** مردان با قهر ادب نمیشن،بلکه عصبی تر و جری میشن❌ (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی