آشپزی ونکات اسلامی
ذرت مکزیکی 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بانو هر کار میخواهی انجام بدی نیت معنوی کن اشپزی👈نیت نذری آرایش👈جهادم
من مُردم براش🤤🤤🤤
.
ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار در جهانه و از اسمش پیداست که اصالتش متعلق به کشور مکزیکه و با مواد و روشهای بسیار متنوعی طبخ میشه.
.
مواد لازم👇
ذرت: 500 گرم
قارچ: 300 گرم
کره: 20 گرم
سس مایونز: 3 ق.غ
پنیرپیتزا: 200 گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل پولبیبر، آویشن از هر کدام: 1ق.چ
آبلیمو: 1ق.غ
اول آب رو میذاریم تا جوش بیاد بعد ذرت رو داخلش میریزیم و میذاریم نیم ساعت بپزه بعد تو آبکش میریزیم تا آبش بره.
قارچ هامون رو خورد میکنیم و تو کره با حرارت زیاد تفت میدیم آبلیمو هم بهش میزنیم تا سفید بمونه بعد ذرت پخته شده رو همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم هم میزنیم و سس مایونز و پنیرپیتزا رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم تا پنیرمون کاملا آب بشه.به این مرحله رسید آمادست شعله رو خاموش میکنیم و تو ظرف سرومون میکشیم.
به همین راحتی یه ذرت مکزیکیِ سالم و خوشمزه خونگی درست کردیم😍
شما هم درست کنید و از خوردن این میان وعده خوشمزه و جذاب لذت ببرید😋
نوش جان❤
.
.
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍
پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت ماهی ب روش جدید
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍
پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍
پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش پودر پاپریکا🍓
#کلیپ_آموزش_پودر_پاپریکا😋
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
میدونستید خانومهایی که اشپزی میکنن افسردگی نمیگیرن؟😍
پس بانو میری خونه مادرت قابلمه غذا بهت میده خیلی خوشحال نباش که فردا از اشپزی کردن راحتی😁
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 دوست داشتم در آتش بسوزم اما...
▪️این قسمت: تاریک و روشن
▫️تجربهگر : خانم فاطمه نعمت الهی
💢لینک فیلم کامل در تلوبیون:
https://www.telewebion.com/episode/2564177
┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄
@khandehpak
ســـــــ🌸ــــــلام
امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇
امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی
امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع
باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم
با قرائت سوره والعصر جهت افزایش صبر ان شالله
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده سالا الویه
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه
مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین اش رشته
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه
مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ بریان حرفه ای
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه
مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#مزه_دار_کردن_مرغ_بریان
نکته.....دوستان نکته ای را همین اول واستون بگم که من همیشه این مدل مرغ را از شب قبل مزه دار می کنم ومخلفاتش را هم اطرافش می ریزم وتوی پخچال میزارم تا خوب مرغ طعم دار بشه
طرز تهیه....مرغ را از قبل نمک ویه قاشق سرکه سفید بزنید من از از شب قبلش نمک میزنم ودوساعت اخر قبل شستن مرغ هم سرکه میزنم وبعد بشورید
زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا که عطاری وفروشگاههای موادغذایی بصورت بسته بندی دارن وادویه مرغ وپودر پیاز وهر ادویه معطری که خودتان دوست دارید را مخلوط با یک قاشق ماست فرقی نداره پرچرب یا کم چرب وابلیموی تازه و سس خردل و روغن ترجیحا زیتون وپوره سیر وزنجبیل تازه اگر نداشتین از پودرش استفاده کنیدو خوب مخلوط کنید
ادامه کار..... با انگشت اشاره پوست را از گوشت ارام جدا کنید وسس رادبه تمام سطح داخلی وبیرونی وزیر پوست بمالید بعد توی شکم مرغ را هم میتونید پر کنید هم خالی باشه با هر چی دوست دارید مثلا اگر پرتقال ولیمو را چهار قسمت کنیم یه قسمت اون را درشت خرد کنید با پوست وسیب وپیاز والو بخارا وشکم مرغ را به روش خودتان ببندید
توی ظرف بذاربد اطرافش را با ربع لیمو وپرتقال وپیاز وسیب والو بریزید یا به دلخواه هویج وسیب زمینی یا هر چیزی مایلید وبذارید یه شب بمونه بعد توی ظرف مناسب فر بذارید یا سرش رادبذارید یا فویل بکشید وچند تا سوراخ ریز کنید ودر طبقه وسط با حرارت 200درجه بمدت تقریبی 2ساعت تا مرغ کاملا پخته بشه کلی اب می اندازه ودر اخر فویل را بردارید ومرغ را گریل کنید تا کاملا طلایی بشه شما میتونیدهمه این مراحل را روی گاز انجام بدین ودراخر مرغ را سرخ کنید . نوش جان
نکته.... زیاد لیمو وپرتقال بریزید تلخ می شه حواستون باشه
tnavoashpazi
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه
مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
26.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمپورا غذای ژاپنی
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه
مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی