eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کوکوی خوشگل و شیک و خیلی راحت توفیلم مراحل درست کردنش هست ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ امروز جمعه همه وعده ها رو با نام امام زمان عج و مادر بزرگوارشون بپزید جمعه روز صلوات به غذاها صلوات بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی بادمجان😋 بادمجون حدود یک کیلو گوجه فرنگی تپل وگوشتی سه عدد تخم مرغ سه الی چهار عدد فلفل سبز تند یک عدد ماست چکیده دو سوم لیوان پیاز سرخ شده یک عدد سیر تفت داده شده دو حبه زردچوبه وفلفل سیاه و روغن به میزان لازم عزیزان تووووجه کنید چون به بادمجون نمک زدیم احتمال داره بادمجون شور باشه دیگه به مابقی مواد نمک نمیزینم اگه بی نمک بود آخر سر نمک بزنید. طرز تهیه🔻 بادمجون رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید نمک بپاشید حدود یکساعت کنار بزارید. تا تلخیش پس بده بعد از یکساعت بریزید تو آبکش تا شوریش بره سپس رو پارچه تمیز آبشو بگیرید. بادمجون ها رو سرخ کنید بعد از سرخ شده رو پارچه تمیز بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. پیاز داغ درست کنید.پیاز که سرخ شد سیر رو اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رو زیاد تفت ندید وگرنه تلخ میشه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پفک طبیعی هالوپینو و باربیکیو😋😋 بهداشتی، بدون ذرت، 😍 بسیار خوش طعم و خوشمزه😋 تهیه شده از غلات و حبوبات با قیمت پایین🤑🤑 با طعم دیگه هم داریم👇 https://eitaa.com/joinchat/2641035391C39e054343f چای میوه ای خوش رنگ ماکارونی سفید عالی و کلی محصولات سالم و ارگانیک
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ماجرای مردی که بعد از مرگ موقت به سربازی علاقه مند شد! ▪️بازپخش قسمت : عطش ▫️تجربه‌گر : آقای هاشم فراهانی ارته گلی ┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
روز شنبه روز حضرت محمد ص ناهار و شلم امروزو ان شالله به نام پیامبر بزرگ اسلام تبرک کنید و مادر گرامیشون هر دعا و سوره ای در کنارش به غذا تلاوت کنید 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر فلفل) 1کیلو روغن برا پیازداغ نخودِپخته 1 لیوان لوبیا چیتی 1لیوان بلغور گندم نصف لیوان برنج 1سوم لیوان گوجه فرنگی 1عدد بزرگ رب2ق غ فلفل سبز تازه چندعدد.نمک ماست چکیده 500گرم ابتدا پیاز هارو خردمیکنیم و توی روغن داغ سرخشون میکنیم همین که کمی سبک و طلایی شدن زردچوبه بهش اضافه میکنیم بعد بلغور و نخود ولوبیا رو بهش اضافه میکنیم آبجوش میریزیم وشعله رو کم میکنیم مواد نیمپز که شد 4،5قاشق عدس خیس شده رو میریزیم ومیزارم کامل بپزه و لعاب بده بعد پخته شدن سبزی آش خردشده وشسته شده آب قلم رو هم میریزم یه همی میزنیم یه کم که سبزیها پختن فلفل و برنج وگوجه فرنگی خردشده ومیریزیم و هم میزنیم نمکشوچک میکنیم و میزاریم تا سبزی بپزه (حدود15 دقیقه)وغذا جابیوفته بعد شعله روخاموش میکنیم درظرف دیگه برا روی آش پیاز داغ میکنیم رب وفلفل قرمز وسیاه میزنیم وتفت میدم سیرهارو له میکنیم ماست رو آماده میکنیم وآش رو درظرف سرو میکشیم ماست وسیر میزنیم وخوب قاطی میکنی وباپیازداغ ورب تزیین میکنیم https://www.instagram.com/lezat_ashpazi.salamat ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک پیمانه ارد ( پیمانه استاندار با لیوان فرانسوی یکیه) نصف پیمانه شکر یک چهارم ق چ وانیل یک ق م بکینگ پودر دو ق پودر کاکائو روغن مایع یک سوم پیمانه یک ق غ سرکه سفید یا آبلیمو دوسوم پیمانه آب( شیر هم میشه) روی شعله گاز شعله پخش کن بزارید و حرارت رو روشن کنید گرم بشه تو ظرفی ارد الک شده+ شکر+بکینگ پودر+وانیل+روغن+اب+سرکه و پودر کاکائو رو با همزن دستی یا برقی دستی مخلوط کنید تا یکدست بشه یکدست که شد بریزید تو کپسول ها روشم با گردوی تزیین کنید (اردپاشی کنید گردوهارو تا ته نشین نشه)بزارید توی فر از قبل گرم شدخ با دمای 180 برای من 25 دقیقه زمان برد چک کنید. توی تابه ای هم اگر خواستید درست کنید چربش کنید مواد رو بریزید سرش دمکنی بزارید یه شعله پخش کن هم روی شعله بزارید بعد اجازه بدید بپزه حدودا نیم ساعت زمان میبره. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 1-اسفناج پاک شده 1 کیلوگرم 2-پیاز 6 عدد 3-تخم مرغ6 عدد 4-رب3 تا 4 قاشق غذاخوری 5-روغن 1/2 پیمانه 6-نمک - فلفل - زردچوبه- آویشن- از هرکدام 1قاشق مربا خوری 7-آب لیموی تازه یا نارنج 3 عدد 8- آب اضافه 1 لیوان ابتدا اسفناج را پاک کرده میشوریم ومیگذاریم با آب خودش بپزد بعد با کوش کوب له کرده بعد در ماهیتابه ریخته وروغن ریخته سرخ میکنیم بعد از 5 دقیقه ادویه ها را میریزیم ورب را بعد دوباره کمی تفت داده واگه خواستیم خورش ما کمی آبدار باشد ا لیوان آب اضافه را ریخته اگه خشک تر خواستیم دیگه آب نمیریزیم بعد کمی دیگه تفت میدیم وپیاز سرخ سده را مخلوط کرده بعد تخم مرغ را در کاسه ای زده روش میریزیم وزیرو رو میکنیم حرارت کم باشدواگر دوست داشتیم تخم مرغ را درسته هم میشه ریخت ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش ترشی بادمجان و ریحان🍓 😋 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
500 گرم لوبیا سبز 300 گرم گوشت گوساله قیمه ای 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب 2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز 3 قاشق غذاخوری روغن مایع نیم لیتر آب روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# پیراشکی_ توپی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 علامه حسن زاده آملی: باید انسان یه مقدار زیاده بر معمول غذا خوررن و استراحت کردن را کم کند تا جنبه حیوانیت کمتر و روحانیت قوت بگیرد .....مطلب ادامه دارد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
بزرگترین کانال صنایع دستی ایتا با تخفیف های عیدانه ومناسبتی باتنوع محصولات از شرق وغرب وشمال وجنوب ایران عزیز😍 ازشما دعوت میکنیم به کانال ما سر بزنید😃👏🏻 https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac صنایع دستی شهرتون رو به مامعرفی کنید،باافتخار به مردم معرفیشون میکنیم😊
سلام شب بخیر 🌹 دوستان زیادی کیک قابلمه ای که بدون فر باشن رو درخواست داشتن من قبلا با قالب های فلزی گذاشتم تعدادی با قالب سیلیکونی درخواست داشتن منم از کلیپ دوست گلم استفاده کردم تا ببینید. gol_poone برای کیک های قابلمه ای اول باید قابلمه ای رو انتخاب کنید که قالب راحت داخلش جا بشه. بهتره جنسش روی یا روح باشه ، به جز تفلون که ممکنه بریزه بعد از مدتی از هر جنس قابلمه ای میتونید استفاده کنید . قابلمه و درش رو حدود پانزده دقیقه بزارید کاملا گرم بشه ( احتیاجی به آب نداره) بعد یه شیء نسوز یا فلزی کف قابلمه بزارید. به این دلیل که قالب مستقیم کف قابلمه قرار نگیره وگرنه ممکنه ته کیک بسوزه. قالب رو روی کاتر فلزی میزاریم . دم کنی یا پارچه روی در قابلمه میزاریم و با دمای متوسط حدود یک ساعت زمان میدیم تا بپزه... : آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه پُر تخم مرغ 3 عدد آب پرتقال طبیعی کمتر از 1 لیوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل کمی پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور متوسط هم زن میزنیم حدود 5 دقیقه تا کاملا روشن و کشدار بشه، آب پرتقال که بهتره سرد نباشه یعنی بزاریم تو دمای محیط بمونه بعد داخل کیک بریزیم ، روغن هم اضافه میکنیم و هم میزنیم ، آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا آرد تو کیک گلوله نمونه و یکدست بشه . پوست پرتقال رنده شده هم اضافه میکنیم. مراقب باشید فقط پوستش رو رنده کنید قسمت سفیدش رو هم رنده کنید کیک رو تلخ میکنه . کف قالب رو با قلمو چرب کنید و مواد کیک رو داخلش بریزید و بزارید رو پایه فلزی ، دم کنی یا پارچه بزارید و در قابلمه رو بزارید. با دمای متوسط حدود یک ساعت زمان میخواد تا بپزه. در قابلمه رو تا نیم ساعت به هیچ عنوان باز نکنید . بعد از این مدت با خلال یا سیخ کیک رو تست کنید اگه نچسبید کیک شما آماده هست. داخل فر هم بخواید بزارید با دمای 180 درجه سانتی گراد حدود 45 دقیقه . این زمان بستگی به دمای فر داره ممکنه متغیر باشه. برای سس پرتقال : یک لیوان آب پرتقال رو با یک قاشق غذاخوری شکر ( اگه پرتقال ترش بود دو قاشق شکر بریزید)و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت روی حرارت گذاشتم و کمی که غلیظ شد از رو حرارت برداشتم و گذاشتم خنک بشه. کیک هم که خنک شده یا برش بزنید یا با سیخ چوبی چندتا حفره ایجاد کنید و سس رو روش بریزید. نیم ساعت زمان بدید تا سس به خورد کیک بره و بعد آماده ی سرو هست. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر رابخوانید برای برکت بخوانید ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زبرای_ فوق العاده ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم) ادامه دارد..... داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز (سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
جاریم خودشیرینه چیده😒 هربارعکس میفرسته برای مادرشوهرم تایک هفته سرکوفت میشنوم که👇👇 این عروسم چه باسلیقه ست😏😏 فهمیدم ازکجا خریده 😎 برای دخترم سفارش دادم از ریشه زدمش😝😝 اینجا منبع های شیک وپیکه😍👇 http://eitaa.com/joinchat/253624325C29e3fe1255 هرچی تاحالا دیدی همش سوتفاهم بوده😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم🔻 ۵۰ گرم کره ذوب شده ۱ فنجان چایخوری آب ولرم ۱ فنجان چایخوری شیر ولرم ۱ ق غ شکر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ پودر خمیر فوری ۱ عدد تخم مرغ ۴ الی ۵ لیوان آرد سفید طرز تهیه🔻 آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک‌ شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین.
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کوکو خیلی خوشمزه ست طعم پیتزا میده خیلی هم سریع درست میشه مواد مورد نیاز👇 یک لیوان ماکارونی نصف لیوان قارج نگینی یدونه فلفل دلمه رنگی باشه بهتره یه مشت جعفری ساطوری نصف لیوان‌پنیر پیتزا دوتا تخم مرغ یک ق غ آرد سوسیس دو عدد نمک و پودرسیر یک ق چ فلفل و زرد چوبه نصف ق چ طرز تهیه👇 قارچ های نگینی رو تفت میدیم فلفل دلمه رو نگینی خرد میکنیم سوسیس رو رنده میزنیم ماکارونی رو آبکش میکنیم بعد همشو باهم ترکیب میکنیم تا یکدست بشه میتونین با دست شکل بدین یا همونجوری بریزین تو تابه ای که روغن داغ داره وقتی طلایی شد بردارین و با سس سرو کنین همه ی مراحل رو تو کلیپ میتونین ببینین ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 خانومها برای خودتون هرروز برنامه روزانه بنویسید،نوشتن برنامه روزانه الزامیه و برنامه ها رو الویت بندی کنید(خانم پرتواعلم) ادامه دارد..... داخل خوراکیهات بانو اب یاسین بریز (سوره یاسین رو به آب بخون به هر مبین رسیدی به آب فوت کن ،این آبو بریز تو سماورت و قابلمه غذات) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 ژامبون ۱۰ ورق پنیر پنج ستاره آمل ۱ عدد زیتون سبز ۱۰ عدد زیتون سیاه ۱۰ عدد نصف فلفل دلمه قرمز شوید ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری جعفری ۱ قاشق غذا خوری سیر ۱ حبه نمک و فلفل سیاه نان برگر ۵ عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 سس: گوجه: ۲ عدد پیاز: ۱ عدد سس گوجه: ۴ قاشق غذاخوری ریحون تازه: حدود یک لیوان قارچ: ۵-۶ عدد روغن زیتون نمک فلفل سیاه موارد بالارو خوب یکدست کنید، روی نون تست(یا باگت) بزنید، پارمسان، گوجه، ریحون، قارچ و روغن زیتون بزیند و اون رو توی فری که از قبل داغ کردید بذارید (دما ۲۱۰). این خیلی نکته مهمی هست. همیشه اول فر رو داغ کنید بعد مواد رو توی فر بذارید.