پسر ایرانی با دختر زیبای ملکه افریقایی ازدواج کرد
فیلم رونمایی از دختر ملکه افریقا
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
نقاشی روی ماست
برای شروع هرطرحی که مد نظرتون هست رو جلوتون بگذارید و یا اگه ذهنی میکشید از قبل با خودتون به تفاهم برسید .
.
رنگهای ژله ای مورد نظر و خلال دندان و قلم موی سه صفر(باریکترین قلم موی طراحی) رو هم اماده کنید.
.
ابتدا خلال دندان رو در رنگ مورد نظر بزنید و طرحتون رو به آرامی و با دقت بکشید.خطوطی که با خلال دندان میکشید خیلی باریک هستن.در صورتی که تمایل دارید خطوط و یا طرح ضخیم تر باشه از قلم موی سه صفر استفاده کنید.من برای کشیدن خطوط اصلی گل رز ، از قلم مو استفاده کردم.
.
برای پخش کردن رنگ خلال دندان و یا قلم مو رو بصورت دایره وار بچرخانید.میبینید که رنگ پخش میشه. اگه به تصویر نگاه کنید داخل برگها و گلبرگها رو بهمین شیوه رنگ کردم.
.
دوستان گل پیشنهاد میکنم برای درک بهتر مطلب همین الان با یدونه خلال دندان، رنگ و کمی ماست اینکار رو انجام بدید .اونوقت خودتون متوجه راحتی و ساده گی کار میشید.
حتما از رنگ ژله ای استفاده کنید.در غیر اینصورت کمی بعد از طراحی رنگها پخش میشن.
حتما و الزاما از ماست پرچرب و غلیظ استفاده کنید.در غیر اینصورت باز هم یکی دوساعت بعد از طراحی رنگها پخش میشن.البته اگه قرار هست همون لحظه ماست رو مورد استفاده قرار بدید که این قضیه منتفی هست.
بعد از اینکه ماست رو در ظرف مورد نظر ریختید با قاشق کمی ماست رو هم بزنید تا سطح روی ماست یکدست بشه.
من ماستم رو خودم درست میکنم از شیر گاومیش و اصلا چربیه شیر رو هم نمیگیرم. ماستم کاملا سفت و غلیظ هست.بهمین دلیل وقتی روی ماست نقاشی میکشم حتی بعد از گذشتن دوسه روز باز هم طرح بهمون شکل و بدون پخش شدن و یا کمرنگ شدن باقی میمونه
شبیه چادر نماز شده
اگه دقت کنید رنگها کمی پخش شدن و علتش استفاده از رنگ مایع بود
#ایده_نقاشی_روی_ماست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
تزئین ماست خیار قالبی و طرز تهیه ماست خیار ویژه مجالس
ماست خیار قالبی
طرز تهیه
من از سه لیوان ماست پرچرب استفاده کردم به ماست دو حبه سیر رنده شده و نمک زدم
بعد دو قاشق غذا خوری ژلاتین رو با نصف لیوان اب بن ماری میکنم وقتی از حرارت افتاد با ماست قاطی میکنم توو ظرفای جداگونه که واسه من (٢تاقابلمه کوچیک بود ریختم طبقه اخرشو توو لیوان ریختم ) و با کمی درار( یک نوع سبزی شمالی هست) قاطی کردم بعد که گذاشتم یخچال بست از قالب در اوردم و روی هم گذاشتم راحتم از قالب در میاد فقط کافیه دورشو با چاقو کمی ازاد کنید بعد هم تزیینش کردم ( روی ماست مروارید خوراکی هست که لوازم قنادی ها دارن)
این ماست خیار هم طعم خیلی خوبی داره و اصلا مزه ژلاتین در اون پیدا نیس.
#ایده_تزیین_ماست_مجلسی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
#ترفندهای_خانه_داری
دیوارو هود آشپزخونت چربه
درز کاشی سرامیک جرم گرفته☹️
توالت،حمام بومیده😖
سینک ظرفشویی کدر شده
ترفندهای خانه داری بافیلم👇
http://eitaa.com/joinchat/2915893264Cfc16e4b7dd
دستور #خاگینه_مغزدار_👇👇👇 برای شربتش نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و دو تا دونه هل و یکم زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت تا یکم غلیظ بشه بعدم گذاشتمش تو یخچال تا خنک بشه این از شربت .
برای خود خاگینه هم من دو تا تخم مرغ و یکم وانیل و با همزن خوب زدم و بعد بهش دو قاشق غ پر ماست سفت و دو قاشق غ ارد سفید و یه ق چایخوری بکینگ پودر اضافه کردم و با قاشق همزدم بعد ظرف رو گرم کردم یکم روغن ریختم نصف مواد و ریختم در ظرف رو گذاشتم یکم که گرفت یه مقدار مغز گردو خرد شده ریختم رو لایه اول و روش یکم دارچین پاشیدم و بعدم بقیه مواد و ریختم و در ظرف و گذاشتم تا حسابی پف کنه بعد برگردوندم که روشم طلایی بشه بعدم که شربت خنک شده رو ریختم روش تمووووم😌
نکته : اندازه شربت سلیقه ایه من خودم کم شیرین دوسدارم و اینکه حرارت باید ملایم باشه
دمکنی هم بزارید خوبه
اگه فاصله قابلمه و حرارت کمه شعله پخش کن هم بزارید
بچه ها من این مقدار مواد و تو قابلمه خیلی کوچیک که مخصوص سیسمونی نوزاده درست کردم برای همین پف میکنه😊
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
نان برنجی قزوین
مواد لازم
آرد برنج نرم ... 2 و 1/2 پیمانه
پودر شکر ... 1/2 پیمانه + 1 قاشق چای خوری
پودر هل تازه ... 1/3 قاشق چای خوری
گلاب ... 1/2 پیمانه
روغن جامد ... 125 گرم
زعفران غلیظ ... 1-2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ ... یک عدد
تخم خرفه یا خلال پسته ... به مقدار لازم
طرز تهیه
1- ابتدا روغن را آب کنید و بگذارید خنک شود به حدی که دست را نسوزاند.
2- سپس با پودر شکر داخل همزن برقی بزنید.
3- هل را اضافه کنید و هم بزنید تا پودر شکر و روغن خوب یکدست شود.
4- یک عدد تخم مرغ شکسته زرده را جدا میکنیم و سفیده را به دو قسمت تقسیم می کنیم ( فقط نصف سفیده + زرده رو برای داخل شیرینی نیاز داریم)
5- تخم مرغ و گلاب را کمی هم زده و به مواد اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
6- در این مرحله آرد برنج را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید.
7- زعفران آب شده غلیظ را اضافه کنید اگر خواستید نان برنجی قزوینی زیاد زرد بشه میتوانید کمی زعفران بیشتری به آن اضافه کنید.
8- اگر خواستید شیرینی هاتون دو رنگ شود قبل از اضافه کردن زعفران نصف خمیر را جدا کنید .
9- همزن را خاموش کنید و با دست سعی کنید خمیر را یک دست جمع کنید . اگر خمیر خشک بود یعنی به ورز دادن بیشتری نیاز دارد.
10- اگر خمیر شل بود اشکالی ندارد بعد استراحت نرم میشود.
11- یک تکه کوچک از خمیر جدا کنید و در دستتان گرد کنید اگر به راحتی گرد شد و ترک نخورد خمیرتان آماده است.
12- اگر خمیر ترک خورد 1-2 قاشق روغن مایع اضافه و دوباره ورز دهید. به هیچ عنوان به خمیر نان برنجی قزوینی گلاب بیشتری اضافه نکنید زیرا باعث میشود شیرینی ها سفت شود.
13- در این مرحله خمیر رو خوب گرد کنید و داخل یک پلاستیک بپیچید و بگذارید یک جای خنک ( نیازی به یخچال نیست) به مدت 12 ساعت تا خمیر استراحت کند.
14- اگر بعد از دوازده ساعت نتوانستید خمیر را درست کنید، می توانید آن را داخل یخچال منتقل کنید و به مدت یک هفته نگهداری کنید خمیر را بعد از در آوردن از یخچال کمی ورز دهید و بعد بپزید.
15- پس از استراحت خمیر را آورده و از آن گوله هایی کوچکتر از گردو جدا کنید.
16- داخل دستتان گرد کرده و پهن کنید و با یک شی گرد روی آن شکل بیندازید و یا اگر مهر مخصوص این شیرینی را دارید روی آن مهر بزنید.
17- سپس روی شیرینی ها تخم خرفه بپاشید یا یک عدد خلال پسته را دقیقا در مرکز شیرینی فرو کنید.
18- نان برنجی قزوینی ها را داخل سینی و داخل فر روی 325 درجه فارنهایت به مدت 15-20 دقیقه بگذارید.
19- شیرینی ها را پس از پخت داخل ظرف در بسته نگهداری کنید .
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
باسلوق شیره انگور
مواد لازم:
نشاسته 1ليوان
اب ٥ليوان
شیره انگور ٢ليوان
گلاب نصف ليوان
کره(در صورت تمایل)50گرم
گردونگيني شده
كمي وانيل
طرز تهیه:
نشاسته و آب رو مخلوط كرده بعد شيره و گلاب رو اضافه كرده تا یک دست بشه(دوستان چك كنن اگه شيريني ش كم بود شيره يا شكر اضافه كنن) بعد روی حرارت گذاشته وهم میزنیم تا ته نگیره كره و وانيل هم مخلوط كرده وقتی حالت سفت به خود گرفتوخط قاشق روش موند میزاریم دم تا خاميش بره،براي ٥الي ده دقيقه،در آخر هم گردو خرد شده داخلش بريزيد،دوستان مي تونن توظرف پيركس بريزن ،يا روي سيني سلفون بكش و پودر نارگيل بريزن وروي پودرنارگيل مواد رو پهن كنن ووسطش گردو بزارن و كمي كه سردشد رول كنن و تو يخچال بزارن وقتي كاملا بسته شد برش بزنن،يا اينكه روي پودر نارگيل به صورت گرد بريزن بادست شكل بدن و روش گردو بزارن به صورت گرد بشه
✅دوستان اينار من ته قالبم رو چرب كردم و نصف مواد رو ريختم بعد كيك وسطش گذاشتم بعد مابقي مواد رو ريختم و گذاشتم يخچال تا كاملا ببنده،يك شب تو يخچال بمونه خيلي راحت از قالب جدا ميشه😊
⭕️❓❓❗️❗️اندازه دقيق..يعني به ازاي هر ليوان آب دو ق غ نشاسته و سه الي چهار ق غ شيره ست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
پشمک شکلاتی
مواد لازم
پشمک ساده: به میزان لازم
اکلیل خوراکی طلایی: به میزان لازم
شکلات تختهای سیاه: 400 گرم
مغزهای بادام، پسته، فندق پودر شده: به دلخواه یک چهارم پیمانه
روغن مایع: 50 گرم
گردو پودر شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
1- شکلات تختهای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب میکنیم، داخل قالب سیلیکونی نیمکره میریزیم میگذاریم داخل فریزر تا سفت شود.
2- سپس پشمکها را در قالب نیمکره دیگری فشرده میکنیم.
3- شکلاتها را از داخل قالب خارج میکنیم.
4- پشمکهای قالب زده شده را داخل کاسههای شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین میکنیم.
نکته 1» درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمکها را قالب بزنید.
نکته 2» برای اینکه پشمک راحتتر از قالب خارج شود حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمکها را فشرده کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کباب کوبیده مرغ
روزتون بخیر دوستان؛
مواد لازم :
_۲ عدد سینه مرغ
_ ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی
_ یک حبه سیر
_۱ عدد پیاز
_زعفران
_نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
_جعفری دو ق غ
طرز تهیه :
دو عدد سینه ی مرغ رو دو بار با دنبه ها چرخ کنید تا خوب یکدست له بشن. من با همون چرخ گوشت پیاز و سیر چرخ میکنم که کاملا محو بشن و فقط طعمشون باقی بمونه توجه کنید وقتی پیاز و رنده یا چرخ کردید آبشو حتما بگیرید که گوشتا روی آتیش وا نرن. خوب هم بزنید و زعفران و ادویه هاتون رو بش اضافه کنید و 2 ساعت توی یخچال قرار بدید مرحله آخر هم که سیخ گرفتن و کباب کردنه و در آخر نوش جان 😍
پ.ن: اضافه کردن دنبه برای نرم شدن کباب هست و اگر رژیم دارید می تونید از دستور کباب حذف کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#پياز_داغ_عسلی
ابتدا يک ظرف رو پر از آب ميكنیم و به تعداد نياز پياز بزرگ رو پوستشو ميكنیم خلال خلال نازك ميكنیم سپس داخل صافی ميريزم كه خوب آبش خشك بشه، بعد تويه قابلمه روغن ميريزیم.
روغن بايد رويه پيازا رو بگيره، تا ربع ساعت اول بهش دست نميزنيم بعد كه رنگ پيازا تغيير كرد با قاشق خوب پيازا رو هم ميزنيم كه يه دست بشه تا زمانی كه قشنگ رنگ پيازا عسليه روشن شد شعله رو خاموش مي كنيم چون روغن جوشه اگه زود خاموش نكنيم مي سوزه بعد ميام صاف ميكنیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲باقلا قاتق🍲
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
غذای شمالی بینظیر بفرست به همه ی کدبانوها یاد بگیرن💃💖
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوفته_بوقلمون_و_کدو_سبز
🍵🍵🍵مواد لازم:
گوشت بوقلمون چرخکرده 500 گرم
کدو سبز 1 عدد
پیاز 1/4 یک عدد
گشنیز یا جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
سس تند 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد (میتواند حذف شود)
روغن زیتون برای چرب کردن قالب
🍞🍞🍞🍞طرز تهیه:
فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کدو سبز را رنده کنید. سپس آن را با دست فشار دهید تا آب اضافی اش جدا شود (میتوانید آب کدو سبز را دور بریزید یا از آن برای تهیه اسموتی استفاده کنید). کدو سبز را داخل کاسه بزرگی قرار دهید.
پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و همراه با گوشت بوقلمون چرخکرده، گشنیز خرد شده، رب گوجه و در صورت تمایل یک عدد تخم مرغ داخل کاسه بریزید. چاشنی ها یعنی زردچوبه، زیره سبز، پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و مخلوط را به خوبی هم بزنید. برای مخلوط کردن میتوانید از دست استفاده کنید.
روی سینی فر مورد نظرتان کاغذ روغنی بکشید. روی کاغذ را با کمی روغن زیتون هم چرب کنید. دستتان را کمی خیس کنید و مایه را با دست به شکل کوفته در بیاورید و روی سینی با فاصله بچینید. سینی را بیش از حد شلوغ نکنید. سایز کوفته ها کمی کوچکتر از توپ تنیس باشد. روی هر کوفته چند قطره سس تند بریزید و بعد سینی را 18-20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کوفته ها پخته شوند.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
126.1K
حلوای آلبالوی خوش رنگ
مواد لازم :
آرد سفید شیرینی پزی 200 گرم
آرد سنگک 40 گرم
آب 350 میلی لیتر
شکر 300 گرم
مارگارین225 گرم
روغن مایع80 میلی لیتر
آلبالو بدون هسته300 گرم
جوهرلیمو1 قاشق چایخوری
رنگ آلبالویی چند قطره
شربت آلبالو200 میلی لیتر
روش تهیه :
ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت میدهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الک كرده، كنار میگذاریم.
آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت میدهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند. در قابلمهای گود آب، شربت، شكر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط كرده، روی حرارت میگذاریم تا جوش آید.
داخل تابهای كه میخواهیم حلوا را تهیه كنیم كره را ذوب كرده، آردها را داخل آن الک میكنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه میكنیم و یک دقیقه تفت میدهیم.
حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و كره اضافه كرده، هم میزنیم تا جایی كه حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر میداریم و آن را با آلبالو و ترافل های شكلاتی و ورق طلای خوراكی تزیین میکنیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami