eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
همیشه دوس داشتم زولبیارو بدون نشاسته درست کنم ،به همین خاطر گشتم و گشتم تا یه دستور خوب ازش پیدا کردن😍😋 . دیشب درستش کردم و دیدم عه چه خوب شده 🤗 . شما هم حتما درستش کنید چون پشیمون نمیشید 😘 . مواد لازم زولبیا: آرد سفید ۱ پیمانه معادل ۱۵۰ گرم نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری جوش شیرین ۱/۴ ق چ خ ماست ۴ ق غذاخوری پودر زعفران یا رنگ پودری ۱/۴ ق چ خ آب ۱۵۰ میلی لیتر . مواد لازم شربت زولبیا: شکر ۳ پیمانه آب ۱/۵ پیمانه هل ۶_۷عدد آب لیموترش تازه ۲ ق چ خ . @sara_haaghighi Video:https://youtu.be/pdFm9Rnz4H8 .
مصلحات گوشت بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوابید وحتی المقدور بین الطلوعین بیدار باشید. @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس :۲/۳ پیمانه(۱۲۵گرم) عدس قرمز:۲/۳ پیمانه(۱۲۵گرم) پیاز: ۱عدد سیر۲حبه پودر دانه چیا:۱قاشق غذاخوری پودر سوخاری۲/۳ پیمانه(۸۵ گرم) آرد نخودچی:۲/۵ غذاخوری روغن:۱قاشق غذاخوری جعفری:۳ قاشق غذاخوری زیره:۱/۵ قاشق چایخوری زردچوبه/نمک/فلفل بعد از اینکه از یخچال در اوردین دوباره مخلوط کنین و با دست مرطوب اندازه دلخواهتون سرخ کنین خانوم گلم اسراف کردن معتیش اشپزخونه رو گرم کردن نیست☺️ چند نوع غذا درست کنی بذاری تو سفره، کدبانوگری نیست صرفا خودتو تو اشپزخونه خسته کنی ،همسرداری نکنی هنر نیست اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
داغ زدن بامیه خیلی مهمه از ده دقیقه تا بیست دقیقه باید داغ بزنید اگربامیه ها بعد از سرخ شدن بلافاصله درشهد ریخته شود مقدار زیادی شهد به خودش جذب می کنه و بامیه شهد دار میشه اگه بعد از سرخ شدن بامیه ها ..بذارید کاملا سرد بشه بعد داخل شهد بندازید میشه اصطلاحا بامیه خشک میگن چون فقط سطحش به شهد اغشته میشه و به علت هوا کشیدن بامیه شهد به داخل نفوذ نمی کنه ارد بامیه قویتر بشه آب بیشتری میخواد آب کمتری بریزین در اینصورت چون گفتیم داغ زدن ۱۰ دقیقه در غیر اینصورت بخوایین کمتر بدین کال هست مشکل دار میشه همون تایم داغ بزنین خمیرتون سفت شده و ..... آرد مشتری همهههه لوازم قنادیا دارن بهترین برند هس ارد سنگک سفت میکنه ارد لواش خمیر میکنه ارد ۳ صفر پوک میکنه تردیش کمه ⛔⛔ بار اول برای سرخ کردن بامیه روغن سرده برای دفعات بعد چیکار کنیم؟؟ چی باعث میشه بعد سرد شدن بامیه نرم بشه ؟ نشانه به اندازه داغ زدن خمیرش چیه؟ بیشتر داغ بخوره بده؟ شربت بامیه سرد بشه فقط تو نفوذ داخلش اثر داره؟ ممکنه تخم مرغ کم باشه برای این مواد و تو قیف سخت پایین بیاد؟؟ بیشتر داغ بخوره احتمال اینکه ترک بخوره موقع سرخ کردن زیاده. و هم اینکه موقع سرخ کردن پرز پرز میشه بامیه زیاد توی شربت بمونه نرم میشه ۵ الی ۷ دقیقه سلام استاد میشه خمیر بامیه و زولبیا رو تویخچال نگه داریم و هروقت خواستیم یکم ازش سرخ کنیم و دوباره تویخچال نگه داریم?🔴🔴🔴 بله به شرطی که مستقیم روی مواد بامیه رو بپوشونین نه روی کاسه والی خشک میشه بیشتر از یک روز یعنی ۲۴ ساعت نگه ندارین ترشیده میشه کفگیری که توی روغن هست به هیچ عنوان داخل شربت نزنید سعی کنید از دو کفکیر استفاده کنید عمر روغن بیشتر میشه(جلوگیری از کف کردن روغن حین سرخ کردن ترکیدن بامیه یعنی اینکه تخم مرغ زیاده باید کم کنید خمیر شدن داخل بامیه یعنی اینکه یا شربت خیلی داغه یا شعله گاز کمه سفتی بامیه یعنی اینکه شربت سرده شهد نکشیده و نرم نشده کج شدن بامیه موقع قیف زدن یعنی اینکه خمیر سفته و باید با تخم مرغ شل بشه این نشان دهنده این است که شربت بامیه خیلی جوشیده و آب شربت خیلی کم شده است. همیشه دقت کنید که بعد از اینکه گلوکز را اضافه کردید و گلوکز باز شد، شعله را خاموش کنید. اگر بعد از جوش آمدن شربت و حل شدن شکر شربت خیلی روی گاز بماند، آبش کم شده و شکرک میزند. دلیل دیگر 👈هم زدن آب و شکر هست زمانی که شهد رو آماده میکنید پس موقع آماده کردن شهد تا حل شدن خودبخود شکر به هیچ عنوان آب و شکر را مخلوط نکنید🔴 کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند وقت کافی برای میل سحری در نظر بگیرند تا غذا را به طور کامل بجوند و وقت بیشتری برای جویدن غذا بگذارند... هرچه جویدن بهتر باشد معده سالم تر می ماند و نیز میتوانند موقع افطار یک لیوان جوشانده ی نعناع با نبات نیشکری یا عسل میل کنند @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
وای چه کیف های گوگولی وخوشکلی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دنبال خوشگل با برای دخترتون میگردین 🧕 کانال ما پر از و با طرح حجاب برای دخترای خوشکلتونه بدو بیا تا تموم نشده 😉 👇👇👇❌👇❌👇 https://eitaa.com/joinchat/3407282350Cb54eca7eae
"با تعصب به دنبال کالای ایرانی باشید" مقام معظم رهبری 🌷وسایل شیک وخواستنی برای کودکان شما 🌷 از یک سالگی تا نوجوانی 👶👧👫 ✅پاسخگویی منظم ✅ارسال سریع ✅ضمانت درخرید ✅امکان مرجوعی ✅ارزان ومنصف 👇👇👇❌👇❌👇 https://eitaa.com/joinchat/3407282350Cb54eca7eae
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بهشت و دوزخ برزخی مشاهده ی فضاهایی از بهشت و جهنم در برزخ توسط تجربه گر تجربه‌گر: آقای میلاد دولت آبادی پخش: هر روز ساعت ۱۸:۳۰ بازپخش: ساعت ۲۳:۳۰ و ۱۲ روز بعد شبکه چهار سیما .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
جزء9.mp3
4.11M
💠 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 💠 ⚜ ⚜ 📥توسط استاد معتز آقایی ⏲ «در ۳۰ دقیقه یک جزء تلاوت کنید» 📩 به دوستان خود هدیه دهید. .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
روز نهم.Mp3
7.36M
💠 شرح دعاهای هر روز ماه رمضان 🔸 آیت الله .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
دوشنبه روز اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست متبرک کنیم خوراکی ها و اشامیدنی ها رو به نام مبارکشون بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س فراموش نشه😍 نذری حسین علیه السلام طعم بهشتی دارد😭 السلام علیک یا اباعبدالله 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🥗 😋 کلم سفید ریز رنده شده کلم قرم، ریز رنده شده هویج ریز رنده شده کشمش پلویی شوید خرد شده کف قالب مورد نظر را با نایلون یک تکه می پوشانیم سپس همه مواد را باتک تک سس مایونز غلیظ مخلوط می کنیم ۱ کلم قرمز را ریخته وخوب صاف میکنیم ۲ کلم سفید ۳ کشمش پلویی ۴ هویج ۵ کلم سفید با شوید بعد در یخچال گذاشته هر چقدر در یخچال بیشتر بمونه بهتر ما یک روز قبل درست کرده بودیم ونیم ساعت مونده به سرو غذا از قالب در اوردیم در ظرف مورد نظر بر گردانده ونایلون را از سالاد جدا می کنیم بعد بسته به سلیقه تزیین می کنیم. فواید روزه گرفتن ✍دانشمند ژاپنی: روزه‌داری باعث از بین رفتن سلول‌های معیوب و سرطانی درواقع زمانی که انسان بیش از مثلا 8 ساعت گرسنگی را تحمل کند، سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و توده‌های مستعد سرطان تغذیه می‌کنند. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا هویج به شکل گل رز فواید روزه گرفتن ✍دانشمند ژاپنی: روزه‌داری باعث از بین رفتن سلول‌های معیوب و سرطانی درواقع زمانی که انسان بیش از مثلا 8 ساعت گرسنگی را تحمل کند، سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و توده‌های مستعد سرطان تغذیه می‌کنند. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🌼🍓🌼🍓🌼 دوست دارم زبان یاد بگیرم اما نمیدونم از کجا شروع کنم هزینه کلاس زبان رو هم ندارم تلفظ کلمات برام سخته از بچم خجالت میکشم آخه نمیتونم جواب سوال های درسی شو بدم 😑😑😑 معطل نکن بیا تو این کانال که آموزش رایگان زبان انگلیسی داره https://eitaa.com/joinchat/3793158278C00b1e7657d
. روزی یک کلمه حفظ کن اخر سال شما ۳۶۵ تا کلمه حفظی😳😍👏 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تابه ای فوری فواید روزه گرفتن ✍دانشمند ژاپنی: روزه‌داری باعث از بین رفتن سلول‌های معیوب و سرطانی درواقع زمانی که انسان بیش از مثلا 8 ساعت گرسنگی را تحمل کند، سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و توده‌های مستعد سرطان تغذیه می‌کنند. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از 
🗣حرف زدن، بلد نیستی؟🤭 🗣از صحبت درجمع، ترس داری؟😓 🗣نمیتونی دیگران رو متقاعد کنی؟😞 این کانال فن بیان رو عالی میکنه👇🏻دنبال کن https://eitaa.com/joinchat/3348103341Cf166305d69 💬💬💬💬💬💬💬 👨🏻‍💼👨‍🎓👩🏻‍🏫👨🏼‍🔬👨🏻‍⚖👨🏻‍🔧👨🏻‍🎨 💤💤💤💤💤💤💤
سلام سلام چطورین بچه ها این نون فوق العاده سریع و راحت تخم مرغ نمیخواد ورز نمیخواد خمیر مایه نمیخواد به سرعت درست میشه بافتش عالیه کلا بدون قر و فر و تنبلونه نان تابه ای فوری بدون خمیر مایه روغن یک سوم لیوان نمک یک ق چ بکینگ پودر سه ق چ آرد یک و نیم لیوان ماست یک‌لیوان مواد رومال..زرده تخم مرغ یک عدد.زعفران به میزان لازم..کنجد و ... ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط دو دقیقه بمونه روش حسابی پفکی بشه روغن و نمک و ماست رو مخلوط میکنیم یکدست شد آرد رو اضافه میکنیم خمیر نون کاملا چسبناک به هیچ عنوان آرد زیادتر نزنید (اگر نون میخواین شیرین بشه ماست و شکر رو اول دو دقیقه بزنید شکر حل شد باقی مواد رو اضافه کنید)میخواین خمیر رو بردارین چون خیلی چسبناک حتما دست رو خوب چرب کنید و خمیر رو بردارین. ..کف تابه یا قالب نچسب رو روغن بریزید و خوب تمام قسمتها رو چرب کنید بعد خمیر رو داخل تابه پخش کنید روی رو مواد رومال بمالید و کنجد و زیره بزنید روش پخت روی گاز. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین مدت چهل و پنج دقیقخ زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است..برای برشته شدن روی نان وقتی آماده شد برگردانید تا اون طرف هم برشته بشه روش پخت داخل فر ...فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخل فر بزارین مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است دو دقیقه گریل رو روشن کنید تا برشته بشه نکنه...به هیچ عنوان مواد نون رو تغییر نوین یعنی به جای ماست شیر بزنم یا آب بزنم ...نکته بعدی این نون چون میزان آرد کمه و بدون خمیر مایه ماندگاری بالایی داره فواید روزه گرفتن ✍دانشمند ژاپنی: روزه‌داری باعث از بین رفتن سلول‌های معیوب و سرطانی درواقع زمانی که انسان بیش از مثلا 8 ساعت گرسنگی را تحمل کند، سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و توده‌های مستعد سرطان تغذیه می‌کنند. @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
⛔️مقدار مواد و نکات تکمیلی در کپشن⛔️ @ashpazieasan.sh این مربا هم خوشگله و هم مجلسی و هم خوشمزه چون از آهک استفاده نکردم می تونید خیلی راحت بخورید همون مزه مربای هویج می ده و خوشمزه ست. حالا مقدار مواد و توضیحات: این مربا رو معمولا زیاد درست نمی کنن حالت تزئینی داره من دو تا هویج بزرگ استفاده کردم(بهتره هویج ها صاف و بلند باشن،هر چی هویج بلند تر، گل شما بزرگتر😉) برا این مقدار یک و نیم لیوان شکر یک لیوان آب نصف لیوان گلاب رو بزارید روی حرارت و گاهی هم بزنید تا شکر حل بشه،بعد از اینکه شمر کاملا حل شد و روی شربت کف کرد (حدود ۵ دقیقه) شربت رو خاموش می کنم یه ذره که از دما افتاد گل هامون رو می چینیم توش و زیرش رو روشن می کنیم ،با دمای خیلی کم تا هم هویج ها بپزن و هم شربت خیلی غلیظ نشه،بیست دقیقه بعد از اینکه هویج ها رو ریختیم ۱/۴ ق چ وانیل و ۱/۲ ق چ آبلیمو اضافه می کنیم،و ده دقیقه بعد زیرش رو خاموش می کنیم. (می تونید از هل و زعفرون هم استفاده کنید ولی من طعم وانیل رو تو مربای هویج دوست دارم) دقت کنید هویج ها کامل بپزن در غیر این صورت مربا کپک می زنه،و شربت به قوام برسه. یعنی بعد خنک شدن کمی کش بیاد . راستی تو فیلم هم اشاره کردم حتما لایه های هویج رو بعد نرم شدن بشورید تا نمکشون بره و دو سه بار تو آب معمولی خیس کنید و آبش رو عوض کنید تا طعم نمک کامل بره. یه نکته دیگه هم اینه که می تونید گل ها رو دوازده ساعت تو آب آهک خیس کنید تا انسجام بیشتری داشته باشن،ولی همین طور که تو فیلم دیدید بدون آهک هم مشکلی نداشتن. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
دخترا بیاین اینجا ببینید چه خبره😍 بورس لوازم آرایشی و بهداشتی🤗 کلی عطر و مام 💖 یه دنیا پر از بالم لب فانتزی🥑🧁🍓 ماسک صورت 😚 ماسک لب👄 خلاصه هر چی لوازم آرایشی درجه یک و فانتزی میخواین 😉 بیاین اینجا👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2068512895Cae2e5036c0
هدایت شده از 
3 تیکه بالا فقططططط 10 تومنه💯 دنیای ارزانی کلی لوازم خوشگل وفانتزی داریم فقط و فقط 😱 https://eitaa.com/joinchat/2068512895Cae2e5036c0 وای خدااا با 100 ت کلی وسایل شیک.میتونی بخری اینجا‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب فرنی شد فواید روزه گرفتن ✍دانشمند ژاپنی: روزه‌داری باعث از بین رفتن سلول‌های معیوب و سرطانی درواقع زمانی که انسان بیش از مثلا 8 ساعت گرسنگی را تحمل کند، سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و توده‌های مستعد سرطان تغذیه می‌کنند. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a