eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.9هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
20.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 خفگی تجربه‌گری که در برزخ میلیون ها بار خفگی زیر آب را تجربه کرد تجربه‌گر: آقای عباس واعظی پخش: هر روز ساعت ۱۸:۳۰ بازپخش: ساعت ۲۳:۳۰ و ۱۲ روز بعد شبکه چهار سیما .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
تحدیر%2F_جزء_یازدهم_قرآن_کریم_.mp3
4.15M
💠 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 💠 ⚜ ⚜ 📥توسط استاد معتز آقایی ⏲ «در ۳۰ دقیقه یک جزء تلاوت کنید» 📩 به دوستان خود هدیه دهید. .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
11.mp3
4.36M
﷽ 🌹شرح دعاهای هر روز ماه رمضان 🌷مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی روز 1⃣1⃣ 🌴اللّٰهُمَّ حَبِّبْ إِلَىَّ فِيهِ الْإِحْسانَ ، وَكَرِّهْ إِلَىَّ فِيهِ الْفُسُوقَ وَالْعِصْيانَ ، وَحَرِّمْ عَلَىَّ فِيهِ السَّخَطَ وَالنِّيرانَ ، بِعَوْنِكَ يَا غِياثَ الْمُسْتَغِيثِينَ 🍃خدایا، در این ماه نیکی را پسندیده من گردان و نادرستی‌ها و نافرمانی‌ها را مورد کراهت من قرار ده و خشم و آتش برافروخته را بر من حرام گردان، به یاری‌ات ای فریادرس دادخواهان خدایا کاری کن که خوبی ها را دوست داشته باشم و از بدی ها بدم بیاید 🌳بهترین شما کسی هست که اطعام کند و بلند سلام کند و اهل نمازشب باشد در زمانی که مردم در خوابند البته انسان باید خودش را از همه بدتر بداند و موقع نماز شب به یاد این حدیث نباشد که بله من از همه بهتر هستم؛ و دچار عُجب بشود 🌳امام سجاد (ع) در حدیث ابوحمزه ثمالی به ما یاد داده اند و فرموده اند: « خدایا آیا در بین بندگانت از من بدتر وجود دارد!!!؟ 🌳روایت آمده است: اگر شما یک قدم بسوی خدا بر داری خداوند هروله کنان بسوی تو می دود .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سنکنجبین برای رفع عطش در روزه داری بعد خوردن غذای چرب یا شیرین ،صفرا بر باید استفاده کنید مثل آبلیمو یا یک قاشق آبغوره محلول در اب یا یک قاشق اب زرشک محلول در اب،تا با از بین بردن چربی از عطش روزانه جلوگیری کند(استاد خیراندیش) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
شهد همه کاره و جایگزین عسل پارت اول فواید روزه گرفتن ✍دانشمند ژاپنی: روزه‌داری باعث از بین رفتن
@_tarfandashpazie2_ . . کار از دوست عزيز 👇👇 @solifood99 . اگر زولبیا و بامیه‌تون نرم میشه، اگر شکرک میزنه، اگر شهد رو به خودش نمیگیره و ...... خیلی مشکلات دیگه مربوط میشه به شهد باری که درست می‌کنید پس با دقت این ویدیو رو چند بار ببینید تا کاملا متوجه تمام نکات بشید . اول بگم که دوستانی که استوریها رو دنبال می‌کنن نکات ریز مربوط به هر آموزش رو تو استوریها می‌بینن و همینطور اکثر سوالات تو استوریها پاسخ داده میشه . . شهد بار کاربرد زیادی داره برای انواع دسرها، شیرینیها، نوشیدنیها، حلواها و ..... هرجا سخن از عسل بود شما میتونید این شهد رو جایگزین کنید هرجا شیرین کننده نیاز داشتید می‌تونید این شهد رو استفاده کنید حتی برای سرو صبحانه و عصرانه بنابراین توصیه میکنم همیشه از این شهد توی یخچال داشته باشید . مواد لازم؛ ✔شکر دو لیوان ✔آب یک لیوان ✔جوهرلیمو یک چهارم ق‌چ ✔آبلیمو یک ق‌غ ✔زعفران دم کرده یک ق‌غ ✔گولوکوز یک ق‌م سرپر ✔گلاب ۲ ق‌غ . نکات؛ _ تا حد ممکن بهتره از قابلمه لعابی برای درست کردن شهد استفاده کنید _ حرارت در تمام مراحل باید خیلی کم باشه، تبخیر سریع آب باعث شکرک زدن شهدتون میشه _ حرکت دادن ظرف برای اینکه دیکاره‌های ظرف شکرک نزنه رو فراموش نکنید!!!! _حداقل ۴۵دقیقه زمان برای قوام آمدن شهد لازمه _ برای تست قوام شهد مقدار خیلی کم شهد رو داخل قاشق بذارید تا سرد سرد بشه و بعد بین دو انگشت بگیرید اگر حالت نخ ایجاد شد یعنی شهدتون قوام‌اومده _از بعد از سرد شدن شهد متوجه شدین خیلی غلیظه به کمک قاشق خیلی کم بهش آب جوش یا ولرم اضافه کنید و هم بزنید تا به حد نرمال برسه _ اگر شهدتون بخوبی قوام نیاد آب تبخیر نشده داخل شهد زولبیا و بامیه شما رو نرم میکنه!!! _ اگر هم نکات رو رعایت نکنید بعد از یک یا نصف روز شهد روی زولبیا بامیه شما شکرک میزنه، این یعنی شما شهد رو با دقت آماده نکردید _ اگر شهدی درست کردید که شکرک زده اون رو روی حرارت خیلی کم بذارید تا کاملا روون بشه و بعد بهش یک قاشق آبلیمو اضافه کنید _برای زولبیا بامیه ای که با دستور من آماده کنید دوبرابر این مقدار شهد لازم دارید _ بهتره هیچ‌یک از مواد شهد رو حذف نکنید . .
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 ابتدا آب را درون قابلمه متوسط بگذارید تا جوش آید.بعد قارچ ها را با مواد ضدعفونی کننده مخصوص سبزیجات بشویید و آبکش کنید.قارچ ها را اسلایس کنید.زمانی که آب جوش آمد قارچ ها را درون ظرف بریزید .بعد نمک و آبلیمو را اضافه و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید بماند در این مرحله قارچ ها را آبکش کرده و بعد داخل آب پر از تکه های یخ به مدت ۲ دقیقه قرار دهید.مجددآبکش کنید ، آب قارچ ها که تمام شد درون زیپ کیپ قرار داده و داخل فریزر بگذارید. فواید روزه گرفتن ✍دانشمند ژاپنی: روزه‌داری باعث از بین رفتن سلول‌های معیوب و سرطانی درواقع زمانی که انسان بیش از مثلا 8 ساعت گرسنگی را تحمل کند، سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و توده‌های مستعد سرطان تغذیه می‌کنند. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
19.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنور خونگی درست کن بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوابید وحتی المقدور بین الطلوعین بیدار باشید. @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
آشپزی ونکات اسلامی
تنور خونگی درست کن بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوا
@pluss_mag همراه باشید تا بهتون یاد بدم که چجوری با یه قابلمه ساده تنور خونگی درست کنی❤️🥰 👌😋با این روش میتونی هر نونی که بخوای و حتی کلوچه هم توی خونه درست کنی یک و نیم پیمانه آب ولرم یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری خمیر مایه با هم مخلوط کنین @pluss_mag دو و نیم پیمانه آرد سفید و یک قاشق چایخوری نمک بریزین خمیر رو با دست مخلوط و یکدست کنید حالا با یک قاشق غذاخوری کره خمیر رو ورز بدین تا کره کاملا به خورد خمیر بره روشو با سلفون یا دستمال بپوشونید و حدود یکی دو ساعت استراحت بدید تا حجمش دوبرابر شه سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین خمیر رو باز کنین طوری که کناره های خمیر ضخیم تر باشه این کار به این خاطره که وسط خمیر همیشه دیرتر پخته میشه و با این کار پخت یکنواختی دارید برای بهتر چسبیدن و جدا نشدن خمیر کمی روش آب بزنین @pluss_mag قابلمه رو روی شعله بذارید تا گرم شه بهتره برای انجام این کار از قابلمه روحی یا قابلمه های کهنه استفاده کنید از قابلمه های کوچیک هم میتونید استفاده کنید و تاثیری روی کیفیت پخت نونتون نداره فقط خمیر باید از لبه های در قابلمه کمی فاصله داشته باشه در قابلمه رو روی حرارت مستقیم بزارین تا داغ بشه حالا خمیر رو از سمتی که خیس کردین روی در قابلمه بچسبونین وسط خمیر رو خوب فشار بدین و با چاقو کمی شکاف ایجاد کنین ا یک دستمال وسطشو کمی فشار بدید تا کاملا به در قابلمه بچسبه یک عدد تخم مرغ کاملا هم بزنید و باهاش خمیر رو رومال کنین کمی هم کنجد بپاشین در قابلمه رو سر جاش بزارین حرارت قابلمه باید متوسط رو به زیاد باشه بعد از پنجاه دقیقه و زمانی که رنگش طلایی قهوه ای شد نون آماده است از در قابلمه جداش کنین چانه بعدی هم به همین صورت درست کنین این نون بافت فوف العاده ای داره و حتی میتونید با این روش انواع نون و کلوچه خونگی رو به راحتی خودتون درست کنید ❤️😍برامون بنویسید که چه غذایی رو دوست دارید اموزش بدیم 😘❤️نوش جان
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر ساده و مقوی خوشمزه جنوبی بلافاصله خوابیدن بعد از غذا سنگ دلی می آورد بنابراین بعد از میل کردن سحری نخوابید وحتی المقدور بین الطلوعین بیدار باشید. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
بامیه ترکی خوشمزه فواید روزه گرفتن ✍دانشمند ژاپنی: روزه‌داری باعث از بین رفتن سلول‌های معیوب و سرطانی درواقع زمانی که انسان بیش از مثلا 8 ساعت گرسنگی را تحمل کند، سلولهای سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و توده‌های مستعد سرطان تغذیه می‌کنند. @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a