14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون
واسه ۵٫۶نفر
ی دونه پیاز نگینی رو تف بدید،
۳۰۰تا۴۰۰گرم گردو رو یا آسیاب کنید یا خرد کنید.
یکمی پیاز که سبک شد بهش اضافه کنید.
۵٫۶دقیقه تف بدید تا بوی خامی گردو
گرفته بشه.
نیم پیمانه رب انار ترش و ی قاشق شکر قرمز (یاسفید) و دو سه لیوان آبجوش و یک ق چ زعفرون دم شده اضافه کنید،
اندازه رب و شکر بسته به ذائقتون میتونید کم و زیاد کنید.
آب که جوش اومد درش رو ببندید.
نیم کیلو گوشت چرخکرده رو با ی دونه پیاز آبگرفته ورز دهید.
کوفته ریزه کنید یا قلقلی😌
سس که غلیظ شد گوشتا رو با یکی دو لیوان
آب یخ بریزید تو سسا و دوباره بذارید جوش بیاد.
در قابلمه رو ببندید با شعله ملایم تا جا بیفته.نوش جان.
@khalaghiat.dar.ashpazi
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
🔴آیا از مزاج خود اطلاع دارید؟
🔴آیا میدانید دلیل بیشتر بیماریها غلبه سردی است؟
🔴آیا میدانید بی حوصلگی، عصبی بودن، دلخوش نبودن، اختلافات خانوادگی به دلیل غلبه سردی و گرمی در بدن است؟
🔴آیا دوست دارید درمان شوید و زندگی شاد و آرام را تجربه کنید؟
✅️پس همین الان بزن روی لینک زیر،
👇👇👇👇
به سوالاتش پاسخ بده تا در نوبت مشاوره رایگان قرار بگیری😍🌸
https://formafzar.com/form/alro1
کمکت میکنم حال خوب رو تجربه کنی🥰
درصورت تمایل به کانال طب سنتی بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/4269867210Cd7e0982453
سروش👇🏻https://splus.ir/joingroup/emM5ZaxCwJGYqBrK6bi7fSWh
20.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گردو پلو
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
آشپزی ونکات اسلامی
گردو پلو قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حل
گردو پلو 😋
.
.
@sahartaryan
ملزومات:🍗🧅🍚🥜
.
۲ پیمانه برنج
۱ پیمانه گردو
۳ تکه ران مرغ
۱ عدد پیاز
۱ پیمانه در مجموع زرشک وکشمش
نصف ق غ کره
ادویه: کمی زیره، کمی دارچین، فلفل سیاه
نمک و زعفران
.
.
پخت مزغ:
ی دونه پیاز درشت خرد کردم، مرغارو روش چیدم، کمی روغن ریختم تفت دادم، با نمکو فلفل سیاه و برگ بو پختم، آبش که کشیده شد و کاملا پخت ریش ریش کردم. رونمرغ نرم تر هست، ولی با سینه و فیله مرغ هم خیلی لذیذ میشه😋
@ashpazie_modern
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
یکی از همسایه ها میگفت
یک جایی هست که #چادر_قدیمیت رو
با #چادر_نو عوض میکنه!!!!
🙄باورم نمیشد
تا اینکه خودم #چادرمو تعویض کردم
و یک #چادر_عربی نو گرفتم😍
🌷لینک ((تعویض چادر))👇
https://eitaa.com/joinchat/3547398199Cf7e1bfc230
🙏🏻فرصت محدود و ظرفیت کم
🙏🏻سریع اقدام کن برای تعویض ....👆
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاد بگیر
#ترفند
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
هدایت شده از دیدنیهای آشپزی
✅ به مناسبت هفته کتاب، هر شب هفت کتاب خوب و با محتوا را برای گروه های سنی مختلف با تخفیف ویژه 20 درصد به مدت 24 ساعت معرفی میکنم👌👌
🔰 کتابهای رشد بصیرت و مبانی فکری برای 20 سال به بالا
🔹 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
https://oniketab.ir/product/tarh-andisheh-islami/ref/36
🔹انسان 250 ساله - حلقه دوم
https://oniketab.ir/product/ensan-250-saleh-h2/ref/36
🔹 انسان 250 ساله - حلقه سوم
https://oniketab.ir/product/ensan-250-halgeh-sevom/ref/36
🔹 ترجمه الغارات
https://oniketab.ir/product/tarjome-algarat/ref/36
🔹 جهاد تبیین
https://oniketab.ir/product/jahade-tabeen/ref/36
🔹نفوذ راهبردی در نظام دینی از منظر آموزه های قرآنی - روایی
https://oniketab.ir/product/nofouz-rahbordi/ref/36
🔹حاصل عمر (سیری در اندیشه های استاد مطهری)دو جلدی
https://oniketab.ir/product/hasel-omr/ref/36
سفارش کتاب و مشاوره :
@admin_oniketab2
آشپزی ونکات اسلامی
لوکوم پرتقالی
مواد لازم آب پرتقال طبیعی۱ لیوان نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری شکر۱٫۴ لیوان وانیلنوک قاشق چای خوری کره۱ قاشق مربا خوری خلال پسته (برای تزیین)
@ideal.ashpazi
@ideal.ashpazi
طرز تهیه آب پرتقال-شکر و نشاسته را درظرفی ریخته وروی حرارت ملایم قرار دهید ومدام هم بزنید تا بجوشد وغلیظ شود وقتی به غلظت کامل رسید وانیل و کره را اضافه وحرارت را خاموش کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد کره آب بشه برای قالب باید از لیوان بلند وصاف استفاده کنید وبرای اینکه راحتتر بیرون بیاد داخل لیوان را خوب خیس کنید و آب را بیرون بریزید مواد پخته شده را به صورت گرم داخل لیوان بریزید و۴-۵ ساعت داخل یخچال بذارید وقتی کاملا بسته شد از یخچال بیرون بیاورید را از لیوان با دقت بیرون آورده و داخل پودر نارگیل بغلطانید بعد به قطر یک بند انگشت برش زده مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلطانید وبا خلال پسته تزیین کنید @ashpaze_afsaneh
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir