فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکرپاره
موادلازم:👇
125 گرم کره
3 سفیده تخم مرغ
2 زرده تخم مرغ
1/2 پیمانه یا 1 استکان کمرباریک شکر
1/2 پیمانه یا 1 استکان کمرباریک سمولینا(ایرمیک)
کمتر از 1/2 پیمانه یا 1 استکان کمرباریک روغن مایع
3 پیمانه آرد(کم یا زیاد کنین براساس آردتون)(شاید کمتر یا زیادتر بخواد)
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
برای شربت:👇
4 پیمانه شکر
5ونیم پیمانه آب
3-4 قطره آبلیمو
طرزتهیه: 👇
ابتدا برای شربت، آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار بدین(زیاد نه چون اونموقع زود میجوشه و زود شکرک میزنه) حدود 40 دقیقه بپزین بعد آبلیمو رو اضافه کنین و 5 دقیقه دیگه بپزین بعد بزارین سرد شه.
برای خمیر شکرپاره ها، تخم مرغها، کره، روغن و شکر رو هم بزنین بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین.خمیر نرمی میشه که به دست نمیچسبه.
از خمیر توپهای کمی بزرگتر از گردو بردارین و شکل بدین و داخل سینی فر بچینین و روشون یک زرده تخم مرغ بمالین و با چنگال روشون خط بندازین و در فر گرم شده 160 درجه، 25 دقیقه بپزین و همینکه از فر درآورین، روشون شربت سرد شده بریزین.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تهیه_املت_پفکی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#دوپیازه ی تخم مرغ😋
یه نوع تغذیه مدرسه برای بچه ها
که با نون لقمه میگیریم یا با نون فانتزی و ...
البته میدونم همتون بلدین ولی خب بازم دستورشو میگم براتون😊
.
دستور👇
ابتدا سه تا سیب زمینی بزرگ خام رو درشت خرد میکنیم. داخل قابلمه نچسب میریزیم. پنج قاشق پررر پیازداغ میریزیم(هرچه بیشتر بهتر😋میتونید بیشتر بریزید). یک قاشق مخلوط از شوید و مرزه و ریحان خشک. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و یک قاشق روغن و آب تاجایی که روی سیب زمینیا رو بگیره میریزیم. درشو میبندیم و میذاریم تا سیب زمینی بپزه و طعم چیزایی که اضافه کردیم به خوردشون بره و آبش تبخیر بشه. نیم ساعته میپزه👌
بعد درشو بازمیکنیم و میذاریم با روغن خودش یه تفتی بخوره.(عکس اول) (بخاطر این گفتم قابلمه نچسب که راحت تفت بخوره و به قابلمه نچسبه البته من تابه بزرگ استفاده کردم) بعد با گوشتکوب میکوبیم و لهش میکنیم.(عکس دوم)
جداگانه دو تا تخم مرغ رو آبپز میکنیم.
تخم.مرغ هارو رنده ریز میکنیم و به همراه دوقاشق پر کره یا روغن محلی رو به سیب زمینیا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و تمام.
همراه با خیارشور و گوجه خام و سس مایونز لقمه میگیریم یا بصورت ساندویچی داخل نون فانتزی سرو میکنیم. برای تغذیه مدرسه بچه ها هم مناسبه.
میزان روغن و پیازداغ و تخم مرغ رو میتونید تغییر بدین. همینجوری خالی بدون نون هم خورده میشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کشک_بادمجان
بادمجان 12 عدد
کشک یک شیشه
پیاز 5عدد
نعنا به میزان لازم
سیر به میزان لازم
نمک به میزان لازم
گردو به میزان لازم
طرز تهیه
بادمجانها را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و روی آنها نمک بپاشید تا تلخیشون بره. سپس اب بادمجانها را بگیرید و سرخ کنید.در فاصلهای که بادمجانها در حال سرخ شدن هستن.پیاز داغ را تهیه نمایید.
بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال بذارین تا روغنشون گرفته بشه
مقداری از پیاز داغ را برای تزیین کنار بگذارید
نعنا داغ و سیر داغ رو هم تهیه مقداری رو برای تزئین کنار بذارین
در ظرفی کمی روغن ریخته کمی دارچین 3 پیمانه اب وپیاز داغ و نعنا داغ و گردو و بادمجانها رو بذارین حدود 45 دقیقه با درب بسته و حرارت ملایم بپزه.
کلیه مواد را به کمک گوشتکوب میکس کنیدتا مایهای یکدست حاصل شود. حدو 250 گرم کشک که 1/3اون رو کنار گذاشته مابقی رو به موادمون اضافه کرده و 10 دقیق دیگه میپزیم.
درآخر داخل ظرف سرو ریخته با پیاز داغ و گردو و سیر داغ و کشک و نعنا داغ تزئین کنید
#مرغ_چوبی
سلام دوستان گلم.... از همراهی صمیمانه تون خیلی ممنون و سپاسگزارم 🙏🏻 براتون یک #فینگرفود مدرن و جدید آوردم و خیلی خوشمزه 😍 .
.
سینه مرغ یک عدد
پنیر چدار نصف پیمانه
جعفری و گشنیز خرد شده ۳ ق غ
سیر یک حبه
پیاز داغ ۲ ق غ
کره یک ق غ
زردچوبه و فلفل و آویشن به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
رشته کادایف خشک به میزان نیاز
مواد سس پنیری :
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
سس فلفل تند یک ق غ
سس کچاب ۳ ق غ .
.
سینه ی مرغ را به اندازه ی حبه ی قند برش داده با پیاز و سیر بپزید و بگذارید آبش کشیده شود و خنک شود .
سپس مرغ پخته شده را درون میکسر یا غذاساز بریزید و بهش پیاز داغ و جعفری و گشنیز و سیر و ادویه ها و پنیر چدار و کره را اضافه کنید و خوب مواد را میکس کنید .
از مواد ۲ ق غ پر جدا کرده و روی یک نایلون فریزر فرم بستنی بدهید و و یک چوب بستنی داخلش بگذارید .مواد خیلی قطور و یا نازک نباشد. سپس چوب بستنی ها را به مدت دو ساعت درون فریزر بگذارید .
در این فاصله رشته کادایف را خرد کنید و با کمی روغن تف دهید تا برشته شود و رنگش طلایی شود فقط مواظب باشید چون کادایف سریع می سوزد.
پنیر خامه ای و سس تند و سس کچاب را با هم خوب مخلوط کنید و درون ظرفی بریزید .
سپس دو طرف مرغ چوبی را درون تخم مرغ زده شده بزنید و درون روغن سرخ کنید و بعد روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود
بعد از خنک شدن با دست یا چاقو سطح مرغ چوبی را به سس پنیری آغشته می کنیم .سپس درون رشته های کادایف می زنیم تا تمام مرغ چوبی از کادایف پوشیده شود .
سلام دوستان کلوچه داریم چه کلوچه ای👌
لطفادرادامه همین پست کلیپهای تهیه این کلوچه راببینید👇
#کلوچه_فومن_فرشته_پز
موادلازم برای خمیر:
آردگندم ۳۵۰ گرم/شکر ۳ق غ
تخم مرغ ۱عدد/کره ۷۰ گرم
نمک ۱/۲ق چ/شیر ولرم ۱/۲پیمانه
خمیرمایه ۱ق غ
۱ق غ از شکر دستور را داخل شیر ولرم بریزید ومایه خمیررابهش اضافه کنید وهم بزنید،روشو بپوشونید وبزارید دردمای اتاق ۱۰دقیقه استراحت کنه وحجمشدوبرابرشه.
تخم مرغ راداخل کاسه بریزید وباقیمانده شکر وکره نرم رابهش اضاف،خوب هم بزنید ومایه خمیرعمل اومده رو اضافه کنید وهم بزنید.
نمک رابه آرد الک شده اضافه کم کم به مواد اضافه کنید ومخلوط کنید تاخمیری شود وبه دست نچسبه روی سطح کار ۵دقیقه ورزبدید حدودده بار به سطح کار بکوبیدخمیرراجمع کرده وداخل کاسه بزارید روش سلفون بکشید ویک پارچه بکشیدودردمای محیط ۱ساعت ونیم استراحت دهید تا پف کنه وحجمش دوبرابرشه.
موادمیانی کلوچه؛
آرد گندم ۱۲۰گرم/شکر۲۰۰گرم/گردوپودرشده۳۰گرم/کره ۱۰گرم
روغن صاف ۴۵گرم/روغن مایع ۲۰گرم
پودردارچین۱ق غ/پودرهل۱/۲ق چ
وانیل۱/۲ق چ
آرد راداخل تابه روی حرارت ملایم ۵دقیقه تفت دهیدتابوی خامی آردگرفته شه مدام هم بزنید نسوزه ومواظب باشید تغییر رنگ نده
۳نوع روغن راداخل کاسه بریزید وخوب مخلوط کنید وشکررااضافه وسپس آرد وپودردارچین،هل،وانیل راهم اضافه وباپشت قاشق خوب مخلوط کنید تا موادمنسجم شه طوری که وقتی تودست گلوله کردید ازهم نپاشه وانسجام کافی داشته باشه
پف خمیررابگیریدوروی سطح کار بشکل لوله درآورده وبه ۶قسمت مساوی تقسیم کنید وچونه کنید هر کدوم ازچونه ها ۱۰۰گرم وزن داره روشون یک نایلون فریزر بکشیدکه خشک نشن.حالا بادست بازکنید وازموادمیانی داخلش بزارید وجمع کنید وبادست پهن کنیدروی کاغذ روغنی که کمی چرب شده بزارید ومهرمخصوص راآغشته به آرد کنید وروی خمیر محکم فشار بدید که طرح مهرحک بشه.روی سینی فر بزارید ورومال بزنید ووسطش کمی تخم خرفه یا کنجد بپاشید وبا نوک کارد جاهای مختلفی از کلوچه راسوراخ سوراخ کنید تا کلوچه داخل فرپف نکنه.وداخل فرازقبل گرم شده بادمای ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۰الی۱۵دقیقه بپزید.ازفرکه خارج کردید روی کلوچه ها یک پارچه بکشید تا خنک شه ،نوش جان کنید.
رومال:یک عدد زرده تخم مرغ رابایک قاشق غداخوری زعفران غلیظ خوب هم بزنید ⛔خواهش میکنم برای رسیدن به نتیجه مطلوب هیچ یک ازمواد علی الخصوص روغنها راحذف یاجایگزین براش نذارید.
من روغن صاف راخودم درست کردم به این صورت که روغن جامد راروی حرارت بزارید تا شفاف شه وبعد خنک شدن بزارید ۲۴ساعت تویخچال بمونه وبعدمصرف کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
طرز تهیه فالوده
#فالوده
بچه ها اول اینو بگم ک دنبال درست کردن رشته ی فالوده تو خونه نباشید چون دستور درست و امتحان شده ومطمئن پیدا نمکنید ،اگرم پیدا کنید بعدش باید برید دستگاه رشته کن بخرید ، همین رشته های نشاسته ای که در لوازم قنادی میفروشن خیلی خوبه ،طعمش مثل همین رشته های فالوده ست یه بسته شو بخرید در نهایت اندازه ی دو کیلو فالوده خواهید داشت ،که میتونید هر بار نصفشو درست کنید.
_#فالوده
_شكر........۳ ليوان
_اب............٤ليوان
_گلاب ..........یک سوم لیوان
_رشته نشاسته چيني ......یک بسته ،(داخل فیلم بسته بندیش مشخصه)
_اب و شكرو گلاب رو روي حرارت ملایم هم بزنید تا شكر حل بشه ،نیازی به جوشیدن نیست همینکه حل بشه کافیه ، وقتی خنک شد بريزيد داخل ظرف فلزی و بزاريد داخل فريزر بمدت ۵ تا ۶ ساعت تا ببنده ( نذارید زیادی تو فریزر بمونه چون سخت تراشیده میشه )
_حالا اب رو بزاريد جوش بياد و رشته هاي فالوده رو از وسط نصف كنيد یا چهار تکه کنید من نكردم از وسط نصف كردم فقط/ بد بذارید ۱۰ تا ۱۲ دقيقه رشته ها خوووب بجوشن و نرم بشن( وقتی بین دوانگشت فشارش بدین راحت له میشه)سپس بريزيد در سبد و اب سرد روش بريزيد
تا کاملا خنک بشن . . اگر رشته ها خیلی بلند بود ،تو این مرحله با قیچی کمی خردشون کنید
_حالا شربت يخ زده رو از فريزر خارج كنيد و با قاشق پوره كنيد مطابق فیلم، حالا در داخل ي ظرف فلزی يكم از شربت پوره شده و يكم رشته بريزيد و به همین ترتيب ادامه بديد تا مواد تموم بشه ، فقط دقت کنید لایه ی آخر باید شربت پوره شده باشه، بعد بمدت نيم ساعت بذارید داخل فريزر و سپس با آب لیمو و شربت آلبالو سرو کنید ،
_🔴 نکته: شربت یخ زده باید مثل یخ در بهشت بشه پس شکر دستور روکم نکنید چون باعث میشه شربت مثل یخ سفت بشه
_🔴سعی کنید فالوده رو اندازه ی مصرفتون تهیه کنید چون تازه ش خوشمزه تره، ولی اگر اضافه موند میتونید فریزش کنید ولی نیم ساعت قبل از مصرف بیرون بذارید تا یخش باز بشه
کاش امروز طعم یک انار رسیده و تازه بدهد..شیرین،سرخ،زیبا ..❤️
🍐🍎🍏🍊
برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین
امام سجاد (ع)
امام محمد باقر(ع)
امام جعفر صادق (ع)
میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید
✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید
✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید
#ایده_تزیین_انار
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم تهیه #چلومرغ_مجلسی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه ایده خوشمزه برای پخت مرغ
فیلم آموزشی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#حلوای_هويج
مقداری هويج رو پوست مي گيريد و مي ذاريد بپزه.خيلي آب نريزيد تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصيتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ريز مي كنيم.يا پوره مي كنيم... سه پیمانه پوره هویج لازمه....بسته به اندازه پیمانه مقدار هویج رو انتخاب کنین....
بعد 1.5 پيمانه(يا ليوان معمولي)آرد سفيد رو مي ذاريم روي حرارت و هم مي زنيم.لازم نيست رنگش تغيير كنه.در حدي بو مي ديم كه بوي خاميش گرفته بشه.بعد به ترتيب:1 پيمانه روغن مايع.1 پيمانه گلاب.3 پيمانه شكر .هويج له شده و كمي زعفران را اضافه كرده و روی حرارت هم مي زنيم تا وقتي كه حلوا از ظرف جدا شود.
در ضمن اگه خواستيد حلوا مقوي تر شه مي تونيد 2 تا زرده تخم مرغ رو يكم بزنيد و در آخر توي حلوا بريزيد و با سرعت به هم بزنيد.
نوووش جان
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ميگو_سوخاري
طرزتهيه.
میگوها را تمیز کنید سپس بشوئید و درون کاسه ای
بريزيد سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل ) درصورت تمايل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود. .
ارد سفید و ارد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید. تخم مرغ كامل را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.
پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، انها را از یخچال خارج کنید. درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ، میگوها را به ترتیب در کمی ارد سفید ، در تخم مرغ و در مرحله اخر در ارد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید. وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش گرفته شود. نکته ها : در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشند .من از پودر سوخاري تند ترخينه استفاده كردم پودر سوخاري ساده
هم دارن ميتونيد استفاده كنيد .
سس تارتار یکی از سس های بسیار خوشمزه و لذیذ است . می توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت های مرغ و سیب زمینی يا جوجه چيني يا ميگوسوخاري استفاده کرد.
طرز تهيه سس تارتار:
سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، جعفری خرد شده ، خيارشور رنده ، تخم مرغ ابپزرنده شده( درصورت تمايل)، پیازچه خرد شده ،نمک و فلفل سياه را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. و سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس بهمراه غذا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خورشت_بامیه
طرز تهیه
دوعدد پیاز رو نگینی خرد کرده وبهش زردچوبه وادویه اضافه کنید ودوحبه سیر رو هم خرد کرده وتوی روغن تفت بدید ومرغ رو اضافه کنید وسرخش کنید وبهش رب زده واجازه دهید تا کمی سرخ شود وبهش آب اضافه کرده وتا گوشت کمی نیم پز شه واواسط پخت بامیه ها رو اضافه کنید ونمک بزنید واگر دوست داشتید دوعدد لیمو عمانی هم به خورشتتون اضافه کنید .
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#جوجه_ترش😋
دستور جوجه ترش:فیله ی مرغ نیم کیلو. سبزی شامل جعفری گشنیز چوچاق خالواش دویست گرم. گردو پنجاه گرم. روغن زیتون نصف پیمانه. رب انار ترش دو قاشق . آبلیمو یک قاشق. نمک و فلفل به مقدار لازم. پیاز یک عدد. اول سبزی هارو ریز خورد میکنیم. گردو رو آسیاب میکنیم با روغن زیتون و رب انار و نمک و فلفل قاطی میکنیم تا یه سس غلیظی به دست بیاد. پیاز رو درشت خرد میکنیم و با سس مخلوط میکنیم. فیله هارو خورد میکنیم و در سس میخوابونیم به مدت یک ساعت تا طعم سس به خرد مرغ بره. سیخ چوبی رو از قبل خیس میکنیم. جوجه ها رو به سیخ میکشیم و در تابه ی حاوی کره و روغن سرخ میکنیم. یا روی منقل کباب میکنیم. نوش جان
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬نان رول شام😋
رول شام خیلی کاربردیه دوستانی که طرفدار فود سرا هستن حتما ازینا تو بعضی غذاهامون دیدن☺️
جزو بهتریناست از دستش ندید عالیه👌
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami