#ماهی_قزل_آلا_با_لیمو_و_فلفل
ویتامینC موجود در لیموترش مهمترین عامل شادیساز بودن این غذاست. ناقلین عصبی به مجموعهای از مواد برای فعالیت احتیاج دارند که یکی از آنها همین ویتامینC است. امگا3 موجود در ماهی هم روی عملکرد سروتونین مغز تاثیر میگذارد.
در برخی افراد میزان کم سروتونین با کمبود امگا3 در ارتباط است. بهتر است ماهی را طوری مصرف کنید که مواد مغذیاش ازبین نرود. بهترین نوع پخت ماهی بخارپز شدن است. سرخ شدن بیش از حد ماهی همه مواد مفید آن را ازبین میبرد. فلفلقرمز هم کاپسایسین دارد که به کاهش علائم افسردگی کمک میکند. این ماده توانایی تحریک تولید آندروفین دارد که هورمون خوشاخلاقی است. پس اگر مشکل گوارشی ندارید، میتوانید برای شاد شدن از فلفلقرمز استفاده کنید.
مواد لازم:
ماهی قزلآلا: یک عدد
سیر: 3حبه
پیاز: یک عدد
فلفلقرمز: نصف قاشق چایخوری
لیموترش تازه: 2عدد
نمک و زردچوبه: به اندازه لازم
روغنزیتون: 2قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-سیر را له کرده و با روغنزیتون، نمک و زردچوبه مخلوط کنید.
2-حالا فلفلقرمز و پیاز رنده شده را با موادتان مخلوط کنید.
3-مواد بهدست آمده را روی ماهی بریزید و با دست ماساژ بدهید تا کامل به خورد ماهی برود.
4-حالا ماهی را برای 20دقیقه در فر با درجه 180سانتیگراد بگذارید.
5-بعد از 20دقیقه ماهی را از روی فر در بیاورید. وقتی کمی خنک شد روی آن لیموترش بریزید و سرو کنید.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کیک_نوتلا
آرد۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۴ عددشکر ۱پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه نوتلا ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آردوبکینگ پودرروچند بارالک میکنیم کنار میزاریم.فر رو گرم میکنیم شیر رو کمی گرم میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تاکاملا کشداروروشن بشه پودرکاکائو و روغن روباهم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، شیر ونوتلا روباهم مخلوط میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم، حدود یک دقیقه موادرو هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواداضافه کرده وبا لیسک فولد میکنیم ، قالب رو با روغن چرب کرده موادکیک روداخل قالب ریخته وداخل فرحدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم بپزه. ممکنه این زمان متغیر باشه،منظور از پیمانه لیوان هست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نخود چی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🍜سوپ جو قرمز🍜
مواد لازم:
جو پوست کنده ۱ پیمانه،
هویج رنده شده متوسط ۳ عدد، پیاز بزرگ ۱ عدد،
نصف ۱ عدد سینهی مرغ،
قارچ ورقه شده ۲ پیمانه،
گشنیز و جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری،
رب گوجهفرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری،
نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو بهمقدار لازم
🍲طرز تهیه:😍
جو رو بهمدت چند ساعت خیس کنید. مرغ رو با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه بپزید. جو رو با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بذارید تا بجوشه و کاملاً نرم و شکفته بشه. وقتی که جو پخته شد، آب مرغ، مرغهای ریشریش شده و پیاز داخل آب مرغ رو به جو اضافه کنید. هویج و قارچ رو در این مرحله اضافه کنید و اجازه بدید پخته بشن. وقتی هویج و قارچ پخته شد، نمک و فلفل سوپ رو مزه کنید و به سوپ رب گوجه اضافه کنید. ۵ دقیقه قبل از سرو گشنیز، جعفری و آبلیمو رو اضافه کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
1.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد رژیمی خوشمزه😋
سالادای رژیمی معمولا اصلا مزه نمیدن و سسم بهش نمیزنن که رژیمیه مثلا😊
سالاد ما سس خوشمزم داره تازه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کیک_ماست_و_لیمو 😊😋 کیکی متفاوت با بافتی کااااملا سبک و اسفنجی.
مواد لازم:
ارد 180 گرم
ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم
شکر 140گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن مایع 100گرم
بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر
طرز تهیه
ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید
دمای فر 160درجه تا 170 درجه
من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد
#ایده
#یلدا
💃خانم های قررری ایده یلدا اوردم
انار شکلاتی🤗❤
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
🔹مجـله خبری ۲۰۳۰ فـاش کرد!!
🔸بعد از گذشت چند روز #حقیقت سقوط هواپیما اوکراینی آشکار شد+ فیـلم
🔸این کلیپ 2 دقیقه و 19 ثانیه #سند بی گناهی سپاه است،کلیپ در کانال ما #سـنجاق شده!!
⭕️خواهشمندیم بعد از دیدن این کلیپ آنرا در فضای مجازی #نشر بدهید.
http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
#نـــشـر_حداکثــری
#بــرملـا_شـدن_حقیـقیت
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
من هرسال تا لحظه تحویل سال درگیر خونه ونظافتم 😬😬
اما امسال برنامه ریزی کردم که دیگه اسفند فقط به خودم برسم 😎😎 باور نداری 👇👇
بیا اینجا گوش کن ببین چی میگم نکات به روز خانه داری 🙊🙊😱
http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d
ی عالمه ترفند اینجاست بدوتا پاک نشده لینک👇
http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d
زود عضوشواووووف
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
.
#بلدرچین
شکمش رو پاک کردم گردنش و پوست دور گردنش رو کندم و شستم و کنار گذاشتم . توی تابه ی پیاز بزرگ رو خلالی نازک کردم و با کمی روغن تفت دادم تا طلایی شه. بعد انداره یک مشت گردوی ریز خرد شده ریختم و تفت دادم یکم نمک و زرد چوبه و یکم پودر لیمو عمانی زدم و یک مشت کشمش ک از قبل شستم ریختم به اضافه یک ق غ زرشک. هم زدم بعد از یک دقیقه خاموش کردم. شکم بلدرچین ها رو با مواد پر کردم . ی نخ بلند اووردم و دور دوتا ساق بلدرچین ها رو نخ پیچوندم یکم نخ دور شکمشون هم پیچوندم و گره زدم. حالا تو فیلم کاملا مشخصه کلیپش رو میزارم. بعد روی بلدرچین ها رو زعفران زدم و توی ی تابه با کمی کره حسابی سرخ کردم. بلدرچین ها رو از تابه برداشتمتو همون تابه یک ق غ سر پر رب گوجه ریختم و تفت دادم یک پیاز کوچک رو چهار قاچ کردم و روی رب گذاشتم هم زدم یک لیوان اب اضافه کردم گداشتم یکم سس بجوشه بعد بلدرچین ها رو روی رب گذاشتم در تابه رو بستم تا یک ساعت بعد از یک ساعت بلدرچین امادست . به همراه برنج میل کنید و از عطر و طعم لذیذش لذت ببرید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami