4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نخود چی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🍜سوپ جو قرمز🍜
مواد لازم:
جو پوست کنده ۱ پیمانه،
هویج رنده شده متوسط ۳ عدد، پیاز بزرگ ۱ عدد،
نصف ۱ عدد سینهی مرغ،
قارچ ورقه شده ۲ پیمانه،
گشنیز و جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری،
رب گوجهفرنگی ۱/۵ قاشق غذاخوری،
نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو بهمقدار لازم
🍲طرز تهیه:😍
جو رو بهمدت چند ساعت خیس کنید. مرغ رو با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه بپزید. جو رو با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بذارید تا بجوشه و کاملاً نرم و شکفته بشه. وقتی که جو پخته شد، آب مرغ، مرغهای ریشریش شده و پیاز داخل آب مرغ رو به جو اضافه کنید. هویج و قارچ رو در این مرحله اضافه کنید و اجازه بدید پخته بشن. وقتی هویج و قارچ پخته شد، نمک و فلفل سوپ رو مزه کنید و به سوپ رب گوجه اضافه کنید. ۵ دقیقه قبل از سرو گشنیز، جعفری و آبلیمو رو اضافه کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
1.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد رژیمی خوشمزه😋
سالادای رژیمی معمولا اصلا مزه نمیدن و سسم بهش نمیزنن که رژیمیه مثلا😊
سالاد ما سس خوشمزم داره تازه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کیک_ماست_و_لیمو 😊😋 کیکی متفاوت با بافتی کااااملا سبک و اسفنجی.
مواد لازم:
ارد 180 گرم
ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم
شکر 140گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن مایع 100گرم
بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر
طرز تهیه
ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید
دمای فر 160درجه تا 170 درجه
من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد
#ایده
#یلدا
💃خانم های قررری ایده یلدا اوردم
انار شکلاتی🤗❤
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
🔹مجـله خبری ۲۰۳۰ فـاش کرد!!
🔸بعد از گذشت چند روز #حقیقت سقوط هواپیما اوکراینی آشکار شد+ فیـلم
🔸این کلیپ 2 دقیقه و 19 ثانیه #سند بی گناهی سپاه است،کلیپ در کانال ما #سـنجاق شده!!
⭕️خواهشمندیم بعد از دیدن این کلیپ آنرا در فضای مجازی #نشر بدهید.
http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
#نـــشـر_حداکثــری
#بــرملـا_شـدن_حقیـقیت
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
من هرسال تا لحظه تحویل سال درگیر خونه ونظافتم 😬😬
اما امسال برنامه ریزی کردم که دیگه اسفند فقط به خودم برسم 😎😎 باور نداری 👇👇
بیا اینجا گوش کن ببین چی میگم نکات به روز خانه داری 🙊🙊😱
http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d
ی عالمه ترفند اینجاست بدوتا پاک نشده لینک👇
http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d
زود عضوشواووووف
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
.
#بلدرچین
شکمش رو پاک کردم گردنش و پوست دور گردنش رو کندم و شستم و کنار گذاشتم . توی تابه ی پیاز بزرگ رو خلالی نازک کردم و با کمی روغن تفت دادم تا طلایی شه. بعد انداره یک مشت گردوی ریز خرد شده ریختم و تفت دادم یکم نمک و زرد چوبه و یکم پودر لیمو عمانی زدم و یک مشت کشمش ک از قبل شستم ریختم به اضافه یک ق غ زرشک. هم زدم بعد از یک دقیقه خاموش کردم. شکم بلدرچین ها رو با مواد پر کردم . ی نخ بلند اووردم و دور دوتا ساق بلدرچین ها رو نخ پیچوندم یکم نخ دور شکمشون هم پیچوندم و گره زدم. حالا تو فیلم کاملا مشخصه کلیپش رو میزارم. بعد روی بلدرچین ها رو زعفران زدم و توی ی تابه با کمی کره حسابی سرخ کردم. بلدرچین ها رو از تابه برداشتمتو همون تابه یک ق غ سر پر رب گوجه ریختم و تفت دادم یک پیاز کوچک رو چهار قاچ کردم و روی رب گذاشتم هم زدم یک لیوان اب اضافه کردم گداشتم یکم سس بجوشه بعد بلدرچین ها رو روی رب گذاشتم در تابه رو بستم تا یک ساعت بعد از یک ساعت بلدرچین امادست . به همراه برنج میل کنید و از عطر و طعم لذیذش لذت ببرید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
• سلام
😘😘😘😘 .
#کتلت
.
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت)
پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
تخم مرغ ۱عدد
سبزیجات خشک معطر ، اختیاری
(شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
.
سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم.
بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
.
در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه.
.
اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.
همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.)
.
اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. .
شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو
بعد سری جدید درست کنید
وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه.
.
کتلت سرخ شده که از روغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تا خشک و سفت نشه.
.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان #شکم_پر
برای این کار بادمجان ها را با وردنه خوب له کنید در ظرفی روغن ریخته وسط بادمجانها رو مطابق فیلم برش بزنید سپس مواد گوشتی شامل گوشت چرخ کرده پیاز گوجه فلفل دلمه فلفل سبز جعفری و ادویجات دلخواه را ریخته، مخلوط رب گوجه آب و کمی نمک رو اضافه کنید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بپزید.
نوش جان😘😘
💕دوستای گلم میتونید مواد گوشتی رو از قبل کمی تفت بدین بعد به بادمجان اضافه کنید💕
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ساندویچ_مرغ
سينه مرغ از فريزر درآوردم يه دونه پياز خلالي كردم و با كره گذاشتم كاراملي شد،بعد يه كم پوره سير بهش اضافه كردم.مرغ هارو نواري برش دادم دادم به پياز داغ اضافه كردم با كمي زردچوبه و نمك فلفل و پاپريكا و ادويه كاري...
همرو با هم تفت دادم بعد فلفل دلمه و قارچ رو بهش اضافه كردم يه تفت كه خورد ،حرارت رو ملايم كردم تا با آب قارچ پخته بشن.آخرسر كمي آب نارنج اضافه كردم و وقتي آبش كشيده شد خاموش كردم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami