eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ کیک موز داخل شیشه 🍌 مواد لازم: آرد سفید 2 پیمانه🥣 جوش شیرین 1 قاشق چای خوری🥄 نمک یک پنسه🥄 کره 100 گرم🧀 شکر یک پیمانه🥣 1 عدد تخم مرغ درشت 🥚 1 عدد زررده تخم مرغ🥚 خامه ترش 1/4 پیمانه🥣 وانیل 1 قاشق چای خوری🥄 موز رسیده و له شده 3 عدد چیپس شکلات نصف پیمانه🍫 طرز تهیه: فر را روی 160 درجه سانتی گراد گرم کنید. داخل 4 عدد شیشه مربا را چرب کنید. در کاسه ای آرد را همراه نمک و جوش شیرین الک کنید. در کاسه بزرگ دیگری کره نرم شده، شکر، تخم مرغ و زررده تخم مرغ، خامه ترش، و وانیل را مخلوط کنید سپس موز له شده را اضافه کنید . در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن دستی مخلوط کنید. چیپس شکلات را اضافه کنید. و مواد کیک را بین شیشه ها تقسیم کنید طوری که داخل هر شیشه تا نیمه مواد باشد. سپس شیشه ها را توی سینی فر قرار داده و حدود 40 دقیقه یا تا زمانی که سیخ چوبی از وسط کیک ها تمیز بیرون بیاید بپزید. فیلم این دستور هم توی کانال موجوده. نکته: حتما همه مواد به دمای محیط رسیده باشن نکته: میدونم خامه ترش پیدا نمیکنید چون توی ایران موجود نیست بجاش از ماست ترش یا باترمیلک استفاده کنید. نکته: میتونید همین دستور رو داخل یک قالب بزرگ یا به جای شیشه داخل لیوان یا فنجان مقاوم به حرارت درست کنید اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
AwACAgQAAxkDAAEukGlgq9hhyLQI5YXyPZSUgEOFvaEzPgAC_AIAAiDKaAVVH_CymXPgzh8E.oga
1.87M
سخنرانی استاد پرتواعلم(آثارخوراک و آشپزی در نظام زوجیت)👆👆 سلام خانوما این سه فایل خانم پرتو اعلم درباره پخت و پز بخ روش نذری و اثراتش در زندگی هست تو یکی از فایلها صحبت گروه میکنن این فایل خیلی قدیمی هست مال چند سال قبل هست لطفا سوال نپرسید درباره این گروه دیگه این گروه وجود نداره✅ خانم اعلم الان هیچ گروهی ندارن لطفا پی وی نخواهید که لینک بدم این صوتها قدیمی هستند✅
برای دوستانی که درخواست داشتند ویس خانم پرتواعلم رو بفرستم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانت کیک ردولوت اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
(قرمز مخملی) 🎂مواد لازم: برای فیلینگ پنیری: پنیر خامه ای به دمای محیط رسییده 200 گرم🧀 کره به دمای محیط رسیده 50 گرم🧀 شکر نصف پیمانه🍚 تخم مرغ 1 عدد🥚 آرد 2 قاشق غذاخوری🥄 وانیل 1 قاشق چای خوری🥄 🎂برای کیک: آرد 2 و 1/3 پیمانه🥣 شکر 1 و 3/4 پیمانه🥣 پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری🍫 جوش شیرین 1 قاشق چای خوری🥄 نمک 1 قاشق چای خوری🥄 روغن مایع 1 و 1/4 پیمانه🍾 تخم مرغ درشت 2 عدد🥚 ماست 1/2 پیمانه🥣 شیر 1/2 پیمانه🥛 وانیل 1 قاشق چای خوری🥄 سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری🥄 رنگ قرمز خوراکی ژلی به میزان لازم🍷 🎂طرزتهیه: فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب بانت را چرب و آرد پاشی کنید یا اگه قالب نچسب دارید فقط با روغن یا اسپری روغن چرب کنید. اول فیلینگ پنیری را آماده کنید. پنیر خامه ای به دمای محیط رسییده را با کره به دمای محیط رسییده و شکر با همزن بزنید تا سبک و پوک شود. تخم مرغ و ارد و وانیل را هم اضافه کنید. تا حدی که مواد خوب مخلوط شوند بزنید و کنار بگذارید. برای تهیه مواد کیک قرمز مخملی ، آرد را همراه پودر کاکائو و جوش شیرین و نمک الک کنید و با شکر مخلوط کنید. در کاسه بزرگی روغن مایع و تخم مرغ ها و ماست و شیر و وانیل و سرکه را مخلوط کنید. بعد مواد خشک را کم کم اضافه کنید و با سرعت کند همزن بزنید. در آخر رنگ قرمز خوراکی را تا جایی که به رنگ مورد نظر برسید اضافه کنید. نیمی از مواد کیک را داخل قالب بانت بریزید. مواد فیلینگ پنیری را به طور یکنواخت روی لایه قبلی بریزید ولی مراقب باشید با لبه های خارجی قالب در تماس نباشد بعد بقیه مواد کیک را روی لایه پنیری بریزید. با یک عدد چاقو کمی مواد کیک را با مایه پنیری مخلوط کنید. کیک را به مدت حدود یک ساعت یا تا زمانی که خلال دندان از وسط کیک تمیز خارج شود در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید. وقتی کیک را از فر خارج کردید صبر کنید خنک شود بعد از قالب خارج کنید وگرنه خرد میشود. در این حین آیسینگ پنیری برای تزئین را آماده کنید. 🎂مواد لازم آیسینگ پنیری برای تزئین: پودر قند 1 پیمانه پنیر خامه ای 200 گرم خامه 1/2 پیمانه وانیل 1/2 قاشق چای خوری پودر قند را همراه پنیر خامه ای و خامه و وانیل به مدت 2 دقیقه با همزن بزنید. وقتی کیک خنک شد و از قالب خارج کردید آیسینگ پنیری را داخل یک قیف پلاستیکی بریزید و روی کیک بریزید. اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🥘 😋 🔸برای درست کردن این خوشمزه ابتدادوعدد پیازوخردکرده باروغن تفت دادم وکمی زردچوبه زدم وبعد یک پیمانه لپه اضافه کردم خوب که تفت خورد یه قاشق رب گوجه زدم وکمی فلفل ونمک .خوب مخلوط میکنیم وحدود دو سه پیمانه آب میریزیم ومیزاریم باشعله متوسط لپه پخته بشه ودر یکساعت اخر یک پیمانه آلو (یکساعتی خیس خورده)اضافه میکنم دراخرکمی هم ابلیمو وتمام مرغ هم جدا باپیازونمک وفلفل وزعفرون یه حبه سیر میزارم بپزه وباکره تفت میدم اگه کمی از آب مرغ دراخر داخل خورش بریزید خیلی خوشمزه ترمیشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس امریکانو 🌀مزش خیلی تلخه اگه خیلی تلخ دوست نداری یکم عسل یا شکر اضافه کن☺️ مواد لازم: یخ/۲۰۰ میلی لیتر آب/دو شات اسپرسو یا قهوه اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🥯 😋 🔸مواد خمیر پیراشکی ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️ماست 3 ق غ ▫️روغن زیتون 2 ق غ ▫️بیکینگ پودر 1 ق چ ▫️آرد دو و نیم تا سه لیوان ▫️نمک به مقدار لازم 🔸مواد داخل پیراشکی ▫️پنیر سفید 1 فنجان(خرد شده) ▫️پنیر چدار 1 فنجان(رنده شده) ▫️جعفری تازه 1 فنجان(خرد شده) 🔸در ظرف گود مناسبی، تخم_مرغ، ماست، روغن_زیتون، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند. در ظرف دیگری پنیر سفید (صبحانه)، پنیر چدار و جعفری تازه ی خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. از خمیر تکه هایی جدا کرده و کف دست، باز می کنیم و از مخلوط پنیری داخل آن قرار می دهیم و خمیر را می بندیم و کفِ دست گرد می کنیم سپس بین دو دست، کمی فشار می دهیم و در روغن داغ، سرخ می کنیم و به صورت گرم، سرو می کنیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀یکی از ساده ترین ایده های تزیین سالاد،با چیزایی که خوشمزه هم باشن🤌🏼 خلاصه که سیو کن که وقتی مهمون داشتی سه سوت سالادتو جینگول تزیین کنی🥰 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
يك طالبى رو با دوتا موز متوسط و ى ق عسل و دو ق غ خورى خامه صبحانه ونصف ليوان يخ رو تو ميكسر بريزيد وكاملا مخلوط كنيد اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🥩 😋 ▫️سینه مرغ 1 عدد ▫️آرد سوخاری 1 لیوان ▫️آرد سفید 1 لیوان ▫️تخم مرغ زرده 2 عدد ▫️نمک فلفل زعفرون ب مقدار لازم ▫️فلفل دلمه یک دوم ▫️پیاز 1 عدد بزرگ ▫️سس مایونز 1 ق غ خوری ▫️آبلیمو 1 ق غ خوری 🔸ابتدا فیله مرغ اماده یا سینه مرغ ک از قبل ب صورت ورقه های نازک در آوردیمو داخل نمک فلفل زعفرون پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای آبلیمو سس میزاریم واجازه میدیم چند ساعت استراحت کنه و ب خورد هم بره ک مزه دار بشه بعد اول داخل آرد گندم بعد زرده تخم مرغ و بعد داخل ارد سوخاری میغلطونیم و داخل روغن سرخشون میکنیم و اگه دوست داشتید سیب زمینی هم سرخ میکنیم در کنارش سرو میکنیم اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
‍ ‍ 🍞 مواد لازم تن ماهی 1 قوطی نان تست 12 عدد خیار شور 200 گرم هویج 1 عدد پیازچه خرد شده 1 پیمانه سس مایونز 2 پیمانه ماست چکیده 1 پیمانه آبلیمو 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان دلخواه ✍🏻طرز تهیه: تن ماهی را بجوشانید سپس همراه با خیارشور نگینی، هویج رنده شده و پیازچه خوب مخلوط کنید و نمک و فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید. سس مایونز و ماست را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و نصف آن را به مواد اضافه کنید، یک بشقاب یا دیس گرد حاضر کنید و 4 نان را کنار هم بچینید و مواد را روی آن پخش کنید و به همین ترتیب نان و مواد را به ارتفاع دلخواه روی هم قرار دهید. (اگر دوست دارید کیک گرد شود، هر ردیف نان را با چاقو به شکل گرد برش بزنید) ✍🏻 لایه آخر فقط نان قرار دهید و در نهایت با ترکیب ماست و سس تمام سطح کیک را بپوشانید و با سبزیجات دلخواه تزئین کنید.میتونیدمثل تصویر بالا بصورت تکه های کوچک درست کنید. کیک را به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود، سپس سرو و نوش جان اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه با طعم بهشتی🤤🥰 انبه ۲ عدد بستنی وانیلی ۱ لیوان َشیر سرد ۱ لیوان انبه رو پوست بکنید ، خرد کنید . با شیر و بستنی میکس کنید. هر چی بیشتر تو مخلوط کن بزنید غلیظ تر میشه. . نوووش جووونتون😍 درست کردین عکسشو دایرکت کنید😎 . میزان بستنی سلیقه ایه من واس ۲ تا انبه گفتم واس من ۴ تا بود. . ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ارد….۳پیمانه تخم مرغ….۴ عدد شکر….۱ پیمانه و نیم روغن…..۱پیمانه شیر…..۱پیمانه بکین پودر…..۲ قاشق چای خوری دارچین…..۱قاشق چای خوری پودر کاکائو…..۲قاشق غذاخوری وانیل تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن و شیر رو ریخته هر کدام را یک دقیقه بزنید.بکین پودر و دارچین به ارد اضافه کنید.حتما سه بار الک کنید.به مواد اضافه کنید. قالب با روغن جدا کنده چرب کنید.داخلش گردو بریزد.نصف مواد کیک داخل قالب بریزد.بعد پودر کاکائو را به مابقی کیک اضافه کنید.روی مابقی کیک بریزد.مانند کلیپ روش به خلال دندون مخلوط کنید.مجدد گردو بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
دعوتید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا خوشمزه تابه ای انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
پاستا خوشمزه در یک تابه برای 3 نفر مواد: 250 گرم اسپاگتی 1 عدد پیاز 2 حبه سیر فلفل قرمز تند 1 عدد 1 فنجان گوجه فرنگی رنده شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان  خامه (100 میلی لیتر) یا شیر 3 قاشق غذاخوری پارماسان یا چدار کهنه، باگت ازمیر 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک روی آن ریحان تازه و فلفل کاپیا پاشیدم. ▪️▪️▪️ آماده سازی: ابتدا روغن زیتون گرم می شود. پیاز و سیر ریز خرد شده را به مدت 3 دقیقه تفت دهید. سپس فلفل تند قرمز را اضافه می کنیم. اگه میخواین خیلی تلخ نباشه دانه هاش رو جدا کنید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سپس خامه، پارماسان، نمک و ادویه را اضافه کرده و پس از چند نوبت مخلوط کردن، ماکارونی از قبل جوشانده و کمی سفت اضافه می کنیم. بعد از هم زدن خوب به صورت گرم سرو می شود. اگر پاستا بلافاصله بعد از پخت مصرف شود خوب است، زیرا سس را به همان شکلی که می ماند جذب می کند. اشتهاتون مبارک 😋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
حدود یک قاشق غذاخوری پوست درشت خرد شده پرتقال را درون آب تازه جوش بریزید و پس از 15- 10 دقیقه آن را میل کنید. از دیگر خواص دمنوش پوست پرتقال می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: • ممکن است از بروز سرطان و تومور پیشگیری و نیز با آن مقابله کند. • سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید را درمان می‌کند. • اشتها را افزایش می‌دهد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
طرز تهیه کره ۲۰۰ گرم روغن جامد۲۰۰ گرم بیکینگ پودر۱ ق چ آرد ۷۵۰ گرم پودر قند ۱۷۵ گرم ماست ۸۰ گرم پودر هل ۱ ق چ زرده تخم مرغ ۵ عدد زعفران غلیظ ۱ ق س برای رومال زرده تخم مرغ زعفران روغن جامد+پودرقند+کره رو با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و پفکی بشه بعد هل و زرده هارو اضافه کرده و هم میزنیم. بیکینگ پودر رو به ماست اضافه میکنیم تا حباب بزنه و بعد به مواد قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم در ادامه کمی زعفران اضافه میکنیم و هم میزنیم. بعد آرد و بیکینگ پودر و بدون همزن به مواد اضافه میکنیم و کم کم مخلوط میکنیم تا خمیر جمع بشه بعد با قالب دلخواه قالب میزنیم و رومال میزنیم و به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم تو فر. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اعضای کانال:خانم مدیر من یک کانال اختصاصی دارم دستورات کم خرج و مفید رو توش جمع میکنم از سر صبر هر روز میپزم.به خانوما توصیه میکنم حتما یک کانال خصوصی بزنن دستورات خوبو جمع کنن استفاده کنن.حیفه اینقدر وقت و حجم نت میذاریم استفاده نشه اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🍓 توت فرنگی یک کیلو شکر ۳ لیوان آب ۴ لیترآب نصف لیمو ابتدا برگهای توت فرنگی هارو بکنید و خوب بشورید و در ظرفی بریزید و شکر بزنید بزارید ۲-۱ ساعت بمونه بعد این مدت روی توت فرنگی ها آب بریزید و ۲۰-۱۵ دقیقه بجوشونید،آب لیمو بریزید و ۵ دقیقه دیگه بجوشه و از صافی خیلی ریز رد کنید و نوش جان😋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انتشار عکس شخصی خانواده شهید الداغی توسط علیخانی و علی ضیا😡👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340