eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
انتشار عکس شخصی همسر شهید الداغی توسط احسان علیخانی و علی ضیا تودهنی کوبنده همسر و مادر شهید الداغی به مسیح علینژاد و سلبریتیها بعلت نشر عکسهای شخصی👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 اقای علیخانی و اقای علی ضیا تحویل بگیرید بابت این بی اخلاقی متاسفیم براتون👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون ده دقیقه اگه تا حالا نان از بیرون میگرفتید دیگه نانوایی نرید توی ۱۰ دقیقه خودتون نان درست کنید😍 . ارد یک لیوان و نصفی و اب تا جابی که خمیرتون منسجم و سفت بشه و دو سه قاشق روغن و نمک به مزه رو باهم مخلوط کنید و بزارید یه ۵ دقیقه ای بمونه و ۵ دقیقه ورز بدید بعدش پهن کنید و داخل تابه بدون روغن دو طرفش بزازید برشته بشه . به همین راحتی خودتون نان‌درست کنید . @pluss_food . . خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
نون ۱۰ دقیقه ای بافتش حرف نداره چطور بود؟؟من که عاشقش شدم😍 خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون بیاد ارد بکینگ پودر ارد نمک ماست . داخل تابه نچسب بزارید تا دو طرفش بپزه پوک و بسیار خوشمزه میشه By;@pluss_food خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
خورشت هویج پست بعدی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت هویج به نظر شما خوشگل ترین خورشت کدومه؟؟ از طعم این خورشت هویج چی بگم که رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون😍 مواد لازم پیاز روغن گوشت هویج ابلیمو الوچه رب خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حلوای عمانی از اون حلواهای خوشمزه ای هست که توی مراسم‌ و مجالس ها ازش استفاده میشه درست کردنشم اصلا هزینه ای نداره پیشنهاد میکنم این پست رو لایک‌کنید و‌یه سر به پیجم بزنید و بقیه اموزشارو هم ببینید❤ By:@pluss_food حلوای عمانی شکر قهوه ای ۱ لیوان شکر سفید ۱/۵ لیوان نشاسته ذرت ۳/۴ لیوان اب دو تا ۳ لیوان گلاب ۲/۳ لیوان روغن محلی یا کره دوقاش جامد پودر هل یه قاشق غذاخوری زعفران دم شده نصف لیوان . مغزیجات کاملا اختیاری و سلیقه ای هست . طرز تهیه ⬅️ اول از همه شکر سفید و قهوه ای رو میزاریم‌روی حرارت تا کاملا ذوب بشه مرتب هم میزنیم دو لیوان اب رو اضافه میکنیم و خوب هم‌میزنیم تا کاملا اب بشه ⬅️ نشاسته و دو لیوان اب سرد رو با هگ‌مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم ⬅️خوب که هم‌زدیم بعد ۱۰ دقیقه پودر هل و روغن یا کره رو اضافه میکنیم ⬅️ ۱۰ دقیقه بعدش گلاب و زعفران دم شده اضافه میکنیم ⬅️حالا یه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ای با شعله کم باید مرتب هم‌بزنیم تا حلوا خودشو بگیره در اخر مغزیجات رو اضافه میکنیم خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
طرز تهیه این خمیر بخار پز چینی رو با عکس و ویدئو میزنم برای دوستانی که درخواست داشتن کلیپ خمیرهای بخار پز رو بزنم امروز چند تا دیگه دستور خمیر بخار پز میزنم محشره😍😍
نان بخار پز چینی بعلاوه ویدئو خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
☘بنــــ﷽ــام تـــــو☘ ‌ 🌸برای دیدن دستورهای روی هشتگ بزن🌸 🌸Author : @soniaperonaci 🌸 🌸صفحه رو ورق بزن و کلیپ و مراحل تهیه رو مشاهده کن🌸 𓂃𓈒𖡼𓂂𓏲 𓂃𓈒𖡼𓂂𓏲𓅪 -,✎مواد لازم برای 10 عدد نون با قطر 10 سانتیمتر : آرد 320 گرم پودرشکر 30 ​​گرم خمیرمایه خشک فوری 4 گرم روغن زیتون 20 گرم آب 170 گرم نمک 2 گرم -,✎طرز تهیه: برای تهیه نان های بائو ، آرد و شکر رو داخل کاسه میکسر بریز، داخل یک پارچ، آب ولرم، خمیر مایه و نمک رو بریز، با یک قاشق مخلوط کن، روغن رو اضافه کرده و مجدداً مخلوط کن، تا مایعات خوب با هم مخلوط بشن، بعد مخلوط مایع رو داخل میکسر بریز و میکسرُ روشن کن، باید تا وقتی که به شکل خمیر دربیاد و از دیواره ها جدا بشه با میکسر یا دست ورز بده، حالا سطح کار رو با روغن چرب کن ، خمیر رو به سطح کار منتقل کن و به شکل چونه درش بیار. یه کاسه رو چرب کن و خمیرُ داخلش بزار و با سلفون روشُ بپوشون، 2 ساعت بزار یه گوشه تا استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه، پس از استراحت سطح کارُ آردپاشی کن ، خمیر رو وسطش بزار و با دست از خمیر یه استوانه درست کن، بعد به 10 قسمت 50 گرمی تقسیم کن و چونشون کن، روشونُ با سلفون بپوشون و بزار نیم ساعت استراحت کنه، سپس با وردنه هر کدومشون رو به قطر ده سانت باز کن، کاغذ روغنی رو به ابعاد 10 در 5 سانتی متر برش بده ، و وسط خمیر بزار و طرف دیگه رو به شکل کتاب تا کن، اینکار برای این هست که دو طرف خمیر به هم نچسبه. بائو ها رو بزار داخل سینی فری که کاغذ روغنی کشیدی، بعد بزار یه جای خشک و عاری از رطوبت تا پف کنه (بذاری داخل فر خاموش عالیه)، خمیر باید حداقل 30 دقیقه ، یا یک ساعت استراحت کنه، بعد خمیرا رو به مدت 15 دقیقه بخارپز کن، من خودم از دستگاه بخار پز استفاده کردم (کاغذ روغنی رو سوراخ سوراخ کردم بعد گذاشتم داخل بخار پز)، اگه بخارپز نداری میتونی از سبد استفاده کنی، یعنی سبدُ بزار روی حرارت آب در حال جوش، بعد خمیرا رو داخلش بزار تا بخار پز بشن، بعد خمیرا رو بردار و بزارخنک بشن و سرو کن، میتونی داخلش نوتلا یا شکلات صبحانه بریزی، حتی میتونی مواد ساندویچ رو داخلش بریزی و میل کنی، ماندگاری این نونا حداکثر یک روزه. نوش جون😍 ᵗᑋᵃᐢᵏ ᵞᵒᵘෆ ترجمه توسط پیج 🌸@ashpazi.majlesii ‌ 👈دوستان ممنون ميشم اگه كارى مورد پسند واقع شد صلواتى نثار روح اموات کنید. ‌‌ 🌸پیج دیگمون👈 @faast_foods خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر بخار پز چینی خانمی میگفت تو مجتمع مون به من میگن چه ادویه ای به غذاهات میزنی اینقدر خوش عطرن؟ گفتم ادویه خاصی نمیزنم که همین زردچوبه و فلفل معمولی☺️من فقط غذاهامو هر روز نذری ائمه میپزم همین و اینست اثر ظاهری غذای نذری دیگه ببین این غذا با سلولهای ما چه میکنه😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@ide_ashpazi88 این دستور نان بخارپز چینی آسون و سریع پخته میشه و تنها 20 دقیقه برای تهیه آن زمان می بره می تونید از رنگهای خوراکی استفاده کنید مواد لازم : 2 قاشق غذاخوری شکر 350 گرم آرد (یا حدود 2 یا3 فنجان) 1 فنجان شیر 1 قاشق چ خ مخمر خشک طرز تهیه : شیر ، مخمر و شکر را در ظرف مخلوط کن بریزید و هم بزنید آرد را به مخلوط مخمر اضافه کنید و 6 دقیقه هم زده تا خمیری یک دست بدست بیاید و بعد اگر در حین هم خوردن حجم خمیر زیاد شد همزن را خاموش و با دست خمیر را به سمت پایین کاسه فشار دهید بعد دستگاه را خاموش کرده و روی ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند سپس سطح صافی را آرد پاشید و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود سپس به هر فرم و شکلی که دوست دارید به آن شکل دهید خمیر را با کاغذ روغنی زیر خمیر داخل بخار پز قرار دهید درب بخارپز را بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که اندازه گلوله های خمیر منبسط شود ، اطمینان حاصل کنید که بین هر توپ خمیر به اندازه کافی فاصله داشته باشید تا بهم نچسبند به ته ظرف بخار مقداری آب اضافه کنید 1 ق چ سرکه سفید هم اضافه کنید تا نان های بخارپز سفیدتر شود درب آن را محکم بپوشانید اگر نان های بخارپز شیرین را دوست دارید با شیر تغلیظ شده ترکیب کنید نکته: می توانید شیر را با آب یا شیر سویا جایگزین کنید برای داشتن بهترین طعم ها ممکن است از 1/2 فنجان خامه زده شده به همراه نصف فنجان شیر کامل استفاده کنید. اگر میکسر برقی ندارید خمیر را با دست ورز دهید ، به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی سطح صاف شود اگر خمیر بعد از 6 دقیقه ورز دادن هنوز چسبناک است ، ممکن است 1-2 ق غ آرد اضافه کنید تا خمیر بسته شود اگر دستگاه بخار ندارید می توانید آب را به تابه یا ماهی تابه اضافه کنید سپس یک کاسه کوچک وسط تابه قرار دهی بعد یک بشقاب بالای ظرف اضافه کنید می توانید نان های بخارپز شده را روی بشقاب قرار دهید درب ظرف یا ماهی تابه را با درپوش
امروز کلیپ پیچیدن این رز صورتی رو میزنم بامن همراه باشید حتما☺️
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر بحار پز چینی نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@ide_ashpazi88 این دستور نان بخارپز چینی آسون و سریع پخته میشه و تنها 20 دقیقه برای تهیه آن زمان می بره می تونید از رنگهای خوراکی استفاده کنید مواد لازم : 2 قاشق غذاخوری شکر 350 گرم آرد (یا حدود 2 یا3 فنجان) 1 فنجان شیر 1 قاشق چ خ مخمر خشک طرز تهیه : شیر ، مخمر و شکر را در ظرف مخلوط کن بریزید و هم بزنید آرد را به مخلوط مخمر اضافه کنید و 6 دقیقه هم زده تا خمیری یک دست بدست بیاید و بعد اگر در حین هم خوردن حجم خمیر زیاد شد همزن را خاموش و با دست خمیر را به سمت پایین کاسه فشار دهید بعد دستگاه را خاموش کرده و روی ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند سپس سطح صافی را آرد پاشید و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود سپس به هر فرم و شکلی که دوست دارید به آن شکل دهید خمیر را با کاغذ روغنی زیر خمیر داخل بخار پز قرار دهید درب بخارپز را بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که اندازه گلوله های خمیر منبسط شود ، اطمینان حاصل کنید که بین هر توپ خمیر به اندازه کافی فاصله داشته باشید تا بهم نچسبند به ته ظرف بخار مقداری آب اضافه کنید 1 ق چ سرکه سفید هم اضافه کنید تا نان های بخارپز سفیدتر شود درب آن را محکم بپوشانید اگر نان های بخارپز شیرین را دوست دارید با شیر تغلیظ شده ترکیب کنید نکته: می توانید شیر را با آب یا شیر سویا جایگزین کنید برای داشتن بهترین طعم ها ممکن است از 1/2 فنجان خامه زده شده به همراه نصف فنجان شیر کامل استفاده کنید. اگر میکسر برقی ندارید خمیر را با دست ورز دهید ، به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی سطح صاف شود اگر خمیر بعد از 6 دقیقه ورز دادن هنوز چسبناک است ، ممکن است 1-2 ق غ آرد اضافه کنید تا خمیر بسته شود اگر دستگاه بخار ندارید می توانید آب را به تابه یا ماهی تابه اضافه کنید سپس یک کاسه کوچک وسط تابه قرار دهی بعد یک بشقاب بالای ظرف اضافه کنید می توانید نان های بخارپز شده را روی بشقاب قرار دهید درب ظرف یا ماهی تابه را با درپوش خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a