eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.7هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
مصرف سس برای سلامتی مضر است و باعث چاقی میشود بجای سس از ماست چکیده استفاده کنید.با این کار هم سالاد خوشمزه می شود و هم دیگر نگران چاق شدن خود نباشید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه رو در پستای قبل توضیح دادم اما برای یادآوری بگم گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفرانی سرو می کنیم، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ و با ذکر مقدس 👈یا عفیف 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🅾 صبحانه ارده و شیره بخورید چون : ازبین برنده زخم های چرکی تسکین دهنده درد درمانگر اختلالات کبد و کلیه ای ازبین برنده استخوان درد و درد مفاصل و گرم کننده بدن در فصل سرماست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
MT لپه پخته شده 300 گرم برنج خیس خورده 250 گرم الی 200 گرم وبلغور گندم خیس شده 2 ق غ رب گوجه فرنگی 4 الی 7 ق غ زعفرون دم شده غلیظ یک دوم پیمانه ادویه معمولی 1 ق غ زردجوبه 2 ق غ دارچین 1 ق م فلفل سیاه نصف ق چ نمک به میزان لازم کلم سفید متوسط 1 عدد الوچه خشک شده به تعداد دلخواه پیاز بزرگ 4 الی 5 عدد پیاز متوسط واسه داخل مواد 2 عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم اب قلم صاف شده 1 لیوان شکر یک دوم پیمانه یا به دلخواه سرکه یک دوم پیمانه یا به دلخواه ابتدا لپه رو که ازقبل پخته ابکش میکنیم ویک بار هم شسته تا ازلعاب لپه کاسته بشه سپس برنج وبلعور رو باهم شسته وخیس میکنیم سپس برنج را هم دراب جوش ریخته فقط یک جوش که زد ان راهم ابکش کرده وکنار گذاشته وبعد 2 عدد پیاز رو کاملا سرخ کرده بعد گوشت چرخ کرده رو هم با یک پیاز رنده شده واب گرفته شده خوب مخلوط کرده کمی درحد مخلوط شدن ورز داده به پیاز سرخ شده اضافه کرده وتفت کامل داده وسپس به ترتیب اول زردچوبه رو زده و تفتی داده تا رنگ زرد چوبه پس داده تا خوش رنگوخامیش گرفته بشه وبعد رب رو اصافه کرده وباز تفت داده تا رنگ رب هم پس بده سپس به ترتیب ادویه و دارچین وفلفل سیاه رو اضافه کرده وتفت کنی داده تا بوی خامی انها گرفته شود سپس به اندازه 6الی 7 ق از اب قلم رو اضافه کرده وزعفرون را هم به اونا اضافه میکنیم تا مخلوط شود ویکی دوق غ از شربت ریخته ومخلوط میکنیم وبعد برنج ابکش شده ولپه ابکش شده را اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم و در کناری میگداریم کلم ها رو یا درسته ویا خیلی با احتیاط واروم از هم جدا ورقه ورقه میکنیم ودراب جوش یکی دوجوش که زد ابکش میکنیم پس از اینکه کمی یرد شدن برگهای کلم رو برش داده مرتب میکنیم به صورت مربع برش میزنیم وبعد ازمواد اماده شده به اندازه لازم گذاشته مثل دلمه برگ موپیچیده و5 عدد پیازی که داشتیم به صورت ورقه ورقه گرد برش داده ودر کف ماهی تابه به ردیف چیده کنارهم ودلمه های اماده شده رو از روی پیازها میچینیم تا تموم شوند و بعد 2 ق دیگر رب و زرد چوبه 1 ق غ و ادویه 1 ق م سرپر ودارچین رو کمی در روعن تفت داده وزعفرون واب قلم رابه اونا اضافه میکنیم ویه جوش که زد می ریزیم از روی دلمه ها وگوجه های خشک روکه شسته وتمیز کردیم رو ازروی دلمه هامون گداشته ومیگذاریم کاملا پخته شوند ودراخر شکروسرکه رو مخلوط کرده وروی حرارت کمی که شکردرسرکه حل شد ازروی دلمه هامون ریخته وچن جوش که زد خاموش میکنیم نکته سرکه وشکر میتونه اندازه هاش متغیر برحسب ذائقه باشه وزعفرون و رب رو هرگز کم نریزید وبعداز پخت کامل درظرف موردنظرتون کشیده وازروش هم با پیاز سرخ شده وزرشک والوچه های پخته شده تزیین میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍲 برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم📝 ۵ ق غذاخورى سر پر نشاسته ى گندم ٣ ق غذاخورى سر پر شير عسلى ٢ ليوان شير ٢ ق غذاخورى گلاب ✍️طرزتهیه: اول از همه نشاسته رو با شير مخلوط كنيد، بعد شير عسلى رو اضافه كنيد و روى حرارت ملايم قرار بديد تو اين فاصله گلاب هم اضافه كنيد و هم بزنيد تا قوام بياد.نيازى به شكر نيست، شير عسلى شيرينى كافى رو به فرنى ميده. اگر به شير عسلى دسترسى نداشتيد از شكر استفاده كنيد. شير عسلى رو از لوازم قنادى و سوپر ماركت ميتونيد تهيه كنيد ، من از مارك الفجر استفاده ميكنم.براى تزيين هم ميتونيد از دارچين و خلال پسته و بادام استفاده كنيد.فرنى بعد از اينكه خنك شدن كمى سفت ميشه، پس نذاريد رو حرارت زيادى سفت بشه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💢 خوردن پنیر به تنهایی و خصوصا خوردن در وعده صبحانه، فرد را دچار ⇩ رخوت سستی کندی دریادگیری کاهش تمرکزذهن می کند ✍🏻بهترین زمان مصرف پنیر وعده شام با«گردو» می باشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آش كارده یکی از محبوب‌ترین آش های استان فارسه و در عین حالی که به سختی تهيه میشه بسیار خوشمزه ست. تهیه ی آن نياز به دقت و مهارت زیادی داره. در اصل چاشنی این آش خوشمزه، گیاهی به نام کارده ست. این آش محلی در میان شیرازیا ومسافران نوروزی طرفداران بسیاری داره. در مناطق مختلف روش‌های پخت متفاوتی داره برای تهیه‌ی آش کارده ، نیاز به کارده هست که این گیاه برگ‌های پهن شبیه اسفناج داره. این آش معمولا رقیق، ترش مزه و فاقد روغن و چربی ست. مواد لازم : کارده : 500 گرم آردگندم: 100 گرم برنج نیم‌دانه محلی : 300 گرم دوغ ترش :یک لیتر ( یا آبغوره :حدودا نیم لیتر در حدی که آش ترش شود ) طرز تهیه : ابتدا کارده رو شسته و همراه با آرد گندم خرد میکنیم. ( به علت تیزوبرنده بودن سبزی کارده، برای خرد کردنش باید از دستکش استفاده کرد) نمک و فلفل رو بهش اضافه کرده بعد دوغ یا آبغوره رو اضافه کرده و در نهایت مقداری آب ولرم هم اضافه میکنیم. اول همه مواد رو آماده میکنیم بعد به مرحله پخت میرسانیم. مواد آماده شده رو بمدت 10 تا 12 ساعت در محیطی گرم(زیرپتو) نگه میداریم. سپس برنج رو شسته و روی حرارت قرار میدیم تا پخته بشه.مرتب هم میزنیم تا ته نگیره. بعد رو بهش اضافه کرده اجازه میدیم تا سبزی پخته و آش آماده بشه. این آش ترش همراه با فلفل قرمز سرو میشه. هشدار: کارده ی تازه، برندگی و تیزی زیادی داره که هنگام پاک کردن و خردکردنش باید از دستکش استفاده کرد.و بصورت خام خوردنش باعث زخم شدن زبان و گلو میشود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌ ‌مواد لازم: ‌ ‌یک لیوان آرد گندم یک لیوان شکر یک سوم لیوان گلاب یک سوم فنجان زعفران دم کرده غلیظ ۵ لیوان آب جوش ‌ ☘👩‍🍳 👩‍🍳☘ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami