.
#گل_رز_سیب زمینی🌹🌹🌹
ابتدا سیب زمینی رو پوست میگیریم
بعد با رنده چیپسی خیلی نازک برش میزنیم
بعد ورقه هارو از وسط بصورت نیم دایره برش میدیم. (یا میتونید اول سیب زمینی رو از وسط نصف کنید بعد ورقه شون کنید فرقی نداره)
لازم نیست بشورید
داخل کاسه ای بریزید نمک و آب گرم روش بریزید
یکی دوساعت بمونه بعد چک کنید ببینید ورقه ها نرم و انعطاف پذیر شده باشند
بعد داخل آبکش بریزید تا آبش خالی بشه
دیگه نشوریدش
یه دونه رو لوله میکنیم و بعنوان غنچه وسط میذاریم
بعد دونه دونه دور رول وسطی میپیچیم
و آخر سر که گلمون کامل شد با کمک دو یا سه تا خلال دندون ورقه ها رو محکم میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم.
یه نکته بگم بهتون اونم اینه که اولا زیاد سرخ و برشته شون نکنید چون خلالها به گلها میچسبند و جدا نمیشن و موقع جداکردن خلالها گلهاتون میشکنه ....... روش دوم اینکه وقتی یک طرف گلها رو سرخ کردین و وسط گلتون هنوز نرمه و برشته نشده خلالها رو با احتیاط جدا کنید بعد طرف دیگه هم رو سرخ کنید ......... من خودم همین اشتباه رو کردم و خلالها جدا نمیشد واسه همین تجربه مو باهاتون به اشتراک گذاشتم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یه_غذای_شیک_با_بادمجان🍆🍆🍆
مواد لازم
۳ عدد بادمجان
۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ حبه سیر
فلفل سیاه و نمک
برای سس:
۱/۵ لیوان آب
۱ ق غ رب گوجه
فلفل سبز و گوجه فرنگی
.ابتدا بادمجان ها رو بصورت راه راه پوست کنده و برش های عرضی میزنیم و تو آب نمک قرار میدیم تا تلخی اش گرفته بشه بعد در روغن داغ سرخ اشون میکنیم و توی بادمجان رو با گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده و نمک و فلفل زده پر میکنیم در ظرف پیرکس قرار داده با گوجه و فلفل اطرافش رو پر میکنیم برای سس از آب جوشیده و رب استفاده میکنیم در فر ۲۰۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار میدیم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
💚هيچ وقت باور اينكه
💛اتفاقهای خوب
❤️در راه هستند رو
💙كنار نگذاريد
💜چون معجزه ها
💚هرروز اتفاق می افتن
💛امروزتون پراز معجزه
سلاااام
امروز یکشنبه متعلق به اقا #امیرالمومنین ع و خانوم #فاطمه زهرا س هست
امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید
با ذکر #یانور✨✨
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#مسمای_مرغ_و_کدو
فکر می کنم همه بلدن..و احتیاج به توضیح آنچنانی نداره..فقط من کدوها رو جدا میپزم و روی مرغ نمیذارمشون...مرغ رو که به روش معمول میذارم بپزه و فقط کمی آبدارتر که از آبش برای پخت کدو استفاده کنم...به این ترتیب که کدوها رو با دو سه قاشق روغن سرخ می کنم..بعد از تابه درشون میارم و تو همون تابه یه پیاز ریز خرد شده رو تفت میدم..بهش ادویه ( فلفل ، زردچوبه، پاپریکا، جوز هندی و..) اضافه میکنم..بعد کدوها رو میچینم روی پیاز..دو سه تا گوجه حلقه شده رو هم میچینم روش و نمک اضافه میکنم ..و بعد هم غوره ها رو میریزم روی کدو..دو ملاقه از آب مرغ رو هم میریزم توی تابه و درش رو میذارم تا نیم ساعتی کدو و غوره و گوجه با هم بپزه و کدوها خوش طعم بشن...من خورش بادمجون رو هم به همین روش درست میکنم و بادمجون رو مستقیم به خورش اضافه نمیکنم..به نظرم اینجوری به خاطر پیاز داغ و ادویه و گوجه ، کدو و بادمجون هم خوش طعم تر میشن و هم این که شکل خورش رو به هم نمیریزن و موقع کشیدن غذا هم آدم راحت تره و کدو و بادمجون له و لورده نمیشن
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🍹🍻تهیه یخ در بهشت 😋
مواد لازم
آب آلبالو ۱٫۵ لیتر
آب پرتقال منجمد یک قوطی
آب انار دو پیمانه
🍻طرز تهیه
همه مواد را در یک پارچ پلاستیکی بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
پارچ را در فریزر قرار دهید. به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید.
اما در طول سرد شدن دایم آنها را از فریزر خارج کرده، هم بزنید و مجددا در فریزر بگذارید تا یخ نبندند و سفت نشوند.
پس از اینکه به حالت مناسب درآمد، درون لیوان سرو و به دلخواه تزیین کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزيين_پلو
براى تزيين برنج از هيچ قالبى استفاده نكردم(خيليا درخواست دادن تا قالبو ببينن😆) به كمك قاشق سايز بزرگ خيلى راحت برنج زعفرونى رو روى برنج ساده ريختم ،ابتدا برنج ساده رو تو ديس كشيدم طورى كه اطرافش خالى بمونه وسطش بالا بياد، يه قاشق سايز بزرگ رو ،پشت و رو روى برنج ساده قراردادم واز برنج زعفرونى روش ريختم وقتى قاشق روبرداشتم طرح يك گلبرگ روى برنج افتاد ،هر چهار سمت ديس رو برنج زعفرونى ريختم يه مقدارم وسط پلو روى برنج ساده ،
به همين راحتى بدون هيچ هزينه يا وسيله ى خاصى يه پلوى شكيل خواهيد داشت😍☺️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
همه خوب بودن 👏👏👏👏
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
👇بعضی از آثار #حرز_امام_جواد علیه السلام و #عین_علی 👇
♦️دفع سحر و جادو
♦️دفع چشم زخم
♦️دور شدن اجنه
♦️گشایش کار
♦️شفای مریض
♦️عزیز شدن نزد دیگران
🔰 و چندین خواص بی نظیر دیگه 🔰
🗣 #ثبت_نام_حرز_امام_جواد_آغاز_شد 🗣
💥برای مشاهده ۸۰ اثر معجزه آثای این حرز روی لینک زیر کلیک کن 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1404633111Ccb925b592d
فرصت محدود🔆⁉️⁉️
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
⚠️ توجه توجه ⚠️
❄️ تخفیفات ویژه برای فروش حرز امام جواد علیه السلام آغاز شد
💥این فرصت بی نظیر و ازدست ندید وخودتون وعزیزانتون رو از برکات این حرز مجرب بهره مند کنید 🌺
🔰خواص حرز مبارک امام جواد علیه السلام: افزایش #آرامش، جلوگیری از #چشم_زخم ، باطل کردن #سحروجادو، کاهش #بلاها و...۸۰ اثر واقعی دیگر این حرز در لینک زیر ❓👇
https://eitaa.com/joinchat/1404633111Ccb925b592d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکاتی درموردکباب
❤ تصویر ارسالی است
حرارت زغال باید ملایم باشد تا کباب ها خشک نشوند
دقت کنید سیخ ها را چند بار بچرخانید تا كباب ها یکدست کبابی شوند و در حین کباب کردن ، چند بار سیخ دنبه را روی کبابها بزنید تا گوشت کبابی ، چرب شود ...
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami