eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.4هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
18.8هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکاتی درموردکباب ❤ تصویر ارسالی است حرارت زغال باید ملایم باشد تا کباب ها خشک نشوند دقت کنید سیخ ها را چند بار بچرخانید تا كباب ها یکدست کبابی شوند و در حین کباب کردن ، چند بار سیخ دنبه را روی کبابها بزنید تا گوشت کبابی ، چرب شود ... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داخل_ ماهیتابه مواد لازم: تخم مرغ ۳عدد شکر ۱ لیوان شیر ۱ استکان بزرگ(استکان کمر باریک 125 میلی ) روغن مایع ۱ استکان (110 گرم) آرد ۲ لیوان 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت پودر کاکائو (2.5 قاشق غذاخوری) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) شکلات آب شده برای روی کیک طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد خشک را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. داخل ماهیتابه تفلون را با روغن جامد چرب کنید و کمی آرد بپاشید سپس آرد اضافی را بیرون بریزید. مایه کیک را داخل ماهیتابه بریزید (یا هر نوع ماهیتابه نچسب)چرب و آرد پاشی شده بریزید (میتوانید وسط مایه کیک موز بذارید)و در ماهیتابه را بذارید 50_45 دقیقه بپزید. من 5_4 لایه فویل آلومینیومی را روی اجاق گذاشتم و ماهیتابه را روی فویل گذاشتم (روی شعله متوسط با حرارت کم بپزید) اگر اجاق گاز شما معمولی نیست و برقی است فویل استفاده نکنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم دستور پخت سالم و معروف که خیلی تو دنیا طرفدار پیدا کرده و همه خیل دوسش دارن چون هم سالمه هم راحت مواد لازم : شیر ۱۳۰ میلی لیتر پنیر خامه ای (ترجیحا ویلی) ۱۰۰ گرم کره ۷ قاشق سوپ خوری زرده تخم مرغ ۸ عدد آرد۶۰ گرم (۱/۴ فنجان ) آرد ذرت ۶۰ گرم (۱/۴ فنجان ) سفیده تخم مرغ درشت ۱۳ عدد شکر ۱۳۰ گرم وانیل ؛ ۱/۴ قاشق چای خوری سر پر ۱.اول از همه فر رو دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید ۲.پنیر خامه ای و کره و شیر رو روی حرارت بذارید و هم بزنید تا یک دست بشن بعد بذارید کنار تا حسابی خنک بشه ۳.توی یه ظزف بزرگ زرده ها رو با هم مخلوط کنین و وانیل رو اضافه کنین ۴.بعد یواش یواش میکس خامه و کره و شیر رو بریزید و هم بزنین تا با هم مخلوط بشن ۵.حالا آرد سفید و آرد ذرت رو که ۳ بار الک کردین به مخلوط اضافه کنین ۶.توی ظرف دیگه سفیده ها رو حسابی بزنین تا پف کنه و بعد کم کم شکر اضافه کنین ۷.حالا ۱/۴ از سفیده رو به مخلوط اضافه کنین و هم بزنین بعد باقیمانده سفیده رو اضافه کنین و خوب خوب مخلوط کنین ۸.یه قالب ۲۳ سانتی مثل ویدئو کف و دیوارشو با کاغذ روغنی بپوشونین مواد رو بریزید داخلش نکته خیلی مهم این کیک اینه که اصلا برشته نشه واسه همین نیاز به حمام آب گرم داره  برای این کار توی یه قالب ۲۵ سانتی آب جوش بریزید و قالب ۲۳ سانتی روداخل اون قرار بدین و بذارین توی فر  ۲۵ دقیقه توی دمای ۱۶۰ درجه بذارین از فر در بیارین و بذارین خنک بشه و بعر از قالب در بیارین و روشو با پودر قند تزیین کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥗 😋 سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم.براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای بادمجونی فوق العاده خوشمزه لطفا کلیپ راتاآخرببینید خمیر: آرد ۵۰۰ گرم+نمک و شکر و بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری. اون مایع که روی ترکیب آرد میریزم، ًشیرگرم و آب و ۱ قاشق مربا خوری پودر مایع خمیر هست. این مایع رو اروم اروم به آرد بزنید که خمیر نرم و مرغوب داشته باشید. روغن ۳ قاشق غذا خوری فراموش نشه، ادویه که به بادمجون زدم شامل نمک و پاپریکا شیرین و سماق هست. خیلی خوشمزه بود. حتما درست کنید ❤️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
maryresi سلام سلام، این مامان خانم ما، یکی از هنرهایی که داشت درست کردن غذاهای متنوع بود. آنقدر مدل غذا بلد بود که من الان می فهمم اون موقع بدون داشتن اینستا و کتاب آشپزی و کلیپ بوتوب چه توانایی قشنگی بوده. یکی از این خورشت ها، بود. یک دونه پیاز بزرگ را سرخ می کنین و با نیم کیلو گوشت خورشتی تفت میدین. زرد چوبه را هم که حتما حواسمون هست. بعد که گوشت پخت، نیم کیلو سبزی نعنا جعفری خرد می کنیم، تفت می دیم و توی خورشت می ریزیم. بعد گوجه ها را هم اضافه می کنیم و فلفل فراوون و نمک تا خورشت جا بیافته. نکته های خورشت: این خورشت را یکی از هنر جوها درست کرد و در اصل کرفس بود که گوجه هم توش زدیم. برای خوشمزه تر شدن خورشت یک استاک گوشت و کمی رب انار ترش توصیه می کنم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ابتدایک عددمرغ خیلی کم وزن رو ازوسط نصف میکنیم پوستش رواصلا نگیرین من ازنصف مرغ استفاده کردم بازردچوبه زعفران فراوان ۱عددپیازدرشت که خلالی کردم مقداری نمک فلفل پودرزنجبیل پودرسیر۲عددآب لیموی تازه حسابی مزه دارمیکنیم توی یک کیسه زیپ دارقرارمیدیم به مدت ۸تا۱۲ساعت بعدتمام پیازهارو ازش جدا می کنیم توی ظرفی مناسب کلی روغن سرخ کردنی میریزیم وقتی حمام روغن داغ شد جوجه روتوش قرارمیدیم زیرش روخیلی کم می کنیم برای بهترپخته شدن جوجه خودم به شخصه ۱پیمانه آب اول پخت هم اضافه میکنم تاهم اول پخته بشه بعدسرخ بشه راستش بااین روش عالی میشه نگران نباشین روغن اصلاعکس العمل نشون نمیده وپرش نداره حدود۱ساعت ونیم برای پخت وسرخ کردنش زمان میبره من ۱قالب ۵۰گرمی کره هم اضافه می کنم روی طعمش خیلی تاثیرداره عزیزان تمام خوشمزگیه این مرغ فقط مزه دارکردن وزمان مارنه شدنه پس همیشه چندین ساعت قبل ازپخت این خوراک اقدام به مزه دارشدنش کنیدودر ریختن زعفران خیلی دستودلبازباشین اکبرجوجه باسس انارکه بعضیهافقط از رب اناروبعضیهامخلوط رب انارکمی رب گوجه وپودرسیر که باپیازداغ وروغن سرخ کردن همراه باچلوزعفرانی زیتون پرورده سرومیکنن 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگ کلم . کلم برگ ۱ عدد برنج ۱ لیوان گوشت ۲۵۰ گرم کشمش نصف لیوان لپه نصف لیوان سبزی ۲۵۰ گرم . لپه را جدا میپزیم و برنج رو پخته وکمی دون برداشته و آبکش میکنیم گوشت رو با پیاز زرد چوبه و فلفل سرخ کرده و سبزی رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم لپه و کشمش و برنج رو هم اضافه میکنیم و لای برگ کلم می پیچیم دلمه ها رو که پیچیدیم روی آن سسی میریزیم که از ۲ ق رب گوجه و ۲ ق رب انار و ۱ لیوان آب درست شده در آخر ۱ لیوان آب اضافه میکنیم و ۲ ساعت روی حرارت ملایم قرار میدیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته بیگندلی مواد لازم:👇 بادنجان 3 عدد کره 2 ق غ آرد 2 ق غ شیر 1/5 لیوان پنیر چدار 100 گرم نمک و فلفل هرکدوم ½ قاشق ‌ کوفته:👇 گوشت چرخ کرده 350 گرم پودر نان 2 ق غ تخم مرغ 1 عدد پیاز کوچک 1 عدد سیر 1 حبه نمک 1 ق چ‌ ‌ طرز تهیه:👇 بادنجان هارو کباب کنید.بعد یه برش وسطش بزنید و با قاشق گوشت داخلش رو بکنید و در ظرفی بریزید. در ماهیتابه روی شعله متوسط کره رو اضافه کنید.سپس آرد رو اضافه کنید و تفت بدید.بعد بادنجون هارو اضافه کنید. شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.در آخر نمک و فلفل و پنیر چدار رو اضافه کنید و مخلوط کنید.‌ ‌ برای کوفته ها هم پیاز و سیر رو رنده ریز کنید.همه موادش رو باهم مخلوط کنید و ورز بدید و نیم ساعت درشو سلفون بکشید و داخل یخچال بذارید.بعد به اندازه گردو ازش بردارید و بهش شکل بدید و سرخش کنید. کوفته ها رو در آخر روی مواد بادنجون بچینید.‌ ‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
گل مواد لازم: 🔸برگ خشک یا تازه گل محمدی 🔸شکر سرخ یا عسل 🔸گلاب طرز تهیه: درون یک ظرف شیشه ای در دار، یک لایه نازک گلبرگ، یک لایه نازک شکرسرخ و چند قاشق گلاب میریزیم آنقدر این کار را تکرار میکنیم تا ظرف کاملا پرشود، در ظرف را محکم میبندیم بعد از ۱۰ روز شربت آماده است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌾😋😲 مواد لازم : نان لواش ماشینی روغن ارده کنجد زرچوبه نمک و در صورت تمایل پیشنهاد می‌کنم 👇🏽: جعفری خشک و پودر شده پیاز خشک و پودر شده سیر پودر شده فلفل قرمز و سیاه گوجه فرنگی خشک و پودر شده کره محلی 🌻نان گندم که بهتره از نون لواش ماشینی‌های خیلی نازک بخرین و بعد اونا رو تکه تکه کنین تکه‌ها خیلی درشت نباشن خیلی هم خرد نکنین که به دست گرفته نشه، مثلا حدود 4- 5 سانتی بهتره حالا بذارین کاملا خشک بشه یه ظرف مسی بذارین کاملا داغ بشه حالا روغن بریزین و بعد از ده ثانیه خاموشش کنید و بلافاصله کمی زرچوبه داخلش بریزیدو در صورت تمایل کمی کره اضافه کنید (دقت کنید که حرارت فقط در‌حدیه که روغن و همینطور زرچوبه بوی خامی نده و هم زرچوبه نسوزه و تغییر رنگ نده)، یک کفگیر از نان را داخل روغن ریخته و تند‌تند زیر‌و‌رو کنین تا روغن به همه جای قطعات نون برسه با کفگیر نون رو خارج کنین و داخل ظرف دیگه ریخته مقداری نمک بریزید و زیر‌ورو کنید چیپس گندم آماده‌است ☀️حالا اگه کمی پودر پیاز و جعفری هم بپاشین خیلی خوشمزه می‌شه سیر یا فلفل هم معرکه است پودر گوجه فرنگی هم عالیه این مراحل رو همینطور تکرار کنین تا نون تموم بشه 🍀نکته: روغن رو مر حله به مرحله بریزین تا هم کمتر مصرف بشه هم چند بار داغ نشه اگه روغن از داغی افتاد شعله رو روشن کنید و اگه روغن کم بود اضافه کنید ظرف بهتره گود باشه که نون داخلش خوب بچرخه و با روغن کمتری کارتون راه بیفته نوش جون 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دستور تهیه: سیب رسیده که بهتر است شیرین باشد:  حداقل یک کیلو،  پوست گرفته، آب آن را بگیرید و با حرارت خیلی کم  به قوام آورید. بهتر است از ظرف استیل استفاده کنید.  می توانید به اندازه یک سوم وزن آب سیب  شکر یا خاک قند اضافه نمایید تا زودتر به قوام بیاید ولی بهتر است بدون اضافه کردن شیرینی و با صرف زمان بیشتر رب تهیه شود.  @ASH_GMO_NO 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . سلام دوستان وقتتون بخیر من اومدم بایک بستنی خونگی خوشمزه دستورکامل روی ویدئونوشته شده فقط منظور از یخچال همون فریزر هست که اشتباه تایپی شده واینکه میتونید به این بستنی تکه های خامه هم اضافه کنید که من تکه های خامه توی بستنی رو دوست نداشتم و اضافه نکردم . پ.ن روش اضافه کردن خامه هم به این شکل هست که خامه صبحانه رابامقدارخیلی کم شیرپرچرب مخلوط میکنیم وخوب هم میزنیم تاصاف بشه بعد روی سینی میریزیم وپهن میکنیم میزاریم فریزرتاخوب سفت بشه بعد تکه تکه میکنیم درمرحله دوم که هم میزنیم به بستنی اضافه میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ته دیگ سیب زمینی رنده شده، اکرم جان سیب زمینی را بشورید ورنده کنید نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران بزنید تا مزه دار بشه،، و ته ظرفتون روغن بریزید یکم روغن را بیشتر بریزید بهتره ، و سیب زمینی های رنده شده را رو پهن کنید با دست یا پشت قاشق صاف کنید ،، حالابرنج آبکش شده را بریزید روش ،،و دم بزارید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✍مواد لازم : کدو حلوایی زرد ریز خرد شده ۳ پیمانه هویج ریز خرد شده ۴ عدد تره فرنگی یا پیاز خرد شده ۳/۴ پیمانه کره ۱ ق. غ عصاره آب مرغ ۸۵۰ گرم پودر فلفل سفید ۱/۴ ق . م جوز ۱/۴ ق . م خامه ۱/۴ پیمانه ♨️طرزتهیه: در قابلمه در دار کدو و هویج و پیاز یا تره فرنگی را در کره داغ حدود ۸ دقیقه تف بدین و گهگاهی بهم بزنید . عصاره آب مرغ را اضافه کنید و بجوش آورید . نیم ساعت با حرارت کم و در بسته بذارید بپزند . سپس با گوشتکوب برقی یا میکسر سبزیجات را پوره کنید . به قابلمه برگردانید فلفل و جوز اضافه و جوش بیارید خامه بریزید بهم بزنید و سرو کنید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍶 گازدار ماست ترش، نمك، آب، دوقاشق چايى خورى شكر را باهم مخلوط كنيد و در بطرى بريزيد ،بگذاريد٥-٦ روز در دماى محيط بماند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو با گوشت شاندیزی گوشت گردن یا سردست یا ماهیچه سه عدد پیاز درشت رو خلالی خرد کنید و تفت بدید دو حبه سیر درسته چوب دارچین و برگ بو بزنید.فلفل قرمز زردچوبه و ادویه کاری. گوشت رو تفت بدید کمی زعفران و نصف استکان آب بذارید حدود چهار ساعت بپزه خود پیاز و گوشت آب میندازه ونگران کم بودن آب نباشید در آخر پخت تمک و باز کمی زعفران. برنج رو بجوشونید پنج دقیقه آخر باقالی اضافه کنید آبکش کنید. شوید خشک یا تازه بزنید و اگر دوست داشتید کمی پودر دارچین بزنید و دم کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
....﷽.... به ازای هر یک لیوان کنجد , نصف لیوان ارده بدست می آید از کنجد خام استفاده کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅جایگاه بلند سبزی خوردن ✍در یک بشقاب سبزی خوردن، گیاه های مختلف با ویژگی های متفاوت حضور دارند ولی تقریبا همه آنها اشتها آور و مقوی گوارش هستند. در این میان، بیشترین توصیه به مصرف ریحان و نعناع است که به هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک شایانی می کنند. البته افرادی که ترش می کنند باید از زیاد خوردن نعناع پرهیز کنند چون می تواند موجب تشدید ریفلاکس شود. در رده دوم سبزی ها جعفری قرار دارد که موجب ایجاد تعادل در گرمی وسردی سبزی خوردن  و تقویت گوارش می شوند. مرزه و ترخون نیز به خاطر مزه تند و تیز و مزاج خیلی گرم و خشک شان دررده سوم قرار می گیرند. برخی سبزی ها مانند تره و تربچه، نفاخ اند که باید کمتر استفاده شوند. ترخون و تره نیز در مصرف زیاد مشکل زا هستند. 💥حجم سبزی خوردن در هر وعده غذا باید معقول باشد وگرنه به عکس گوارش را دچار اختلال می کند‌. 📚 سایت دکتر روازاده ☜【طب شیعه】 🍏 @tebshia20🌿 💠🔅🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
....﷽.... هر نوع غذایی را میتوان به این روش کنسرو کرد این کنسروها تا یکماه بیرون از یخچال قدرت ماندگاری دارد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارک دو اقازاده و بهشتی کردن مائده ها با سهیم کردن مادر ،مادران جهان هستی بی بی فاطمه زهرا س (امام حسن ع و امام حسین ع) با ذکر شریف رئوف 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami