هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❌جزییات و ثبت نام لاستیک دولتی و خودرو 😍👇👇
https://eitaa.com/joinchat/10551296C70b7be04ea
قیمت خودروها کاهش یافت😍👇👇
https://eitaa.com/joinchat/10551296C70b7be04ea
سریع عضو شید تا لینک باطل نشده👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_ارده_شیره_کنجدی 👌😋
اینم از دستور کیک ارده شیره ی خوشمزه 🤗
یه کیک سالم و خوش قیافه و خوشمزه😋
بچه ها این میزان مواد یه کم حجمش زیاده اگر خواستین کمتر باشه مواد کیک رو نصف یا دو سوم درست کنید
میتونید سایز قالبتون رو بزرگتر کنید که ارتفاع کیک کمتر باشه یا اگر خواستید مثل کیک من باشه قالب ۲۰ در ۳۰ باشه
مواد لازم:
چهار عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
یک لیوان روغن
یک لیوان شیر
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
کمی وانیل
سه لیوان آرد
یک فنجان شیره
یک فنجان ارده
Leyli_foodمنبع پیج
برای سس:
یک قاشق غذاخوری ارده
یک قاشق چایخوری شیره
دو الی سه قاشق غذاخوری شیر
برای سس همه مواد را ترکیب کرده داخل قیف میریزیم و روی کیک پایپ میکنیم.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاد گرفتن رزت خامه ایی از اوجب واجباته برا کیکسازا😁
پس بریم با هم یه بار دیگه ببینیم آموزشش رو. این مدل رنگ زدن هم یاد بگیرید خالی از لطف نیست👌😘
#ماسوره_آچاری
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری_درسس_مخصوص😍😋
سینه مرغ ۲ عدد
آویشن ۱ ق چ (می توانید ادویه دلخواه اضافه کنید)
فلفل قرمز ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
نمک ۱.۵ ق چ
سیر رنده شده ۱ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
آب گاز دار ۱ لیوان (یا ماءالشعیر بدون طعم)
بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ ق م)
آرد ۵ ق غ
روغن برای سرخ کردن
ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.
در یک کاسه تمام مواد (تخم مرغ، آب گازدار، ادويه جات و بکینگ پودر) را اضافه و مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد.
در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده و روی ظرف رو پوشانده و بزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند (مدت زمان بیشتر باعث تردتر شدن مرغ ها می شود) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. در کنار این سوخاری خوشمزه از سس گوجه فرنگی و یا سس مایونز برای سرو استفاده کنید.
Arfuinaمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از 👇🏻 تبلیغات گسترده ونوس 👇🏻
امسال #سبزه و #هفتسین کم خرج و خونه تکونیات با من🙌😊 بیا ببین اینجا غوغا کرده👇
آموزش ۵۰مدل #چیدمان کم هزینه براتون گزاشتم تو کانال ، حتما ببینید
بیا #سبزه ها رو ببین جوری یادت میدم که اگه یکسال هم بمونه گنداب نزنه 😁همشونم جدیدن👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4030333607Ca80d328b27
کلی پیشنهاد #بازسازی هم گذاشتم ببین حالشو ببر
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
اگه این #شیرینی هارو بپزی ؛عمرا دلت بیاد که دیگه پول بدی و از قنادی بخــری 😁
یه #خمیرجادویی گذاشتم فقط باچهار قلم مواد😍 ۱۶ مدل شیرینی بپزی😱
👇👇
شیرینی مربایی ساق عروس
برشتوک رینگ پسته وگل
نخودی قزوین پفکی گردویی
پادرازی بهشتی قطاب یزد
شکلاتی برنجی نسکافهای باقلواترکی
https://eitaa.com/joinchat/4030333607Ca80d328b27
اگه زن زندگی هستی اینارم یادبگیر😁☝️
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
#فرنی_بستنی🍨
.
.
.
Armiamardanianمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_گل_برای_صبحانه😍🔝🎥
مواد لازم خمیر:
اندازه لیوان 200 میلی
1 ق م نمک
1 ق غ شکر
1 پاکت خمیر مایه خشک (10 گرم یا 1ق غ )
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
2-3 ق غ روغن مایع
5 لیوان آرد
روغن مایع زیاد برای سرخ کردن
طرز تهیه:
تمام مواد گفته شده به غیر از آرد برای خمیر را در کاسه ای ریخته با هم مخلوط کنید و سپس آرد را بتدریج و کنترل شده بریزید و ورز بدید ودر انتها 2-3 قاشق روغن را اضافه کنید تا به خوبی خمیر را مهار کنید و به دستتان نچسبد.
20-25 دقیقه استراحت بدهید و بعد مثل فیلم به تکه های مساوی تقسیم کرده و بعد چانه درست کنید و سپس به صورت گرد باز کنید و با فشار ته یک استکان وسط خمیر را کمی گود کنید و عین فیلم با قیچی و یا کارد برش دهید و انتهای هر تکه برش خورده را با دست کمی فشار دهید تا در نهایت خمیر به شکل گل در بیاید.در روغن زیاد سرخ کنیدبه وسیله حوله کاغذی روغن اضافی گرفته و بعد از کمی خنک شدن با مرباهای دلخواه وخوشمزه سرو کنید.
نوش جونتون شفا باشه
Naharoshamمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین کیک🍰
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
چاقی صورت در خانه بدون بازگشت 😳🤯
تنها با مصرف جوانه گندم 😍😍
صورتت لاغر و شکسته شده ؟!🧐
میترسی تزریق ژل و چربی کنی #یا پول
تزریق و نداری؟؟
تا عید صوررتتو تپل کن 🥰
تپلی_صورت😊
بدون_عوارض 💜
اگه میخوای صورتت زودتر تپل بشه بیا تو کانالم👇
https://eitaa.com/joinchat/1259143792C0e16f2690c
#تندوري_چيكن
جوجه اي با طعمي متفاوت🥰
ابتدا سينه ي مرغ بدون استخوان رو بصورت مكعبي برش ميديم و در ظرفي ريخته سپس يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه اي و دو تا سه قاشق روغن مايع و كمي نمك و زردچوبه و دو تا سه قاشق غذاخوري أدويه تندوري بهش اضافه ميكنيم و مخلوط كرده و به مدت يك تا دو ساعت در يخچال قرار ميديم تا مزه دار بشه🙏
(اين أدويه نارنجي رنگ و تند رو ميتونيد از عطاري ها تهيه كنيد و ديگه نيازي به اضافه كردن فلفل نيست)
سپس مرغ هارو در سيخ چوبي بزنيد در تابه با كمي روغن و حرارت ملايم تفت بديد كه هم مغز پخت بشن و هم كمي حالت سرخ شده پيدا كنند شما ميتونيد روي آتش هم كباب كنيد
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#اسکالوپ_مرغ
مواد لازم
سینه مرغ: 1 عدد
قارچ: 3 عدد
سس گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا: 2/1 لیوان
گوجه فرنگی بدون پوست: 1 عدد
آب: 2 قاشق غذاخوری
جعفری: 5 ساقه
آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری
پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا میکنیم.
هر قسمت را به صورت برشهای طولی به 2 قسمت برش میدهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آنها را پهن میکنیم، مقداری از ادویهها را با روغن مخلوط کرده و سینههای مرغ را داخل آن میگذاریم.
گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت میدهیم.سس گوجه فرنگی، پودر سیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفریها را خرد و اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم و آب را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.سینههای مرغ را پهن کرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک میگذاریم، کنارههای را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبهها را میکوبیم تا به یکدیگر بسته شوند.حدود 5 تا 6 دقیقه سرخ میکنیم و با مابقی سس سرو میکنیم.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc