eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.3هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
18.9هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راستش خودم وقتی میخواستم درستش کنم انتظار نداشتم اینقدر خوب بشه😎🦦 خوراکه وقتیه که هوس کیک و شیرینی کردی و حال خرید هم نداری🌝🍫نه فر میخواد نه همزن😎 مواد لازم: تخم مرغ 1 عدد شکر 2 ق غ آرد 2 ق غ پودر کاکائو 1 ق غ روغن 2 ق غ شیر 2 ق غ بکینگ پودر 1 ق چ وانیل یه مقدار کم مواد رو توی شیشه بریزین و مخلوط کنین البته من با قاشق هم همش زدم که یکدست بشه ،بعد درشو بردارین و روی شیشه رو با کاغذ روغنی ببندین ؛قابلمه رو تا نصفه آب بریزین و  درشو بذارین حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت بعد کیک رو با خلال چک کنین اگه تمیز بود یعنی پخته و میتونین برش دارین🥮 ❌حتما شیشه رو همراه آب بذارید روی حرارت، شیشه مستقیم بره توی آبجوش میشکنه🥲و بعدش هم زمان بدین خودش خنک بشه سریعا داخل آب سرد نذارید @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
خوندی دعای روز سوم رو ؟؟! ترجمه اش خیلی جالب و خودمونیه😊😊 کانال شادی و نکات مومنانه ┄┅┅❅🇵🇸 ✌️🇵🇸✌️ 🇵🇸 ❅┅┅┄                        @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان شِکم پُر یا دیل دُکونه بادمجان شکم پر یه غذای اصیل و مجلسیِ گیلانه که میتونه یه انتخاب بی نظیری برای پذیرایی از مهمونات تو ایام نوروز باشه.. از نظر من این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیاهیه و اکثر آدما با هر ذائقه غذایی عاشقش میشن. . عطر سبزی‌های محلی که با طعم گردو و رب انار و رب آلوچه ترکیب شده به همراه اصلی ترین ادویه‌اش که زیره‌ کوهیه، یه طعم خاص و اصیل رو میسازه که باورت نمیشه که این ترکیب میتونه تا این حد خوشمزه باشه. . . 🔴مواد لازم برای ۵ نفر: ۵ عدد بادمجان متوسط ۵ عدد گوجه ۴۰۰ گرم گردو ۴۰ گرم نعنا ۴۰ گرم چوچاق ۴۰ گرم جعفری ۴۰ گرم ریحان ۴۰ گرم مرزه ۴ حبه سیر ۱ عدد پیاز ۲ قاشق غذا خوری رب انار ۱ قاشق غذاخوری رب آلوچه ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری زیره کوهی (گاو زیره) ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه نمک به میزان دلخواه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول‌ این پست رو سیو‌ کن ،برای دوستاتم بفرست✌️ اگه از اکسپلور میای من رو فالوو کن چون کلی آموزش خوب خفن تو پیجم دارم 🛑این دستور نزدیک‌ترین دستور به سس سزار اصلی هستش 🚧 اگه میخواید سس شما شبیه سس های رستورانی بشه همین مواد رو به جز روغن بریزید توی میکسر و کامل میکس کنید و د راخر روغن رو آرام‌آرام اضافه کنید تا سس شما غلیظ بشه مواد لازم : ۴ عدد زرده تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا بالزامیک ۱ قاشق سس خردل دیژون ۲ حبه سیر درشت نصف لیموی تازه ماهی انچوی روغن زیتون نمک فلفل ۲ قاشق پنیر پارمسان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
🍩🍩 مواد لازم : شیر ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد کره ذوب شده ۲۵ گرم وانیل کمی خمیر مایه نصف ق غ شکر ۱ ق غ بکینگ پودر ۱ ق چ ارد ۲ لیوان و نصف (شاید کمتر یا بیشتر ) 🍩 طرز تهیه: همه مواد جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد نیم ساعت جای گرم میزاریم تا خمیر دوبرابر بشه خمیر با وردنه باز میکنیم نه زیاد نازک باشه نه خیلی ضخیم قالب میزنیم ومیزاریم روی کاغذ روغنی ۲۰ دقیقه استراحت میدیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم بعد از سرد شدن با چاقو کنار خمیر رو سوراخ کنید و با قیف نوتلا یا شکلات صبحونه بریزید میتونید دونات ها رو در پودر قند یا شکر و دارچین اغشته کنید. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوره ماه رمضون شروع شد بریم از شربت بار شروع کنیم @poriya_maroof @poriya_maroof مواد اولیه ۱ کیلو آب ۲ کیلو شکر ۲۵۰ گرم کلوگوز ۱۰۰ گرم گلاب هل دلخواه و زعفران دلخواه آیتم اول رو شما بگید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اومدیم دوباره. با ۱۰ آیتم دیگه از شیرینی. هایه عید بریم که ببینیم😎 اینجا اصولی ترین دستور ها با تمام نکات ریز گفته میشه چون با یه قناد طرفی @poriya_maroof @poriya_maroof مواد اولیه قیفی نارگیلی. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. دستور ب پیمانه ۱۵۰ گرم آرد. ‌. یک پیمانه آرد ۱۵۰ گرم آرد برنج. ‌‌. یک پیمانه آرد برنج ۱۵۰ گرم کره یا روغن صاف. یک پیمانه کره ۳ عدد تخم مرغ ۱۵۰ گرم شکر. سه چهارم پیمانه ۱۵۰ گرم پودر نارگیل. یک‌ونیم پیمانه زعفران یا رنگ زرد خوراکی ماست ۷۰ گرم. دو چهارم پیمانه وانیل نوک ق بکینگ پودر ۱ ق م درجه فر ۲۰۰ زمان پخت ۱۵ دقیقه من داخل پودر نارگیل کاکائویی انداختم داخل شکلات چیپسی نسوز و هر معزیجاتی میشه. بعد از پخت از کاغذ جدا شه یعنی پخته کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴🔴 ترک اعتیاد در ۵ روز 🔴🔴 💢 ݪینڪ عُضویت زیر را لَمس کُنید👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3306881373C2ef8bdb5ba 💢برای ارتباط مستقیم با کارشناس فرم زیر را پرکنید 👇👇 https://formafzar.com/form/4mg5p 💢ادمین و هماهنگ کننده مشاوره اعتیاد 🌱@sib_darman🌱 🌱09035408642🌱
هدایت شده از هنرکده بانو
کیک عصرانه 👇
هدایت شده از هنرکده بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل 😍 دستور کیک عصرونه به روش قنادی دستور کارگاهی سفیده تخم مرغ ۱/۲۵۰ک گ شکر دانه ریز ۱/۴۰۰ک گ آرد ۱/۵۰۰ ک گ روغن مایع ۱ک گ زرده ۶۰۰گ شربت بار ۲ق م خ بکینگ پودر ۱ق م خ وانیل به اندازه رسپی خونگی 👇 سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گ شکر ۲۸۰گ روغن مایع ۲۰۰گ آرد قنادی ۳۰۰گ زرده تخم مرغ ۱۲۵گ شربت بار ۱ق م خ وانیل به اندازه بکینگ پودر ۱ق م خ ❌نکات مهم کیک❌ ✅زرده سفیده از قبل بزارین یخچال خنک بشه ✅ظرف سفیده تون تمیز شسته شده باشه ✅بعد از اضافه کردن شکر برای دستور کارگاهی حداقل ۲دقیقه دور تند بزنه ✅بعد از اضافه کردن آرد به مدت ۲دقیقه استراحت بدین ✅وقتی از فر در اومد ب مدت ۳ساعت بمونه بعد برش بدین اینم از نکات مهم کیک 🙏🌹❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
😳😱 جشن تولد دختر بی حجاب در غسالخانه که شب تولدش میمیره 😨😨 این فیلم زندگیمو عوض کرده خیلی وحشتناکه😰 کلیک کن تا پاک نشده😳❌😱 🔴فقط یک تبلیغ نیست یک هشدار است🔴 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 فیلم سنجاقه👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه بازاری عسلی سلااااااام😍🥰کپشن واجب... ✅️اگر از اکسپ.لور می بینی دعوتت می کنم یه سر به پیج.م بزنی🥰 ✅️پس.ت های بعد آموزش زولبیا و بامیه ماه رمضان رو داریم. 🚫🚫این نکته خیییلی مهم هست عزیزان اگر زمانی که خمیر استراحت کرد دیدید خییلی شل شده می تونید همون موقع یکم بهش آرد اضافه کنید. خمیر باید دقیقا مثل کلیپ باشه کش دار باشه و به راحتی از قیف بیرون نریزه داخل ظرف.🚫🚫حالت آبکی نداشته باشه🚫🚫 روغنتون هم زمان سرخ کردن کاملا داغ باشه اما بعد از اینکه خمیر رو ریختید داخل ظرف حرارت کم باشه تا مغز پخت بشه. ✅️برای بامیه ۱ ق غذاخوری شکر ۱ ق غذاخوری خمیر مایه ۱ لیوان آب گرم ۵ دقیقه استراحت بدید ۱و۳چهارم لیوان آرد یعنی🚫یک لیوان کامل و یک لیوان سر خالی🚫 به همراه ۱ ق چای خوری وانیل رو کم کم اضافه کنید هم بزن تا مثل کلیپ کش دار بشه روش رو بپوشونید و ۱ ساعت خمیر رو استراحت بدید. ✅️برای شربت بار بامیه ۱ لیوان شکر ۱ لیوان آب زعفران هل ۱ ق چای خوری (هم نزنید اجازه بدید شکر با دمای گاز خودش حل میشه) وقتی جوش اومد چند قطره آب لیمو اضافه کنید و با حرارت خیییلی کم نیم ساعت بمونه . ✅️تووی روغنی که داغ شده خمیر ها رو بریزید (شعله ی کم) وقتی پخت سریعا داخل شربتی که یکم ولرم هست بریزید‌ هر طرف حدودا ۳۰ ثانیه. نوش جان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽