eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.6هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
بلک فارسی کافی شاپی 👇
یازدهمین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی چیزی نیست بجز بلک فارست دلبر یا همون جنگل سیاه 😍 @behh_food @behh_food یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین و شکلیل ترين کیک های کافی شاپی هستش👌 این رسپی خیلی خاص و کمیاب هستش، از دستش ندین. ✅سییوش کنید و این رسپی رو برای همیشه داشته باشین. 💝این آموزش رو برای دوستاتون و اونایی که دنبال کسب درآمد و کار خونگی هستن هم بفرست. مواد لازم برای کیک: 2 عدد تخم مرغ 180 گرم آرد قنادی 75 گرم پودرکاکائو 4 گرم جوش شیرین 4 گرم بکینگ پودر 180 م ل روغن مایع 150 گرم شکر سفید 150 گرم شکر قهوه ای 180 گرم باترمیلک 10 م ل عصاره ی وانیل 👈برای تهیه ی باترمیلک شیر رو با 1 ونیم ق چ سرکه ی سفید مخلوط کرده و کنار بزارین تا عمل بیاد. داخل کاسه ای آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک می کنیم. داخل یه کاسه ی دیگه تخم مرغ و وانیل و شکر رو با دورتند همزن 6 دقیقه زده و حتما حین کار دورگیری انجام میدیم. روغن رو بهش اضافه کرده و سی ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا مخلوط آرد و باترمیلک رو به تناوب به مایه تخم مرغی مون اضافه می کنیم. کف یه قالب 15 تا 18 سانت رو کاغذ روغنی انداخته و مایه رو داخلش ریخته و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 40 تا 50 دقیقه میزاریم(تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد). بعد از پخت و خنک شدن روی توری، اونو به 3 لایه برش می زنیم. مواد لازم برای فیلینگ: 2 پ گیلاس بدون هسته 1 پ شکر 2/3 پ آب 2ق غ نشاسته ذرت 👈تمام مواد بجز نشاسته رو داخل قابلمه ای ریخته و سپس روی حرارت ملایم میزاریم تا شکر حل بشه.نشاسته رو با چند قاشق آب حل کرده و به مواد اضافه می کنیم وهم میزنیم. کف روی مواد رو برداشته. حدود نصف لیوان آب داخل قابلمه رو واسه مرطوب کردن جدا کرده و اجازه میدیم بقیه مواد خیلی کم غلیظ بشه. داخل صافی ریخته تا شیره از گیلاس ها جدا بشه. کیک رو با آب سس مرطوب کرده و طبق کلیپ مونتاژ می کنیم. برای گاناش 50 گرم خامه ی صبحانه رو روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم بشه و 50 گرم شکلات تخته ای بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه. برای خامه کشی و فیلینگ گذاری هم 550 گرم خامه ی قنادی رو فرم میدیم. @behh_food @behh_food . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
🛑 اگر از مرگ میترسید حتما این طرح رو مطالعه کنید!!! 👈 این جذابترین طرحی هست که برای بعد از مرگ وجود داره. چون فقط در ظرف 5 ماه بیش از 218.000 نفر عضو کانالش شدن هرکس توی این طرح ثبت نام کنه و خدایی نکرده فوت کنه کلی کار براش انجام میدن و به روحش هدیه میکنن👇 1. سه سال نماز و روزه قضا رایگان 2. ماهانه 20 میلیون صلوات 3ـ ماهانه 20 هزار سوره یس 4ـ ماهانه 20 هزار زیارت عاشورا 5. ماهانه یک میلیارد تومان کار خیر و... حتما عضو کانالشون بشید و صوت توضیحات طرح رو گوش کنید. مطمئنم تا آخر عمرتون دعام میکنید👇 https://eitaa.com/joinchat/3325166173Cf4bed3c4a6
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
💎 جهت دریافت هدیه 500.000 تومانی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه و روز دختر (س) توسط موسسه فرهنگی سفینة النجاة نام دختر را لمس کنید😍👇 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 500.000 تومانی با لمس نام دختر 😍👆
شیرینی گردویی بازاری 👇
بهتون قول میدم اگه طبق این رسپی پیش برید حتی از بازای هم بهتر میشه😍 @behh_food @behh_food چون این شیرینی خیلی حساسه اول نکات رو براتون میزارم: حتما از ترازو استفاده کنید. قبل از پخت دو عدد از شیرینی ها را در فر امتحان کنید اگر شیرینی کمی باز شده و ترک بخورد بقیه خمیر را هم پایپ کرده و در فر بگذارید .در صورت سفت بودن خمیر کمی سفیده (در حد یک قاشق) اضافه کنید هم بزنید و بعد با فاصله خمیر را پایپ کنید.اگر شیرینی زیادی در فر پهن شد کمی پودر گردو اضافه کنید. داغ زدن مواد در شکل نهایی شیرینی تاثیر زیادی داره پس این مرحله رو خوب انجام دهید.از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید و بقیه کیکها یا تیتاب یا بیسکویت بتی بور جایگزین نکنید. @shirin.design.art 💝 شیرینی گردویی بازاری مواد لازم: سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم مغز گردو ۱۰۰ گرم کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم پودر کاکائو ۱ ق م روغن مایع ۱ق غ سرکه سفید ۱ ق غ طرز تهیه همه مواد خشک (به سفیده و جز سرکه و روغن مایع ) رو با هم مخلوط و یا میکس کرده یا سه بار از چرخ گوشت رد کنید. سپس سفیده رو اضافه کرده با قاشق هم زده تا یکدست بشه. مخلوط بدست آمده رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.مرتب با قاشق خمیر رو هم بزنید تا کم کم گرم بشه ، نباید به درجه جوش برسه.گرم بشه اما دست رو نسوزونه ..برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید بسته به ضخامت ظرف و میزان حرارت ممکنه بیشتر هم طول بکشه. ماهیتابه رو از روی حرارت برداشته و روغن مایع و سرکه را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست بشه .اجازه بدین خمیر کاملا خنک بشه.(یکساعت در دمای محیط) ۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید . خمیر رو در قیف با ماسوره ساده یک ونیم سانتی ریخته و با فاصله به طور عمود پایپ کنید.سینی را در فر قرار داده و دما را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید بسته به سایز شیرینی پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول می‌کشه. _آموزش کیک اسفنجی رو امروز استوری می کنم✅ @behh_food @behh_food . . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
⚫️زرد چوبه بخورید ⚫️ اگر از فواید زرد چوبه با خبر بودید هر روز زرد چوبه ⚫️ می خوردید فواید زرد چوبه ⚫️ خواص زرد چوبه بزن جستجو خودت ببین به خداراسته👇👇🌿 https://eitaa.com/joinchat/3940352684Cfa48259560
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
اگه بدونی زرد چوبه چه معجزه های می‌کنه برات زرد چوبه در در درمان بیماری های گوارشی در عمل کرد کبد شما زرد چوبه زد التهاب و...درمان بسیاری از بیماری های دیگه خواص سیب می‌دونی چیه بیا تا برات بگم همین سیب معمولی برا چه بیماری های خوبه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3940352684Cfa48259560
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شربت خوشرنگ رو درست کنید و ازش لذت ببرید. نسبت ریواس، آب و شکر در این دستور تهیه برابر هست. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽