eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
کیکتو زخمی نکن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام این پستمون یه مرحله دیگه از آموزش های پرکاربرده😍 با این روش هیچ وقت کیکتون زخمی نمیشه ویدیو رو تا اخر نگاه کنید و تمامی مراحل رو مو به مو‌انجام بدین مطمئنم نتیجه ش شگفت زده تون میکنه😍🥰 اندازه روغن جامد ۵۰۰گرم اندازه روغن مایع ۲۵۰گرم برای مصرف کارگاهی این میزان رو دو برابر کنید @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی بهشتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی بهشتی دستور خونگی 👇 روغن جامد ۳۱۰ گ پودر قند. ۵۰۰«گ آرد معمولی ۴۳۰گ روغن مایع یک استکان کوچیک وانیل ۱ ق م خ رنگ زرد یا زعفرون ب اندازه دستور قنادی👇 پودر شکر ۳/۸۰۰ ک گ آرد قنادی ۳/۳۰۰ک گ روغن جامد ۲/۳۰۰ک گ روغن مایع. ۳۰۰گ وانیل ۱ق زعفرون ب اندازه ❌نکات مهم ❌ خمیر بهشتی باید قشنگ پوک شود سپس روغن مایع بهش اضاف کنید ✅ کف دیس شما حتما باید کاغذ گذاشت ✅ درجه حرارت چه خونگی چه قنادی ۱۶۵ درجه قرار بدین ✅ تایم فر ۲۵الی ۳۰دقیقه نباید زیاد برشته بمونه✅ امید وارم خوشتون بیاد ❤️✌️🖐️ @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
32.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه با سبزیجات @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
اسفنجی تخته ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود به شما عزیزان🌺 اینبار با یه اموزش کاربردی اومدم... دستور کیک اسفنجی تخته ی مناسب. خامه کشی یک. قالب ۳۰/۴۰ دستور. خانگی تخم مرغ ۷عدد زرده و سفیده شکر ۱۳۰گرم‌ طعم دهنده موز ب اندازه آرد ۱۶۰گرم شربت بار یک م خ بکینگ پودر یک ق م خ وانیل خیلی کم پودر نشاسته یک ق م خ درجه حرارت ف. ۱۷۰ مدت زمان ۳۵ )دستور کارگاهی) زرده سفیده ۶۰. عدد شکر. ۱/۲۰۰ ک گ آرد ۱/۱۰۰ک گ نشاسته ۲۵۰گرک شربت ۲۰۰ گرم اسانس موز یک ق بکینگ پودر یک ق پ وانیل ب اندازه ❌نکات مهم کیک اسفنجی❌ ✅فر قنادی. 180 درجه ب مدت ۳۵/۴۰دقیقه ✅سفیده تخم مرغ از قبل بزارید یخچال خنک بشه ✅این رسپی باید از پودر نشاسته گندم استفاده کنید ✌️. ✅برای دستورخانگی ۴۰ثانیه شکر و سفیده قاطی بشه ✅آرد و نشاسته از قبل الک شده آماده کنید اینم تخته ی اسفنجی وانیلی امید وارم خوشتون بیاد نوش جانتون❤️🙏 @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از 
کاپ کیک کاکتوس
هدایت شده از 
🔥راه اندازی کسب و کاری پرسودباسرمایه کم       📎راه اندازی خط تولید زغال فشرده 📎          تولید با ضایعات چوب و خاک زغال 🔴 خرید تضمینی محصولات تولیدی شما 🔴تامین مواد اولیه 🔴صدماه گارانتی بی قید وشرط 🔴ده سال خدمات پس از فروش و پشتیبانی 📲 09121085068 - 09127648463 ☎️ 02136343943 - 02136343946 🌐www.motahedan-machin.com @motahhedan @motahhedan
سس براق 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل😍 اینم صفر تا صد سس شکلاتی کیک خیس دستور کامل 👇 شیر. ۵۰۰ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم نوتلا ۱۵۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم پودرکاکائو ۷۰ گرم ❌نکات مهم ❌ ✅دستور برای کار گاهی ۲برابر ✅بعد. از این که جوش اومد روی گاز به مدت ۵دقیقه استراحت ✅دستور کیک شکلاتی داخل پسـ.ـت های قبلی ✅جای گزین نوتلا شما میتونید شکلات سکه ی کارات استفاده کنید اینم از نکات کامل امیدوارم راضی باشین نوش جان🌹❤️🙏 @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
چیز کیک بانتی 👇
سومین آمو.زش از یازده آموزش دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk ✅💝 چیز کیک بانتی✅ ⭕️پایه چیزکیک : ۱۵۰ گرم:بیسکویت پتی پور ۵۰ گرم:بادام (برشته شده) ۱۵۰ گرم:کره ⭕️مخلوط خامه‌ای: ۲۵۰ گرم:پنیر خامه ای ماسکارپونه ۱۵۰ گرم:شکلات سفید ۱۲۰ گرم:شکر ۱۶ گرم:وانیل (۲ بسته) ۵۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۴۰ گرم:نشاسته ذرت ۳۰ گرم:نارگیل ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۵۰ میلی لیتر:خامه ۱۲۵ گرم:شکلات سفید ✅دستورالعمل: ⭕️پایه چیز کیک: بیسکویت و بادام را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب کمربندی پهن و فشرده کنید. در یخچال قرار دهید. ⭕️مخلوط خامه‌ای: مواد را با همزن مخلوط کنید. در فر 125 درجه به مدت 60 دقیقه بپزید. ⭕️تزئین: گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک بریزید. 30-45 دقیقه در یخچال خنک کنید. ⭕️برش و تزئین: برش داده و با خامه، نارگیل، بادام و توپ نارگیلی (اختیاری) تزئین کنید. ✅نکات: شکر را به دلخواه تنظیم کنید. می توانید گاناش شکلات سفید را با شکلات تلخ نیز تهیه کنید. برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. نوش جان! قالب۲۲-۲۳ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت گوجه سبز ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: بهترین روش مرینیت کردن گوشت قرمز 🍢✨ برای هر کیلو گوشت قرمز ۳۰۰ گرم پیاز ۵۰ گرم سیر ۱۱ تا ۱۴ گرم نمک ید دار ۲/۵ گرم فلفل سیاه ایده های آشپزی جذاب👇 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖 @t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا