هدایت شده از مخزن پست خانه کیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک
منبع پیج
shi.kaban
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔥راه اندازی کسب و کاری پرسودباسرمایه کم
📎راه اندازی خط تولید زغال فشرده 📎
تولید با ضایعات چوب و خاک زغال
🔴 خرید تضمینی محصولات تولیدی شما
🔴تامین مواد اولیه
🔴صدماه گارانتی بی قید وشرط
🔴ده سال خدمات پس از فروش و پشتیبانی
📲 09121085068 - 09127648463
☎️ 02136343943 - 02136343946
🌐www.motahedan-machin.com
@motahhedan
@motahhedan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل😍
اینم صفر تا صد سس شکلاتی کیک خیس
دستور کامل 👇
شیر. ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ گرم
نوتلا ۱۵۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
پودرکاکائو ۷۰ گرم
❌نکات مهم ❌
✅دستور برای کار گاهی ۲برابر
✅بعد. از این که جوش اومد روی گاز به مدت ۵دقیقه استراحت
✅دستور کیک شکلاتی داخل پسـ.ـت های قبلی
✅جای گزین نوتلا شما میتونید شکلات سکه ی کارات استفاده کنید
اینم از نکات کامل
امیدوارم راضی باشین نوش جان🌹❤️🙏
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک بانتی
آشپزی ونکات اسلامی
کلیپ آموزشی چیز کیک بانتی
سومین آمو.زش از یازده آموزش دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅💝
چیز کیک بانتی✅
⭕️پایه چیزکیک :
۱۵۰ گرم:بیسکویت پتی پور
۵۰ گرم:بادام (برشته شده)
۱۵۰ گرم:کره
⭕️مخلوط خامهای:
۲۵۰ گرم:پنیر خامه ای ماسکارپونه
۱۵۰ گرم:شکلات سفید
۱۲۰ گرم:شکر
۱۶ گرم:وانیل (۲ بسته)
۵۰۰ گرم:پنیر خامهای
۴۰ گرم:نشاسته ذرت
۳۰ گرم:نارگیل
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۵۰ میلی لیتر:خامه
۱۲۵ گرم:شکلات سفید
✅دستورالعمل:
⭕️پایه چیز کیک: بیسکویت و بادام را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب کمربندی پهن و فشرده کنید. در یخچال قرار دهید.
⭕️مخلوط خامهای: مواد را با همزن مخلوط کنید. در فر 125 درجه به مدت 60 دقیقه بپزید.
⭕️تزئین: گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک بریزید. 30-45 دقیقه در یخچال خنک کنید.
⭕️برش و تزئین: برش داده و با خامه، نارگیل، بادام و توپ نارگیلی (اختیاری) تزئین کنید.
✅نکات:
شکر را به دلخواه تنظیم کنید.
می توانید گاناش شکلات سفید را با شکلات تلخ نیز تهیه کنید.
برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
نوش جان!
قالب۲۲-۲۳
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک
منبع پیج
shi.kaban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بندری 💃 بدم خدمتتون ؟
.
فوری ترین و بندری ترین 🕺💃 😂
ترشی ممکن رو تقدیم کردم ( تضمینی 🤌)
امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ☺️
اگر هم دوست داشتید لطفاً بفرستید برای عزیزانتون 👇
@hassani.delish
@hassani.delish
.
مواد لازم ✍️
گل کلم ، هویج 🥕 بادمجون 🍆 بروکلی 🥦 فلفل تند 🌶 سیر🧄 ذرت 🌽 ( من نزدم )
رب گوجه حدودا ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
ادویه ها هم نمک و زردچوبه
فلفل سیاه ، کاری ، زیره ، گلپر
.
توضیحات ✨
دستتون در اضافه کردن سبزیجات بازه برای همین مقدار دقیق نگفتم .
در ریختن نمک دست و دل باز باشید چون باید خوش شور بشه 😂🤌 البته نه زیاد .
نسبت آب به سرکه ، ۲ به ۱ هستش
یعنی دو لیوان آب ، یک لیوان سرکه ، میریزید تا قابلمه پر بشه .
بعدشم میزارید روی گاز تا ریز جوش بزنه
بعد دربشو بردارید تا پنج دقیقه بجوشه
باقی کار هارو انجام بدید و بزارید تو یخچال
در عرض ۱ روز آماده میشه .
نوش جانتون 🌺
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت یا کراکف ؟ 😁 مسئله این است
کراکف به نوعی سوسیس میگن که سوخاری میشه اما کراکت همینی هست که تقدیم کردم
.
روش خوردنشم حتما آخر آموزش ببینید 😂
@hassani.delish
@hassani.delish
.
مواد لازم ✍️
سیه مرغ ۱ عدد کامل
برنج نیم دانه نصف پیمانه
پودر سوخاری ۷ ق.غ
پیاز ۲ عدد متوسط
پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکا به مقدار لازم
.
✨توضیحات✨
آب پیاز رو حتما بگیرید
کراکت تخم مرغ هم داره که اگر میخواید اضافه کنید ۱ عدد کافیه اما اگر قصد نگهداری دارید همین مواد رو به مدت طولانی میتونید قبل از پخت تو فریزر نگه داری کنید ، هر زمان نیاز شد سرخ کنید .
حرارت باید متوسط باشه تا مغز پخت بشه
نوش جانتون ❤️
.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام و درود به عزیزان دل🌹
آموزش کیک شکلاتی
با پنج قلم مواد اولیه
تخم مرغ ۷عدد
شکر ۱۵۵گرم
آرد. ۱۴۰گرم
پودرکاکائو ۲۰گ
بکینگ پودر نوک ق م خ
❌نکات مهم کیک❌
✅باید به مدت ۲۰دقیقه. با دور تند بزه که قشنگ سفید بشه
✅به مدت ۵۰دقیقه داخل فر بمونه
✅درجه حرارت فر ۱۷۵
✅دستور کارگاهی به زودی پست میشه
✅این دستور مناسب دو قالب۲۰
اینم نکات ریز کیک شکلاتی
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور کوکی نسکافه ای
👇
کره ۱۸۰گرم
شکر قهوه ی۱۸۰گرم
آرد ۴۰۰گرم
تخم مرغ ۲عدد
شکلات چیپسی ۹۰گ رم
بکینگ پودر ۱ق م خ
وانیل دلخواه
نسکافه دم شده ۱ق چ خ
دستور کارگاهی
کره ۹۰۰گ
شکر قهوی ۹۰۰گ
تخم مرغ ۸عدد
شکلات چیپسی کارات ۴۰۰گ
نسکاف دم شده اندازه ۵ق پ
بکینگ پودر ۱ق
وانیل دلخواه
آرد ۱۹۰۰ کیلو گرم
❌نکات مهم کوکی❌
✅مرحله اول باید کوکی شما زیاد پوک بشه ✅
حداقل زمان پوک شدن باید بار۳خمیرو زیرو رو کنید تا یه دست سفید بشه
✅بعد از قاطی کردن آرد حداقل به مدت یک سال استراحت بدین
تایم فر قنادی ۱۲الی ۱۵دقیقه زمان میبره دقت کنید
اینم از کوکی نسکافه دوستای عزیزم
نکات رو با دقت انجام بدین
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این هوا ، یه سوپمون نشه ؟ 😍
.
یه سوپ قارچ فرانسوی 🤌 فوقالعاده خوشمزه 😎
که میتونید برای مهمونی ها
به روشی که بهتون یاد میدم ، سرو کنید و ازش لذت ببرید ☺️
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو لازم داریم 👇 ( به من ۵ تا رمکین داد )
قارچ ۳۰۰ گرم
پپرونی ۸ ورق
کره ۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آرد ۳ ق.غ
شیر ۱ و نیم لیوان
خامه ۲ ق.غ
نمک و فلفل سیاه و اورگانو به مقدار لازم
خمیر هزارلا
.
دمای فر ۲۰۰ به مدت ۲۰ دقیقه
.
توضیحات ✨
اگر پپرونی شما خیلی تنده ، از مقدار فلفل سیاه کم کنید یا بالعکس
داخل این ظروف میتونید به تعداد عزیزانتون درست کنید اما اگر ندارید ، تو پیرکس هم میتونید انجام بدید .
مقدار شُلی یا سفتی این سوپ دست خودتون هستش میتونید با مقدار شیرتون بالانس کنید
.
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽