eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش امروزمون یک خورشت اصیل خوشمزه ی ایرانی🤗 🤩خوشت آلو اسفناج 😋 💕مواد لازم 💕 گوشت گوسفندی یا مرغ 400 گرم اسفناج 400 گرم پیاز 1 عدد آلو خورشتی به تعداد دلخواه رب آلوچه 1 ق غ نمک و فلفل و ادویه زرد چوبه به میزان لازم اول از همه توي قابلمه روغن ميريزيم و ي دونه پياز بزرگ و نگيني خرد ميكنيم و بهش زردچوبه ميزنيم و سرخش ميكنيم. تكه هاي مرغ رو بهش اضافه ميكنيم و تفتش ميديم.بهش نمك و فلفل اضافه ميكنيم. نيم كيلو اسفناج و خرد ميكنيم و تو تابه تفتش ميديم،ابش كه كشيده شد روغن ميريزيم و سرخش ميكنيم،اسفناج سرخ شده رو به پياز و مرغ تفت داده شده اضافه ميكنيم و يكم كه اين مواد باهم ميكس شد بهش آبجوش اضافه ميكنيم تا حدي كه روي مرغها رو بپوشونه. مرغها كه پخته شدند بهش يه قاشق غذاخوري رب آلوچه اضافه ميكنيم و بعد از اون هم آلوي از قبل خيس شده رو اضافه ميكنيم(من واسه ٣ نَفَر،تقريباً ١٢ تا دونه آلو ريختم) در قابلمه رو ميزاريم تا با شعله ي ملايم خورشتمون جا بيفته. و تو اين مدت هر چند وقت يكبار خورشتمون و هم ميزنيم. اين خورشت بسيار مفيدوداراي خواص زيادي هستش ودرعين حال بسيار خوشمزه😋 خيلي هم راحت و آسون و سريع تهيه میشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
animation.gif
2.22M
تازه‌ عروسا وقتی دارن آشپزی میکنن🤦‍♂😂 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای غلیظ شدن خورشت پیاز را به جای خورد کردن رنده کنین خورشت لعابدار میشه حتما امتحان کن👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی فرشته قربانی مراحل آموزش مربای سیب توسط فرشته قربانی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آرد سفید 125 گرم آردنخود چی 60 گرم روغن جامد 50 گرم پودر قند 60 گرم دارچین 2 ق چ شکلات تلخ یا شیری 150 گرم شکلات سفید 170 گرم برای قسمت سفید 🍲طرز تهيه : آرد سفید و نخود چی را جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و از خامی در آید (نیازی به تفت دادن زیاد ارد به مانند حلوای سنتی نیست ) سپس آرد ها را آلک کرده و مخلوط کنید .روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و آردها را اضافه کرده کمی تفت دهید - در این مرحله حلوا حالت پودری دارد- مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و دارچین را اضافه کنید - شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید - قالب ناودانی را با سلفن پوشانده و مواد شکلاتی تیره را داخل آن ریخته و کنار بگذارید تا ببندد. برای حلوا با شکلات سفید هم تمام مراحل را طبق دستور بالا انجام داده فقط در مرحله آخر به جای شکلات تلخ شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید .حلوای شکلات سفید را روی شکلات تلخ ریخته و کنار بگذارید تا ببندد- برای حلوا با شکلات سفید میتوانید به جای دارجین از پودر زنجبیل استفاده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍 با احترام به دوستان شمالى و گيلكى،دستورش👇 👈اين غذاى محلى در اصل با درست ميشه ولى براى ما كه بهش دسترسى نداريم از لوبياى كشاورزى استفاده ميكنيم. بايد از قبل لوبيارو خيس كنيد و پوستشو جدا كنيد. تو يه قابلمه( كه ترجيحاً بايد باشه كه خب من نداشتم😁 ) مقدارى كره يا روغن بريزيد ، پنج الى شيش حبه سير رنده يا خرد كنيد و تفت بديد ، لوبيارو ( حدود دو ليوان )اضافه كنيد و بهش زردچوبه و نمك و فلفل بزنيد، ادويه ى اصلى اين غذا زردچوبست كه مقدارش بايد يكمى بيشتر باشه.لوبيارو كه تفت دادين، دو سه قاشق غذاخورى شويد خشك اضافه كنيد( زياد نزنيد ممكنه تلخ بشه ) و كمى تفت بديد، در آخر آب جوش بهش اضافه كنيد و اجازه بديدن لوبيا پخته بشه و خورشت جا بيفته. آخرين مرحله شكستن تخم مرغ ( يك عدد )تو خورشت هست، كه وقتى اين كارُ كردين اصلاً همش نزنين ، فقط درب قابلمه رو تا موقع پختن تخم مرغ ببندين . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍲مواد لازم ؛ نخودفرنگی ؛ ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری گوشت چرخ کرده ؛ ۵۰۰ گرم روغن ؛ ۲ قاشق غذاخوری پیاز متوسط ؛ ۱ عدد رب گوجه فرنگی ؛ ۲ قاشق غذاخوری ادویه ، نمک و فلفل ؛ به اندازه 🍲طرز تهیه ؛ ابتدا پیاز را خرد کرده و به همراه کمی روغن تفت داده تا طلایی رنگ شود. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده، تفت داده سپس ادویه ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده، تفت میدهیم. نخودفرنگی و یک و نیم پیمانه آب را به مواد اضافه کرده ، اجازه داده تا گوشت کاملا پخته شده و آب آن کشیده شود. در صورت تمایل میتوان از مقداری هویج برای خورشت استفاده نمود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍴 هیچ وقت رب گوجه را مستقیم به آب خورشت یا هر غذای دیگر اضافه نکنید. ابتدا آن را با کمی ادویه تفت دهید، بعد به غذا اضافه کنید. چراکه رب گوجه خام، طعم و بو خوب غذا را می گیرد و طعم خوبی ندارد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😍😍 👈 کیک اسفنجی را کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید تا حدی که کیک حالت خمیری پیدا کند .بعد با کمک دست با اسکوپ توپ درست میکنید و میتونید بزارید فیریزر تا زودتر ببنده بعد چوبها را در شکلات سفید فرو برده و داخل توپک ها فرو میکنید.بعد توپک ها را داخل شکلات سفید و قهوه ایی میکنید و روشا هرجور که دوس دارید تزیین میکنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💢جا گیرترین وسایل آشپزخونه در قابلمه ها هستن ❇️با این روش میتونید بهشون نظم بدید😉 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‍ 😍😊😍😊😍😊😍😊😍😊😍😊😍😊 😍👈گوشت گوسفندی رو با پیاز ریزخوردشده و روغن تفت میدیم بعد زردچوبه و فلفل بهش اضافه میکنیم ویک تفت میدیم آب اضافه میکنیم و میزاریم تا گوشت بپزه بعد پنج عدد هویج بزرگ رو به صورت رشته ایی درمیاریم وباکره تفت میدیم ومرتب هم میزنیم تاهم سبک شه وهم رنگش تیره تربشه یک قاشق شکر هم به هویج ها اضافه میکنیم و هم میزنیم مقداری از هویج تفت داده شده رو کنارمیزاریم. باقی هویج ها رو به خورشت اضافه میکنیم درهمین موقع هم یک عدد به رو قاچ کرده و با کره تفت میدیم وبه خورشت اضافه میکنیم ده عدد آلو بخارا وهفت عدد آلو برغان رو در مقداری آب گرم خیس میکنیم وپنج دقیقه بعد میشوریم وبه خورشت اضافه میکنیم دوقاشق رب گوجه رو تفت میدیم وبه همراه زعفران دم کرده به خورشت اضافه میکنیم ومیزاریم تا خورشتمون جابیافته مقداری از هویج که کنار گذاشته بودیم هم وقتی خورشت رو درظرف ریختیم با اون هویج ها تزیین میکنیم. 😍نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✍امام كاظم (علیه اسلام): 📝 هر كس تخم مرغ و پياز و روغن زيتون بخورد، بر توان جنسى او افزوده شود. ✍امام صادق (علیه السلام):پیاز را ریز و در روغن زیتون، سرخ کن، تخم مرغی هم بردار و در ظرفی بشکن و قدرى نمک بر آن بپاش، آنگاه این تخم مرغ را روى پیاز و روغن زیتون بریز و اندکى بجوشان و سپس از آن بخور. 🔰نکات : 1⃣ پیاز سفید (کوچک) 2⃣ روغن زیتون طبیعی (بودار) 3⃣ تخم مرغ محلی 4⃣ نمک طبیعی (دریا یا سنگ نمک) 5⃣ به عنوان صبحانه مصرف شود. 📚 منابع: ▫️بحار الأنوار، ج 10، ص 84 ▫️دانشنامه احادیث پزشکی ص ۲۶ ▫️طبّ الأئمّه، ص 130 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
(واویشکا) طرزتهیه: 👈فوق العاده خوشمزه ست هم با برنج هم با نون پیاز و فلفل دلمه ای و هویج و نگینی ریز خورد میکنم اول پیاز و میریزم با زردچوبه تفت میدم سبک که شد فلفل دلمه ای و هویج و اضافه میکنم و یکم سرخشون میکنم بعد گوشت چرخشده رو اضافه میکنم و رنگ گوشت که عوض شد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر میزنم یکم تفت میدم تا ادویه ها به خورد غذا برن بعد یه قاشق رب اضافه میکنم و تفت میدم تا بوی خامیش بره بعدم گوجه هایی که ریز خورد کردم و اضافه میکنم و میزارم گوجه آب بندازه و آبش جمع بشه بعد یه استکان آب میریزم و حرارت و کم میکنم و هر وقت خورشت غلیظ شد خاموش میکنم  بعضی وقتا زرشک هم اضافه میکنم  کنارش حتما سیب زمینی سرخ میکنم خورشت که آماده شد یکم زعفرون میریزم عااالی میشه... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اگر خورش کرفس یا قورمه‌سبزی شل شده، می‌توانید یک قاشق غذاخوری سبوس برنج به آن اضافه کنید لعابدار شود. با این کار خورشت خوشمزه تر و مقوی تر میشود 🍛🍱🥗🍛🍱🥗🍛🍱🥗🍛 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💯 ⛱خیلی از دوستان عزیز درمورد گوشت بوقلمون گفته بودن که باهاش چه چیزایی میشه درست کرد ؟ گوشت بوقلمون که بدون کلسترول و با پروتئین بالاست برای تمام خورشت ها بسیار عالیه مخصوصا رون بوقلمون رنگش مثل گوشت گوسفندی بسیار خوشرنگ وخوشمزه هست.با این گوشت میتونید قیمه، قرمه و هر خورشتی که با گوشت میپزید تهیه کنید.خیلی زود میپزه و زود هم جا میافته. 🔶مواد لازم👇 🔸200 گرم لپه رو از قبل خیس کنید 🔸400 گرم گوشت بوقلمون قیمه ای خرد شده 🔸پیاز دوعدد متوسط 🔸رب گوجه خانگی دو قاشق 🔸نمک و فلفل و زردچوبه زعفرون و چوب دارچین ویک عدد برگ بو کمی زنجبیل 🔸لیمو عمانی 5 تا6 عدد 🔆طرز تهیه👇🥘 🔅ابتدا پیاز رو توی مقداری روغن سرخ کنید کمی زردچوبه بزنید تا خوشرنگ بشه.بعد گوشت رو داخلش تفت بدید کمی که تفت خورد لپه رو توش یه تفت بدید تا بوش گرفته بشه رب رو اضافه کنید وتوی روغن مرغ پیاز رو تفت برید تا خوش رنگ بشه دو تا سه لیوان آب بریزید تا جوش بیاد بعد جوش شعله رو ملایم کنید تا کاملا جا بیافته. 🔅من بعد از بیست دقیقه لیمو رو از قبل با آب جوش خیس کردم وبه خورشت اضافه کردم چون گوشت بوقلمون زودمیپزه.وقتی خورشت جا افتاد زعفرون وزنجبیل و هر ادویه ای که دوست داشتید بریزید اگه چاشنی خورشتتون با لیمو کمه آب لیمو اضافه کنید.من چوب دارچین و یک عدد برگ بو در ابتدای پخت اصافه کردم . موفق باشید.بپزید واز طعمش نهایت لذت رو ببرید .موقع سرو سیب زمینی سرخ شده روش بریزید. 👈با ما همراه باشید ما به شما عزیزان بهترین دستورات و اموزش اشپزی را میدهیم😍 🍛🥗🍲🍱🍛🥗🥘🍲🍱🍛🥗🥘🍲🍱 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دسر ماست و انار مواد لازم ماست انار ترش نعناع و گل دلخواه (خشک) نمک و فلفل سیاه دسر میوه ای طرز تهیه 1- ابتدا انارها را شسته و دون کنید. 2- ماست را داخل لیوان های دسر ریخته و مقداری نعناع خشک و نمک اضافه کنید. 3- حالا دانه های انار را روی ماست ریخته و با برگ نعناع تازه تزیین کنید و دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. نکات 🔶 در صورت تمایل مقداری شکر و خامه هم به ماست اضافه کنید. 🔷 این دسر با ماست خامه ای سون بسیار لذیذ خواهد بود. 🔶 بهتر است از انار شیرین و آبدار در تهیه این دسر استفاده شود. 🔷 بهتر است دسر 6تا8ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال استراحت کند تا کاملا طعم دار شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کیک_بدون_فر مواد لازم: 1 لیوان شیر  1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری وانیل طرز تهیه: همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم  پیشنهاد سر آشپز درمورد کیک قاشقی ک روغن کم مصرف کنه👇 من تو تابه ی دو طرفه پختم همه ی مواد رو ریختم توش یه ذره هم روغن خیلی عالی شده بود .میشه چند تا تو اون تابه پخت و بعد رو هم گذاشت و لا به لاش خامه زد و تزیینش کرد. برای داخلش میتونید گردو زعفرون پودر کاکائو و... بریزید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
قاشقی مواد لازم: 1 لیوان شیر  1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل طرز تهیه: همه رو در یک ظرف ریخته مخلوط می کنیم و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اسفناج: تخم مرغ 3 عدد آرد 2 لیوان شکر 1.5 لیوان شیر 0.5 لیوان برگ اسفناج 300 گرم پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری روغن 0.5 لیوان طرز تهیه اسفناج: در قابلمه ای آب را بجوشانید. برگ های اسفناج را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد. اسفناج را در صافی بریزید تا آب اضافی گرفته شود. در ظرف دیگری آب سرد به همراه چند تکه یخ قرار دهید و بلافاصله اسفناج را در آب سرد قرار دهید. بعد از این که اسفناج کاملا سرد شد، آن را به دستگاه غذاساز بزنید تا یکدست شود. اسفناج آماده است تا با مواد دیگر مخلوط شود. طرز تهیه کیک اسفناج: شکر، تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند. سپس روغن را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود. اسفناج و سپس شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. آرد و پکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و به مایع بالا اضافه کنید. فر را از قبل گرم کنید. کف سینی یا قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید و مجددا روی کاغذ را چرب کنید. سپس مایع کیک را روی کاغذ بریزید. در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه کیک را در فر قرار دهید. زمان دقیق پخت کیک را با این روش تشخیص دهید: هر گاه چنگالی را در کیک فرو بردید و مایع به چنگال نچسبید کیک آماده است. بعد از پخت، لایه رویی کیک اسفناج همانند کوکو سبزی، قهوه ای رنگ است. کیک اسفناج آماده است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(تابه ای) ابتدا1🥛 آرد برنج و1ق.غ آرد گندم را با 3ق.غ ماست کاملا مخلوط کردم(با قاشق) بعد2عدد تخم مرغ را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد 3/4🥛شکر،1/4🥛گلاب،1/4🥛شیر،1ق.م پودر نارگیل،1ق.چ بکینگ پودر و1ق.چ زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم(چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه(چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم) بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⭕️👈آلو قرمز های گوشتی را شستم و دمشونا چیدم. یه قابلمه برداشتم و با مقدار ابی که اندازه آلوها باشه گذاشتم جوش اومد. کمی روغن به آبجوش زدم و آلو ها را داخل آبجوش ریختم و ۱۰ دقیقه ای گذاشتم جوش خورد با حرارت کم و ابکش کردم و هم میتونید پوستشو جدا کنید ولی من نذاشتم زیاد جوش بخوره که پوستش جدا بشه .من آلوهام شیرین بود نمک بهش نزدم اگه ترش بود میتونید کمی نمک بزنید و کامل آبش رفت توی سینی یه پارچه انداختم و گذاشتم جلوی پنکه ثابت و بعد چند روز خودشو جمع کرد. مرتب هم زیر رو رو میکردمشون.من نذاشتم زیاد خشک بشه چون برای خورشت درست نکردم برای زمستان خوردن روزانه درست کردم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁨✨کلیپی بسیار تاثیرگذار و ماندنی 🌹نگفتن بسم الله قبل از غذا ✨هم سفره شدن با شیطان 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami