هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
❗️خبری فوق العاده برای دیابتی ها❗️
🍎دیابتیهای عزیزم....
🚫اگر شما هم آرزوی دیدن قندخون پایین ۱۰۰ رو دارید و باور درمان شدنتون سخته بیا تو کانال زیر تا به آرزوت برسی👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2133328638Ccaea0d7874
اتصال مستقیم به فرم ویزیت 👇🏻
https://formafzar.com/form/ikd7q
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدسی
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
کمی بالای سر غذاتون زیر لب روضه ابا عبدلله برای خود بخوانید تا دلتون بشکنه ...
اگر اشک هم سرازیر بشه که غذا محشر میشه با اشک غم آباعبدالله متبرک شود😭
#راز_خوشمزگی_غذای_محرم_این_فرموله👆
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#فلافل#فلافل
یک لیوان نخودِ آبگوشتی رو از دوسه روز قبل خیس میکنیم و هر روز چندین بار آبش رو عوض میکنیم.نخود رو چرخ ميكنيم،نباید نخود له بشه و به هم بچسبه چرا که در اینصورت بافت فلافل سفت میشه.
سه چهارقاشق سس کچاپ معمولی،یک قاشق کچاپ چیلی،مقدار کافی نمک، خیلی کم فلفل قرمز ،کمی زردچوبه ،پودر سیر و یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر (به جهت پوک شدن فلافل) و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز به موادمون اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یدونه پیاز متوسط و سه چهار حبه سیر رو هم رنده کرده به مخلوط نخود اضافه میکنم.در پایان دو سه قاشق جعفری ساطوری یا مخلوط جعفری و گشنیز هم اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم و حتما برای مدت یکساعت مایه فلافل رو در یخچال گذاشته تا کاملا خنک بشه و بعد بوسیله قالب مخصوص فلافل دونه دونه قالب زده و سرخشون میکنیم.رنگش هم به سلیقه ی خودتونه که چقدر سرخش کنید.من با شعله ی متوسط سرخ میکنم تا کاملا مغز پخت بشه و نمیزارم رنگش خیلی تیره بشه و از اونجايي كه داخلش كچاپ ميزنم خيلي خوشرنگ ميشه،بنظرم فلافل طلایی باشه خوشرنگ تره.
یه نکته اینکه دوستان گُلی که مشکل وارفتن فلافل در روغن رو دارن و در اینمورد سوال پرسیده بودن، میتونن یه قاشق غذا خوری آرد سفید معمولی به این مقدار از مواد اولیه که در رسپی نوشتم اضافه کنن،دیگه خیالتون راحت باشه که وانمیره ولی سعی کنید قلق فلافل دستتون بیاد و ارد نزنید خیلی بهتره.
ونكته آخر اينكه اضافه کردن هر چيز ديگه اي مثل تخم مرغ و گوجه وسيب زميني و....به دلخواه خودتونه.
soudeh_1661
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🕊 کودک بیسرپرست و #معلول برای ادامهی حیات به کمک شما نیاز دارد!
🏮این کودک به علت ابتلا به معلولیت خاص ، ناتوان در کنترل مدفوع و نیازمند سوند برای خروج ادرار ِ ! و مستمر به سوند و پوشک نیاز داره؛ مادر ناتوان از تامین هزینه های بهداشتی و تامین رهن خونه ؛
🍃 به عشق سید الشهدا ع در این شب های محرم در حفظ آبرو و امکان زندگی عادی برای این کودک معلول سهیم باشید .شماره کارت #رسمی به نام مجموعه جهادی #چشم_به_راه (هر بسته ایزی لایف ۳۰۰ هزار _ هر بسته سوند ۵۰۰ هزار)
●
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۱۹۲۷۱۱۸●
۵۰۴۱۷۲۱۱۱۲۰۹۱۹۸۹●
۵۸۹۲۱۰۷۰۴۶۶۶۸۸۵۴●
۶۰۶۳۷۳۷۰۰۵۲۵۸۳۸۷
Ir820150000003101094929079🪩کانال مورد تایید "چشم به راه"را #ببینید👇 ┏━━━━━━━━━━━━━━━🇮🇷┓ https://eitaa.com/joinchat/1141702867C96cbd042ef ┗🕊━━━━━━━━━━━━━━━┛ مبالغ اضافه صرف سایر امور خیر می شود.
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آدما کلا دو دسته ان یا عاشق دلمه😍😍😋یا متنفر از دلمه😄شما جز کدومین من که عاشق این ورق عنب ها خوشمزن مخصوصا ک خودم درست کنم😍😋
درست کردنشم به روشی که من درست میکنم خیلی راحته حتما درستش کن و ذخیرش کن برا خودت که زود درست کنی
یه شیشه برگ مو لازم داریم
یک پیمانه برنج
لپه مقدار کمی اختیاریه
گوجه5عدد
پیاز یکی بزرگ
سبزی دلمه
زرشک میدار کم اختیاری
سیب زمینی برا ته دیگ یکی بزرگ
مواد سس؛
آبلیمو نصف لیوان
آب یک لیوان
رب آنار نصف لیوان
قرص ماجی
ادویه ها؛
ادویه همه کاره
پاپریکا
زردچوبه
فلفل قرمز
نمک
مواد اولیه رو همش هم میزنیم و داخل روغن داغ یه هم ریزی میزنیم که یکم نیم پز بشه البته که مواد رو رنده کنیم بهتره
بعدش برگ ها رو از شیشه بیرون میاریم میریزیم تو ظرف آب از هم جدا میکنیم طبق تصویر از مواد میپیچیم لای برگ ها و رول میکنیم آخر سر هم یه لایه سیب زمینی تو ظرف میچینیم و دلمه ها و سس رو ترکیب میکنیم و میریزیم روی دلمه ها یک جسم سنگین میزاریم روش آب فقط باید هم سطح دلمه ها باشه و با شعله ملایم یک ساعت میپزیم نوش جان سوالی بود درخدمتیم🥰🥰
اگه از اکس.پلور میای خوشحال میشم مهمون همیشگی پی،جم باشید کلی ایده ها خفن داریم ایجا😍🫶🏻
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز میرزا قاسمی
آموزشگاه آشپزی عسل
asalculinaryschool
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر خوشمزه با پیاز و سبزیجات
آموزشگاه آشپزی عسل
asalculinaryschool
مقدار مواد اولیه 👇
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز آب گرفته شده ۱۰۰ گرم
سیر ۱۵ گرم
جعفری ۱ گرم
نمک ۷ گرم
فلفل دلمه ای ۱۰ گرم
سس خردل و ادویه دود به میزان لازم
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
مینی چیز کیک لقمه ای 🎂🍰🥮
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹بیسکویت 140گرم
🌹کره 65گرم
برای مواد پنیری 👇👇
🌹شکلات سفید 100گرم
🌹پنیر خامه ای 400گرم
🌹پودر شکر75گرم
🌹وانیل 8گرم
🌹نشاسته ذرت 25گرم
🌹تخممرغ 2عدد
برای گاناش 👇👇
🌹شکلات سفید 100گرم
🌹خامه 45گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁قبل از شروع به کار کردن همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشند.
🍁🍁اگه قالب سیلیکونی ندارید توی قالب کمربندی درست کنید.
🍁🍁بعد از پخت در فر حتما 1ساعت چیز کیک ها در فر خاموش بمونند.
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁بیسکویت رو خورد کنید بعد بهش کره آب شده اضافه کنید (برای نرمی چیز کیک دوقاشق شیر میتونید بریزید) بریزید توی قالب روشو صاف و فشرده کنید.
🍁🍁شکلات سفید رو آب کنید کمی از دما افتاد با پنیر خامه ای مخلوط کنید. شکر و وانیل هم بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعد بهش نشاسته ذرت رو بزنید. یکدست که شد تخممرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بریزید توی قیف و روی بیسکویت ها بریزید چند بار قالب رو بکوبید تا صاف بشن.
🍁🍁توی فر از قبل گرم شده دمای115به مدت 20الی 25دقیقه تا پخته بشن.
🍁🍁بعد از خنک شدن ترجیحا نصف روز توی یخچال بمونن بعدش گاناش رو آماده کنید (برای گاناش خامه رو بذارید روی حرارت ملایم آب بشه بعد بهش شکلات سفید رو اضافه کنید حل که شد و از دما افتاد بریزید توی قیف و به آرامی روی چیز کیک ها بریزید. بذارید یخچال کمی خودشو بگیره.
🍁🍁برای دیزاین شکلات رافائلو.. بیسکویت لوتوس.. کرم لوتوس.. مربا دلبخواه. میوه دلبخواه. کرم مورد نظر دیزاین کنید.
نوش جان 😍😍
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قناد_شو
#کیکساز_شو
منبع
resmipastaci
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه تست خوشگل و خوش بافتی🤩 ادم دلش میخواد فقط نگاش کنه
Follow:@heavenly_tasty20
غذا زبان مشترک تمام ملل است
ترجمه باعشق
امروز نان لوپ پلنگی درست کردم 🐆🐆🐆
من از دیروز هوس نان ساده کردم ولی نون ساده خسته کننده هست عزیزم 🤣🤣🤣 با طرح پلنگ درست کردم.
.
🐆نان پلنگی
دستور تهیه @moucup
بازسازی و اصلاح شد @rondut
مواد لازم
شیر تغلیظ شده🍞
قالب نان سفید با درب 20x10x11 سانتی متر
مواد:
355 گرم ارد
شیر خامه کامل 180 میلی لیتر
115 گرم شیر تغلیظ شده
6 گرم مخمر
3 گرم نمک
کره 30 گرم
پودر کاکائو
پودر زغال
.
روش:
1. شیر مایع و شیر تغلیظ شده شیرین را با هم مخلوط کنید...سپس مایه خمیر را اضافه کنید،خوب هم بزنید...آرد را اضافه کنید...و ورز دهید/میکسر تا یکدست شود...نمک و کره را اضافه کنید...و ورز دهید/میکسر تا یکدست و کشدار شود.. .وزن خمیر سفید 360 گرم، خمیر سیاه 120 گرم، خمیر شکلاتی 210 گرم.
2. 30 دقیقه استراحت کنید
3. خمیر را برای هر رنگ به 16 قسمت تقسیم کنید...سپس گرد کنید. 10 دقیقه استراحت
4. راه بعدی تماشای حلقه های ویدئویی است ⬆️. روی سینی بچینید... استراحت کنید تا ور بیاد حدود 1 ساعت...بسته به هوا.
5. در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد بالا و پایین به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که بپزد ... 25-30 دقیقه بپزید یا فر خود را مطابق با آن تنظیم کنید.
6. پس از پخته شدن، از ماهیتابه خارج کنید. بگذارید خنک شود. سپس آن را برش دهید
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽