eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
زندگی زیباست زشتی های آن تقصیرماست در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست.... سلام صبحتون بخیر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌🌺 ⁨ 🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  با ذکر نورانی یا جواد الائمه 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami ‍‌‌‌‌‌‌
تقویم نجومی شیعه ✴️ دوشنبه 👈 28 بهمن 98 👈22 جمادی الثانی 1441👈17 فوریه 2020 🕌مناسبت های اسلامی. 🔴مرگ ابوبکر بن ابی قحافه(13 هجری) 🌙🌟احکام اسلامی و دینی. 📛صدقه صبحگاهی رفع نحوست کند و در این روز صدقه مقبول است و ثواب چند برابر دارد.ان شاءالله. 👶مناسب زایمان است و نوزاد مبارک و محبوب خواهد بود.ان شاالله. 🤒بیمار امروز شفا یابد ان شاءالله. 🛫 مسافرت مکروه است اگر ضروری است حتما همراه صدقه باشد. 👩‍❤️‍👩حکم مباشرت امشب. مباشرت شب سه شنبه مستحب و فرزند دهانی خوش بو و دلی مهربان دارد. 🔭 احکام و اختیارات نجومی. 🌓انجام اموری از قبیل: ✳️ختنه نوزاد. ✳️دیدار بزرگان. ✳️و امور تعلیم و تعلم نیک است. 💇‍♂ طبق روایات، (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ،خوب نیست و سبب فقر و بی پولی است. 🔴 یا در این روز از ماه قمری،خوب سبب قوت دل است. 🔵 دوشنبه برای ، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد. 👕 دوشنبه برای بریدن و دوختن روز بسیار مناسبی است و آن لباس موجب برکت میشود. ✴️️ وقت در روز دوشنبه: از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن) ❇️️ ذکر روز دوشنبه : یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۱۲۹ مرتبه لطیف که موجب یافتن مال کثیر میگردد 💠 ️روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به و . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. 😴تعبیر خواب شب سه شنبه اگر کسی خواب ببیند تعبیرش از ایه 23 سوره مبارکه مؤمنون است. لقد ارسلنا نوحا الی قومه .... و از معنای ان استفاده می شود که خواب بیننده را خیر و خوبی از جانب بزرگی برسد که باور نکند. ان شاءالله. و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تست 2 عدد. تخم مرغ 3 عدد. پیاز قرمز 1 عدد. فلفل سبز چند عدد. جعفری ریز شده 2 قاشق غذاخوری. نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم ابتدا نون های تست رو داخل تابه ی چرب شده کمی برشته میکنیم و کنار می‌گذاریم.داخل ظرفی سه‌ تا تخم مرغ رو شکسته، جعفری، پیاز، فلفل و نمک و ادویه رو بهش اضافه و خوب مخلوط می کنیم.دوباره ته تابه رو چرب میکنیم نصفی از مواد رو داخل تابه ریخته کمی که مواد سفت شد یک دونه نون تست رو وسط مواد گذاشته و لبه ها رو روی نون برمی گردونیم به کمک کفگیر مناسب و کمی فشار می‌دهیم.حالا هر کدوم رو از وسط نصف کرده و در ظرف مناسب سرو میکنیم 😋👏 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
صبحانه های دارویی 👌 👈درمان عفونت: مصرف عسل بصورت شربت یا جرعه جرعه 👈درمان یبوست: زیتون و روغن زیتون و سبزی بجای سالاد 👈رفع خستگی: مصرف شیر دارچین 👈درمان پوکی استخوان: مصرف شیر غیرکارخانه ای و سویق سنجد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❣خوراک زبان یک غذای خوشمزه است که فکر کنم همه دوست داشته باشند می توانید یک عدد زبان را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید و فریزر کنید و موقع مصرف از فریزر بیرون بگذارید . مواد لازم ❣ زبان به مقدار کافی پیاز 3عدد نمک و زرد چوبه و فلفل و دارچین :مقداری سیر : دو تا 3 حبه ❣طرز تهیه : تکه های زبان را داخل مقداری آب قرار داده و روی حرارت بگذارید و وقتی جوش آمد کف روی آن را بگیرید و دو تا پیاز را کامل به چند قسمت تقسیم کرده و اضافه کنید اگر عجله دارید داخل زود پز بپزید . علامت پخته شدن زبان این است که پوست آن به راحتی جدا شود . وقتی کامل پخته شد آن را ریش ریش کنید . پیاز باقیمانده را خلالی کنید و داخل روغن تفت بدهید تا طلایی شود و سپس زبان ریش ریش شده را داخل تابه دیگری بریزید و پیاز سرخ شده را روی آن بریزید و زرد چوبه و دارچین و فلفل را اضافه کنید . و با یک لیوان آب و شعله ی کم بگذارید جا بیفتد . وقتی جا افتاده شد یک قاشق رب گوجه و کمی نمک و آبلیمو اضافه کنید غذای خوشمزه ی ما آماده اس این غذا با شوید پلو یا پلوی ساده و یا حتی نان خیلی خوشمزه اس انشالله که درست کنید و لذت ببرید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای تهیه خورش خلال که متعلق به استان کرمانشاه هست،پیاز رو خرد کرده همراه زردچوبه و ادویه تفت دادم گوشت رو اضافه کردم وقتی تغییر رنگ داد رب گوجه زدم و بعد خلال و زعفران و آب اضافه کرده و با حرارت کم گذاشتم خورشت جا بیفته در صورت تمایل یک ربع آخر لیمو عمانی اضافه کنین و زرشک سیاه رو سرخ کرده در آخر داخل غذامون میریزیم. 👈از گوشت گوسفندی اسفاده کنین خورشت خیلی خوشمزه تر میشه خلال بادام رو قبل از پخت با یکی دو قاشق گلاب در آب خیس میکنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
موادلازم لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی دو عدد خرد شده نمک.فلفل .زرد چوبه. کمی رب چند تا گوجه گیلاسی طرز تهیه: پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مرغ ترش😋 یدونه پیاز تقریبا بزرگ رو خرد کرده توی روغن بهمراه زردچوبه تفتش میدم وقتی طلایی شد، لپه خیس خورده رو میریزم تا همراه پیاز یک تفت کوچیک بخوره. مرغ های تکه شده رو هم اضافه می کنم و تفت میدم. یک قاشق غذاخوری سیر سرخ شده هم میریزم توش و سبزی سرخ شده که شامل گشنیز و جعفری و تره و نسبت کمی نعناست. سه چهار لیوان آب و درش رو میذارم بجوشه. وقتی جوشید شعله گاز رو کم می کنم تا آروم قل بزنه و جا بیفته. چاشنی این خورشت میتونه آب نارنج، آبغوره، رب نارنج ویا هر چیزی دوست داشته باشیم، باشه.من اغلب از لیمو عمانی استفاده می کنم.وقتی مرغ و لپه پخت، نمک و فلفل غذارو اندازه می کنم و در آخر دوسه تا تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنم و میریزم توی خورشت و دیگه تمام. لازمه ذکر کنم که رب انار هم میتونید به عنوان چاشنی استفاده کنید ولی چون رنگ خورشت رو تیره می کنه من استفاده نمی کنم.استفاده از گردوی خرد شده هم اختیاریه. من هیچوقت توی خورشت مرغ ترش گردو نمی ریزم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خورشت هویج مواد لازم(برای3 نفر) گوشت ... 250 گرم هویج ... 3 عدد پیاز ... 1 عدد رب گوجه فرنگی ... 2 قاشق غذاخوری آلو بخارا ... به میزان دلخواه زعفران دم کرده ... به میزان لازم نمک و فلفل ... به میزان لازم زردچوبه ... به میزان لازم آبلیمو یا آبغوره ... 1/2 پیمانه طرز تهیه 1- آلوها را در یک کاسه آب خیس دهید. سپس پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با مقداری روغن یا کره سرخ کنید. 2- وقتی پیازها سبک شدند، تکه های گوشت را در قابلمه بریزید. پس از تغییر رنگ گوشت ها، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، فلفل و ادویه های دلخواه را اضافه کنید و با هم تفت دهید. 3- حالا مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کنید تا روی گوشت ها را بگیرد. حدودا سه ساعت زمان دهید تا گوشت کاملا پخته شود. 4- هویج ها را خلالی برش بزنید یا رنده درشت کنید. در ماهیتابه دیگر هویج ها را با مقداری روغن تفت دهید. در این مرحله از تهیه خورش هویج در صورت تمایل میتوانید کمی زعفران دم کرده به هویج ها اضافه کنید. 5- وقتی گوشت خورشت هویج پخته شد، میتوانید هویج ها را به قابلمه خورشت اضافه کنید. سپس آلوهای خیس شده، نمک و زعفران دم کرده را در قابلمه بریزید. اجازه دهید خورشت حدودا نیم ساعت دیگر بپزد. 6- در 5 دقیقه ی آخر پخت خورشت باید آبلیمو را اضافه کنید. میتوانید به جای آبلیمو از آبغوره استفاده کنید. سپس خورشت هویج را در ظرف سرو بکشید و با پلو، انواع سالاد و ترشی نوش جان کنید. نکات ⬅️ در صورت تمایل میتوانید به خورش آلو و هویج مقدار کمی دارچین، یک حبه سیر یا پودر سیر، پودر کاری و … هم اضافه کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslam
💠شیخ رجبعلی خیاط می فرمایند: 🥃 هرگاه این استکان چای یا غذا را به ب قصد خدا بخوری دل تو به نور الهی به منور می شود ولی اگر برای حَظِ(لذت) نَفس خوردی همان می شود که خواسته بودی. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشنایی با روش تهیه‌ی پلو لیموزین مواد لازم: مرغ: ۱ کیلوگرم برنج: ۵ پیمانه هویج خرد شده: ۳ عدد نخود فرنگی پخته شده:۱ پیمانه کشمش پخته: ۱ پیمانه پیاز: ۲ عدد(اسمال دایس شده) هل آسیاب شده: ۱ قاشق چای خوری رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری روغن : به مقدار لازم کره: 100 گرم نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم طرزتهیه: در اولین مرحله مرغ را شسته و در ابعاد مناسب خرد کنید. سپس آنها را در قابلمه ای بریزید و همراه با کره به خوبی تفت دهید. بعد از گذشت 5 الی 10 دقیقه که مرغ ها تفت خوردند می توانید یک یا دو پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید مرغ ها روی حرارت ملایم پخته شوند. در یک تابه دیگر مشغول سرخ کردن پیاز ها شوید. بعد از طلایی شدن پیازها ادویه های لازم مانند نمک، فلفل و رب را به تابه اضافه کنید. سپس نخودفرنگی پخته شده، هل و هویج را نیز به مواد بیافزایید و آنها را به خوبی هم زده و با یک دیگر تفت دهید. در این مرحله در تابه دیگری نیز کشمش ها را تفت دهید( بهتر است در این مرحله کشمش را همراه با کره تفت دهید تا به خوبی پف کرده و خوش طعم شوند). سپس کشمش را به مواد هویج و پیاز اضافه کنید. برنج را آبکشی کرده و هنگام ریختن آن در قابلمه به این صورت عمل کنید ،لایه اول: برنج را در قابلمه بریزید، لایه دوم:روی آن را با مواد پیاز و هویج بپوشانید و لایه سوم : مرغ را اضافه کنید. به این ترتیب عمل کنید. بعد از 40 الی 45 دقیقه دم کشیدن پلو می توانید آن را همراه خورش های مورد نظرتان نوش جان کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
استانبولی مواد لازم پیاز متوسط ... 2 عدد گوجه متوسط ... 5 عدد سیب زمینی درشت ... 1 عدد برنج ... 3 پیمانه نمک ... 3 قاشق چایخوری رب ... 2 قاشق غذاخوری زردچوبه ... 1 قاشق چایخوری فلفل ... به مقدار کافی طرز تهیه 1- برنج را از یک ساعت قبل خیس کنید. در ابتدای کار، پیازها را خرد کنید. 2- کف قابلمه را چرب کنید و آن را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز را تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. به پیاز زردچوبه بزنیدو یک تفت دیگر بدهید. 3- گوجه ها را نگینی خرد کنید و همراه با دو قاشق رب گوجه و نمک به پیاز اضافه کنید. 10 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا گوجه ها نرم شوند. 4- سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به سس گوجه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر تفت بدهید. 5- آب برنج را جدا کنید. برنج را همراه مقدرای آب جوش به مخلوط اضافه کنید (در حدی که نصف بند انگشت آب روی برنج باشد). 6- وقتی آب پلو بخار شد، شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید دم بکشد. 7- بعد از دم کشیدن پلو استانبولی را در دیس مورد نظر بکشید. میتوانید آن را با کمی سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنید. نکات 👈 اگر دوست داشته باشید میتوانید برای عطر بهتر، کمی دارچین به استانبولی پلو اضافه کنید. 👈 یک راه دیگر تهیه استانبولی این است که سیب‌زمینی را جداگانه سرخ کنید و در آخر لا به لای دمی گوجه قرار دهید. 👈 بسته به نوع برنج ممکن است لازم باشد مقدار کمتری آب اضافه کنید تا پلو شما شفته نشود. پس سعی کنید از برنجی استفاده کنید که قبلاً تجربه طبخ آن را داشته‌اید و می‌دانید چقدر آب نیاز دارد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoes