eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
. عزیزان این آش در اصل با گوشت بوقلمون ویا غاز درست میشه ،مرغه به زور گیر میاد تا برسه به بوقلمون و... این مقداردمواد مقدار آش تو قابلمه عدس یک ونیم لیوان برنج ایرانی یک لیوان کمی کمتر کشک رامک ۵ الی ۶ قاشق پیاز بزرگ دوعدد زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی نمک نعنا داغ آب مرغ دو کاسه مواد برای قلقلی سینه مرغ نصف عدد پیاز یک عدد رنده شده واب گرفته شده نمک وفلفل وزردچوبه آرد گندم یک قاشق سرخالی سینه مرغ رو چرغ کنید وهمراه مواد مخلوط وخوب ورز بدید تا منسجم بشه وقلقلی ها رو درست کنید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره عدس وبرنج رو بشورید جداگانه خیس کنید. عدس رو همراه آب مرغ وادویه ها بزارید با حرارت کم نیم پز بشه. نیم پز که شد برنج خیس شده همراه نصف پیاز داغ که درست کردیم ، اضافه درشو میزاریم تا برنج مغز پخت وشکفته بشه به این مرحله که رسید نوبت اضافه کردن کشکه،کشک‌ رامک رو بریزید ومدام هم بزنید تا کشک یکنواخت ویکدست بشه سپس تو کاسه مورد نظر بریزید وبا قلقلی،کشک رامک وپیاز داغ ونعنا تزیین ونوش جان 😍 تا وقتی که آش داشت نرم نرمک قل میزد پیاز ها رو سرخ کنید پیازها که سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده سیرها رو سرخ میکنیم سپس قلقلی ها آخر سر بیشتر روغن رو خالی کرده نعنا رو تفت میدیم. عزیزان اگر آب مرغ ندارید یکی دو تکه مرغ رو با عدس بزارید بپزه سپس بیرون اورده استخوان ها رو جدا ریش ریش کنید ودوباره به آش اضافه کنید .ویا از همون آب لوله کشی استفاده کنید😄 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
جگر رو بشورید. تکه تکه کنید. با پیاز و سیر و نمک ادویه تفت بدید. رب گوجه و کمی گوجه رنده ای بزنید و بزارید تفت بخوره و پخته بشه. توی این مرحله صبور باشید. شعله رو کم کنید و بزارید آب جگر کشیده بشه وگرنه بوی زحم میده. در نهایت کمی آب لیمو و تمام. همین. 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراکی دلخواه و سالم در منزل برای کودکان و بزرگترها 😍😍😍 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
جامبو ها رو بجوشانید و اونها رو با مواد ماکارونى پر کنید،سپس روشون پنیر پارمسان بریزید و براى مدت خیلى کم اونها رو گریل کنید(با ماکروفر) 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
_سالاد 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
💗روزتون 💫 عـالی و بینظیـر 🌼 روزتون سرشار از 💗 موقعیتهای عـالی 💫 امیدوارم هفته تون 🌼 پراز فرصتهـای نو 💗موفقیتهای پی در پی 💫و عشق و برکت درتمام 🌼 مراحل زندگیتون باشه 💗روزتون زیبا و در پناه خدا امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون با ذکر شریف 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من حدود 250گرم مخلوط گوشت گوسفندی وگوساله را دوبار چرخ کردم بعد یک پیاز ودومشت جعفری بدون ساقه را توی غذا ساز ریختم وبعد ابش را گرفتم شما میتونید کاملا ریز وساطوری خردش کنید نباید درشت باشه بعد به گوشت اضافه کردم وتوی لبنان یه ادویه مخصوص خودشان دارن بنام سبع بهارات که به فارسی می شه هفت ادویه که ترکیبی است از یک قاشق چایخوری پودر زیره ویک فاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ونصف قاشق چایخوری پودر هل وکمی رنده جوز هندی ونصف قاشق چایخوری هم پودر میخک همه این میزان ادویه را ترکیب کنید وبه گوشت اضافه کنید اگر نداشتید این ادویه ها را فقط فلفل سیاه ونمک برنید وخوب ورز دهید یا صد مرتبه به سطح کار بکوبید وحداقل یکساعت توی یخچال استراحت دهید حالا هم میتونید توی دست اندازه یه نارنگی کوچک بردارید وبشکل بیضی دربیارید بدون سیخ هم میتونید طبق فیلم به سیخ بکشید حتی میتونید مثل کباب کوبیده خودمان به سیخ پهن بکشید وتوی فر یا روی منقل کباب کنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🥘 🔸یکی از اساسی ترین نکات پخت کوفته تبریزی که باعث جلوگیری از وا رفتن کوفته میشه ورز دادن اون هستش پس کوفته باید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خوب ورز داده بشه. 🔸بعد از ورز دادن، مواد کوفته باید چسبنده باشه درست مثل کوبیده، پس اگر دیدین انسجام لازم رو نداره ۲ قاشق آرد نخودچی رو به مواد اضافه و مخلوط کنید. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 حتما به همسر و فرزندان صبحانه بدهید ،چون با انرژی وارد کار میشوند حتی برای آقایونی که چیزی نمیخورند هم لقمه ای ،میوه ای ....آماده کنید تا ببرند. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
دوعدد تخم مرغ دونيم ليوان شير يك ونيم ليوان آرد يه قاشق چاي خوري نمك يك چهارم ليوان هم روغن مايع تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كنید ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن❤️❤️❤️ 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
دویست وپنجاه گرم گوشت چرخ کرده را با یک پیاز متوسط رنده شده خوب مخلوط کنید نمک بزنیدو اندازه یه الوی کوچیک تو دستتون بذارید وگرد کنید و بعد تو کمی روغن سرخ کنید در تابه ای مقداری زرشک را با کره کمی تفت بدید و زعفرون دم شده اضافه کنید حالا سه پیمونه برنج خیس خورده را ابکش کنید اگر دوست داشتید از گوشت وزرشک لابه لای برنج بذارید ودم کنید یا مثل من برنج را جدا دم بذارید واز مواد موقع سرو غذا استفاده کنید حتما درست کنید ولذت ببرید 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
_کوکو 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فیله مرغو با پودر سیر ،پودر پیاز ، پودر پاپریکا ، نمک وفلفل مزه دار کنید چند ساعتی بمونه و بعد لای اون پنیر پیتزای ورقه ای بذارین ،رولش کنین و توی پودر نان باگت بغلطونین و توی روغن فراوان سرخشون کنین 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
۱۵۰ گرم لپه رو از شب قبل خیس کنید ۴۰۰ گرم گوشت گوساله رو با دوتا پیاز بذارین که بپزه وقتی نیم پز شد لپه رو با یک دونه سیب زمینی بزرگ به گوشت اضافه کنید و بذارین خوب با هم بپزن و آبش کشیده بشه و در انتها نمک رو بهش اضافه میکنیم یعنی بعد از پخت کامل گوشت. بعد از خنک شدن مواد رو با چرخ گوشت چرخ میکنیم و زردچوبه و فلفل و یک دونه تخم مرغ به مواد اضافه و مواد رو باهم مخلوط و سرخ میکنیم 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
. عزیزان این آش در اصل با گوشت بوقلمون ویا غاز درست میشه ،مرغه به زور گیر میاد تا برسه به بوقلمون و... این مقداردمواد مقدار آش تو قابلمه عدس یک ونیم لیوان برنج ایرانی یک لیوان کمی کمتر کشک رامک ۵ الی ۶ قاشق پیاز بزرگ دوعدد زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی نمک نعنا داغ آب مرغ دو کاسه مواد برای قلقلی سینه مرغ نصف عدد پیاز یک عدد رنده شده واب گرفته شده نمک وفلفل وزردچوبه آرد گندم یک قاشق سرخالی سینه مرغ رو چرغ کنید وهمراه مواد مخلوط وخوب ورز بدید تا منسجم بشه وقلقلی ها رو درست کنید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره عدس وبرنج رو بشورید جداگانه خیس کنید. عدس رو همراه آب مرغ وادویه ها بزارید با حرارت کم نیم پز بشه. نیم پز که شد برنج خیس شده همراه نصف پیاز داغ که درست کردیم ، اضافه درشو میزاریم تا برنج مغز پخت وشکفته بشه به این مرحله که رسید نوبت اضافه کردن کشکه،کشک‌ رامک رو بریزید ومدام هم بزنید تا کشک یکنواخت ویکدست بشه سپس تو کاسه مورد نظر بریزید وبا قلقلی،کشک رامک وپیاز داغ ونعنا تزیین ونوش جان 😍 تا وقتی که آش داشت نرم نرمک قل میزد پیاز ها رو سرخ کنید پیازها که سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده سیرها رو سرخ میکنیم سپس قلقلی ها آخر سر بیشتر روغن رو خالی کرده نعنا رو تفت میدیم. عزیزان اگر آب مرغ ندارید یکی دو تکه مرغ رو با عدس بزارید بپزه سپس بیرون اورده استخوان ها رو جدا ریش ریش کنید ودوباره به آش اضافه کنید .ویا از همون آب لوله کشی استفاده کنید😄 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
طرز تهیه: 1 و نیم پیمانه عدس و 1 پیمانه نخود پخته را با 1/4 پیمانه زرشک خیس خورده و کمی جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آب یک عدد لیمو ترش، 1/4 پیمانه ماست، 1/4 پیمانه روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری سس خردل و کمی نمک و فلفل را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. سس را موقع سرو به سالاد اضافه کنید و در ظرف مورد نظر یا در پوست لیمو بریزید 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا به سبک شهسواری مواد لازم : مرغ تکه ای سه عدد سبزی مخصوص ترش واش میکس شده حدود ۴۰۰ گرم پوره گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم بادمجان قلمی سه تا چهار عدد پیاز رنده شده یک عدد سیر رنده شده دو حبه درشت اب نارنج یا گوجه سبز به میزان لازم نمک و فلفلو زردچوبه به میزان لازم مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و تو روغن سرخ میکنیم پیاز و سیر میکس شده رو با کمی روغن تفت میدیم سپس سبزی رو اضافه با هم تفت میدیم بعد پوره گوجه اضافه میشه خوب تفت میخورن نمک ودادویه اضافه میشه .مرغها رو کف قابلمه میچینیم از مواد سبزی روی مرغ میریزیم دو تا سه لیوان اب جوش اضافه میکنیم و کمی اب نارنج شعله رو کم میکنیم تا مرغ بپزه و مواد به خوردش بره و جا بیفته بادمجان رو هم ورقه کرده و سرخ میکنیم چند تا داخل خورشت میزاریم چند تا هم نگه میداریم برای تزیین گوجه رو هم از وسط به دونیم کرده داخل روغن سرخ کرده و کنار بادمجان رو خورشت تزیین میکنیم برنج هم کته درست کردم بسیار خوشمزه و دلچسب 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🥐 ▫️۱-اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک ▫️۲- سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده ▫️۳-ترکیبی از شماره یک و دو ▫️۴-گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای 🔸نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه! در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد. 🔸روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم. درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه! مدل های مختلفی هم که دیدین، پیراشکی پیچیده شده مثل بقچه و یا قیفی که همه از همین مربع بریدن ها درست می شه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
جزیره های خوردنی کیک های متفاوتی که یک خانم اوکراینی درست کرده😳👏 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
👆👆👆👆👆 ‌ 🥦🧀🥦🧀🥦🧀🥦🧀🥦🧀🥬🧀 ‌ مواد لازم ▫️٣ پيمانه كلم بروكلي  ▫️١عدد تخم_مرغ بزرگ ▫️١.٥ پيمانه موزارلا ▫️١/٤ پيمانه پارمسان رنده شده ▫️٢عدد سير ▫️١/٢ قاشق چاي خوري پونه  ▫️نمك دريا يا هيماليا به مقدار لازم  ▫️٢ قاشق چاي خوري جعفري تازه خرد شده ‌ ‌🥦🥦🥦🧀🧀🧀🥦🥦🥦🧀🧀🧀 طرز تهيه 🔸همه مواد به غير از جعفري رو ميريزيم توي كاسه و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمون كاملا يك دست شه (نصف پيمانه موزارلا رو نگه داريد براي آخرش ) بعد از اون مخلوطمون رو روي يك سيني كه كف اون رو با كاغذ نسوز پوشانديم پهن ميكنيم و ميزاريم توي فر ( از قبل فرتون رو روي دماي ٤٢٥ درجه روشن كنيد ) و ميزاريم ٢٠ دقيقه بپزه. 🔸بروكلي پنيري رو بيرون مياريم و اون نصف پيمانه پنير موزارلا رو همراه با جعفري تازه روش ميريزيم و باز ميزاريمش توي فر كه ده دقيقه ديگه بپزه. در آخرم يه مقدار فلفل قرمز روش ميريزيم❤️ نکته❌ پنیر پیتزا جزو غذاهای ناسالمه زیاده روی ممنوع📛😂 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
مواد لازم   بامیه کوچک   نیم کیلو  سیر بزرگ خرد شده   ۲ حبه  فلفل قرمز   ۱ یا ۲ عدد  تخم شوید   ۱ قاشق چایخوری  سرکه   ۲ فنجان  آب   ۲ فنجان  نمک   ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی بامیه : ابتدا سرکه و آب را همراه نمک روی حرارت بگذارید تا بجوشد ، سپس بگذارید تا کمی خنک شود.سیر ، فلفل قرمز و تخم شوید را داخل شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید.حالا بامیه ها را داخل شیشه بریزید و با مخلوط سرکه شیشه ها را پر کنید و داخل یخچال بگذارید.بعد از سه هفته ترشی بامیه شما آماده ست. 😋🌈 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
برا تازه تر نگه داشتن سبزیجات و کاهو آنها را داخل یک کیسه به همراه یک دستمال کاغذی قرار دهید تا مدت بیشتری تازه بمانند همچنین اگر مشکل هضم غذا دارید با غذا آب نخورید چون باعث رقیق شدن اسید معده می‌شود ، به جای آب با غذا کاهو بخورید. کاهو علاوه بر رفع تشنگی ، به هضم و جذب غذا کمک می‌کند 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
برای این مرغ خوشمزه اول ران مرغ رو بهمراه پیاز سیر نمک و ادویه آب پز کنید. بعد از نیم ساعت مرغهارو جدا میکنیم. سه تا ظرف شامل یکی آرد سفید، یکی تخم مرغ زده شده، یکی هم آرد سوخاری آماده میکنیم. اول مرغ رو داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم❤️❤️ 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
💢پایه سالادمون کاهو روش فلفل دلمه رنگی، سينه مرغ گريل شده و نون تست سير دار و قارچ ریختم و تزیین کردم، خیلی خوشمزست پیشنهاد من به اونایی که عاشق سالاد هستن ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ 🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋🥝🍋 غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی و گرم بودن آشپزخانه رابطه ها را بهبود میبخشد. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami