eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی تر شکلاتی میوه ای😋 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان شیر 4 قاشق غذاخوری ، سر پر آرد یک بسته پودینگ شکلاتی نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر مواد فیلینگ 2-3 عدد پرتقال و یا موز و یا توت فرنگی مقداری خامه فرم گرفته قنادی سفیده و زرده ی تخم مرغ ها را جدا می کنیم و سفیده ها را کمی میزنیم وقتی کف کرد نیمی از پودر شکر را کم کم اضافه می کنیم و آنقدر میزنیم تا قله ای شود. بعد زرده های تخم مرغ را با شکر باقیمانده می زنیم تا کرمرنگ شود و بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم و آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و پودینگ رو هم اضافه کنید مخلوط کنید و در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم . مواد را درون قالب 30 در 40 که کاغذ روغنی انداختید بریزید و صاف کنید و بزارید داخل فر در دمای 200 درجه به مدت 8-9 دقیقه .بعد از سرد شدن قالب بزنید و یک حلقه پرتقال را روی کیک بگذارید و خامه را در قیف بریزید و روی پرتقال شکوفه بزنید و آن را با کیک هایی که از اضافات قالب مونده پودر کنید و روی خامه را با پودر کیک بپوشانید مانند فیلم و با شکلات تزیین کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
تبلیغات مومنانه 👇 http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن این مرغ خوشمزه مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره را بهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند👌 نکته.... هیچکدوم از مواد را بهتره حذف نکنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح . از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون با قرائت سوره عصر جهت صبوری و سعه صدر ان شالله 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س فراموش نشه❌😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🥖نان پنیری سبزی دار🥖 مواد لازم👇 2/5 لیوان آب ولرم 1 حبه قند 2 ق غ خمیر مایه 3 لیوان آرد گندم کامل ( بسته به غلظت خمیر میتونید کم و زیاد کنید) 1 ق غ روغن زیتون 1 عدد تخم مرغ هر سبزی که دوست دارید پنیر کاشار( یا هر پنیر دیگه ای به داخواه) کمی نمک طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه را با بک حبه قند و 1 ق غ آب داغ به مدت 15 دقیقه بگذارید تا فعال شود سپس ، روغن زیتون ، سفیده تخم مرغ، مقدار کمی نمک، آرد را اضافه کرده تا به حالت خمیر در بیاد، نیم ساعت استراحت بدید در این مرحله خمیر پف میکند سپس به صورت توپ های گرد جدا کنید از خمیر و حالت بدید داخلش دو تکه پنیر و سبزی دلخواه را بگذارید، و روش رو ببندید روش زرده تخم مرغ زده و کنجد و خشخاش بریزید. داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد، 35-30 دقیقه بپزید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
از یه ماجرای واقعی من یک دختر مذهبی هستم و خیلی پایبند عقاید اسلامی ... نماز اول وقتم ترک نمیشه الحمدالله حتی در سختترین شرایط.. همیشه یه بطری کوچیک تو کیفم هست ،هر جا صدای اذان میشنوم وضو میگیرم و نماز میخونم اخه از نماز اول وقت خیلی چیزها دیده بودم جونم بند نماز اول وقت بود.😍 معتقد نماز اول وقت بودم اگر نیم ساعت میگذشت واقعا دلم میخواست داد بزنم از ناراحتی ... دانشگاه یک شهردیگه قبول شدم و در رفت و امد بودم ، باوجودی که خیلی مراقبت داشتم نمازهام اول وقت باشه بااین حال گاهی چنان از دستم در میرفت با تاخیر نماز میخوندم که خودم شوکه میشدم اخه چرا؟🤔 من که خیلی مراقبم 😔 مثلا وضو میگرفتم یهو تلفن زنگ میخورد یا همچین اتفاقایی پیش می اومد که باعث تاخیر نمازم میشد چون دست خودم نبود یه جور سلب توفیق بود انگار😢 دیگ بعد چند بار از خودم بدم اومده بود، دلم زنگار گرفته بود قلبم سبک نبود، تا باخودم گفتم باید بفهمم علتش چیه؟🤔 اومدم تاریخ تاخیرهای که داشتم یادداشت کردم، از ده دقیقه تاخیر نماز اول وقت داشتم تا نیم ساعت...😭 داشتم دیوونه میشدم چرا من باید بعد نیم ساعت از اول وقت نماز بخونم من که مدام مراقبم، همه رو سعی کردم به یاد بیارم تا نتیجه بگیرم بعد یادداشت کردن تاریخ ها، اومدم فک کردم چند ساعت قبلش چه کارا کرده بودم و کجاها رفته بودم ؟ بعد صرف یکی دوساعت تموم شد.. حالا باید یه چیز مشترک از تو اونها میکشیدم بیرون... بعد نگاه کردن به همه اونها یه چیز نظرمو جلب کرد تو بیشتر اونها یه نکته مشترک بود😳 میپرسید چی؟ میگم عجله نکنید نکته مشترک تو بیشتر اون تاریخ ها، رستورانی بود که من تو شهر دانشگاهم اونجا میرفتم برای غذا خوردن🙄 اخه هم قیمتش مناسب بود هم حس میکردم طعم غداهای مامانمو میده برای رفع دلتنگی اونجا میرفتم غذا میخوردم چه رازی در اون رستوران بود؟ آیا علتو اونجا باید پیدا کنم؟🤔 تصمیم گرفتم ریشه ای برم تحقیق کنم گفتم باید سر دربیارم چه ارتباطی هست ؟ اولین کار تحقیق در باره اون رستوران بود رفتم داخل رستوران از گارسنی که اونجا منو میشناخت پرسبدم اینجا چندتا آشپز داره؟ گفت یه دونه سراشپز داریم گفتم چند سالشه گفت ۳۰ سالشه گفتم میشه بیشتر درباره ش بگی گفت کارشو خوب بلده تو این سن و سال آشپز قابلی هستو ما مشتریامونو مدیون او هستیم گفتم ادرس خونه شو میدین؟ خلاصه با کلی اصرار و التماس و جلب اعتماد ادرسو داد منم سریع رفتم در خونه ش،دستمو رو زنگ خونه گذاشتم یه پیر زن اومد درو باز کرد گفتم منزل فلانی گفت بله گفتم .... دارد ادامه چندپست پایین👇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مرغ رو دو ساعتی با نمک و زردچوبه وفلفل وزعفران وکمی آب لیمو مزه دار کنید سپس تو ماهی تابه نچسب دو طرف مرغ رو خوب سرخ کنید وقتی سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز نسبتا بزرگ رنده کرده وتفت بدید پیاز که طلای شد یکی دو حبه سیر رنده شده بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رو زیاد سرخ نکنید تلخ میشه(سیر اختیاریه)دوست ندارید نریزد سپس رب رو اضافه وباهاش تفت بدید حدود سی ثانیه بیش از حد تفت بدید رب تیره میشه آب به اندازه کافی ریخته ومیزاریم سس جوش بیاد جوش که اومد تکه های مرغ رو اضافه کرده یک عدد هویج پوست کنده وتکه ای برش میزینم اونو هم اضافه کرده نمک زده درشو میزاریم با شعله کم تا مرغ و هویج خوب پخته بشه حدود یک الی یکساعت ونیم اواخر پخت کمی آب لیمو یا آبغوره اضافه میکنیم بجای آب لیمو میتونید کمی رب آلوچه اضافه کنید اونم خیلی خوشمزس ولی رنگ خورشت کمی تیره میشه حتی به جای اب لیمو ورب آلوچه بیست دقیقه آخر چند عدد آلوی خیس شده اضافه کنید عزیزان همه اینا سلیقه ایه به ذایقه خانواده خود کم وزیادش کنید آب زیاد نریزد که تکه های مرغ غرق بشن تا نصف مرغا بیاد کافیه با شعله کم بپزید تا زود ابش بخار نشه سس زیاد آبکی نباشه البته این سلیقه‌ایه مرغ سس داشته باشه یا نه، خانواده ما بدون سس نمیخورن تفت دادن زرشک: زرشک رو چند دقیقه ای با آب سرد خیس کنید وسپس تو آبکش بریزید وابی سرد روش بکشید وبزارید تو همون آبکش بمونه آب زرشک باید کاملا کشیده بشه بخواید سرخ کنید کمی کره رو آب کنید زرشک بریزید و بلافاصله کمی شکر روش بپاشید وفوری هم بزنید شعله کم باشه چون زرشک خیلی زود میسوزه مدام هم بزنید تا شکر آب بشه(نزارید شکر کاراملی بشه) وگرنه بعدا دونه هاش زیر دندون میاد اگه خلال پسته میریزید همون موقع هم اونو اضافه کنید بعد از چند ثانیه تفت دادن گاز رو خاموش کنید وکنار بزارید زعفران دم کرده به کمی برنج زده وخوب مخلوط میکنیم زرشک هم اضافه کرده وبه سلیقه خود رو برنج سفید تزیین کنید عزیزان چون مرغ رو با زردچوبه وفلفل وزعفران مزه دار کردین دیگه ادویه نمی زنیم همون مقدار ادویه کافیه اگر تو زدن زعفران دست ودلباز هستید زردچوبه رو میتونید حذف کنید ویا میتونید فقط زردچوبه بزنید هویج دوست ندارید نریزید نوش جان ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
✍پنج لیوان کلم باریک خرد شده میتونید از پوست کن استفاده کنید +سه چهارم لیوان شوید خرد شده +چهار تا خیارشور ریز خرد شده +گردوی خرد شده سه ق غ .برای سس این سالاد دو روش داریم : 1⃣ دو ق مایونز +سه ق ماست سفت +یک ق مربا خوری شکر +دو ق آبلیموی تازه +نمک و فلفل + یک حبه سیر رنده شده. 2⃣ سه ق غ روغن زیتون + سه ق آبلیموی تازه + یک ق غ سرکه سیب +یک ق سرخالی عسل + کمی نمک و فلفل ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
😍😍 مواد لازم : هندوانه (بدون هسته – تکه تکه شده) 1 فنجان کیوی (بدون پوست و خرد شده) 1 عدد یخ 2 تکه موز یخ زده و حلقه شده 1 عدد آب سیب 1/4 فنجان طرز تهیه: هندوانه، کیوی، موز، آب سیب و یخ را در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. اسموتی را در لیوان های دلخواه ریخته و بلافاصله سرو کنید. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد 500 گرم. آب 250 میلی لیتر. کره آب شده 50 گرم. نمک یک قاشق چایخوری. مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه. من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعد از کمی تفت خوردن زیر گاز رو خاموش کردم تا مواد کمی سرد بشن.برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاد،اگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنید، باید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین و بعد بورک ها رو درست کنین مراحلش هم در کلیپ مشخصه فقط بعد از پیچیدن لبه هاشو با دست ببندید و در روغن داغ سرخ کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کیک توپی🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(روسی) با صدا ببینید🔈 700گرم گوشت گاو (اما شما هر گوشتی میتونید استفاده کنید) 300تا350 گرم اسفناج خردوپخته شده (بخارپز)،میتونید از اسفناج منجمد هم استفاده کنید. -1 پیاز بزرگ رنده شده (آب پیاز گرفته بشه) 1 تخم مرغ 1-2 قاشق غذا خوری آردسمولینا(میتونید آرد گندم یاسفید استفاده کنید) نمک، فلفل به میزان لازم(ادویه دلخواه) تمام این مواد را درظرفی ریخته وهمگی راخوب مخلوط کرده وبه شکل گرد درآورده طبق فیلم وکتلت ها را در صورت تمایل می تونید در آرد سوخاری زده وسرخ کنید شما می تونید یک سس گوجه درست کرده و بعد سرخ کردن کتلتها آنها را در سس گذاشته و استفاده کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
۲ 🔸از چهار مغز به جای تنقلات بهره ببرید ( یا به شکل معجون یا قاووت کرمانی، یا بعد از غذا ۵ فندق را کامل بجوید). 🔸فالوده سیب بخورید (هر روزیک عدد سیب را ( که بهتر است سیب سرخ یا سیب گلاب باشد ) رنده کرده، دو قاشق غذاخوری گلاب، دو قاشق غذاخوری عرق بیدمشک و کمی عسل به آن افزوده میل نمایید. این خوراک گوارا و خونساز، تاثیر به سزایی در آرامش اعصاب نیز دارد) 🔸از شیره انگور استفاده کنید (یک تا دو قاشق غذاخوری به صورت شربت همراه با مقدار خیلی کمی زعفران). 🔸عسلاب بنوشید (میزان مصرف عسل روزانه بیش از دو قاشق غذاخوری نشود) 🔴 مهم در مورد سه شیره یا چهار شیره : استفاده از مخلوط سه شیره خرما، انگور و توت برای درمان یا پیشگیری از کم خونی در همه مزاج‌ها توصیه نمی‌شود، چرا که شیره خرما در بسیاری از افراد و در افراد خشک مزاج و یا در هوای خشک مانند شهرهای بزرگی چون تهران که با آلودگی هم همراه هستند، می‎‌تواند ایجاد عارضه کند*... ⬅️ ادامه دارد... 💟 @tebiranii * 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  مادر ائمه را فراموش نکنین حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مدلی جوجه تابه ای درست کنیم😋😋 🍄🥘 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ در کل دعا یا قرآن در غذای خود فراموش نشود ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 آرد:250 گرم بیکینگ پودر: 8 گرم تخم مرغ:5عدد شکر:200 گرم وانیل:2 قاشق چایخوری نمک روغن:100 میلی لیتر شیر:100 میلی لیتر بادام زمینی:50گرم زردچوبه:1/4 قاشق چایخوری کاکائو:3 قاشق غذاخوری تعداد لایه ها دلخواهه الک کردن پودر کاکائو الزامیه برای اینکه لایه ها قاطی نشن ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شیرینی پنجره ای🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
مواد لازم : مرغ پخته و ریش ریش شده300 گرم سیب زمینی رنده شده1 عدد پیاز خرد شده1 عدد هویج رنده شده1 عدد نمک و فلفل به میزان لازم آویشن به میزان لازم ✍طرز تهیه : ابتدا برگ کلم سفید را به آرامی ورقه ورقه کرده. (به اندازه ای که خودتان می خواهید بورک درست کنید کلم را برگ برگ کنید ) در ظرف آبی که در حال جوشیدن است به مدت 5 دقیقه برگها را قرار داده تا نرم شود. سپس در آبکش میریزیم تا خنک شود (قسمت وسط برگ که خیلی کلفت است را ببرید و جدا کنید من به صورت v قیچی می کردم). پیاز را تفت داده تا نرم شود سپس سیب زمینی را میریزیم بعد از چند دقیقه تفت دادن هویج را میریزیم خوب هم زده تا مواد ما نرم و پخته شود. سپس مرغ و ادویه جات و نمک را زده در قابلمه را برای چند دقیقه می گذاریم. بعد از خنک شدن مواد مقداری از آن را برداشته و روی وسط برگ ریخته و برگ را مانند رول می بندیم و البته قسمت بالا و پایین را به طرف داخل بورک می بندیم. در ظرفی تخم مرغ را هم زده و بورک را داخل آن زده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین خوشگل ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: در کم کردن میزان غذا و استراحت فرمود:انسان اولا روز و شب بیشتر از دو وعده غذا نخورد،حتی تنقلات میان وعده نخورد. ...مطلب ادامه داره ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز