eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🚰آب رو اینجوری بخور که دیرتر تشنه بشی! 🔹هوشمندانه آب بخورین! به خصوص وقتی که روزه میگیرین! 🔸وقتی به آب دانه چیا، تخم شربتی یا خاکشیر اضافه کنین این مواد تو خودشون آب جذب میکنن و در واقع انگار شما مقدار بیشتری آب خوردین! برای همین دیرتر تشنه میشین! در مورد دانه چیا و تخم شربتی به خاطر فیبر زیادی که دارن حتی دیرتر گرسنه میشین! 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش مافین مرغ و پیازچه🍓 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ استفاده از فست فود و غذابیرون را کم کنید(اگر آشپز غسل واجب نکرده باشد و شما غذا رامیل کنید بین اعضای خانواده اثر منفی به جا می گذارد و روابطتتان سرد میشود) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
تبلیغات مومنانه 👇 http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون من بشخصه هر موقع به نیت ابا عبدالله ع غذا میپزم یا زیارت عاشورا سر غذا میخونم یا سلام و لعن زیارت عاشورا رو میخونم با دل شکسته 😢 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س فراموش نشه❌😍 ایده تزیین دسر دیگچه مشهدی(دستورشو زدم کانال)اینقدر این دسر خوشمزه س که خدا میدونه😁😋 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
موادلازم: آرد سه لیوان و نیم آب ولرم دو لیوان خمیر مایه یه ق غ خ شکر یه ق چ خ نمک نوک ق چ خ . برای شربت شکر سه لیوان آب دو لیوان گلاب یک چهارم لیوان نصف یه لیمو ترش زعفران به میزان لازم . طرز تهیه : اول شربت رو آماده می کنیم،شکرو گلاب و آب رو داخل قابلمه با حرارت کم میذاریم تا شکر حل بشه، همین که جوشید لیمو و زعفران رو اضافه کنید و بذارید با حرارت کم بجوشه تا شربت بعد خنک شد به غلظت برسه. برای خمیر هم، همه ی مواد رو با هم توی یه ظرف گود مخلوط می کنیم و یک ساعت استراحت میدیم تا عمل بیاد، توی تابه یا قابلمه تا نصف روغن بریزید و بذرید تا داغ بشه، بعد یه قاشق رو بردارید و با روغن چرب کنید و نصف قاشق از خمیر رو بردارید و توی روغن بندازید ،سریع پف می کنه و سرخ میشه ،سرخ که شد با توری بردارید و روغنش که گرفته شد توی شربت خنک بندازید و بعد دو دقیقه از تو شربت خارج کنید. می تونید از قیف هم استفاده کنید. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش آش دوغ🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای حدودا 10 تا 11 عدد این شکلی آرد سفید 150 گرم (یک لیوان) پودر قند 80 گرم (نصف لیوان) روغن جامد 80 گرم ( حدودا یک سوم لیوان) کره 25 گرم پودر هل نصف ق چ زنجبیل 1 ق غ (میزانش بستگی به خودتون داره تند دوست دادین یا ملایم می تونین 2 تا 3 ق غ هم بریزین) برای این حلوا ترجیحا آرد سفید قنادی استفاده کنین تاحلوا تغییر رنگ زیاد پیدا نکنه آرد رو الک کردم و داخل تابه روی حرارت ملایم تفت دادم ، نباید خیلی تغییر رنگ پیدا کنه من حدودا 25 تا 30 دقیقه تفت دادم ، یه کم هم کمتر تفت می دادم بهتر هم بود بعد زنجبیل رو اضافه کردم و یکی دو دقیقه با هم تفت دادم دوباره آرد رو بعد تفت دادن الک کردم روغن جامد و کره و رو اضافه کردم یه کم روی حرارت موند و بعد از حرارت برداشتم همون طور گرم که هست بلافاصله پودر قند رو الک کردم و بهش اضافه کردم ، پودر هل هم ریختم و مخلوط کردم تا یکدست بشه .داخل قالب سیلیکونی ریختم و فشرده کردم 20 دقیقه فریزر قرار دادم ( یا 2 الی 3 ساعت داخل یخچال میشه گذاشت) بعد از قالب خارج کردم . 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
🥯 😋 ▫️یک عدد سفیده تخم مرغ ▫️یک پیمانه روغن مایع من روغن زیتون استفاده کردم ▫️شیر گرم یک پیمانه ▫️خمیر مایه یک ق غذا خوری ▫️شکر یک ق ▫️نمک یک ق 🔸من برای شیر زرد چوبه ریختم تا رنگ نونم طلایی بشه آرد به اندازه ای که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه یک ساعت خمیر رو استراحت می دیم بعد یک ساعت هر فرمی دوست داشتین به خمیر می دیم و با زرده تخم مرغ رو مال می کنیم در فر گرم 180 درجه تا وقتی روی نان طلایی بشه می پزید 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این 👈 اومدیم قیمتهارو بشکنیم😱 💔بهبود 👌 💗پر شدن و...🧒 💔بهبود ، منافذ و....👌 💗ماسک مو صورت 👩 🌺انواع های 😍 ❣انواع 💄طبیعی 💅 در رنگ بندی زیبا😍 🥇عطرهای و درمانی و کلی خوردنی های طبیعی و خوشمزه😋 🇮🇷ارسال به تمام نقاط کشور با قیمت 🚚🚚🚚 👇 https://eitaa.com/joinchat/225509378Cab674456b1 ✅تحت اشراف مؤسسه طب النبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش بستنی میوه ای🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش آش اسفناج و لپه🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شير :2پيمانه زرده تخم مرغ 2عدد شكر:نصف پيمانه نشاسته 2 ق غ وانيل نصف ق چ شكلات قهوه اي :يك بسته 80 گرمي خامه صبحانه :يك عدد بييسكويت شكلاتي يك بسته بسكوييت ساده بك بسته تزيين روي كيك با خامه فرم گرفته اس و گاناش (كه به نسبت برابر از خامه صبحانه و شكلات است)زرده تخم مرغ را با شكر و وانيل خوب هم بزنيد شير و نشاسته را با هم حل كنيد تا كاملا صاف شود سپس مخلوط زرده را اضافه كنيد و بذاريد روي حرارت و مرتب هم بزنيد اگر مرتب هم نزنيد نشاسته گلوله ميشه وقتي كه مايه شروع كرد به غليظ شدن شكلاتي كه داشتيد رو خرد كنيد بهش اضافه كنيد و باز هم بزنيد حرارت رو خاموش كنيد بذاريد يه چند دقيقه خنك بشه خامه صبحانه رو بريزيد داخل يك كاسه و بالأسف هم بزنيد تا صاف و روون بشه و به مايه شكلاتي اضافه كنيد و بازهم بزنيدداخل قالب مناسب سلفون بكشيد و مثل كليپ بسكويت ها رو قرار بديدو بذاريد چند ساعت تو بخچال بمونه تا خوب خودشو بكيره و بعد با خامه قنادي و شكلات تزيين كنيد 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami