فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق های زرشک پلو با مرغ این کلیپ را تاآخروباصدا ببنید
من خودم این غذا را خیلی دوست دارم. ترکیب مرغ با زرشک خیلی عالیه. پخت مرغ بظاهر ساده هست ولی برای خوشمزه شدن مرغ باید ریزه کاری ها را رعایت کرد.😋
توضیحات کامل همزمان بافیلم داده شده 👆
.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
امروز جمعه س روز صلوات ،بهتره برای اموات گلهای خوشبوی صلوات بفرستیم امروز
دوستی تعریف میکرد پسرش فوت میکنه بعد فوت میبینه چندین جعبه کادو براش فرستادن
،بین اونها یک جعبه کادو خیلی بزرگ و زیبا بود پرسیدم پسرم تو این چیه پسرم گفته تو این صلواته😭😍از صلوات غافل نشید علی الخصوص برای اموات🖤💔
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
🔴کانال حامیان دکتر سعید محمد در ایتا تاسیس شد
جهت عضویت کلیک کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
کلی سوال شرعی داری ولی روت نمیشه بپرسی؟❗️❓❓
میخوای اسرارت محرمانه بمونه وکسی مطلع نشه🚫❗️🚫
🔱بااین کانال هرسوالی داری توهرلحظه وهرکجا میتونی سریع پاسخ درست وصحیح اساتید روبگیری🔆✅😍
💝 همگی دعوت شدین👇
eitaa.com/joinchat/1773338626C6ef479346a
#مضرات_رب_گوجه_فرنگی_وجایگزین_های_آن
🍅گوجه فرنگی🍅 یک گیاه سمی است به نام "گیاه لعنتی" که یهودیها در آمریکای جنوبی آن را کشف کرده و با تغییرات ژنتیکی و پیوند، مقدار سم آن را کاهش داده اند تا کشنده نباشد و چون آن را در توسعه بیماری ها کارساز دیدند آن را بین امت اسلام و مسیحیت ترویج کرده و آن را به مصرف عمومی تبدیل کردند به گونه ای که الان خانه ای نیست که از آن استفاده نکند و این همان برنامه ریزی دقیق برای جهانی سازی است که خیلی قابل تأمل است.
❌❌ در رب های کارخانه ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کننده ای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می کنند که این ها خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید می کند.امروزه در سرتاسر اروپا در بیش از ۹۰٪ تغذیه ها از سس و رب استفاده می شود.دستهای پنهان پشت پرده می خواهند با ترویج مصرف زیاد سس و رب انسانهای منگول و عقب مانده تربیت کرده تا از آنها برای مقاصد شوم سیاسی خود از جمله مقابله با اسلام استفاده کنند.
اگر از گوجه های رسمی و بومی استفاده کرده و تهیه کنیم عوارض منفی کمتری دارد ولی کار اصولی آن است که از جایگزین ها استفاده کنیم.
رب انار
رب آلبالو
رب زردآلو
رب میوه به
رب آلو سیاه
رب نارنج
رب زرشک
جایگزین های مناسبی برای گوجه فرنگی هستند.
@ashpaziIslami
#رب
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
🍅گوجه فرنگی🍅
سرانه مصرف گوجه و رب و سس گوجه برای هر نفر در طول یکسال:
مصرف سرانه دنیا برابر 5کیلوگرم
سرانه اروپا برابر 5:2 کیلوگرم.
سرانه ایران سال88 برابر25 کیلو
سرانه ایران سال92 برابر50 کیلو
😳🍅😳🍅😳
فکر می کنید ما ایرانیان، چقدر مصرف کنیم که مراکز تحقیقاتی دنیا و امریکا راضی شوند و دیگر این خاصیت های دروغ و جلف ضدسرطانی ، ضد تورم پروستات و تقویت قلب کننده را راضی کند!!؟
.
پس چرا با وجود این همه مصرف این میوه سمی در ایران سونامی سرطان وجود دارد!!؟
چرا نصف جمعیت بالای 50 سال ایرانی پروستات دارد!؟
چرا اکثر افراد بالای 45 سال ایرانی مشکلات قلبی دارند ؟
آیا در بین سرطانی ها نمی بینید ، گوجه و رب را چگونه به افراط مصرف کرده اند !!!؟
.
.
اگر ما به افراط گوجه بخوریم و میزان مصرف فرآورده های گوجه را به 100 کیلو برسانیم دیگر در ایران پروستات و سرطان وجود نخواهد داشت!؟
آنگاه دوباره مراکز تحقیقاتی غربی چه چیزی را خاصیت تراشی خواهند کرد.
آیا میدانید در تمام دنیا حدود 100سال پیش کسی گوجه نمی خورد و در خود آمریکای جنوبی بعنوان میوه یا گیاه سمی شناخته می شد، و 80سال قبل در اروپا با تبلیغ و نمایش و حیله گری مردم را به گوجه خوری آشنا کردند.
و 60 سال پبش با نام توماتو وارد ایران شد.
.
.
چند روز قبل خانواده(دو نفر و نصفی) مراجعه کرد که با انواع حساسیت های جدید و کهنه درگیر بودند، پرسیدم چقدر گوجه می خورید؟ گفته خیلی!! گفتم چقدر!؟ گفتند: روزانه تا 3 کیلوگرم !😳😳😭
وجه مشترک هر نوع تست آلرژی در ایران گوجه می باشد. یعنی مواد تشکیل دهنده گوجه برای سلول های بدن انسان ناشناخته می باشد.
گوجه سبب ایجاد ترس می شود، ملتی که زیاد گوجه مصرف می کند، به سبب ترس، همیشه یا استثمار است و یا مستعمره کشورهای سلطه گر. تبلیغات زیاد مصرف گوجه ، یک حیله سیاسی غربی است، نه واقعیت.
چرا ایرانیان از خاصیت های بیشمار ضد سرطانی و تقویتی زعفران ، زردچوبه، دارچین، آویشن، زنیان، زیره و ... غافل شده اند!؟
چرا وقتی به برخی خانم ها گفته می شود ، برای مشکلات معده و ورم معده و ترش کردن معده خود و خانواده ، به غذایتان مثل قدیم ادویه بزنید ، در جواب می گویند ادویه چیه !!!؟
•°•°•°
😁😁😁😁😁
بنده 6سال است برای منزل گوجه و رب نخریده ام، و فقط به همان میزان در میهمانی ها اکتفا کرده ام، که آنهم کمتر از سرانه 5 کیلوگرمی جهانی می شود.
شما چطور ؟؟
آیا نمی خواهید سبک زندگی خود را ایرانی کنید؟
آیا از این همه قرص و دارو خسته نشده اید !؟
✨🌟✨🌟✨🌟✨🌟
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از کانون تبلیغاتی VIP فجر
🎁
سلام بر بانـوان سرزمینم🧕🏻✋
خبـرهای خوبی براتون دارم😍
📣 فروش ویـــژهٔ چادرمشڪــے در ماه
مبارڪ #رمضــان با تخفیف ویژه با هر
خرید 40,000تومان تخفیف بگیرید🤩
🕊🌺قیمـت منــاسـب🌺🕊
🌺🌺کیفیـت عالـی🌺🌺
🌺⇩هدیه ویژه⇩🌺
😍40 هزار تومانی😍
لذتخرید در روزهای آخر مهمانی😍👇
http://eitaa.com/joinchat/1196228609Ce36ce60469
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
روز #قدس نماد صفبندی حق در مقابل باطل است به همین مناسبت حجاب بنیفاطـمــے برای مردم حق طلب ایران تخفیف بینظیر میده😍
این فرصتو از دست ندین👇👇👇
روز 🌕 🌕 🌕 🌕
ـ 🌗🌓 🌕🌕🌕🌕 🌕
ـ 🌕 🌕
ـ 🌕🌕 🌕 🌕🌕🌕
ـ🌕 🌕 🌕
ـ🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕
فرصت خرید تا 20 اردیبهشت🎁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤
برای #پنیر_قالبی باید از پنیر خامه ای یا پنیرهای نیم چرب استفاده کنید که نرم باشه و نشکنه . پنیر رو نیم ساعت در محیط قرار بدید تا خیلی سرد نباشه ، بعد با قاشق چای خوری توی قالبهای سیلیکونی(قالب حتما باید سیلیکونی باشه)خوب فشرده میکنیم و بعد با کمک چاقو پشتش رو کاملا صاف میکنیم. یک ساعت داخل فریزر قرار میدیم تا خوب منسجم بشه. و بعد از توی قالب در میاریم و توی ظرفهای در بسته در یخچال قرار میدیم .
#کره_قالبی
کره رو چند ساعت توی دمای محیط قرار میدیم تا کاملا روان بشه. *اصلا نباید روی بخار کتری یا حرارت قرار بگیره چون در اثر حرارت هم دورنگ میشه هم بوی نامطبوعی میگیره.
وقتی کاملا شل شد توی قالبهای سیلیکونی میریزیم و توی فریزر قرار میدیم . بعد از نیم ساعت کره ها رو از قالب بیرون میاریم و توی ظرفهای در دار میچینیم. اینجوری هر وقت بخوایم یک قالب کوچیک و زیبا کره داریم.
هم برای سفره های افطار زیباست هم برای روی انواع پلو و کباب
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس)
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
خاکشیر و تخم شربتی و خیس کنید.3،4بار آبش و عوض کنید.بعد تو قالب بریزید بذارید فریزر.موقع افطار 2تا قالب بندازید تو آب و کمی شکر یا شربت.
🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس)
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
✍امیرالمؤمنین علی (ع):
بر شما باد هلیم! زیرا به مدت چهل روز سبب نشاط برای عبادت میشود و آن از مائدهای است که بر پیامبر (ص) نازلشد.
📚 الكافي،ج6،ص319
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
🍏 @tebshia20🌿
#محلبی_توت_فرنگی با تزیین
مواد لازم:
شیر: 3 لیوان، آرد برنج: 2 ق غ، نشاسته ذرت: 3 ق غ، شکر : 3 تا 4 ق غ، گلاب: 1 ق غ، پوره توت فرنگی: نصف پ
طرز تهیه:
ابتدا آرد و نشاسته رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در شیر حل بشن سپس از صافی رد کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، سپس شکر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم، تا وقتی که به غلظت برسه ،در آخر گلاب رو اضافه کرده سپس از روی حرارت برمیداریم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم.
در ظرفهای دسری یا پیاله های کوچک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
* این دسر اگر زیاد روی حرارت بمونه و غلیظ بشه میتونید توی قالب بریزید ، سه تا چهارساعت داخل یخچال قرار بدید و از قالب برگردونید
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
آشپزی به سبک نذری و اسلامی یکی از ابزار مهم تربیتی است.
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
#پاسخ
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#تزیین_سالاد خوشگل
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
آشپزی به سبک نذری و اسلامی یکی از ابزار مهم تربیتی است.
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
#پاسخ
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
روز شنبه روز حضرت محمد ص 😍
اللهم صل علی محمد و آل محمد
سر قابلمه های غذای افطاری امروز تا میتونید صلوات بفرستید بر محمد و آل محمد🌸😍
افطاری امروزو ان شالله به نام پیامبر بزرگ اسلام تبرک کنید و مادر گرامیشون
هر دعا و سوره ای در کنارش به غذا تلاوت کنید
ایده تزیین فرنی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ🍗🍗
این طرز تهیه بی نظیره👌👌
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#تزئین_خیار_و_گوجه_دورچین_سالاد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#نان_سوپ
من از #خمير_جادويي استفاده كردم ، بعد از عمل اومدن خمير كمي ورز ميديم و باز ميكنيم ، براي مواد مياني ، فلفل قرمز خرد شده ، فلفل دلمه اي قرمز ، گوجه گيلاسي ريز خرد شده ، 2 عدد زرده تخم مرغ ، نمك و فلفل پرك ، روغن زيتون و جعفري ساطوري شده و ترخون خشك ، و مقداري هم پنير پيتزا يا گودا بسته به سليقتون،اين موادو با هم تركيب ميكنيم و روي خمير ميماليم ، حالا خمير مسطيليمونو از دو طرف شروع به رول كردن ميكنيم ، حالا خميرمونو برا پنج دقيقه ميزاريم تو يخچال البته روشو با دستمال مرطوب ميپوشونيم ، در مياريم و برش ميزنيم ، و در فر از قبل گرم شده ي 170 درجه به مدت حدودا 15 الي 20 دقيقه ميپزيم ،
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کارامل_خونگی
کارامل_خونگی
یکپیمانه شکر
نصف پیمانه خامه
پنجاه گرم کره
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم اونوقت همه کارهای شما مفید است و اجر داره(خانم پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅خوردن ریزه های سفره
✍روزی رسول خدا (ص) ابو ایوب انصاری را دیدند که ریزه های سفره را می خور.د به وی فرمودند: بهره مند باشی از برکت و سرشار از برکت باشی. ابو ایوب عرضه داشت برای دیگران هم این دعا هست؟ حضرت فرمودند: بله هرکس آن چه تو خوردی ( منظور ریزه نان ها و غذاهای فروریخته بر سفره است. ) بخورد، آن چه را من به تو گفتم برای او نیز هست. سپس فرمودند: هر کس چنین کنید ( خداوند ) او را از ابتلا به جنون و جذام و پیسی و آب زرد و ساده لوحی نگاه دارد.
📚 بحارالانوار، ج 66،ص 431
💢 امام صادق عليه السلام فرمودند:
هنگام خوردن غذا در منزل، آن چه که اطراف سفره و ظرف مى ریزد، جمع کنید و میل نمائید که در آن ها شفاى دردهاى درونى است، ولى چنان چه در بیابان سفره انداختید، اضافه هاى آن را رها کنید براى جانوران.
📚 مستدرک الوسائل، ج 16، ص 288
رسول اکرم به حضرت علی (ع) فرمودند:
اضافه های ریخته شده از سفره را بخور؛ همانا آن فقر را از تو دور می کند. هرکس آن را بخورد، قلبش از علم، حلم، ایمان و نور مملو می شود.
💥امام صادق علیه السلام می فرمایند:
آن چه را از سفره بر روی زمین می ریزد، بخورید؛ زیرا کسی که به قصد شفا این کار را انجام دهد، به اذن خدا موجب می شود از هر دردش بهبود یابد.
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
باسلوق خونگی
پودر نشاسته یک لیوان
شکر یک لیوان
گلاب نصف لیوان
آب دو لیوان
کره 50 گرم
همه مواد را مخلوط کرده روی حرارت متوسط گذاشته مدام هم میزنیم تا سفت و غلیظ شود . از روی حرارت برداشته کمی از حرارت که افتاد در دست به آن فرم میدهیم و داخل پودر نارگیل میغلتانیم و روی آن گردو میگذاریم.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روشی برای پخت ماهی کیلکا
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#کوکو_بادمجان
📝مواد لازم
بادمجان: ۵ عدد
تخم مرغ: ۲ الی ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
نمک دریا، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
روغن ارده کنجد برای سرخ کردن
طرز تهیه
1. ابتدا باید پیاز رو با سایز درشت رنده کرده و بعد آبش را میگیریم.
2. بادمجان ها را پوست کنده و با سایز درشت رنده میکنیم. در صورتی که نیاز به گرفتن تلخی بادمجان بود حتما قبل از رنده کردن به بادمجان های پوست کنده نمک بزنین و اجازه بدین تلخیشون بره و بعد رنده کنید.
3. حالا پیاز رنده شده، بادمجان رنده شده و کمی روغن رو داخل ماهیتابه میریزیم و با حرارت ملایم تفت میدهیم.
4. وقتی پیاز و بادمجان کمی نرم شدند و آب انداختند حرارت رو کمی زیاد میکنیم تا آب آنها کشیده شود و نمک، فلفل و زرچوبه هم به موادمون میزنیم و دوباره تفتشان میدهیم.
5. وقتی موادمان خوب پختند و آبشان کشیده شد و کمی هم سرخ شدند سیر رو هم اضافه کرده و دو الی سه دقیقه تفت میدهیم. حالا اجازه میدیم تا مخلوطمتن سرد بشود.
6. وقتی مخلوط سرد شد داخل کاسه ای میریزیم و با تخم مرغ ها و کمی نمک مخلوط میکنیم. بهتر است ابتدا دو عدد از تخم مرغ ها را بریزیم و مخلوط کنیم و اگر کم بود و مایه منسجم نشده بود سومی رو اضافه کنیم.
7. حالا داخل ماهیتابه روغن ریخته و اجازه میدهیم تا خوب داغ بشود و بعد مایه کوکو را داخلش میریزیم و در ماهیتابه را هم میگذاریم و اجازه میدهیم تا کوکو با حرارت ملایم بپزد.
8. حالا کوکو رو برمیگردانیم تا طرف دیگر هم طلایی بشود در این مرحله احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشد
@ashpaziIslami
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# شکلات_ صبحانه خونگی
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا:
من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم اونوقت همه کارهای شما مفیده و اجر داره(خانم پرتو اعلم)
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز