eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
عزیزان همونجوری که میبینید یک با گوشت فوق العاده هوس انگیز دلبری میکنه😅 من یک دستور ساده اما خاص و براتون به اشتراک میزارم اگر فرصت داشتید حتما گوشتتون و مرینیت کنید از شب قبل با کمی فلفل سیاه ، چند حبه سیر ، زنجبیل تازه و کمی جوز هندی و كمي روغن زيتون ، بعد از مرینیت شدن گوشتتون و با روغن کمی تفت بدید بهش زردچوبه بزنید و اب بریزید و اجازه بدید. شروع به پختن بکنه ، حالاداخل یک ظرفی یک پیاز و با هویج یک تکه کرفس ، یک عدد گوجه و یک حبه سیر و نصف فلفل دلمه ای خرد شده رو با نمک و کمی دارچین و رنجبیل و زردچوبه تفت بدید ( توجه کنید تمام مواد خرد شده باشند ) بعد مواد رو داخل میکسر ریخته و یک سس غلیظ درست کنید به گوشت در حال پخت اضافه کنید و اجازه بدید جا بیافته در انتها میتوتید کنی زعفران هم بریزید 😋👌🏻😍 نوش جان 🌹❤️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨#کوکوی_نخود_و_هویج مواد لازم: هویج خرد کرده و پخته یک و نیم پیمانه نخود فرنگی پخته 1 پیمانه ذرت پخته یک دوم پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم تخم مرغ همزده3-4 عدد روغن سه چهارم پیمانه طرز تهیه: هویج، نخود، ذرت، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. آن گاه تخم مرغ ها را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید. سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید، در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو پخته و برشته شود. اینک طرف دیگر کوکو را برشته کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨‍ #شکلات_مغزدار_و_آجیلی مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید. در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید. تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨#کتلت_مرغ سینه مرغ ۵۰۰گرم سیب زمینی ۲عدد تخم مرغ ۱عدد پیاز دو عدد نمک وفلفل وادویه زعفران غلیظ دم کرده۱ق غ ارد سوخاری سینه مرغ رو با پیاز آبپز میکنیم و همراه با یک عدد پیاز چرخ میکنیم. سیب زمینی رو ابپز کرده ورنده میکنیم.(حتما رنده بشه )وبه مرغ چرخ کرده اضافه میکنیم وتخم مرغ وادویه رو اضافه کرده و ورز میدیم تا مواد خوب مخلوط شود. بعد تو دست گرد کرده وداخل ارد سوخاری زده وحالت میدیم وتو روغن داغ سرخ میکنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨#دمی_مرغ_و_سبزيجات طرز تهيه براي سه نفر: نصف يك سينه ي مرغ رو با پياز و سير و نمك آبپز كنيد، بعد مرغ رو درشت ريش ريش كنيد و نصف ليوان از آب مرغ رو نگه داريد. در يك تابه يدونه پياز ريز خرد شده رو در دو ق روغن تفت بديد تا طلايي بشه بعد يك ليوان نخود فرنگي و هويج ريز خرد شده رو بهش اضافه كنيد،كمي نمك و زردچوبه و يك ق غ سر خالي رب اضافه كنيد،نصف ليوان آب مرغ بريزيد و بذاريد باهم بپزن و اصلا آب نداشته باشه، بعد مرغ رو هم بهش اضافه كنيد. حالا دو پيمانه برنج رو با سه پيمانه آب+يك ق روغن روي شعله بصورت دمي درست كنيد. وقتي آب برنج تقريبا جمع شد،مواد قبلي رو اضافه و مخلوط كنيد و بعد غذا رو دم بذاريد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨#برگر_مرغ 👈گوشت مرغ چرخ كرده نيم كيلو،پياز رنده شده يك عدد متوسط،نصف ليوان جعفري ساطوري،پودر سير يك ق غ سرخالي،پودر پياز يك ق مرباخوري،نمك يك ق مرباخوري سرخالي،فلفل سياه نصف ق مرباخوري.همه مواد رو مخلوط و نيم ساعت در يخچال بذاريد،و بعد بصورت برگر دراورده و سرخ كنيد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨#سبزیجات_گریل_شده با سس مخصوص . طرز تهیه:بادمجون حلقه ای خرد شده با پوست+کدو ورقه ای شده با پوست+ پیاز بنفش درشت خلالی شده +فلفل دلمه ای رنگی خلالی شده رو داخل یک کاسه بریزید و یکی دو ق روغن زيتون، دو ق آبلیمو و نمک، فلفل و پودر سیر رو باهاشون مخلوط، داخل سینی فر بریزید و با حرارت صد و هشتاد حدود چهل دقیقه بپزید تا برشته بشن یا داخل تابه گریل یا رژیمی روی شعله درستشون کنید. اگه از طعم زیره خوشتون میاد در آخر کمی پودر زیره روشون بپاشید. برای سس: یک لیوان ماست چکیده یا یونانی+یک ق آبلیموی تازه+نمک+پودر فلفل قرمز+نصف پیاز کوچیک که ریز رنده کردید رو مخلوط و کنارش سرو کنید. زيره طعم خوبي به اين سس و غذا ميده پس اگر دوست داشتید، به سس هم كمي پودر زيره اضافه كنيد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️ امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسگری علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسگری و با ذکر یا حلیم #ایده_خرما 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خرمالو تخم مرغ 3 عدد شکر 3/4 پیمانه(اگر خرمالو زیاد رسیده و شیرین بود میتونید شکر را 2/3 پیمانه بریزید) وانیل 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع 1/2 پیمانه آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد گردوی نگینی 1/2 پیمانه خرمالوی رسیده و پوره شده 1 پیمانه . فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد +بیکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید. تخم مرغ+شکر+وانیل را با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و روشن شود. روغن مایع را اضافه و 1 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید. در انتها پوره خرمالو را اضافه و 1 دقیقه در حد مخلوط شدن با دور متوسط همزن مخلوط کنید. مخلوط آرد و گردوی نگینی را به تناوب در 2 تا 3 مرحله اضافه و به آرامی فولد کنید. مایه کیک را در قالب گرد به قطر 23 تا 25 سانت بریزید و به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود. ◀برای تزئین روی کیک از گاناش شکلات سفید استفاده کردم. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
. . #کیک_ماست_گردو مواد لازم برای کیک تخم مرغ : ۳ عدد شکر : نصف لیوان ماست چکیده : ۱ لیوان(از هر نوع ماستی میتونید استفاده کنید اما ماست چکیده بهتره) آرد سفید : یک لیوان و نیم روغن مایع : نصف لیوان گردو خورد شده : نصف فنجان بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری ابتدا قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید حالا بریم سراغ رسپی کیکمون: تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار بشه ماست را اضافه کنید بعد روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.آرد رو با بکینگ پودر قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید نصف گردو را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک را کنجد بپاشید و گردوی خورد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه بزارید تا بپزه.  اندازه ی قالب با طول ۱۸ سانت و عرض ۱۰ سانت 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_سوخاری #پیش_غذا بادمجون رادرآبجوش میپزیم تاحدی که نرم شه بعدپوستشو درمیاریم وبادست صاف میکنیم آردذرت نمک وآردگندم رامخلوط کرده چندعددتخم مرغ رادرظرفی جداگانه میشکنیم وهم میزنیم سپس بادمجان هارااول درمخلوط آردزده بعددرتخم مرغ دوباره درآردمخلوط ودرروغن داغ سرخ کرده وبامخلوط ماست وسیررنده شده سرومیکنیم ماست وسیراختیاری هست میتونیدباسس دلخواهتون سروکنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
يه پيشنهاد #شب_يلدايي #سالاد_انار_کلم مواد لازم برای سالاد انار دون شده 1 پیمانه كلم بنفش خرد شده 2 پیمانه مغز گردو خرد شده 2قاشق غذاخوری مواد لازم برای سس سالاد سس مايونز 2قاشق غذا خوری ماست خامه ايي 2 قاشق غذاخوری فلفل سياه به میزان لازم آويشن به میزان لازم نمک به میزان لازم آب انار ترش در صورت تمایل طرز تهیه ابتدا كلم را خرد كرده و به مدت نیم ساعت داخل آب سرد خیس کنید سپس آبکش کرده و اجازه بدید آبش کاملا بره داخل ظرفي ريخته و انارهاي دون شده هم اضافه ميكنيم ، سپس گردو رو هم اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید سس مایونز و ماست ونمك،فلفل سياه و آويشن را با هم مخلوط کرده و با مواد سالاد مخلوط کنید و به مدت یکی دو ساعت داخل یخچال قرار دهید میتوانید مقداری آب انار ترش هم به مواد سستون اضافه کنید ❌#در مصرف سس مایونز اعتدال رو رعایت کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان نازنین❤👌 این شیرینی خوشمزه  نام داره و یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی شهر ما هست که عموما در اعیاد و جشنها درستش میکنیم.به لحاظ عطر و طعم،کمی مشابه با قطابه. مواد خمیر بورساق شامل آرد و روغن جامد هست که با شیر و مقدار خیلی کمی گلاب،پودر هل،کمی وانیل ومقدارکمی مایه خمیر فوری ملات میشه و یه خمیر لطیف و مسنجم بدست میاد. از این خمیر گلوله های کوچکی برداشته و به شکل سنتی پشت غربال غلطانده و بعد با کمک سه انگشت میانی وسط خمیر رو کمی فشار میدیم تا گود شده و یه چاله ناودون مانند ایجاد بشه و بعد در روغن شناور با شعله ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن چند ساعتی روی دستمال حوله ای میزاریم تا روغنش تا حدممکن جذب دستمال بشه و بعد از اینکه کاملا خنک شد چاله روی بورساق رو با پودرقند،پودر هل و خلال پسته پر میکنیم و بعد هم نوش جانتون🌹 من چون‌غربال ندارم همیشه پشت سبد پلاستیکی درست میکنم، با غربال خیلی زیباتر میشه👌 . من چند تا فوت کوزه‌گری براى خوشمزه‌تر شدنش دارم: اول اينكه خميرش رو كلا باشير درست ميكنم كه حسابى تُردش ميكنه. دوم اينكه داخلش زعفرون آبزده هم می‌ريزم كه حسااابى خوش عطر 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
685.1K
اشپزی اسلامی از زبان خانم دکتر پرتواعلم✅👍 همه گوش کنید لطفا هدف اصلی کانال ما هم فرهنگسازی غذای نذری پختنه برای خانواده،( در کنار پستهای جالب و فان و سرگرمی کانال)😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
سلام دوستای خوبم وقتتون بخیر بچه ها 🌹 . یه غذای به شدت محشرررررر از تو آرشیو واستون آوردم که بی اغراق میتونه یکی از خوشمزه ترین مرغایی باشه که خوردین!!!👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 #چیکن_تریاکی #مرغ_کاراملی مرغتونو با پیاز و زردچوبه فلفل بذارین در‌حد ۱۰ دقیقه آب پز بشه ( نمک خیلیییی کم) حالا مواد سس روی مرغ: سس سویا نصف استکان عسل به مقدار لازم( به اندازه ای که بسته به ذائقتون ترشی سس سویا رو بگیره و تقریبا ملس بشه) لیمو ترش زنجبیل رنده شده تازه ۲ حبه سیر له شده کمی زعفران دم کرده نصف استکان آب مرغ اینا رو با هم مخلوط کنین ،مرغا و پیاز حلقه شده و قارچ رو توی ظرف بچینین ، و سس رو روی اونا بریزین و داخل فر بذارین ( روی ظرف آلمینیوم فراموش نشه) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#مربای_انجیر#مامانپز این عکس روپست کردم😍 دستورمربای انجیربه روش مامان عزیزم روهم براتون مینویسم: انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرمیریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش،اضافه میکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود . خاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت میزاریم . بعدداخل شیشه ریخته ،درش رومحکم میبندیم ،داخل قابلمه گذاشته وتادوسوم شیشه هارو آب میریزیم،اززمانیکه آب به جوش اومد،نیم ساعت کافیه که شیشه هاداخل قابلمه باشن 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان🌹 صبحتون بخیر و نیکی ان شالله. این سیبای خوشرنگ که مشاهده می کنید استفاده های زیادی میشه ازش کرد.می تونه به عنوان دسر بعد از غذا باشه یا یه عصرونه خوشمزه یا اینکه... خوشمزه بعدی رو در پست بعد بهتون می گم فعلا بریم سر دستور این قرمز خوشمزه برای تهیه این سیبهای کوچولوی رنگی ابتدا پوستشون رو جدا کنید و چوبشو نگه دارید. داخل شربت آلبالو بذارین شربتی که زیاد غلیظ نباشه من از شربت آلبالویی که برای تهیه آلبالو پلو درست کرده بودم گذاشتم(یک کیلو آلبالو را با یک کیلو شکر ده دقیقه حرارت دادم آلبالوهاش برای آلبالو پلو یا مربا استفاده کنید از شربتش برای رنگ کردن سیبها).اجازه بدین سیب کمی بپزه به طوری که حالت کمپوت داشته باشه مراقب باشید له نشه.بعد بذارین داخل همون شربت تا خنک بشه و سپس نوش جان کنید ولی اگه دوست دارید ازش استفاده دیگری داشته باشید منتظر پست بعدی من باشید. میتونید به جای آلبالو از رنگ خوراکی هم استفاده کنید ولی طبیعی اون بهتره. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ترفند_آشپزی 👈قبل از کشیدن خورش قیمه درآخرین لحظه کمی زعفران ودارچین و گلاب به آن اضافه کنید فقط یک جوش بزند در این صورت عطرآنها ازبین نخواهدرفت ودارچین رنگ خورش را تیره نخواهدکرد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا با گوشت تقدیم به همه شما لطفاهردوکلیپ بالاراببینید لوبیا قرمز (یا چیتی): ۴۰۰ گرم (قبل از شروع پخت، ۲ ساعت خیس بخوره و نیم ساعت با آب بجوشه.) ماهیچه گوسفندی (یا گوساله یا حتی سینه مرغ): ۳۰۰ تا ۷۰۰ گرم (سلیقه‌ای - دوستان گیاه‌خوار اصلا میتونید نریزید) اگه از مرغ استفاده کردید، حواستون باشه که مرغ زودتر از گوشت می‌پزه و باید اون رو دیرتر به پخت اضافه کنید. گوجه فرنگی: ۳ عدد پیاز: ۲ عدد سیر: ۵ حبه ادویه: (نصف قاشق چای‌خوری از هر کدام) پاپریکا شیرین فلفل سیاه زردچوبه پودر سیر پودر پیاز رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری پخت اولیه: در قابلمه ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه. در زودپز: ۳۰ دقیقه آب: مقدار در فیلم مشخص هست نمک: یک و نیم قاشق چای‌خوری سیب زمینی: ۳ عدد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami