#كوبيده
گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفراني سرو ميكنيم ، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه. .
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️
تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️
از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#حلوای_کدوحلوایی
این حلوا خیلی خیلی خوشمزه و متفاوت هستش.
توصیه میکنم حتما امتحانش کنید. محشره 👌🏻👌🏻
طعم کدو اصلا توش حس نمیشه، اگه ذائقه تون به شیرینی زیاد عادت نداره، یک چهارم لیوان میزان شکر رو کمتر بریزید.
مواد لازم:
یک و نیم لیوان پوره کدو حلوایی
یک و نیم لیوان شکر
نصف لیوان آب
نصف لیوان گلاب
زعفران دم کرده به اندازه ی دلخواه (2-3 ق غذاخوری)
1 لیوان آرد گندم
نصف ليوان روغن مایع
طرز تهیه:
اول پوره کدو رو آماده کنید.
کدو رو خورد کرده و با حرارت ملایم پخته (بخارپز کنید) بعد پوستش رو جدا کنید یا اینکه قبل از پخت پوستشو بگیرید. بعد با پشت چنگال یا گوشتکوب لهش کنید و بزارید رو حرارت ملایم تا کاملا آبش تبخیر بشه و کمی غلیظ و سفت بشه. بعد بهش شکر و زعفران و آب و گلاب رو اضافه کنید و در حد آب شدن شکر، بهش زمان بدین، بعد زیرشو خاموش کنید.
حالا توی تابه، آرد رو ده دقيقه با حرارت كم تفت برین تا بوي خامي آرد از بين بره و رنگش کمی طلایی بشه. بعد روغن رو بهش اضافه کنید و هم بزنبد. بعد مخلوط کدو و شكر و... رو به ارد و روغن اضافه کنید و مدام هم بزنید با حرارت ملایم، تا زماني كه حلوا وسط تابه جمع بشه بعد گهواره کنید 😊
بعد تو ظرف مورد نظر ريخته و تزيين كنيد.┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️
تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️
از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک تابه ای بدون همزن برقی
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️
تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️
از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#کوفته_گل_کلم
گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️
تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️
از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی
با اشپزی های معصومه رسولی
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️
تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️
از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_تهدیگ گلدار
فیلم
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️
تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️
از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_هزارجزیره
مواد لازم
سس مايونز نصف ليوان
سس خردل ٢ ق غ
ماست چکیده ۲ ق غ سرپر
خیارشور ۲ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
پياز يك عدد كوچك
جعفری به مقدار لازم
سس تند فلفل یک ق غ
پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری
سرکه ۱ ق غ
طرز تهیه
همه ی موادبالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده).
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️
تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️
از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خرد کردن سیر
فیلم
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━*
👶 تاثیر غذا بر جنین
✍ پیامبر مهربانی (ص):
تربیت فرزند را از زمانی که کودک در رَحِم مادر است، شروع کنید"
سوال شد: چگونه یا رسول الله!؟
فرمودند: با دادن غذای حلال به مادرش.
📚 جنگ مهدوی، ص۱۳۲
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی با زیر نویس مذهبی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#خوراک_گوشت_و_بادمجان_در_فر
مواد لازم:
1 کیلو بادمجان
نیم کیلو گوشت گوساله قیمه ای خرد شده
3 عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
4_3 عدد فلفل سبز
2 عدد پیاز متوسط
5_4 حبه سیر
1 قاشق مربا خوری رب فلفل
فلفل سیاه ، زیره و نمک
1 قاشق غذاخوری کره
1 لیوان آب گرم برای پختن گوشت
روغن مایع به مقدار کافی برای سرخ کردن بادمجان
طرز تهیه:
بادمجان ها را یک در میان پوست بکنید و به ضخامت 1 انگشت حلقه ای خرد کنید و داخل آب نمک حدود نیم ساعت نگه دارید. در این فاصله کره را داخل ماهیتابه آب کنید و گوشت ها را اضافه کنید تا آب بیندازد وقتی که آب گوشت کشیده شد پیاز خلالی خرد شده را اضافه کنید و گوشت و پیاز را با هم تفت بدید. وقتی پیاز شروع به زرد شدن کرد رب فلفل را اضافه کنید و هم بزنید .گوجه فرنگی خرد شده و سیر درشت خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه بپزید. آب گرم را اضافه کنید. ادویه ها و نمک را اضافه کنید و تا وقتی که گوشت نرم شود بپزید من چون داخل زودپز پختم این مقدار آب کافی بود اما اگر داخل قابلمه میپزید کمی بیشتر آب بریزید ولی به هیچ وجه نباید آب زیاد باشد. آب به مقداری که گوشت بپزد کافی است. وقتی که گوشت میپزد باید کمتر از یک لیوان آب داخل گوشت بماند. گوشت پخته شده را از اجاق بردارید و کنار بذارید. بادمجان ها را آبکش کنید و بادمجان ها را با دست کمی فشار بدید تا آبش خارج شود. روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید و بادمجان ها را سرخ کنید اما کاملا سرخ نشود. کمی سفت بماند. بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس فلفل ها را در همان روغن کمی سرخ کنید. سپس بادمجان ها را داخل ظرف بچینید و گوشت پخته شده را همراه با آب روی بادمجان ها بریزید و فلفل های سرخ شده را روی گوشت بذارید. روی ظرف کاغذ روغنی بکشید و در فر 180 درجه تا وقتی که کاملا بپزد نگه دارید. دقت کنید که چون بادمجان ها نیمه سرخ شده است در زمان کوتاهی میپزد.
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️
تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️
از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلفل شکم پر
فیلم
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
در زمان قهر آشپزی را تعطیل نکن خانومی😊☝️
تنوع غذایی داشته باش بانو😍☝️
از نوشیدنی هایی که اثر خلقی دارد استفاده کنید مثل گل گاو زبان🤗
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠جوانی که در کما اموات دیگر را دید
▪️این قسمت:
🔺️بخش اول: رفیق
🔺️بخش دوم: پیک یاری
▫️تجربهگران : آقای نقی دلدار و آقای مصطفی سرافرازی
💢لینک فیلم کامل در تلوبیون:
https://www.telewebion.com/episode/2565571
┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄
@khandehpak
سلام به روی ماهتون مزه دونیاااا😎
ظهر پاییزیتون بخیر باشه😀
اینبار با یه تیر دو نشون زدم هم اومدم یه رسپی باحال بهتون یاد بدم هم اینکه میخوام تو این ویدیو بگم که با نون باگت اضافه چیکار میتونی بکنی😃یه نوع پیتزای سبک و حساابی نرم میشه وایی خیلی خوشمزس ینی امتحانش نکنی ضرر کردی هااا تازه نیاز به فر هم نداره🤩بزن بریییم....
مواد لازم
نون باگت
کره به میزان لازم
۲ عدد تخم مرغ
۱ ق غ پنیرخامه ای
۳/۴پیمانه شیر
کمی نمک
کمی فلفل سیاه
سس گوجه یا سس دلخواه
پنیرپیتزا
کمی آویشن
طرز تهیه
نون باگت رو برش بدین ک توی تابه که با کره چرب کردین بچینین
تخم مرغ و پنیر وشیر و نمک و فلفل رو میکس کنین و روی نون ها بریزین روی حرارت کم بزارین و درشو بزارین وقتی خودشو گرفت به کمک یک بشقاب و کمی کره برش گردونین
روش سس بزنین و پنیر وآویشن ودوباره درشو بزارین تا پنیرش آب بشه
برش بدین و سرو کنین
نوش جان😉😋
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه
مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی نون خامه ای خودت درست کن
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه
مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک نون باگت داری نمیدونی چکارش کنی؟
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه
مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_خیار شکل گل و گوجه شکل گل
فیلم
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه
مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# سرخ کردن _سیر
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه
مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
ڪلیپــ آموزشے
#لوبيا_پلو_گياهي_با_ترخون
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس)
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
#پاسخ
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برش هندوانه
فیلم
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه
مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست
➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@mrchef.iran 👈❤️
اگه از طعم و بوی دنبه خوشتون نمیاد اه اه و پیف پیف نکنین! 😄
چون اگه مو به مو این روشی که امروز بهتون گفتم رو اجرا کنین، یه روغنی درست میکنین که اصلا بوی دنبه نداره!👌❤️
تازه طبق نظر اطبای سنتی، کلی خاصیت هم داره که اگه خواصش رو هم کنار بذاریم، حداقلش اینه که ضررش از روغن های شرکتی خیلی کمتره، حتی اگه ضرر کمترش رو هم در نظر نگیریم، اصلاً چی بهتر از اینکه وقتی قحطی روغن میاد خودمون بتونیم توی خونه روغن تولید کنیم و به خودکفایی برسیم؟👏❤️😊
⚪مقدار مواد لازم برای تهیه ۹۰۰ گرم روغن:
دنبه: ۱/۵ کیلوگرم
سیب: دو عدد
هویج: یک عدد
برگ بو: دو عدد
چوب دارچین: یک عدد
فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری
هل: چهار عدد
سرکه سیب: یک لیوان
ماست: یک لیوان
پیاز: ۱/۵ کیلو گرم
شیر: یک لیوان
نمک: یک قاشق غذاخوری
⚪مهمترین نکات برای درست کردن روغن دنبه:
-اول اینکه شعله از اول تا آخر باید کمممم باشه.
-دوم اینکه پیاز رو حتما بهش اضافه کنین تا کلسترولهای بد روغن رو ازش بگیره.
-سوم اینکه سرکه و ماست برای درست کردن این روغنِ بی بو الزامیه، بعضیا در آخر نصف لیوان گلاب هم بهش اضافه میکنن که به نظر من نیازی نیست.
👈برای اینکه به چرخ گوشتتون هم فشار زیادی وارد نشه حتما دنبه ها رو دو سه ساعت توی فریزر بذارید تا یه ذره سفت بشن.
⚪این رو هم بگم که کلا از هر روغنی که استفاده میکنین، برای حفظ سلامتیتون لازمه فعالیت های بدنی و سوخت و ساز بدنتون رو افزایش بدین.
🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔
**بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇
گشنیز
شیر
سیب ترش
سرکه