6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند عالی برای افراد شاغل
شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:
«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
کاچی وضو گرفتن قبل از شروع آشپزی برای خانواده الزامیست. صبح ها ایستاده آب بنوشید و شب ها بنشینید و
کاچی
قسمتهای اخر
خوب خوب.......دستور کاچی مخصوص خودم و براتون اوردم،همانطور که اکثرتون میدونید کاچی یک دسر سنتیه که پر از خواص درمانیه و هر شهری به روش خودشون درست میکنند امااااا چیزی که مهمه اینه ...کاچی، حتما باید ادویه جات و مغزیجات داشته باشه و با روغن حیوانی طبخ بشه تا خواصش حفظ بشه. والا اسمش میشه حلوا.کاچی نه زیاد غلیظه نه زیاد رقیق،برای زائو باید روغن یا کره ی حیوانیش و بیشتر ریخت،تا جایی که نصف کاسه کاچی و نصف روغن باشه. اگر احساس کردید اردتون گلوله شده حتما بعد از تفت دادن از صافی ردش کنید بعد روغن یا کره رو بهش اضافه کنید.
چند نمونه از خواص کاچی👇
تقویت عمومی بدن
درمان کم خونی (خونساز)
تقویت قوای جنسی
مفید برای بعد از زایمان
مفید برای بعد از دوران نقاهت
بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند
مفید برای شب زفاف و .....
مواد لازم برای ۳ نفر:
#کاچی_نادیاپز
ارد:۳ ق غ «هرنوع اردی (برنج یا گندم) باشه مشکلی نیست»اگر ارد سبوسدار باشه عالی میشه.
نبات :۱ پیمانه«به جاش از ۱ پیمانه شکر هم میشه استفاده کرد»
آب :۳ پیمانه
غنچه گل رز:۳ تا دونه«به جاش میتونید از یک فنجان کوچک گلاب استفاده کنید»
پودر زعفران :کمی
روغن حیوانی یا کره:۱۰۰ گرم«روغن کرمانشاهی مزه ش و فوق العاده میکنه»
مغزیجات شامل گردو،پسته.فندق.بادام خرد شده
«من روی کاچی پخته شده واسه تزیین میزارم»
زردچوبه :۱ ق چ
البته مقدار ادویه به ذائقه ی خودتون بستگی داره،ادویه مخصوص کاچی رو میتونید از عطاریها تهیه کنید.
کانال اخلاقی و مفید داری بیا تبلیغ بزنم👇😁
http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 پسری که در روز عاشورا با دعای مادر به دنیا بازگشت
🔺این قسمت: بازآ
🔹تجربه گر: آقای امیر گمرکی
#تجربه_مرگ_موقت
┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄
@khandehpak
روز شنبه روز حضرت محمد ص
ناهار و شام امروزو ان شالله به نام پیامبر بزرگ اسلام تبرک کنید و مادر گرامیشون
هر دعا و سوره ای در کنارش به غذا تلاوت کنید
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_لاپلو
گوشت چرخ کرده....۳۰۰ گرم
پیاز اب گرفته.....۱عدد بزرگ
نمک،فلفل،زردچوبه،سماق.....به مقدار لازم
برنج.....۳پیمانه
ماست.....۲قاشق غذا خوری
تخم مرغ....۱عدد
زعفران
روغن
ابتدا گوشت را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و سماق و پیاز رنده شده و اب گرفته ورز دهید.کف تابه را چرب کنید .گوشت داخل تابه پهن کنید.تا صاف و یکدست بشه.روی حرارت بزارید.تا کمی سرخ بشه.طرف دیگر هم سرخ کنید.گوشت کنار بزارید.اب بزارید جوش بیاد.برنج به همراه نمک داخل قابلمه بریزد.در حدی بجوشد که کمی نرم بشه.برنج ابکش کنید.داخل یه ظرف ماست و تخم مرغ و زعفران و کمی نمک مخلوط کنید.کمی از برنج بریزد.تا زعفرانی بشه.داخل قابلمه روغن بریزد.برنج زعفرونی کف قابلمه بریزد.کمی فشرده کنید.بعد کباب آماده شده را وسط برنج بزارید.مابقی برنج روی کباب بریزد.روشم کمی کره بریزد.در قابلمه بزارید تا برنج دم بکشد.نکته:می تونید گوجه یا بادمجان حلقه شده هم روی کباب بزارید.بادمجان حتما کمی سرخ کنید تا طعم بهتری داشته باشد
خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟
بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_صبحانه_متفاوت
۲ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شیر ولرم
نصف ق غ نمک
۱ بسته بکینگ پودر( ۱۰ گرم یا ۲ ق غ)
۴ لیوان آرد
۵۰ گرم پنیر فتا خورد شده
۱ عدد پیازچه
۵ عدد جعفری
۱ ق چ فلفل قرمز
۱ فنجان روغن برای سرخ کردن
تخم مرغ و بکینگ پودر و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم بهش نمک و ارد الک شده به تدریج اضافه میکنیم و ورز میدیم و پنیر فتا خورد شده و جعفری و پیازچه خورد شده ریخته و سطح کارو آرد پاشی کرده و خمیر رو به دو قسمت تقسیم و هر قسمت رو با وردنه پهن میکنیم و با لبه پیاله به شکل هلال برش میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم
خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟
بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کوفته🍓
#کلیپ_آموزش_کوفته😋
خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟
بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_یلدایی🍉🍉
با صدا ببینید🔈
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۴ عدد بزرگ (به صورت ریز خورد شود)
سینه مرغ: ۸۰۰ گرم
ادویه کاری: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۵ قاشق چایخوری
آبجوش: ۲ لیوان
برای سس یلدا:
آب انار تازه: ۱ فنجان
رب انار (با مزه دلخواه): ۲ قاشق غذاخوری
دون انار: ۱ عدد بزرگ (یا ۲ عدد کوچک)
(به غلظت نهایی سس توی فیلم دقت کنید)
شب_یلدا
کته ایرانی:
به ازای هر نفر ۱ پیمانه برنج و ۱/۵ پیمانه آب. به همراه نمک و روغن.در تهیه خورشت، پیاز رو به خوبی سرخ کنید، مرغ رو اضافه کنید، هر وقت رنگش عوض شد، ادویه رو بزنید و ۷-۸ دقیق سرخ کنید. ۲ لیوان آب جوش بریزید و ۹۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید
خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟
بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
شیرینی ساده با دوقلم نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه اون👆 شیرینی خوشمزه و ساده
فقط با دوقلم این شیرینی خوشمزه رو درست کن با چای میچسبه
۲ لیوان کنجد
۱ لیوان شکر
۱ قاشق کره
@ashpazi_ba_khalaghiat
پارت اول
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟
بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_مرغ_پرتقالی
با صدا ببینید🔈
4 یکه مرغ
1عدد پیاز رنده شده
یک لیوان آب پرتقال
زعفرون زردچوبه نمک و فلفل به مقدار لازم
شکر یا آبلیمو در صورت نیاز یک قاشق
اول مرغ رو زعفرونی کنید بعد سرخ کنید پیاز رو رنده کنید با کمی کره یا روغن تفت بدید بعد زردچوبه و فلفل بریزید مرغهای سرخ شده رو بچینید و آب پرتقال و زعفرون و نمک رو اضافه کنید و اجازه بدید مرغها بپزن و سس غلیظ بشه بچشید اگر ترش بود کمی شکر و اگر شیرین بود کمی آبلیمو اضافه کنیدمن از سینه مرغ استفاده کردم نیازی به مزه دار کردنش نیست اما اگه از قسمتهای دیگه مرغ استفاده کردید میتونید از یک ساعت قبل با پیاز و فلفل دلمه و هویج و نمک و فلفل و زعفرون مزه دار کنید بعد موقع پخت مواد رو جدا کنید ولی چون پرتقال خوش عطر و طعمه بوی زحم مرغ رو میگیره.من سس رو خیلی غلیظ برداشتم اگر خواستیدسس بیشتری داشته باشیدزودتر خاموش کنید.این غذا زرد و زعفرونیه و رب نداره اگر از قسمتهای دیگه مرغ استفاده کردید و فکر میکنید دیر پخته میشه اول کمی نیم پز کنید آبش که کشیده بعد آب پرتقال رو بریزید تا غذاتون تلخ نشه
خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟
بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a