فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بنفشه_ها_بهاری-
با ترب سفید کار کردم. اولین نکته تو قسمت میوه و سبزی آرایی انتخاب بافت مناسب هر سبزیجات با گل و یا طرح مورد نظرتونه.اینو گفتم که بعد نیایید جبهه بگیرید که چرا با هویج نرفتی به جای اینکه رنگش کنی .بافت هویج به بافت گلهای بنفشه شباهت نداره چون حرکات بافت هویج دایره واره .دومین نکته ای که خیلی ازم سوال میشه مارک رنگهایی که استفاده میکنم .فرقی نمیکنه چه مارکی استفاده کنید ولی از رنگ های ژله ای که غلظت دارند استفاده کنید.تمام حرکات دستم هم سعی کردم تو کلیپ کاملا واضح باشه. چاقوی استفاده شده هم کد 518 محصولات ترانگل آلمان است
🌽🥕🥒🌽🥕🥒🌽🥕🥒🌽🥕🥒
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━**
خانومای گل از بیرون غذا گرفتید سوره تین بخونید به غذا (خبث غذا گرفته بشه)
که اگر احیانا کارگری اونجا با حالت جنابت در اون غذا سهیم بوده باشه روی ما هم اثر میذاره مثلا با خوردن اون غذا نماز صبحمون قضا میشه
╰━━═━━⊰❀🌶🌶❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE 👈 سوال بپرسید اینجا
13.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی❤️❤️❤️😍😍😍😍😍
@ashpazi_V_hayjan
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
بانو جان صبحانه بهترین و بالاترین ارزش وعده های غذایی را دارد ،به صبحانه اهمیت ویژه بده بانو
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠تجربه مرگ موقت برای مردی که همواره می گفت "اون دنیا رو کی دیده؟"
▪️این قسمت: به خدا میسپارمت
▫️تجربهگر : آقای بهروز عظیمی
#تجربه_مرگ_موقت
💢لینک فیلم کامل در تلوبیون:
https://www.telewebion.com/episode/2566840
.┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄
@khandehpak
دوشنبه روز اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست
متبرک کنیم خوراکی ها و اشامیدنی ها رو به نام مبارکشون
بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س فراموش نشه😍
نذری حسین علیه السلام طعم بهشتی دارد😭
السلام علیک یا اباعبدالله
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#خورش_غوره_بادمجان
. تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیرنمک و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه؛بادمجونها رو تو اب و نمک میزاریم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجونها رو میشوریم و میریزیم تو آبکش تا ابش گرفته بشه وبعد سرخ میکنیم .
مرغ را هم سرخ میکنیم وکنار میزاریم یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت داده و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کنید سپس پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کرده وتفت داده تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه اضافه میکنیم
آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچینو اضافه میکنیم و مرغ سرخ شده را میزاریم داخلش تا خوب جا بیفته
ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه میکنیم و حرارت را خاموش میکنیم تا خورشتمون جا بیفتد.
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
راز و رمز قيمه ي خوش عطر و طعمو ميگم بهتون 😍
.
اول اينكه پياز داغ مفصل و حسابي سرخ شده ميريزم! يعني هم اندازه ش زياد باشه كه به خورشتم لعاب بده و هم حسابي سرخ شده باشه كه عطرش بپيچه تو خورش!
.
٢-ادويه هم من دارچين و زعفرون ميزنم بعلاوه ي نمك و فلفل و زردچوبه ي تفت داده شده تو روغن!
.
٣-رب هم زياد ميزنم و حتما حتما تو روغن سرخش ميكنم كه خوشرنگ بشه!
.
٤-براي ترشيش هم پرك ليمو عماني ميريزم هميشه با دوتا ليموي درسته ي سوراخ شده كه فقط عطر پوستش بپيچه تو خورش!
.
٥-يك ساعت آخر پخت هم يه قاشق گلاب بهش ميزنم
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
برای تهیه و دم کردن زعفران 🥣
ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار آب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد.
🍓
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️😍😍
اشپزی و هیجان👇👇👇
@ashpazi_V_hayjan
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هویج_پلو_ناب🥕🥕👌👌
سلام این پلوی زیبا رو به شما دوستان تقدیم میکنم
من برای ۴ نفر رسپی مینویسم:
روغن: ۴ قاشقغذاخوری
برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی : ۱ قاشقغذاخوری
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری)
نمک
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
# تزیین _سالاد
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#لوبیا_پلو_با_گوشت_قلقلی
#لوبیا_پلو_با_گوشت_قلقلی
من لوبیا پلورا فقط اینجوری دوست دارم با گوشت قلقلی
لوبیا پلو با هویج خیلی خوشمزه میشع حتما امتحان کنید
لوبیا پلو
مواد لازم برای چهار نفر
برنج سه پیمانه
لوبیا یک لیوان
گوشت چرخکرده 250گرم
رب دو ق غ
زردچوبه یک ق چ
دارچین نصف ق چ.فلفل سیاه یک ق چ.
زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ
پیاز یک عدد بزرگ
هویج خورد شده پخته نصف لیوان البته اگر دوست دارین
ابتدا لوبیا سبز رو آبپز میکنیم
پیاز رو خورد و سرخ میکنیم وقتی پیاز داغ درست شد زردچوبه و رب رو اضافه و تفت میدیم لوبیا پخته روهم اضافه میکنیم و اجازه میدیم یه ربع با هم تفت بخورن بعد فلفل سیاه رو اضافه میکنیم
گوشت چرخکرده رو با یک پیازکوچک رنده شده و نمک مخلوط و خوب ورز میدیم یک ق م آرد نخودچی اضافه میکنیم گوشتها رو قلقلی میکنیم
روغن کف تابه میرزیم و وقتی داغ شد گوشت قلقلی ها رو سرخ میکنیم
حالا برنج رو آبکش میکنیم
کف قابلمه روغن میریزیم لایه لایه برنج مایه لوبیا و گوشت قلقلی و اگر دوست دارین هویج آبپز میریزیم وقتی خواستیم دم کنیم روی برنج دارچین و زعفران آبکرده میریزیم
وقتی برنج دم کشید کمی هم کره آب شده میرزیم روش تا خوش عطر بشه
من به این روش میپزم و عالی میشه
نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است.#جدی_بگیرید_لطفا
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a