eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
19هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ونکات اسلامی
@ashpazi_va_deserr کاری از دوست هنرمند: @f.mohamadkhani —— شیرینی مربایی تا به حال به این خوشمزگی نخوردی👌🤤 پس بریم با همدیگه آموزشش رو ببینیم😋 . آرد سفید ۶۰۰گرم روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم تخم مرغ درشت ۱ عدد وانیل مقداری شیر هم دمای محیط ۵ قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار ۵ قاشق غذاخوری مارمالاد به مقدار کافی در ابتدا روغن قنادی رو با همزن ۲ دقیقه میزنیم تا یکدست بشه. پودر قند را اضافه میکنیم و هم میزنیم. تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم. شیر و عسل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان خمیر رو ورز میدیم و جمع میکنیم. این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه چون به روغن میوفته و شیرینی سفت میشه. خمیر داخل نایلون میزارم وسطحش رو صاف میکنم و میزارم داخل یخچال برای یک ساعت تا استراحت کنه. بعد از یک ساعت بین دو نایلون میذارم و با وردنه به قطر نیم سانت بازش می کنم. با هر کاتری که داشتید قالب بزنید و نصفی از شیرینی ها رو با سر ماسوره وسطش رو خالی کنید. کف تابه رو با مقداری روغن چرب کنید شیرینی ها را با فاصله داخل تابه بچینید. روی حرارت شعله پخش کن بگذارید و تابه رو روی شعله پخش کن قرار بدید و درش رو دمی بذارید و به مدت ۱۰ دقیقه زمان بدین تا شیرینی ها با حرارت خیلی ملایم بپزن. دقت کنید وقتی زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد حرارت رو خاموش کنید.(زیاد نمونه چون سفت میشن) من مقداری از شیرینی ها را داخل فر پختم با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه‌. وقتی شیرینی‌ها خوب سرد شدن مقداری شکلات قهوه ای و سفید بن ماری کردم و شیرینی‌ها رو باهاش تزیین کردم. وسط شیرینی ها هم مارمالاد سیب گذاشتم. همه میتونید مارمالاد رو خودتون تو خونه درست کنید هم اینکه لوازم قنادی ها دارند میتونید تهیه کنید که من آماده گرفتم خیلی خوشمزه تر و راحت تره. مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
10%تخفیف برای همه محصولات تا ولادت حضرت علی (ع)😍 فقط سه روز فرصت مونده👏👏 https://eitaa.com/joinchat/3992649824C3ea7ab06b8
خانوم صورتت لاغره از اندامت راضی نیستی؟ دنبال وزن گرفتن و چاق شدن صورت و بدن هستی؟ روغن خراطین راهکار شماست 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3992649824C3ea7ab06b8 🔰ارسال به سراسر کشور🚛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شامی🍓 😋 مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_شامي
_حليم_بادمجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده فینگرفود مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 عدس :۲/۳ پیمانه(۱۲۵گرم) عدس قرمز:۲/۳ پیمانه(۱۲۵گرم) پیاز: ۱عدد سیر۲حبه پودر دانه چیا:۱قاشق غذاخوری پودر سوخاری۲/۳ پیمانه(۸۵ گرم) آرد نخودچی:۲/۵ غذاخوری روغن:۱قاشق غذاخوری جعفری:۳ قاشق غذاخوری زیره:۱/۵ قاشق چایخوری زردچوبه/نمک/فلفل بعد از اینکه از یخچال در اوردین دوباره مخلوط کنین و با دست مرطوب اندازه دلخواهتون سرخ کنید مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بازتاب جفت کردن کفش جلوی در حسینیه در عالم برزخ ▪️این قسمت: زیبایی ▫️تجربه‌گر : آقای‌ حامد طهماسبی .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه شیرینی نعلی
✳✳✳برای دیدن دستورهای بیشتر پیجهای زیر را ببینید @honare_tazeen @honare_tazeen @ashpazi_va_deserr @ashpazi_va_deserr کاری از دوست هنرمند: @vanillaa_cooking .. آرد قنادی ۳۴۰ گرم پودر قند ۸۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد کره گیاهی(مارگارین)۲۰۰ گرم وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری کره همدمای محیط + پودر قند الک شده را ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم و روشن بشه زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگه با همزن بزنید. آرد الک شده را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد بره. خمیر را با دست ورز ندین چون کره با دمای دست ذوب میشه و روغن میندازه و بعد پخت شیرینی خشک و بیسگوییتی میشه. بسته به جنس آرد شما ممکنه ۱-۲ قاشق کمتر یا بیشتر مصرف بشه. کمی از خمیر را با دست گلوله کنید باید صاف و بدون ترک باشه. اضافه کردن بیشتر آرد باعث‌ میشه شیرینی شما در حین فرم دادن ترک بخوره. به اندازه یه گردو از خمیر جدا و گلوله کنید و به صورت نعل یا اشک در بیارید و در سینی فر روی کاغذ روغنی با کمی فاصله از هم بچینید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید. زیر شیرینی نیم درجه تغییر رنگ داد یعنی آمادس،بیشتر در فر بمونه خشک میشه. از فر در آوردین شیرینی نرم و شکننده هست بزارید خنک شه بعد جدا کنید و در شکلات تخته ای بن ماری(ذوب)شده بغلتانید. میتونید بعد از شکلات در پودر نارگیل یا پودر پسته بغلتانید. با این مقدار مواد حدود ۲۵ تا ۳۰ عدد شیرینی خواهید داشت(بستگی به سایز شیرینی شما داره) میتونید به جای کره از روغن صاف نیمه جامد یا روغن جامد قنادی استفاده کنید(در این صورت روغن ۲۰ گرم کمتر بریزید)چون کره دوغ داره. با کره حدود ۲ هفته در یخچال در ظرف درب دار ماندگاری داره. اما با روغن تا ۲ ماه میتونید نگهدارید(ماندگاری بالاتر) اما با کره خیلی خوشمزه تر میشه. برای شیرینیجات همیشه از مارگارین(کره گیاهی) استفاده کنید هم طعم و بوی کره را داخل شیرینی احساس نمیکنید و هم قیمتش مناسبتره. در حین کار حتما روی خمیر های اضافی و خمیر های داخل سینی فر را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشه. وقتی خمیر رو فرم میدین خیلی باهاش بازی نکنید چون روغن میندازه و شیرینی شما خشک میشه‌. خانوما امشبو تدارک ببینید برای همسرتون غذا و دسر و کیک،اقایون بیشتر از هر کادویی غذا براشون مهمه ،براورده کردن شکم اقایون از واجباته ،در کنارش هم حالا کادویی تدارک ببین ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
شیرینی نعلی خانوما امشبو تدارک ببینید برای همسرتون غذا و دسر و کیک،اقایون بیشتر از هر کادویی غذا براشون مهمه ،براورده کردن شکم اقایون از واجباته ،در کنارش هم حالا کادویی تدارک ببین ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا به خانوما امشبو تدارک ببینید برای همسرتون غذا و دسر و کیک،اقایون بیشتر از هر کادویی غذا براشون مهمه ،براورده کردن شکم اقایون از واجباته ،در کنارش هم حالا کادویی تدارک ببین ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جالبه مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کیک شیفون بدون فر گزینه خوبیه برای روز و شب مرد😁 مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
یه کیک فوق العاده نرم و اسفنجی که برای تولدا عالی میشه 😍 ❣️حتما این پست و سیو کنید که اولین فرصت درستش کنید برای آموزش های بیشتر پیجمون رو فالو کنید😍 @minaaaa.life @minaaaa.life بافت این کیک فوق العاده اسفنجی و نرمه من عاشقش شدم مرسی که با لایک هاتون انرژي میدید به من❤️ مقادیر برای قالب ١٨ سانتی تخم مرغ ۴ عدد وانیل ١/۴ ق چ شکر حدود نصف پیمانه آرد شیرینی پزی یک پیمانه سر خالی نمک یک گرم یا یک پنس شیر ١/٨ پیمانه (۴٠ گرم) روغن ١/٨ پیمانه ( ۴٠ گرم) ❣️این کیک نیاز به بیکینگ پودر نداره ❣️تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند ❣️فر رو از یک ربع قبل گرم کنید آموزش فر دست ساز : ( ویدئو ش توی هایلایت های پیج هست) از یک ربع قبل شعله پخش کن رو به همراه یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم بزارید، یک رینگ یا سبد فلزی داخل قابلمه قرار بدید و قالب کیک تون رو روی رینگ فلزی بزارید و درش رو دم کنی بزارید حدود ۴٠ دقیقه تا ۵٠ دقیقه بعد آمادس. با خلال دندون چک کنید اگر به خلال دندون نچسبه پخته شده هر سوالی داشتید توی کپشن بپرسید 😍🥰 من مینا هستم و دارم تلاش می‌کنم غذاهای خوشمزه بهتون یاد بدم 😍 #کیک_اسفنجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک یخچالی راحت و خوشمز😋 با بیسکوییت و خامه و شکلات🍰🍰 خودم درست کردم عالی شد☺️📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
تزیین کیک حرفه ای مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورچین زیبا با هویچ خانوما امشبو تدارک ببینید برای همسرتون غذا و دسر و کیک،اقایون بیشتر از هر کادویی غذا براشون مهمه ،براورده کردن شکم اقایون از واجباته ،در کنارش هم حالا کادویی تدارک ببین ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@mrchef.iran 👈❤️ اگه از طعم و بوی دنبه خوشتون نمیاد اه اه و پیف پیف نکنین! 😄 چون اگه مو به مو این روشی که امروز بهتون گفتم رو اجرا کنین، یه روغنی درست میکنین که اصلا بوی دنبه نداره!👌❤️ تازه طبق نظر اطبای سنتی، کلی خاصیت هم داره که اگه خواصش رو هم کنار بذاریم، حداقلش اینه که ضررش از روغن های شرکتی خیلی کمتره، حتی اگه ضرر کمترش رو هم در نظر نگیریم، اصلاً چی بهتر از اینکه وقتی قحطی روغن میاد خودمون بتونیم توی خونه روغن تولید کنیم و به خودکفایی برسیم؟👏❤️‌‌😊 ‌‌ ⚪مقدار مواد لازم برای تهیه ۹۰۰ گرم روغن: دنبه: ۱/۵ کیلوگرم سیب: دو عدد هویج: یک عدد برگ بو: دو عدد چوب دارچین: یک عدد فلفل سیاه: یک قاشق غذاخوری هل: چهار عدد سرکه سیب: یک لیوان ماست: یک لیوان پیاز: ۱/۵ کیلو گرم شیر: یک لیوان نمک: یک قاشق غذاخوری‌‌ ‌‌ ⚪مهم‌ترین نکات برای درست کردن روغن دنبه: -اول اینکه شعله از اول تا آخر باید کمممم باشه. -دوم اینکه پیاز رو حتما بهش اضافه کنین تا کلسترول‌های بد روغن رو ازش بگیره. -سوم اینکه سرکه و ماست برای درست کردن این روغنِ بی بو الزامیه، بعضیا در آخر نصف لیوان گلاب هم بهش اضافه میکنن که به نظر من نیازی نیست.‌‌ ‌‌ 👈برای اینکه به چرخ گوشتتون هم فشار زیادی وارد نشه حتما دنبه ها رو دو سه ساعت توی فریزر بذارید تا یه ذره سفت بشن. ⚪این رو هم بگم که کلا از هر روغنی که استفاده میکنین، برای حفظ سلامتی‌تون لازمه فعالیت های بدنی و سوخت و ساز بدنتون رو افزایش بدین. 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 **بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک نون باگت داری نمیدونی چکارش کنی؟ 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکل گل و گوجه شکل گل فیلم 🍭🍭🍭🍭🍡🍡🍡🍡🍔🍔🍔🍔🍔 بعد شب زفاف چهار خوراکی نخور نازا میشی بانو جان👇مامانا به دخترا سفارش کنن👇 گشنیز شیر سیب ترش سرکه مثلا بستنی نخور ،سوپ نخور و هر ماده غذایی که این مواد توش هست ➰➰➰➰➰🥒🍎🥒➰➰➰➰➰ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی