eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃🌸طرز تهیه فرنی خرما👇👇 ✅ مواد لازم: 🔸شیر ۱.۵ لیوان 🔸آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری 🔸نشاسته ۱ قاشق سوپ خوری 🔸خرما ۵ عدد 🔸دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری ✅ طرز تهیه: 👈هسته #خرما را درآورده و با کمی آب روی #حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر_سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.😋 🔴نکات: 🔸اگر دوست دارید فرنی شیرین تری داشته باشید خرمای بیشتری به آن اضافه کنید. 🔸اگر شما همیشه مواد اولیه دیگری در پخت فرنی استفاده میکنید میتونید استفاده کنید👈مثل گلاب یا هل. 🔸میتونید دارچین هم نریزید. 🔸اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید. 🔸در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید. 🔸برای تهیه این فرنی می توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
قرابیه گردویی کنجدی شکلاتی مواد لازم: 250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق نصف استکان روغن مایع(حدود 50 گرم) 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودرقند(حدود 100 گرم ، لیوان دسته دار فرانسه را حدود یک سانت سرخالی پر کنید) 1 استکان نشاسته(گندم یا ذرت ، 44 گرم) 3 قاشق مرباخوری نسکافه(فوری) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 لیوان کنجد بوداده 1 لیوان گردوی ریز خرد شده 4 الی 4.5 لیوان آرد ، لطفا با کنترل اضافه کنید 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر برای روی آن: مخلوط 80 گرم شکلات شیری، 80 گرم شکلات تلخ آب شده به روش بنماری  طرز تهیه: ابتدا کنجد را داخل ماهیتابه تفلون بریزید و روی اجاق با شعله کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتی رنگش کمی تغییر کند بدون سوزاندن تفت بدید و کنار بذارید سرد شود. کره ، روغن مایع ، تخم مرغ ، پودر قند ، نشاسته ، نسکافه و وانیل را داخل ظرفی ریخته هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده ورز بدید (آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد)سپس گردو ، کنجد و بکینگ پودر را اضافه کرده ورز بدید. تکه هایی از خمیر جدا کرده گرد کنید و شکل بیضی بدید و کمی فشار بدید پهن شود. با فاصله داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید. به کمک چنگال در یک طرف آن خط بندازید. داخل فر 170درجه از قبل گرم شده(با کنترل) بپزید.(حدود 20_15 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد) قسمت بدون خط قرابیه سرد شده را به شکلات آب شده به روش بنماری آغشته کنید درآخر روی آن گردوی بو داده خرد شده بپاشید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام #حضرت_رسول (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ و با ذکر مقدس 👈یا عفیف #ایده_تزیین_خرما 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
🍒مواد لازم (برای تهیه خورشت قورمه سبزی برای 4 تا 6 نفر) سبزی قورمه سبزی شامل: تره، جعفری، کمی برگ چغندریا اسفناج در صورت تمایل، گیشنیز، شنبلیله 1 کیلو لوبیا چیتی یا قرمز یک سوم لیوان پیاز یک عدد گوشت گوسفند خورشتی حدودا 300 گرم شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم لیمو عمانی 4 تا 5 عدد گرد لیمو به مقدارکافی روغن جهت سرخ کردن سبزی و گوشت به مقدارکافی 🍒طرز تهیه لوبیا را از شب قبل می خیسانیم و دو یا سه بار آب آن را عوض می کنیم. سپس به همراه آب و نمک میگذاریم تا کمی بجوشد. لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت را با توجه به سایز مورد نظرمان خرد می کنیم و با پیاز کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و سرخ شود به صورتی که آب آن خارج شود. سپس به آن زرد چوبه و کمی فلفل ترجیحا فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند. در این حین سبزی را شسته و خرد می کنیم. سپس آن راسرخ می کنیم. اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید سبزی را به صورت یخ زده بدون آن که یخ آن باز شود در روغن قراردهید تا پس از سرخ شدن، سبزی به صورت لاستیکی و سیاه رنگ نشود. بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده، لیمو عمانی و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد. در آخر نمک و فلفل و گرد لیمو رو اضافه می کنیم .در بعضی مناطق به خورش قرمه سبزی رب گوجه و آبلیمو اضافه میکنند که بستگی به ذائقه افراد دارد. 🌸نکات مهم در طبخ خورشت قرومه سبزی مجلسي بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید. حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود. 🌸اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است. 🌸شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود. 🌸اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. 🌸سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود. 🌸نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد. 🌸نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید. هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود. هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#سمبوسه_بدون_پنیر_پیتزا 👈گوشت چرخ کرده،،پیاز،رب گوجه فلفل دلمه،آویشن وزردچوبه ونمک همه مواد راتفت میدیم و وسط نان میذاریم وسمبوسه رامیپیچیم وسرخ میکنیم پنیر پیتزا رو تا میشه از دستورات حذف کنید تا بیشتر بتونید از اون غذا استفاده کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كباب_تابه_اي_تركيه_اي 👈٣٠٠ گرم گوشت چرخكرده، ١عدد پياز بزرگ رنده شده كه ابشو گرفتيم،١حبه سير درست، ١ق جعفري خرد شده، يكم فلفل بيبر اگه نبود فلفل قرمز،نمك و فلفل سياه،يكم زيره و زردچوبه ويكمم پودر گشنيز رو خوب باهم مخلوط كنيد روشو بپوشونيد و بزاريد ١ساعت استراحت كنه، بعد سيب زميني رو حلقه اي خرد كنيد بچينيد تو تابه روش هم موادتون رو پهن كنيد، روي موادتون گوجه و فلفل شيرين بچينيد درشو بزاريد زيرشم كم كنيد و بزاريد كباب با آب گوجه و روغن كاملا بپزه و بعد هم نوش جان كنيد پ.ن: سيب زميني ها حكم زياد شدن غذارو رو داره اگه دوست نداشتيد ميتونيد حذفش كنيد پ.ن٢: اين كباب رو تو فر هم طبخ ميكنن(طبقه وسط دماي ٣٧٥درجه ٣٠تا ٤٠دقيقه) اما به نظر من رو شعله بهتر ميشه چون تو فر يكم خشك ميشه عالیه👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
راز و رمز و فوت و فن کوزه گری خورش های خوشمزه و خورش قرمه سبزی معمولا در استفاده از پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ فراوان و ریختن آب کم و جا انداختن خورش است . هیچ وقت به جای لیمو امانی از آبلیمو استفاده نکنید چون خورش شما بیش از حد ترش می شود. اگر از تره بیش از اندازه استفاده كنید طعم خورش تند می‌شود. اگر از شنبلیله اضافی استفاده شود، طعم خورش تلخ خواهد شد. در صورت تمایل به جای لوبیاقرمز از لوبیاچیتی برای لعاب بیشتر خورش می‌توانید استفاده كنید. در صورت تمایل می‌توانید از مقدار كمی گشنیز یا اسفناج برای لعاب بیشتر خورش استفاده كنید. باتوجه به اینكه گوشت غذا و سبزی قورمه به صورت جداگانه سرخ می‌شوند، بهتر است در صورت امكان از مقدار كمی روغن استفاده كنید تا غذا بیش از اندازه چرب نشود. بهتر است لوبیای قورمه‌سبزی را از شب قبل خیس كنید و قبل از اضافه كردن به خورش 20دقیقه آن را در آب جوشانده و سپس به خورش اضافه كنید. اگر معده حساسی دارید و نفخ می‌كنید، از لوبیای چشم‌ بلبلی استفاده كنید. مدت زمان سرخ كردن سبزی قورمه‌سبزی روی شعله متوسط حدود 15 دقیقه است تا زمانی كه رنگ آن عوض شده و عطر شنبلیله آزاد شود. برای استفاده كمتر از روغن از تابه نچسب استفاده كنید و در طول مدت سرخ كردن، سبزی را 2 یا 3بار بیشتر هم نزنید، زیرا زیر و رو كردن بیش از اندازه حرارت روغن را پایین می‌آورد و روغن بیشتری جذب سبزی می‌‌شود. اگر سبزی سرخ كرده برای سلامت‌تان مناسب نیست، 2راه پیش‌رو دارید یا از روش طبخی كه در بعضی مناطق آذربایجان استفاده می‌شود استفاده كنید، یعنی شنبلیله را حذف كرده و سبزی را بدون سرخ كردن به خورش اضافه كنید، یا نیمی از سبزی را سرخ كرده و با نیم دیگر مخلوط كرده و در غذا بریزید. از علائم یك خورش جاافتاده روغنی است كه روی خورش می‌ایستد،‌ اگر هنگام سرو غذا، همه مواد پخته، اما خوب جا نیفتاده بود یا به اصطلاح آب و دان سوا بود، 10دقیقه قبل از كشیدن خورش، 4-3 قالب كوچك یخ به خورش اضافه كنید. این كار تمام روغن خورش را جذب كرده و روی آن می‌آورد و درنتیجه غذا كاملا جا افتاده به نظر می‌رسد. برای تهیه یك قورمه‌سبزی جاافتاده، به شعله كم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار می‌گذاشتند تا مواد آن كاملا پخته، آب آن كشیده و طعم‌ها با هم مخلوط شوند. اگر مشكل چربی و فشارخون ندارید، برای تهیه قورمه‌سبزی، گوشت سردست انتخاب كرده و همراه آن دنبالچه گوسفن دی، تكه‌ای دنده و قلم اضافه كنید تا طعم خورش بهتر و لذیذتر شود. در این صورت مقدار روغن غذا را در صورت امكان كم كنید. _______________________ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#دسر_پودینگ_موزی بدون پودر ژله چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم . بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم . اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_پرتقالی مواد لازم : ارد 2 لیوان شکر 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد اب پرتقال 1 لیوان روغن مایع 1/3 لیوان ب پ 1 ق م وانیل 1/2 ق م رنده پوست پرتغال 1 ق م تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ شود بعد به ترتیب اب پرتقال و روغن مایع و رنده پوست پرتقال رو اضافه میکنیم و دوباره درحد مخلوط شدن کمی هم میزنیم و در اخر ارد و بیکن پودر رو که سه بار الک کرده بودیم در چند مرحله اضافه میکنیم و با ویسک هم میزنیم و در قالب چرب شده میریزیم با درجه حرارت 180 فر به مدت تقریبی یک ساعت .. . سس پرتقال : 1 لیوان اب پرتقال رو با نصف لیوان شکر و 3 ق غ نشاسته ذرت ، روی حرارت کم میذاریم و مدام هم میزنیم تا وقتی غلیظ بشه و وقتی سرد شد روی کیک میریزیم ....بخاطر سلیقه های متفاوت اهل خونه ، سس رو روی کیک نریختم و جدا گذاشتم که هر کسی دوست داشت روی برش کیکش بزنه.. ... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ترکیب این خورشت با گوجه و مخصوصا بادمجووون کولاک میکنه👌 #خورش_ترش_واش 👈اول یه پیاز متوسط و رنده کردم و به همراه دو حبه سیر رنده شده و زردچوبه تفت دادم بعد تکه های مرغ و اضافه کردم و یه کوچولو فلفل سیاه ریختم و یکم که مرغا سرخ شدن یه قاشق چایخوری رب انار ریختم و تفت دادم و بعدم سبزی ترش واش و اضافه کردم و گذاشتم یکم با هم تفت بخورن بعد آب ریختم و گذاشتم ریز ریز بپزه و جا بیفته بادمجون و گوجه هم جدا سرخ کردم و کنارش گذاشتم بچه ها سبزی من آماده بود و سرخ هم شده بود آجیا من اطلاعات دقیقی از این غذا ندارم ولی معمولا سبزیش ترکیب ایناست 👇 ترش واش _ گشنیز _ نعناع _ تره _ چوچاق _ جعفری _ اسفناج 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#آش_جو لوبیا چیتی،نخود،جو و عدس رو از شب قبل خیس کنید.آب حبوبات و خالی کنید و همرو به جز عدس همراه سبزی بپزید.وقتی حبوبات یکم به پخت کاملش مونده بود عدس و اضافه کنید چون عدس زود میپزه.یک ربع آخر هم کشک و اضافه کنید و بذارید چند تا قل بخوره و بیشتر آشتون جا بیفته،نمک و یکم زردچوبه هم آخر اضافه کردم که رنگ و روی آش بهتر بشه.سیر و نعنا داغ و پیاز هم اگه درست کردین حتما کمی داخل آش بزنید و مقداریشم برای روی آش نگه دارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_یخچالی بیسکوییت پتی بور۲ بسته آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخورى نشاسته ۱/۵ قاشق غذاخوری شکر ۶ ق غ شیر ۲ لیوان مواد خشک را باهم مخلوط میکنیم و شیر را بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت تا غلیظ شود وقتی به غلظت فرنی رسید میذاریم کنار تا خنک شودکف قالبمونو سلفون پهن میکنیم و یه لایه مواد شکلاتی و یه لایه بیسکوییت پتی بور میچینیم‌ تا لایه اخر که فقط بیسکوییت میچینیم و سه ساعت در یخچال میذاریم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#_فینگرفود_کوکو_سبزی مواد کوکو‌سبزی رو‌اماده می کنیم‌(من یه سیب زمینی،سبزی کوکو،تخم مرغ،گردو و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم‌مخلوط می کنم )بعد نان باگت یا فرانسوی رو دو‌سانت دوسانت برش میزنیم و‌توش روخالی می کنیم و توی تابه کمی روغن میریزیم و دو‌طرف نان ها رو به روغن اغشته می کنیم(خیلی چرب نکنید)بعد توی نان ها رو از مواد کوکو‌میریزیم ‌‌درب تابه رو میذاریم ‌وبا حرارت کم میذاریم تا سرخ بشه،طرف دیگه روهم سرخ می کنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‍ #ساخت_فر_ابتکاری یک زیر قابلمه ای فلزی را داخل یک قابلمه بزرگ بگذارید و قابلمه را روی شعله پخش کن قرار بدهید 5 دقیقه قبل از قرار دادن کیک یا شیرینی گاز را روشن کنید، تا قابلمه گرم شود حالا قالب کیک را داخل قابلمه و روی زیر قابلمه ای فلزی بگذارید و در قابلمه را ببندید. حرارت بالای شعله دمای مورد نیاز برای پخت کیک هست. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍖🍲🍛🥙🍅🍖🍲🍛🥙🍅🍖 #آبگوشت_قرمه_سبزي غذاي محلي همدان #متنوع 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
🍖🍲🍛🥙🍅🍖🍲🍛🥙🍅🍖 #آبگوشت_قرمه_سبزي غذاي محلي همدان #متنوع 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
😊مواد لازم: سبزی قورمه 250 گرم گوشت گوسفند نیم کیلو لوبیا قرمز 1 لیوان لیمو عمانی 4 عدد پیاز داغ عسلی 3 قاشق سوپخوری تخم مرغ 2 عدد سیب زمینی 2 عدد ماست ساده پرچرب زردچوبه، فلفل و نمک 😌طرز تهیه: گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده و نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز برزید و با تقریبا 1 لیوان آب اجازه دهید تا بپزند.لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.پس از پختن مواد، پس از جوش آخر، 2 عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید. آبگوشت را با ماست سرو کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌸برای تهیه استانبولی پلو ابتدا برنج را پاک کنید و با آب گرم چندین بار آن را بشورید (به ازای هر 1 پیمانه برنج2 پیمانه آب بریزیدید )و در قابلمه ای بریزید. گوجه فرنگی ها را تمیز بشورید و سر آنها را بگیرید و اگر بزرگ هستند با چاقو دو الی سه برش بدهید و در آبمیوه گیری بریزید تا آب آنها گرفته شود سپس با 2الی3 لیوان آب مخلوط کنید و روی برنج بریزید تا جای که به اندازه 4 انگشت از سطح روی برنج بالاتر بیاید و (اگر احیانا کمتر بود آب مجددا اضافه کنید) یک قاشق سوپ خوری نمک و 3/4قاشق روغن به آن بیفزایید و 1ساعت صبر کنید تا برنج خیس بخورد. 🌸گوشت ها را بشکل گوشت قورمه سبزی برش دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله اجاق را روشن کنید تا روغن کمی داغ شود بعد پیاز خرد شده را در روغن بریزید و کمی تفت دهید و بگذارید کمی طلایی شود و بعد گوشت ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود و سپس 2 الی 3 لیوان آب در تابه بریزید تا گوشت خوب پخته و اصطلاحا مغز پخت شود. 🌸کمی نمک و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید آب آن تبخیر شود و کمی غلیظ شود.(قیمه باید زودتر از برنج آماده شود) بعد قابلمه ای که برنج در آن خیس خورده است را روی شعله اجاق قرار دهید و با حرارت متوسط بگذارید تا بجوش بیاید و آب آن کاملا تبخیر شود و (اگر مغز برنج هنوز خام بود1 الی 2 لیوان آب گوجه فرنگی یا آب به آن بیفزایید و صبر کنید تا برنج مغز پخت شود و آب آن تبخیر شود) وسط برنج را باز کنید و قیمه را در وسط برنج بریزید و روی آن را با برنج پنهان کنید و در قابلمه را بگذارید تا استانبولی پلو کاملا پخته شود و در دیس بکشید و نوش جان کنید. 🌸میتوانید برای قیمه گوشتها را چرخ کنید و با پیاز داغ داخل تابه تفت دهید و با 1الی 2 قاشق رب گوجه فرنگی و 1 لیوان آب بگذارید بپزد و غلیظ شود و در برنج استفاده کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کته_کباب برای درست کردن کباب کوبیده ی خوشمزه من از شب قبل یک ونیم کیلو گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی رو با سه تا پیاز متوسط رنده کرده آبشو گرفته به گوشت اضافه به همراه دوتا نون باگت خیس خورده ونمک وفلفل خوب مخلوط کرده و چند بار به ظرف میکوبیم تا خودشو بگیره بعد گذاشتم یخچال تا برای ظهر فردا آماده کنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌸میوه خشک 😋 بهترین راه اینه که بشورین وبه ضخامت نیم سانت ورقه ورقه کنین بعدروی رادیات یه پارچه توری پهن کنین وبچینین روش شب تاصبح بمونه خشک میشه ومهم تراینکه خوشرنگ میمونه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#چغندر_تنوری من چغندر هارو خوب میشورم چون گلی میشه پوست میکنم درسته میزارم تو قابلمه پر از آب میکنم شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه وقتی2🥃آب داشت بهش1🥃شیره انگور اضافه میکنم شعله رو زیاد میکنم درپوش ظرف رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکننم وقتی که2قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami