اقای میثم عباسیان یادتونه؟
استوری میثم عباسیان که چطور امام زمان عج را در کما دیدن😍
به مناسبت نیمه شعبان این پست را منتشر کردن👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
✅نسخه بسیار مجرب معنوی برای حاملگی زنان که خیلی ها جواب گرفتن😍
#جهاد_فرزندآوری_خارجیها رو ببینید اون وقت ما شیعه ها...😒
🔹تو این کانال درباره مسائل مربوط به فرزندآوری و جمعیت بیشتر بدونیم
♦️ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ به کانال "ایران جوان" بپیوندید ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/2191065108Ca9b7422fd4
23.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام رفقا 🙋♀️ عید نوروز و ماه رمضان یکجا میان 🌱🌱🌱 پس این پستو سیو کنین که این بامیه های خوشمزززه در کنار شیرینیهای نوروز با هم دلربایی کنن 🌹
@fateme_tzk2
@fateme_tzk2
مواد لازمش 👇
آرد : ۲۰۰ گرم یا دولیوان سرخالی
آب : ۲۴۰ گرم یا یک لیوان سرپر
کره : ۴۰ گرم
شربت بار : ۲ ق چ
تخم مرغ درشت : ۴ عدد
وانیل : نوک ق چ
طرز تهیه 👇
آب رو درون ظرف نچسب ریخته و کره را هم افزوده و یک ق چ شربت را هم اضافه میکنیم اجازه میدهیم از لبه های ظرف جوش ریز بزند سپس آرد را به یکباره افزوده و هم میزنیم و ده دقیقه خمیر رو داغ میزنیم یعنی مرتب خمیر را روی حرارت کم با قاشق چوبی باز و جمع میکنیم در این مرحله حوصله به خرج بدین تا بامیه هاتون تردتر بشه ✅️
سپس خمیر رو داخل یه بشقاب قرار داده و با حرکات قاشق خطوطی رو ایجاد کرده و میزاریم از داغی بیفته ولی نباید سرد بشه
خمیر ولرم را در کاسه ای گود ریخته و یک ق چ شربت بار اضافه و هم میزنیم بعد تخم مرغ اول را افزوده و میزنیم بعد تخم مرغ دوم را به همراه کمی وانیل افزوده و خوب میزنیم تا تخم مرغ چهارم ادامه میدیم و هر بار باید خوب زده بشه تا بوی زهم تخم مرغ نیاد
واقعا درست میگید اگه همه جا فعال باشیم میشیم محبوب همه..من دونفرو میشناسم که همه جا که میرن کمک میکنن یکی خواهرم یکی عروس داییم..همه دوسشون دارن و برکت زیادی به زندگیشون وارد شده ..زندگیشون گشایش رزق و روزی زیادی داشته به عینه دیدم که با هر دستی بدی خدا برات جبران میکنه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
21.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت بار یا شربت زولبیا بامیه
🌸🌸🌸🌸
سلام به روی ماهتون 🌹 آموزش شربت یا شهد بارو با هم ببینیم و یاد بگیریم که بسیار کاربردی و لازمه 👌
@fateme_tzk2
@fateme_tzk2
🔹️مواد لازم برای شربت بار 👇
شکر : ۲ پیمانه
آب : ۱ پیمانه
زعفران دمکرده : ۲ ق غ
گلاب : یک چهارم لیوان
جوهر لیمو : نوک ق چ
گلوکز : ۱ ق غ
🔹️آب را به همراه جوهر لیمو روی حرارت متوسط قرار داده تا به جوش بیاید شکر را افزوده آرام هم میزنیم و در حین کار دور ظرف را با فرچه آغشته به آبلیمو دورگیری میکنیم تا از شکرک زدن شربت جلوگیری کنیم بعد از حل شدن شکر نوبت افزودن گلوکز و گلاب و زعفران هست حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم شربت قوام یابد زمانیکه شربت بین دو انگشت کش آمد قوام یافته این پروسه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان میبرد 🔹️
واقعا درست میگید اگه همه جا فعال باشیم میشیم محبوب همه..من دونفرو میشناسم که همه جا که میرن کمک میکنن یکی خواهرم یکی عروس داییم..همه دوسشون دارن و برکت زیادی به زندگیشون وارد شده ..زندگیشون گشایش رزق و روزی زیادی داشته به عینه دیدم که با هر دستی بدی خدا برات جبران میکنه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
یکی از ترس های بزرگ شما هم ترس از مرگ خودتون یا عزیزانتونه؟🥺🥺🥺 💥درسته چون مرگ برای ما ناشناخته ست،
دوستان این کانال یکی از بهترین کانال ها در مورد جهان بعد از مرگه 👌💯 حتما یه سر بزنید و خودتون ببینید.
💥فقط یادتون باشه که بعد از اینکه کانالو دیدید برای عضو شدن حتما باید گزینه ی پیوستن رو بزنید، چون به احترام شما کانال رو باز گذاشتن.
@namirapodcast
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساده ترین و نوستالژی ترین شکلات
واقعا درست میگید اگه همه جا فعال باشیم میشیم محبوب همه..من دونفرو میشناسم که همه جا که میرن کمک میکنن یکی خواهرم یکی عروس داییم..همه دوسشون دارن و برکت زیادی به زندگیشون وارد شده ..زندگیشون گشایش رزق و روزی زیادی داشته به عینه دیدم که با هر دستی بدی خدا برات جبران میکنه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@cook.mag
نون لیوانی:
تا حالا نون رو به این روش درست کردی؟ بدون قالب و با کمترین امکاناتِ ممکن
به ۱ لیوان آب گرم
نصف ق غ خمیر مایه
۱ ق چ شکر اضافه مخلوط کنید ۵ دقیقه کنار بزارید
۵۰۰ گرم آرد (حدودا ۵ لیوان دسته دار)
۱ ق چ نمک
خمیر مایه
کمی مخلوط کنید
۱ لیوان دیگه آب گرم رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شه و ۱۰ دقیقهورز بدید تا به دست نچسبه
۱ ساعت به خمیر استراحت بدید
پف خمیر رو بگیرید و به ۱۰ قسمت تقسیم کنید
چونه شون کنید
داخل لیوان های کاغذی یکبار مصرف کمی آرد بریزید و خمیرارو توش بزارید و روشو بپوشونید و ۴۰ دقیقه دیگه استراحت بدید(تا زمانی که پف کنه)
روشو با مخلوط ۲ ق چ آرد سفید و کمی آب رومال کنید و کنجد بپاشین
بزارید تو فر ۱۹۰ درجه تا روشون تغییر رنگ بده
وقتی حاضر شدن روشون ۲۰ دقیقه دستمال بندازید
و بعد از لیوان در بیارید و آماده سرو کردنه
بافتش فوق العاده عالی
واقعا درست میگید اگه همه جا فعال باشیم میشیم محبوب همه..من دونفرو میشناسم که همه جا که میرن کمک میکنن یکی خواهرم یکی عروس داییم..همه دوسشون دارن و برکت زیادی به زندگیشون وارد شده ..زندگیشون گشایش رزق و روزی زیادی داشته به عینه دیدم که با هر دستی بدی خدا برات جبران میکنه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a