eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
#ترفند 😍👈براى تهيه ماهيچه👇🏻 ماهیچه را کمی تفت دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید.در اخرپخت پودر تخم گشنیز،فلفل سیاه،زعفران را اضافه کنید وبزازيد خوب جا بیفتد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💎 امام حسن عليه السلام فرمود: «غَسْلُ اليَـدَيْنِ قَبْـلَ الطَعامِ يُنْفى الفَقْرَ وَبَعْدَهُ يُنْفى الهَمَّ.» «شستشوى دو دست قبل از غذا، فقر و بيچارگى را از بين مى برد و بعد از غذا، غم و غصه را از بين مى برد.» 📖اثنى عشرية، ص۵۵ 📖 الكافى،ج۶، ص۲۹۰ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کاسه_گوشتی گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ). میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید. توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد. برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم. بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👈 😍مرغ و سیب زمینی با سس کره و سیر سینه ی مرغ ۶۵۰ گرم سیب زمینی ۲۰۰ گرم کره سه ق غ سیر ۵ حبه آویشن ۱ ق چ رزماری تازه ۱ ق چ ریحان تازه ۲ ق غ سس سویا ۱ ق غ سس تند ( یا کچاب ) ۱ ق غ روغن زیتون ۴ ق غ فلفل سبز یا قرمز تازه ۲ عدد نمک و فلفل به میزان لازم . ابتدا در یک کاسه ی بزرگ مرغ های خرد شده را با دو قاشق روغن زیتون ، سس سویا و سس تند مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا مزه دار شود . سپس سیب زمینی ها را در آب جوش ( باکمی نمک) ، به مدت ۷ دقیقه نیم پز کرده و با کره و روغن سرخ کرده تا کاملا طلایی شود . سپس آنها را از روغن خارج کرده و مرغ ها را سرخ کرده. سیر ، فلفل و آب لیمو را اضافه کرده و تفت داده . مجددا سیب زمینی ها را اضافه کرده . در انتها آویشن ، ریحان و رز ماری را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و میل کنید. ☺️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#قیمه_با_کوفته_ریزه ۲ قاشق غذاخوری لپه خیس خورده و نیم پز شده رب به میزان لازم ۵ عدد کوفته قلقلی آلو خشک دلبخواه لیموعمانی دلبخواه ۱ عدد پیاز کوچک اول پیازها رو تفت میدیم. بعد لپه، بعد رب، بعد کوفته قلقلی ها و بعد آب اضافه میکنیم تا لپه ها بپزه و خورشت جا بیوفته. نوش جان من این غذا رو به همراه ماست و خیار و صد البته سیب زمینی سرخ کرده دوست دارم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی : ما میتونید کیک هایی بدون نیاز به فر و پختن درست کنیم که نمونه های اون میشه به رول لیدی فینگر و کیک های خوشمزه دیگه اشاره کرد، ولی ما در این آموزش بهش ما کیکی رو آموزش میدیم که با بسکویت ساقه طلایی  بدون نیاز به پختن درست کنید. این کیک فوق العاده خوشمزه هست و پیشنهاد میکنم که حتما امتحانش کنید و اگر سوالی داشتید ویدیو آخر پسا رو حتما مشاهده کنید. مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی 400گرم بیسکوییت ساقه طلایی ۷۵گرم کره ۳۰گرم پودر کاکائو ۱۰۰گرم شکر ۱۲۰میلی لیتر آب جوش ۱قاشق چای خوری وانیل ۵۰گرم گردو خرد شده طرز تهیه کیک یخچالی با بسکویت ساقه طلایی بیسکوییتها رو طبق تصویر خرد کنید وداخل کاسه بریزید وگردوی خرد شده رو داخل تابه کمی تفت بدید (مغز بوداده داخل دسر خوشمزه تر میشه)و به بیسکوییتها اضافه کنید .داخل قابلمه ای شکر و پودر کاکائو رو مخلوط وآب جوش بریزید و کره رو هم اضافه و روی حرارت ملایم بزارید مدام هم بزنید تا ته نگیره بمدت ۷الی ۸دقیقه اجازه بدید بجوشه .درآخر وانیل رو اضافه از روی حرارت برداشته و بزارید ۱۰الی ۱۵دقیقه خنک شه. بعد روی بیسکوییتها ریخته و خوب با قاشق زیر و رو کنید .قالب کمربندی با قطر ۱۸سانت رو کفش نایلون فریزر بزارید و مواد رو توش بریزید و با پشت قاشق فشار بدید تا منسجم شه.سطحش رو صاف کنید و بزارید تویخچال بمدت ۳۰دقیقه. در این فاصله گاناش رو آماده میکنیم.۲۰۰گرم خامه صبحانه رو داخل قابلمه کوچکی ریخته وروی حرارت ملایم بزارید از کناره ها شروع به حباب زدن کرد از روی حرارت بردارید و۱۶۰گرم شکلات تخته ای خرد شده بهش اضافه و هم بزنید تا شکلات داخل خامه حل شه و مایه یکنواخت شه وروی دسر بیسکوییتی بریزید و بزارید یخچال تا ۴ساعتی بمونه بعد با گردو خرد شده تزیین و سرو کنید. کیک یخچالی با بسکویت ساقه طلایی نکته مهم: میتونید داخل دسر هم مغزگردو بریزید هم پسته. بجای آب جوش هم میتونید شیر استفاده کنید. بجای بیسکوییت ساقه طلایی هم میتونید پتی پور استفاده کنید. 120 میلی لیتر آب جوش با پیمانه اندازه گرفتم یک پیمانه پر نشد تقریبا اندازه نصف بند انگشت خالی بمونه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیو طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی #بدون_فر 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
چیز کیک یخچالی کلاسیک بدون ژلاتین مواد لازم برای ۶ – ۸ نفر زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه زمان سرد کردن ۱ ساعت مواد لازم بیسکویت یا کوکی خرد شده ۱۰۰ گرم شکر ۵۰ گرم کره ذوب شده سرد ۵۰ گرم پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم پودر شکر ۱۰۰ گرم عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری خامه نیم فرم گرفته ۲۰۰ میلی لیتر چیزکیک یخچالی کلاسیک بدون ژلاتین طز تهیه چیزکیک یخچالی کلاسیک ۱ . پودر بیسکویت و شکر را مخلوط نموده سپس کره را اضافه کرده هم بزنید تا به خورد بیسکویت برود. ۲ . یک قالب ۲۰ سانتی کمربندری را با کاغذ روغنی پوشانده و مخلوط بیسکویت را کف قالب ریخته و با قاشقی فلزی بفشارید تا صاف و یکدست شود و یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد. ۳ . پنیر خامه ای و پودر شکر و اسانس وانیل را مخلوط کرده هم بزنید یکدست شود ۴ . خامه را افزوده هم بزنید تا مخلوط شود سپس مواد پنیری را داخل قالب ریخته رویش را صاف کنید و به مدت ۸ ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید بماند تا کاملا خودش را بگیرد. این چیز کیک بعد از ۱ ساعت هم آماده سرو کردن است ولی برای این که بهتر خودش را بگیرد می توانید تا یک شب هم آن را در یخچال نگهداری کنید #بدون_فر 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#سس_چيلى_عالیه👌 پوره گوجه فرنگى را بهمراه رب گوجه تفت دهيد، فلفل سبز تندرا خردشده و بهمراه پودر فلفل،كارى،فلفل سياه اضافه و روى حرارت قراردهيد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
كوفته سيب زمينی مغزدار مواد لازم تخم مرغ ... هفت عدد سيب زمينی متوسط ... چهار تا پنج عدد پياز ... یک عدد فلفل كاپی ... یک عدد روغن زيتون ... یک قاشق سوپخوری جعفری خرد شده ... یک قاشق سوپخوری آرد و آرد سوخاری ... به ميزان لازم نمك و فلفل سياه ... به ميزان لازم روغن سرخ كردنی ... به ميزان لازم طرز تهیه 1- شش عدد از تخم مرغ ها را آبپز کرده، پوست گرفته و كنار می گذاريم. سيب زمينی ها را آبپز كرده و اجازه می دهيم تا خنك شوند، سپس آنها را رنده می كنيم. 2- پياز و فلفل کاپی را به صورت خيلی ريز خرد کرده و به سيب زمينی های رنده شده، همراه نمك و فلفل اضافه می كنيم. 3- روغن زيتون، جعفری و تخم مرغ دیگر را اضافه كرده و با دست مواد را با هم مخلوط می نماييم. 4- كمی آرد به آن اضافه کرده تا مواد قوام و چسبندگي لازم را پيدا كند. 5- از مواد به اندازه يك نارنگی درشت برداشته، با دست آن را باز كرده، يك عدد تخم مرغ آبپز وسط آن قرار داده و با دست آن را بسته و فرم می دهيم. 6- توپ های آماده را درون آرد سوخاری غلطانده و در روغن فراوان سرخ می کنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اشترودل سیب و کشمش 4 لایه با خمیر یوفکا مواد لازم لیمو ترش بزرگ ... 1 عدد سیب متوسط ... 4 عدد گردو خرد شده ...50 گرم تکه های نان تست ... 1 لیوان دارچین ...2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای 150 گرم خمیر یوفکا 4 تا 6 عدد روغن آفتابگردان 4 قاشق کشمش 1/2 لیوان طرز تهیه 1- فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2- یک کاسه پر از آب سرد حاضر کنید و آب لیمو را در آن بچکانید. سیب ها را پوست بگیرید و مکعب مکعب ببرید. آنها را در کاسه آب بریزید تا سیاه نشود. 3- در کاسه ای دیگر، گردو خرد شده، تکه های نان تست، دارچین و نصف شکر قهوه ای را بریزید و بهم بزنید. یک دستمال آشپزی مستطیلی شکل را پهن کنید و با کمک قلمو آشپزی کمی روغن به خمیر یوفکا بمالید . 1/3 از مخلوط گردو را روی آن بپاشید. 4- به همین ترتیب لایه های بعدی را روی هم قرار دهید. تا لایه چهارم از خمیر را قرار دهید. 5- سیبها را آبکش کنید و با کشمش و بقیه شکر و آبلیمو مخلوط کنید و روی لایه چهارم قرار دهید.(حدودا 2 سانتی متر باید از گوشه های هر لایه خالی بماند.) حالا آرام آرام اشترودل را رول کنید. 6- اشترودل را روی کاغذ شیرینی درون سینی فر قرار دهید و آن را به مدت 20 دقیقه تا زمانی که روی آن طلائی شود در فر بپزید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‌ #چیز_کیک_سن_سباستین 🍰 ۶۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یا ترکیب هر دو ۲ پاکت خامه ۴۰۰ گرم ۴ عدد تخم مرغ‌ ۱ لیوان شکر ۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ پاکت وانیل ۵ گرم 👈تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. ۲. در کاسه ای بزرگ پنیر و شکر تا زمانی که مثل کرم شوند با همزن بزنید. ۳. ۴۰۰ گرم خامه را هم اضافه کنید و‌ هم بزنید و‌ تخم‌مرغ ها را هم تک تک اضافه کنید و خوب هم بزنید. ۴. در اخر وانیل و‌ نشاسته الک شده را اضافه کنید و بعد از خوب هم زدن داخل قالب کمر بندی کوچک یا متوسط که ‌کمی چرب کردید و با کاغذ روغنی پوشاندید بریزید. قالب من ۲۰ سانتی است. ۵. در فر از قبل گرم شده در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵_۵۰ دقیقه بپزید. ۶. بعد از پخت همچنان داخل فر با در نیمه باز نیم ساعت استراحت دهید. ۷. بعد از فر خارج کنید و در دمای محیط اجازه دهید سرد شود. ۸. اگر مایلید یک شب در یخچال قرار دهید یا بعد از چند ساعت استراحت از قالب خارج کنید .هر جور مایلید تزیین و سرو‌ کنید. #بدون_فر ‌‌ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کوکو_باقالی #خوراک_بدون_گوشت طرز تهیه: ۳۰۰گرم باقالی روبا مقداری آب خوب پخته سپس آبکش کنید حالا به وسیله ی گوشتکوب برقی یا دستی خوب باقالی رو له کنید تره دو دسته کوچک،شوید یک دسته کوچک،جعفری یک دسته کوچک رو شسته و خرد کنید حالا پیازرنده شده آبگرفته یک عدد کوچک،تخم مرغ ۴تا۵ عدد، سیر رنده شده دو تا سه حبه رو باهم خوب ترکیب کنید در تابه مقداری روغن بریزید و بذارید داغ بشه ، سپس با قاشق از مواد بردارید و با کمی فاصله در تابه بریزید وبذارید با حرارت ملایم هر دو طرف کوکو ها سرخ بشه. #بدون_گوشت 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#كتلت_نخود_فرنگي #خوراك_بدون_گوشت ابتدا يك و نيم پيمانه نخود فرنگى رو بصورت خام چرخ ميكنيم يا با غذاساز پوره ميكنيم و با سه عدد سيب زميني خام رنده شده و دو عدد پياز رنده شده و دو حبه سير ونمك و فلفل و زردچوبه و آويشن و نعنا خشك، كمى گزنه خشك ( درصورت دلخواه ) مخلوط كرده و در نهايت سه عدد تخم مرغ به اون اضافه كرده و بعد سرخش ميكنيم. #بدون_گوشت 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کتلت_عدس #خوراك_بدون_گوشت طرز تهیه: ۱/۵ پیمانه عدس را بعد شستن با دو پیمانه آب بزارین روی حرارت تا عدس بپزه ولی له نشه آب اضافی از صافی خارج بشه . دو تا سیب زمینی رو رنده ریز میکنیم آبش و میگیریم پیاز رنده درشت بشه عدس و سیر و از چرخ گوشت رد کنید یا داخل غذا ساز بریزید تا حالت پوره در بیاد مواد و ادویه ها (پودر دارچین و پودر زیره سبز پودر آویشن کمی نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم) ٢-٣ تخم مرغ با هم ترکیب بشه مایه کتلت نه خیلی شل نه خیلی سفت باشه کتلت و شکل بدین و تو روغن سرخش کنید اگر عدس موقع پخت تو آب له بشه احتمال وا رفتن کتلت زیاده 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔴 #لقمه_گذاشتن_دهان_همسر 💠 برخی کارها تنوع خوبی برای ایجاد علاقه و #محبت جدید در قلب همسر است. 💠 گاهی سر سفره #لقمه بگیرید و به همسرتان بگویید: این لقمه‌ی #محبت و عشق است لقمه‌ای مخصوص همسر #گلم. 💠 یا بگویید امروز دلم میخواد بهت #نزدیک‌تر باشم. پس بیا داخل یک بشقاب #غذا بخوریم. 💠 مهم این است که گاهی از تکراریهای زندگی خارج شوید تا #لذت جدید از همسرتان ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
کیک یخچالی شکلاتی با تکه های شکلات مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی ● بیسکوییت پتی بور : دو بسته ساده ● شیر : 3 لیوان ● شکر : نصف لیوان ● آرد سفید : 3 قاشق غذاخوری ● نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری ● پودر کاکائو : 3 قاشق غذاخوری ● کره : 30 گرم ● تخم مرغ : 1 عدد ● شکلات رنده شده : 50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری برای شکلات میشه پودر کاکائو هم جایگزین شکلات رنده کرد ولی ۳ قاشق غذاخوری روش تهیه ی کیک یخچالی آرد، شکر، ناسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو توی یک قابلمه می ریزیم تخم مرغ را با چنگال کمی هم میزنیم و باشیر به بقیه مواد اضافه کرده و روی حرارت نسبتا ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم که به غلظتی شبیه فرنی برسد در آخر از روی حرارت برداشته و کره و مقداری وانیل رو به مواد اضافه می کنیم آماده سازی قالب و ریختن مواد کف قالب مورد نظر (ما از قالب مستطیل شکل استفاده کردم) را یک لایه نایلکس یا سلفون می‌ کشیم و اول مقداری از مایه پودینگ را میریزیم و یک لایه بیسکوییت می چینیم . توجه : مقداری شیر را توی یه ظرفی بریزید و بیسکویتها را به شیر اغشته کنید بیسکویت ها اینجوری نرم و لطیف میشند دو سه قاشق از مواد روی بیسکوییتها می ریزیم و بطور یکنواخت به ضخامت تقریبا نیم میلی متر همه جا پخش می کنیم سپس لایه بعدی بیسکوییتها رو می چینیم و دوباره چند قاشق از مواد روی بیسکوییتها می ریزیم و صاف میکنیم این کار رو تا چند لایه ادامه میدیم لایه آخر یک ردیف بیسکوییت می چینیم و روی قالب رو با سلفون می پوشونیم و به مدت پنج شش ساعت در یخچال قرار میدیم بعد از این مدت قالب رو توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم و سلفون رو جدا می کنیم و با سلیقه دلخواه تزیین میکنیم غلظت مایه شکلاتی خیلی مهم است اگه زودتر از روی حرارت بردارید ممکنه باعث خمیری شدن بیسکوییت ها بشود پس این مورد رو نیز توجه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دسر ماست و انار مواد لازم ماست انار ترش نعناع و گل دلخواه (خشک) نمک و فلفل سیاه دسر میوه ای طرز تهیه 1- ابتدا انارها را شسته و دون کنید. 2- ماست را داخل لیوان های دسر ریخته و مقداری نعناع خشک و نمک اضافه کنید. 3- حالا دانه های انار را روی ماست ریخته و با برگ نعناع تازه تزیین کنید و دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. نکات 🔶 در صورت تمایل مقداری شکر و خامه هم به ماست اضافه کنید. 🔷 این دسر با ماست خامه ای سون بسیار لذیذ خواهد بود. 🔶 بهتر است از انار شیرین و آبدار در تهیه این دسر استفاده شود. 🔷 بهتر است دسر 6تا8ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال استراحت کند تا کاملا طعم دار شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#شیر_برنج_خامه_ای 🔸مواد لازم برنج یک پیمانه پلوپز شیر حدودا یک و نیم لیتر گلاب یک استکان خامه 100 گرم ✍️طرز تهیه: ابتدا از چند ساعت قبل بهتره برنج رو خیس کنید با مقداری آب و بعد با شعله کم بزارید بپزه و از همون ابتدا حدود یک لیوان از شیر رو هم اضافه کنید و بزارید حسابی نرم بشه و بپزه و شیر رو هم هر از چند گاهی اضافه کنید تا تموم بشه و بعد در آخرای پخت که حسابی پخته و تقریبا جاافتاده شده گلاب و خامه رو با هم مخلوط کنید و اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله رو خاموش کنید و بعد در ظرف مناسب بریزید و بزارید حسابی خنک بشه و بعد با مربای گل محمدی میل کنید عالیه حتما امتحان کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید صبحونه کنار آب و ابشار😍😍 سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت سلام صبح ادینه بخیر بریم صبونه😋😋😋 روز جمعه متعلق به #صاحب_عصر_عج هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد غذاهای امروزتونو نذر مادر حضرت مهدی عج کنید 😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
 فضیلت خوردن انار در روز جمعه (مفاتیح الجنان) اعمال روز جمعه؛ پيش از خوردن صبحانه انار و پيش‏ از ظهر هفت برگ كاسنى بخورد، از موسى بن جعفر عليهما السّلام روايت شده: هر كه در روز جمعه وقتى كه ناشتاست يك انار بخورد، تا چهل‏ روز دل او را نورانى گرداند. و اگر دو انار بخورد تا هشتاد روز و اگر سه انار،تا صد و بيست روز، وسوسه شيطان را از او دور گرداند و هركس وسوسه شيطان از او دور شود نافرمانى خدا نكند و هركه نافرمانى خدا نكند وارد بهشت شود. شيخ طوسى در كتاب «مصباح» فرموده: در مورد خوردن انار در روز و شب جمعه فضيلت بسيار روايت شده 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ #ایده_تزیین آموزش تزئین خیار 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠 از نان بخوانیم #نان بر اساس روایات‌ اسلامی ✍ نان جو بهتر از نان گندم است (نان جو نان انبیا و نیکان است). 🔻نان برنج (که امروزه مرسوم نیست) بیماری را از بدن خارج می کند، درمان اسهال است، چاق کننده خوبی ست. 👌 نانی که در تنور خشک شده باشد هضم کننده مرکبات است، زمانی که مرکبات زیاد مصرف شود. ‼️ آهن شیمایی اضافه شده به آرد نانوایی‌ها موجب بیماری (مخصوصا ام اس) می گردد. آرد ارگانیک تهیه کنید و در منزل باساج یا تنور نان بپزید... 💥 توصیه ها جهت مصرف نان 🍃۱- همانند درندگان که نان را بو می کنند، انسان نباید نان را بو کند.(البته در مورد سیب به بوییدن قبل خوردن سفارش شده). 🍃۲- زمانی که نان بر سر سفره قرار داده شد، دیگر منتظر چیزی نباشید و با نان شروع کنید و حالت گرسنگی را با نان کم کنید. 🍃۳- نان را تا می توانید به تکه های کوچکتری برای خوردن تقسیم کنید چرا که با هر قرص نانی برکتی ست. 🍃۴- خمیر نان، باید خودش برسد و پف کند (با مواد دیگری نباید این کار را کرد). 🍃۵- از قرض دادن نان یا خمیر نان خودداری نکنید که فقر می آورد. #نان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami