🔴 #زندگی_به_سبک_شهدا
💠 اوائل ازدواج نمیتونستم خوب غذا درست کنم. یه روز تاس کباب بار گذاشتم. همین که یوسف اومد رفتم سرِ قابلمه تا ناهارو بیارم ولی دیدم همهی سیب زمینی ها له شده. خیلی ناراحت شدم. یه گوشه نشستم و زدم زیر گریه.
وقتی فهمید واسه چی گریه میکنم، خندهاش گرفت و خودش رفت غذا رو آورد سر سفره. اون روز این قدر از غذا #تعریف کرد که اصلاً یادم رفت غذا خراب شده.
#شهید_یوسف_کلاهدوز
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#كنسرو_گوجه 🍅 😋
🔸گوجه ها كه ميكس شدن داخل قابلمه بريزيد وبذاريد تا حد امكان ابش خشك بشه بعد نمك بهش اضافه كنيد
سپس زير شعله خاموش ميكنيم
وگوجه ها داخل شيشه ميريزم سرش محكم ميكنيم
مرحله اخر شيشه داخل قابلمه اب سرته گذاشتم وبه نقطه جوش كه رسيد بعد از ده دقيقه ازروي شعله گاز برميداريم
تا شيشه سرد نشده از قابلمه خارجشون نكنيد
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
من از چند وقت پیشا با گروهاتون همراه بودم و مخصوصا در مورد اشپزی با سفارشات شما پیش رفتم و واااااقعا تاثیر زیادی دیدم
همسرم جز بد غذا ترین افراد کره زمین بود
طوری که جز دست پخت مادرش از هیچ غذایی تعریف نمی کرد
اوایل زندگیم چند بار از سفره پا شد با ناراحتی و اعصاب خوردی که تو غذا بلد نیستی و کلی حرف دیگه و ناراحت کردن من...
و اخرش هم گفت برو از مامانم یاد بگیر...
ولی الان بعد از 2 سال و نیم زندگی مشترک عاشق دست پختم شده
با اینکه من زیاد تغییری نداشتم تو اشپزی فقط به اشپزی اسلامی روی اوردم
و اقای شوهر نمی دونه که همه خوشمزگی غذا ها و مهربونیاش به خاطر اهل بیت هست 😍
یاد قبلنا که میوفتم گریم میگریه ، من و مادر شوهرم تو یه اپارتمانیم با طبقات جدا ، چند بااار پیش اومد که شوهرم از سفره من پا شد و رفت طبقه بالا ، خونه مادرشوهرم غذا خورد و من موندم و یه سفره باز و کلی اشک ولی حالا اگه حتی مادر شوهرم هم یه سهم غذا بفرسته خونمون و تو سفره باشه ، حتما از غذای من می خوره فقط ، حتی خیلی کم بیرونم میریم واسه غذا ، هر جا بریم مهمونی ، صاحب خونه بهم میگه چرا اقای همسرت کم غذا شده ولی روز بروز چاق تر میشه ، و من فقط تو دلم می خندم که نمی دونید چقدر از غذاهای من می خوره.
اقای شوهرم فداش بشم ، با اینکه روزای اول ازدواج بد اخلاقی می کرد و خیلی اذیتم می کرد ، جوری که اون روزا به طلاق هم فکر می کردم ، ولی حالا مرضیه جان خانمی و عشقمی از زبونش نمیوفته ، قبلنا هم نماز و روزش سر وقت بود ولی حالا با چه عشقی نماز می خونه با تعقیبات ، قبلنا هم روزه می گرفت ولی الله اکبر افطار شنیده حمله می کرد به سفره ولی الان اول نماز مغرب عشا می خونه و با طمانینه صبر می کنه من بیام یر سفره بعد افطاار می کنه ، الان نماز شب و دعاهاش و مفاتیحش منو مجذوب خودش می کنه ، الان عاااااشقم شده و منو عاااااشقتر کرده .
خانم اعلم خدا به شما رزق و روزی فراوان و ارامش اعطا کنه ، که روزای بدم با صداتون ارامش پیدا کردم و به زندگیم نظم دادم و جز مهر و محبت تو خونه عشقمون چیزی نداریم حالا 😇😇😇
از وقتی خونم شده بیت الرضا ، واااااقعا حضور امام رضا تو خونمون احسااااس میشه ، و خودشون ضامن خوشبختیمون شدن...
@khanevade_baneshat11
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
🌮#سالاد_سیب_زمینی😍
سیب زمینی 4عدد
کلم قرمز1/2 نصف
هویچ3عدد
ماست موسیر به مقدار دلخواه
سبزیجات کمی
1عددلیمو
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🥗طرز تهیه:
سیب زمینی ها را ابپز کرده بعد پوستش را جدا کنید وکمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و ان را به شکل پوره دراورید و به قالب گیره ای (قالب دستبندی) بریزید.
بعد 3عدد هویچ،نصف ق.چ روغن زیتون و کمی نمک تفت دهید.(روی انها نصف استکان اب بریزید تا موقع تفت خشک نشود)
بعد نصف کلم قرمز را رنده کرده وبااب 1عدد لیمو و کمی نمک ماساژ دهید.هویچ های تفت داده شده را روی سیب زمینی داخل قالب بریزید.
زمانی که میخواهید سرو کنید کلم قرمز را روی ان بریزید (اگه قبل سرو بریزید اب میده)
در اخر ماست موسیر را ریخته،از قالب دراورده وبا سبزیجات اماده سرو کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
بستنی میوه ای خانگی
مواد لازم :
۱ ـ خربزه مشهدی یا طالبی یا هر میوه دیگری نیم کیلو
۲ ـ پودر ثعلب یک قاشق و نیم چایخوری
۳ ـ گلاب به میزان دلخواه ( ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری )
۴ ـ خلال بادام یا پسته به دلخواه
۵ ـ عسل یا شکر قهوه ای به میزان ذائقه
طرز تهیه :
ابتدا میوه دلخواه را کاملا تمیز شسته ، درون مخلوط کن می ریزیم ، پودر ثعلب و گلاب و عسل یا شکر قهوه ای نیز به آن اضافه می کنیم و به مدت یک الی دو دقیقه با همدیگر مخلوط می کنیم . سپس مواد بدست آمده درون ظرف ریخته درب آنرا می پوشانیم و به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم . سپس از فریزر بیرون آورده ، داخل مخلوط کن ریخته ، مخلوط کرده و دوباره داخل فریزر می گذاریم . این کار را تا چند بار تکرار می کنیم تا مواد کاملا یک دست و غلیظ شود . در مرحله آخر خلال مغز به آن اضافه نموده و با قاشق در مواد پخش می کنیم و داخل فریزر گذاشته تا سفت شود . به اندازه ای که یخ نزند . بستنی آماده سرو می باشد
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#سوپ_شير
جو پوست كنده ٣ پيمانه
هويج ٤ عدد درشت
پياز ١عدد بزرگ
سينه ى مرغ ١عدد
شير پرچرب ٤ الى ٥ ليوان
خامه ٢ قاشق غذاخوري
قارچ ٨ عدد اسلايس شده
آبليمو دو قاشق غذاخوري
اول جو رو ميشوريم و از شب قبل خيس ميكنيم بعد ميزاريم با اب زياد بپزه بين ٣تا٤ ساعت زمان لازم داره تا قشنگ مغز پخت بشه (من هميشه يه پياز بزرگ رو نگينى ميكنم و از اول با جو ميريزم خيلى توى طعم سوپ تاثير داره)
داخل يه قابلمه ديگه سينه هاي مرغ و با يه دونه پياز خرد مي كنيم با مقداري چوب دارچين ميزاريم بپزه بعداز پخت از قابلمه در مياريم ريش ميكنيم ، اب مرغ رو هم از صافى رد مي كنيم و به جو اضافه ميكنيم(البته جو بايد كاملا پخته شده باشه)
سپس هويج هارو رنده و اضافه كرده
قارچ هارو خرد كرده توى كره يا روغن تفت ميديم بعد به سوپ اضافه مي كنيم بعد نمك و فلفل بزنيد .
. ❌خوب اينجاديگه سوپ خيلى غليظ شده و هر لحظه ممكن ته بگيره مرتب هم بزنيد
. ❌به اندازه ى دو ملاقه از سوپ رو داخل يه ظرف بريزيد و شير رو كم كم بهش اضافه كنيد خوب هم بزنيدتا هم دما بشن بعد به قابلمه ى سوپ اضافه كنيد اين طورى شير نميبُره
❌يا اينكه شير رو جدا گرم كنيدو به سوپ اضافه كنيد
#نکته
قارچ خاصیت عذایی که اوتقدر تبلیغ میشه نداره
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
.
#گل_رز_سیب زمینی🌹🌹🌹
ابتدا سیب زمینی رو پوست میگیریم
بعد با رنده چیپسی خیلی نازک برش میزنیم
بعد ورقه هارو از وسط بصورت نیم دایره برش میدیم. (یا میتونید اول سیب زمینی رو از وسط نصف کنید بعد ورقه شون کنید فرقی نداره)
لازم نیست بشورید
داخل کاسه ای بریزید نمک و آب گرم روش بریزید
یکی دوساعت بمونه بعد چک کنید ببینید ورقه ها نرم و انعطاف پذیر شده باشند
بعد داخل آبکش بریزید تا آبش خالی بشه
دیگه نشوریدش
یه دونه رو لوله میکنیم و بعنوان غنچه وسط میذاریم
بعد دونه دونه دور رول وسطی میپیچیم
و آخر سر که گلمون کامل شد با کمک دو یا سه تا خلال دندون ورقه ها رو محکم میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم.
یه نکته بگم بهتون اونم اینه که اولا زیاد سرخ و برشته شون نکنید چون خلالها به گلها میچسبند و جدا نمیشن و موقع جداکردن خلالها گلهاتون میشکنه ....... روش دوم اینکه وقتی یک طرف گلها رو سرخ کردین و وسط گلتون هنوز نرمه و برشته نشده خلالها رو با احتیاط جدا کنید بعد طرف دیگه هم رو سرخ کنید ......... من خودم همین اشتباه رو کردم و خلالها جدا نمیشد واسه همین تجربه مو باهاتون به اشتراک گذاشتم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یه_غذای_شیک_با_بادمجان🍆🍆🍆
مواد لازم
۳ عدد بادمجان
۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ حبه سیر
فلفل سیاه و نمک
برای سس:
۱/۵ لیوان آب
۱ ق غ رب گوجه
فلفل سبز و گوجه فرنگی
.ابتدا بادمجان ها رو بصورت راه راه پوست کنده و برش های عرضی میزنیم و تو آب نمک قرار میدیم تا تلخی اش گرفته بشه بعد در روغن داغ سرخ اشون میکنیم و توی بادمجان رو با گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده و نمک و فلفل زده پر میکنیم در ظرف پیرکس قرار داده با گوجه و فلفل اطرافش رو پر میکنیم برای سس از آب جوشیده و رب استفاده میکنیم در فر ۲۰۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار میدیم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
💚هيچ وقت باور اينكه
💛اتفاقهای خوب
❤️در راه هستند رو
💙كنار نگذاريد
💜چون معجزه ها
💚هرروز اتفاق می افتن
💛امروزتون پراز معجزه
سلاااام
امروز یکشنبه متعلق به اقا #امیرالمومنین ع و خانوم #فاطمه زهرا س هست
امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید
با ذکر #یانور✨✨
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#مسمای_مرغ_و_کدو
فکر می کنم همه بلدن..و احتیاج به توضیح آنچنانی نداره..فقط من کدوها رو جدا میپزم و روی مرغ نمیذارمشون...مرغ رو که به روش معمول میذارم بپزه و فقط کمی آبدارتر که از آبش برای پخت کدو استفاده کنم...به این ترتیب که کدوها رو با دو سه قاشق روغن سرخ می کنم..بعد از تابه درشون میارم و تو همون تابه یه پیاز ریز خرد شده رو تفت میدم..بهش ادویه ( فلفل ، زردچوبه، پاپریکا، جوز هندی و..) اضافه میکنم..بعد کدوها رو میچینم روی پیاز..دو سه تا گوجه حلقه شده رو هم میچینم روش و نمک اضافه میکنم ..و بعد هم غوره ها رو میریزم روی کدو..دو ملاقه از آب مرغ رو هم میریزم توی تابه و درش رو میذارم تا نیم ساعتی کدو و غوره و گوجه با هم بپزه و کدوها خوش طعم بشن...من خورش بادمجون رو هم به همین روش درست میکنم و بادمجون رو مستقیم به خورش اضافه نمیکنم..به نظرم اینجوری به خاطر پیاز داغ و ادویه و گوجه ، کدو و بادمجون هم خوش طعم تر میشن و هم این که شکل خورش رو به هم نمیریزن و موقع کشیدن غذا هم آدم راحت تره و کدو و بادمجون له و لورده نمیشن
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami