🍶 #دوغ گازدار
ماست ترش، نمك، آب، دوقاشق چايى خورى شكر را باهم مخلوط كنيد و در بطرى بريزيد ،بگذاريد٥-٦ روز در دماى محيط بماند
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقالی_پلو_باگوشت_گردن
باقالی پلو با گوشت شاندیزی
گوشت گردن یا سردست یا ماهیچه
سه عدد پیاز درشت رو خلالی خرد کنید و تفت بدید دو حبه سیر درسته چوب دارچین و برگ بو بزنید.فلفل قرمز زردچوبه و ادویه کاری.
گوشت رو تفت بدید کمی زعفران و نصف استکان آب بذارید حدود چهار ساعت بپزه خود پیاز و گوشت آب میندازه ونگران کم بودن آب نباشید در آخر پخت تمک و باز کمی زعفران.
برنج رو بجوشونید پنج دقیقه آخر باقالی اضافه کنید آبکش کنید. شوید خشک یا تازه بزنید و اگر دوست داشتید کمی پودر دارچین بزنید و دم کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
....﷽....
#ارده_خانگی
به ازای هر یک لیوان کنجد , نصف لیوان ارده بدست می آید
از کنجد خام استفاده کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅جایگاه بلند سبزی خوردن
✍در یک بشقاب سبزی خوردن، گیاه های مختلف با ویژگی های متفاوت حضور دارند ولی تقریبا همه آنها اشتها آور و مقوی گوارش هستند. در این میان، بیشترین توصیه به مصرف ریحان و نعناع است که به هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک شایانی می کنند. البته افرادی که ترش می کنند باید از زیاد خوردن نعناع پرهیز کنند چون می تواند موجب تشدید ریفلاکس شود.
در رده دوم سبزی ها جعفری قرار دارد که موجب ایجاد تعادل در گرمی وسردی سبزی خوردن و تقویت گوارش می شوند. مرزه و ترخون نیز به خاطر مزه تند و تیز و مزاج خیلی گرم و خشک شان دررده سوم قرار می گیرند. برخی سبزی ها مانند تره و تربچه، نفاخ اند که باید کمتر استفاده شوند. ترخون و تره نیز در مصرف زیاد مشکل زا هستند.
💥حجم سبزی خوردن در هر وعده غذا باید معقول باشد وگرنه به عکس گوارش را دچار اختلال می کند.
📚 سایت دکتر روازاده
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
💠🔅🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
....﷽....
#کنسرو_غذا
هر نوع غذایی را میتوان به این روش کنسرو کرد
این کنسروها تا یکماه بیرون از یخچال قدرت ماندگاری دارد
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست
خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارک دو اقازاده
و بهشتی کردن مائده ها با سهیم کردن مادر ،مادران جهان هستی بی بی فاطمه زهرا س
(امام حسن ع و امام حسین ع)
با ذکر شریف #یا رئوف
#ایده_تزیین_خرما
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
صبحانه را با انواع نانها متنوع کنید حتی خودتان درست کنید
نان بربری ، سنگک ، تافتون ، لواش ، شیرمال ، قندی ، تست ، جو ، نان سبزی شوید ، نان با سیاهدانه ، نان با زیره ، نان ساندویچی یا باگت
، نان ماشینی ، بوالنی )نان افغانی( ، نان جادویی ، نان سیمیت )ترکیه( ، نان قیفی ، نان کماج ، نان گردویی ، نان زنجبیلی ، نان کشمشی و
.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان روزتون بخیر و شادی🌹
اینم دستور پاپس کیک(cakepops) که خیلی راحت درست میشه نیازی به فر نداره برای بچه ها درست کنید عالیه😍
#پاپس_کیک_شکلاتی .
موادلازم:
کیک شکلاتی ۳بسته
خامه صبحانه ۱ عدد
شکلات ۳بسته
برای پوشاندن بیرونی
شکلات ۳یا ۴ بسته
بادام به دلخواه برای تزیین
.
طرز تهیه:
ابتدا خامه را روی حرارت میگذاریم بعد از کمی حرارت دیدن ۳ بسته شکلات را اضافه کنین و مخلوط کنین.کیک ها را خرد کرده و مخلوط را به کیک اضافه کنید و ورز بدین سپس طبق فیلم به شکل توپ بردارین.۳ بسته شکلات را در یک کاسه ی دیگر ذوب کنین و بادام را داخل شکلات بریزین .سپس نی را در شکلات و سپس در توپک ها فروکرده و در فریزر میگذاریم تا منجمد شود.سپس از فریزر در آورده توپک ها را داخل شکلات میکنیم و در یخچال میگذاریم تا منجمد شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#مربای به
1کیلوبه رو پوست بگیرید و خرد کنید
به های خرد شده رو داخل قابلمه مسی بریزید و6لیوان آب رو روی به ها بریزید در قابلمه رو بذارید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا نیم ساعت بجوشه بعد1کیلو شکر رو بهش اضافه کنین و دوباره در قابلمه رو بذارین و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان بدین تا جایی که به ها رنگ گلبهی پیدا کنن و شیره به قوام متوسط برسه در این مرحله دم کنی بذارین و حرارت رو کم تر کنین تا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بجوشه رنگش کاملا قرمز بشه و شیره به قوام برسه
زمان پخت کلی مربای به ممکنه براتون سه تا چهار ساعت زمان ببره اما حواستون باشه و مدام چک کنین
در آخر یک ق.چ آبلیمو و اگه اسانسی مد نظرتون هست اضافه کنین من چون عطر و طعم خود به رو خیلی دوست دارم هیچ اسانسی نمیزنم
حرارت رو که خاموش کردین بذارین با دم کنی داخل قابلمه خنک بشه و بعد توی ظرف مناسب داخل یخچال یا فریزر نگه داری کنین
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
نان به شکل گندم
آرد چهار پیمانه
شکر ۲ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
شیر ولرم یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غ
نمک یک قاشق چای خوری
زیره سبز ۲ ق غ یا هل
دارچین ۱ ق غ
زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین
پودر پوست پرتقال(میتونید پوست پرتقال رو کنار بخاری یا فر با حرارت پایین خشک کنید و آسیاب و الک کنید )
نکته مهم : خمیر یک شب استراحت داخل یخچال داشته باشه
موارد خشک رو با هم الک میکنیم بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و خوب روز میدیم نکته مهم همون ورز دادنه ، قبل از پخت هم دوباره خوب ورز میدیم
#ارسالی_اعضا
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
....﷽....
#پنیر_پرورده
با طعمی دلنشین🧀🧀🧀🧀🧀
پنیر پرورده
مواد لازم
پنیر 300 گرم
گشنیز و تره مقداری
پیازچه 4 عدد
گردو 3 عدد
زیتون 4 عدد
سیر یک تا دو حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نکته:
با هر پنیری میتوانید این دستور را تهیه کنید
اگر پنیری که استفاده میکنید خشک است در آخر یک تا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه کنید
پنیر آماده شده را چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد پنیر رود
این پنیر را میتوان به شکل ساندویچ, توپک پنیری و... برای سرو تزیین کرد
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کره_بادام_زمینی خانگی
✍مواد لازم
بادام زمینی 3 لیوان
نمک 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
♨️طرز تهیه
بادام زمینی ها را پوست بکنید و داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بادام ها کمی ترد و طلایی شوند. سپس از روی حرارت بردارید و داخل میکسر بریزید و نمک اضافه کنید.روغن مایع را به بادام های بو داده اضافه کنید. سپس میکسر را روشن کنید تا بادام ها بافتی نرم و خمیری پیدا کنند ( در مدتی که بادام ها را با میکسر میزنید چند بار دستگاه را خاموش کنید و با قاشق مواد را هم بزنید و مجدد میکس کنید ) ؛ کره بادام زمینی را پس از آماده شدن داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
🔸نکته ها
در صورت تمایل میتوانید روغن بیشتری اضافه کنید ، همچنین میتوانید به کره بادام زمینی مقداری عسلاضافه نمایید ، کره بادام زمینی را میتوانید به همراه نان میل کنید یا در شیرینی ها از آن استفاده نمایید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami