eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.1هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی گردویی بازاری 👇
بهتون قول میدم اگه طبق این رسپی پیش برید حتی از بازای هم بهتر میشه😍 @behh_food @behh_food چون این شیرینی خیلی حساسه اول نکات رو براتون میزارم: حتما از ترازو استفاده کنید. قبل از پخت دو عدد از شیرینی ها را در فر امتحان کنید اگر شیرینی کمی باز شده و ترک بخورد بقیه خمیر را هم پایپ کرده و در فر بگذارید .در صورت سفت بودن خمیر کمی سفیده (در حد یک قاشق) اضافه کنید هم بزنید و بعد با فاصله خمیر را پایپ کنید.اگر شیرینی زیادی در فر پهن شد کمی پودر گردو اضافه کنید. داغ زدن مواد در شکل نهایی شیرینی تاثیر زیادی داره پس این مرحله رو خوب انجام دهید.از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید و بقیه کیکها یا تیتاب یا بیسکویت بتی بور جایگزین نکنید. @shirin.design.art 💝 شیرینی گردویی بازاری مواد لازم: سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم مغز گردو ۱۰۰ گرم کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم پودر کاکائو ۱ ق م روغن مایع ۱ق غ سرکه سفید ۱ ق غ طرز تهیه همه مواد خشک (به سفیده و جز سرکه و روغن مایع ) رو با هم مخلوط و یا میکس کرده یا سه بار از چرخ گوشت رد کنید. سپس سفیده رو اضافه کرده با قاشق هم زده تا یکدست بشه. مخلوط بدست آمده رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.مرتب با قاشق خمیر رو هم بزنید تا کم کم گرم بشه ، نباید به درجه جوش برسه.گرم بشه اما دست رو نسوزونه ..برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید بسته به ضخامت ظرف و میزان حرارت ممکنه بیشتر هم طول بکشه. ماهیتابه رو از روی حرارت برداشته و روغن مایع و سرکه را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست بشه .اجازه بدین خمیر کاملا خنک بشه.(یکساعت در دمای محیط) ۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید . خمیر رو در قیف با ماسوره ساده یک ونیم سانتی ریخته و با فاصله به طور عمود پایپ کنید.سینی را در فر قرار داده و دما را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید بسته به سایز شیرینی پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول می‌کشه. _آموزش کیک اسفنجی رو امروز استوری می کنم✅ @behh_food @behh_food . . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
⚫️زرد چوبه بخورید ⚫️ اگر از فواید زرد چوبه با خبر بودید هر روز زرد چوبه ⚫️ می خوردید فواید زرد چوبه ⚫️ خواص زرد چوبه بزن جستجو خودت ببین به خداراسته👇👇🌿 https://eitaa.com/joinchat/3940352684Cfa48259560
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
اگه بدونی زرد چوبه چه معجزه های می‌کنه برات زرد چوبه در در درمان بیماری های گوارشی در عمل کرد کبد شما زرد چوبه زد التهاب و...درمان بسیاری از بیماری های دیگه خواص سیب می‌دونی چیه بیا تا برات بگم همین سیب معمولی برا چه بیماری های خوبه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3940352684Cfa48259560
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شربت خوشرنگ رو درست کنید و ازش لذت ببرید. نسبت ریواس، آب و شکر در این دستور تهیه برابر هست. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
شیرینی گردویی بازاری 👇
بهتون قول میدم اگه طبق این رسپی پیش برید حتی از بازای هم بهتر میشه😍 @behh_food @behh_food چون این شیرینی خیلی حساسه اول نکات رو براتون میزارم: حتما از ترازو استفاده کنید. قبل از پخت دو عدد از شیرینی ها را در فر امتحان کنید اگر شیرینی کمی باز شده و ترک بخورد بقیه خمیر را هم پایپ کرده و در فر بگذارید .در صورت سفت بودن خمیر کمی سفیده (در حد یک قاشق) اضافه کنید هم بزنید و بعد با فاصله خمیر را پایپ کنید.اگر شیرینی زیادی در فر پهن شد کمی پودر گردو اضافه کنید. داغ زدن مواد در شکل نهایی شیرینی تاثیر زیادی داره پس این مرحله رو خوب انجام دهید.از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید و بقیه کیکها یا تیتاب یا بیسکویت بتی بور جایگزین نکنید. @shirin.design.art 💝 شیرینی گردویی بازاری مواد لازم: سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم مغز گردو ۱۰۰ گرم کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم پودر کاکائو ۱ ق م روغن مایع ۱ق غ سرکه سفید ۱ ق غ طرز تهیه همه مواد خشک (به سفیده و جز سرکه و روغن مایع ) رو با هم مخلوط و یا میکس کرده یا سه بار از چرخ گوشت رد کنید. سپس سفیده رو اضافه کرده با قاشق هم زده تا یکدست بشه. مخلوط بدست آمده رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.مرتب با قاشق خمیر رو هم بزنید تا کم کم گرم بشه ، نباید به درجه جوش برسه.گرم بشه اما دست رو نسوزونه ..برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید بسته به ضخامت ظرف و میزان حرارت ممکنه بیشتر هم طول بکشه. ماهیتابه رو از روی حرارت برداشته و روغن مایع و سرکه را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست بشه .اجازه بدین خمیر کاملا خنک بشه.(یکساعت در دمای محیط) ۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید . خمیر رو در قیف با ماسوره ساده یک ونیم سانتی ریخته و با فاصله به طور عمود پایپ کنید.سینی را در فر قرار داده و دما را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید بسته به سایز شیرینی پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول می‌کشه. @behh_food @behh_food . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
🌸 پوست صاف رو مدیون گلاب فصلم 🥰 هر سال اردیبهشت که گلاب گیری شروع میشه سریع از اینجا خرید می‌کنم 🧑‍🔬👈چون مدیر کانال اهل کاشانه 🧑‍🔬👈خودشون تولید کننده هستند 🧑‍🔬👈بهترین فصل گلاب گیری این ماهه ▣⃢ خواص بی نظیییری داره : 😍بهبود خلق و خوتقویت پوست و موتقویت سیستم ایمنی بدن تجویز عرقیجات با توجه به مزاج شما 👇 https://eitaa.com/joinchat/2662793974C4bd7214b66