eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
24.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
دسر شیک 👇
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥ویفر رولی به میزان لازم (دور قالب رو کامل بگیره) 💥بیسکویت 300گرم 💥کره 130گرم 💥شیر دو قاشق غذاخوری 💥خامه فرم نگرفته 600میلی لیتر 💥پودر قند 150گرم 💥وانیل نوک قاشق چایخوری 💥پنیر ماسکارپونه 500گرم 💥شکلات سفید 200گرم 💥نوتلا 100گرم 💥پودر کاکائو 1قاشق غذاخوری 💥توت فرنگی به میزان لازم 💥نعناع به میزان لازم نکته ها 👇👇 🍁🍁برای بنماری کردن شکلات سفید خامه صبحانه 2قاشق رو روی حرارت ملایم قرار بدید بعد که آب شد شکلات تخته ای سفید رو بهش اضافه کنید (توی کلیپ فراموش شده فیلم گرفته بشه) 🍁🍁حتما چند ساعت توی یخچال بمونه. 🍁🍁بجای نوتلا میتونید از شکلات تخته ای بنماری شده استفاده کنید 🍁🍁اگه دوست دارید مواد میانی سفت باشه دو قاشق غذاخوری ژلاتین رو با آب رقیق کنید بعدش بذارید روی حرارت تا ذوب بشه و به مواد پنیری اضافه کنید. نوش جان 😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
کرپ توت فرنگی 👇
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آشپزی ونکات اسلامی
کرپ توت فرنگی @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
کیک توت فرنگی 🍓 اونم بدون فر . کرپ کیک فوق‌العاده خوشمزه میشه خیلی آسونه ، دیگه ساده تر از این نداریم 🤌 شکر خیلی کم و شیرینی ملایمی داره و همین خاص و جذابش می‌کنه . ذخیره اش کن که حتما درست کنی 😋 . لطفا برای عزیزانتون هم بفرستید 😉🌹 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 تخم مرغ ۴ عدد شیر ۱ کیسه شکر ۵۰ گرم ( ۳ ق.غ سر پُر ) روغن ۵۰ گرم ( ۳ ق.غ ) آرد ۲۵۰ گرم ( ۱ و سه چهارم پیمانه ) نمک نوک ق.غ وانیل نصف ق.چ . برای فیلینگ 👇 خامه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی پنیر خامه ای ۱ بسته ۳۵۰ گرمی شیر عسلی ۱ پیمانه شکلات چیپسی به مقدار لازم توت فرنگی نیم کیلو . توضیحات ✨ شکر رو از کرپ کامل میتونید حذف کنید از طرفی میتونید دو برابرش کنید تا شیرینی تر بشه به جای توت فرنگی میتونید هر میوه ای هم بزارید . تو یخچال حداقل چهار ساعت تو فریزر یکی دو ساعته آماده هستش . نوش جانتون 😚 . کیک توت فرنگی 🍓 اونم بدون فر . کرپ کیک فوق‌العاده خوشمزه میشه خیلی آسونه ، دیگه ساده تر از این نداریم 🤌 شکر خیلی کم و شیرینی ملایمی داره و همین خاص و جذابش می‌کنه . ذخیره اش کن که حتما درست کنی 😋 . لطفا برای عزیزانتون هم بفرستید 😉🌹 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 تخم مرغ ۴ عدد شیر ۱ کیسه شکر ۵۰ گرم ( ۳ ق.غ سر پُر ) روغن ۵۰ گرم ( ۳ ق.غ ) آرد ۲۵۰ گرم ( ۱ و سه چهارم پیمانه ) نمک نوک ق.غ وانیل نصف ق.چ . برای فیلینگ 👇 خامه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی پنیر خامه ای ۱ بسته ۳۵۰ گرمی شیر عسلی ۱ پیمانه شکلات چیپسی به مقدار لازم توت فرنگی نیم کیلو . توضیحات ✨ شکر رو از کرپ کامل میتونید حذف کنید از طرفی میتونید دو برابرش کنید تا شیرینی تر بشه به جای توت فرنگی میتونید هر میوه ای هم بزارید . تو یخچال حداقل چهار ساعت تو فریزر یکی دو ساعته آماده هستش . نوش جانتون 😚 . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
چیز کیک پسته ای 👇
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥بیسکویت 125گرم(ماریا) 💥پسته خورد شده 50گرم 💥کره130گرم 💥پنیر خامه ای 600گرم 💥شکر 100گرم 💥وانیل 8گرم 💥کرم پسته 200گرم 💥نشاسته ذرت 40گرم 💥تخم‌مرغ 3عدد 💥کرم پسته برای روکش 150گرم نکته ها👇👇 🍁🍁کره روی حرارت ملایم ذوب کنید بذارید خنک بشه. 🍁🍁بعد از آماده شدن لایه اول بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره. 🍁🍁نیمی از پنیر خامه ای رو به همراه شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. حالا مابقی پنیر خامه ای رو اضافه کنید و نشاسته ذرت رو روش الک کنید باهم مخلوط کنید. همزن بذارید کنار و از کاردک استفاده کنید. تخم‌مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. 🍁🍁قالب حتما کاغذ روغنی داشته باشه و برای لایه دوم حتما چرب بشه. 🍁🍁فر از قبل گرم شده دمای 125درجه به مدت60تا65دقیقه. تا وقتی کناره ها سفت بشه و مرکز چیز کیک کمی تکان بخوره. 🍁🍁فر را خاموش کنید و دسر به مدت یک ساعت در فر خاموش بماند (این کار از ترک خوردن چیز کیک جلوگيري میکنه) 🍁🍁اگه عجله ندارید وقتی از فر درآوردید به مدت یه شبانه روز توی یخچال بذارید. 🍁🍁بعد از یخچال دربیاری و کرم پسته بنماری شده رو بریزید روی چیز کیک. 🍁🍁قالب کمربندی 22سانتی متری هست. 🍁🍁دیزاین روش کاملا سلیقه ای هست. نوش جان 😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳