eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی با جو دوسر بدون ارد و روغن و شکر 🫶لطفا با❤️حمایت کنید🍌 @azammoosavi6 كاری از : Gorsel sahibi 👇 @gzfoodqood 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 برا اونایی که رژیم دارن عالیه چون نه روغن و نه شکر و نه ارد داره😋😋❤️❤️و میتونید سس روی کیک رو هم حذف کنید😋😋 کیک رژیمی با جو دوسر مواد لازم برای قالب 32 سانتی لوف 180 گرم جو دوسر 375 گرم شیر داغ 3 عدد موز رسیده 3 عدد تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پینچ نمک (خیلی کم) نصف یک بسته بکینگ پودر معادل نصف قاشق غذاخوری برای خامه شکلاتی 50 گرم خامه 100 گرم شکلات خامه داغ شده را روی شکلات بریزید تا شکلات ذوب شود جو دوسر را با شیر داغ مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه خیس بخورد. پس از آماده شدن، 3 عدد موز رسیده را له کنید و با جو دو سر خیس خورده مخلوط کنید. 3 عدد تخم مرغ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید. همه چیز را در قالب 32 سانتیمتری بریزید. روی آن را با بادام خرد شده بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید. خامه شکلاتی را پس از آماده شدن کیک روی سطح آن بریزید و بگذارید خنک شود و نوش جان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبمیوه هلو و خربزه اقتصادی و خوشمزه با موندگاری بالا😋🤌🤌 كاری از : Gorsel sahibi 👇  @bal_qaraqat 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور لطفا برای پدرم فاتحه بخونید🙏
آبمیوه خربزه و هلو هلو 3 کیلوگرم خربزه 2.5 کیلوگرم (پوست کنده) آب 4 لیتر (بستگی به غلظتی که دوست دارید اضافه کنید غلیظ یا رقیق) شکر 250 تا 300 گرم (بسته به سلیقه) هیچ نسبت مشخص و واضحی وجود ندارد، همه چیز را طبق سلیقه خود انجام دهید (می توانید آب میوه را غلیظ تر کنید،یا می خواهید رقیق تر شود، شکر را به سلیقه خود اضافه کنید)، نکته اصلی این است که به طرز تهیه آب میوه پایبند باشید. هلو و خربزه را خوب بشویید. دانه و پوست خربزه را جدا کنید خورد کنید و داخل مخلوط کن بریزید و خوب پوره کنید و کنار بزارید . هسته هلو را هم در بیارید و خورد کنید . هلو را ترجیحا در یک قابلمه بزرگ قرار دهید. آب بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از جوشیدن حدودا به مدت 10 الی 15 دقیقه بجوشانید و با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بزنید تا پوره شود. بعد کل هلو ها را از صافی رد کنید. خربزه پوره شده و هلو پوره شده و صاف شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر بجوشانید و کف روی آن را جدا کنید. شیشه ها را خوب می شوییم و همراه با درب آهنی استریل می کنیم.داخل فیلم توضیح دادم و به آرامی ابمیوه داغ را در شیشه های داغ بریزید. و چند دقیقه بعد از بیرون آمدن حباب ها، می توانید درب بطری ها را ببندید. شیشه ها را برگردانید و نشتی آن را بررسی کنید . آن را در پتو بپیچید و بگذارید زیر پتو خنک شود. اینجوری دیگه خراب نمیشه و کنسرو میشه و برای مدت طولانی جای خنک یا در یخچال نگهداری کنید. نوش جان @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید باورت نشه ولی میشه تو یک ساعت قیمه درست کرد و طعم نذری داشته باشه ادویه : فلفل قرمز ۱/۳ ق چ نمک ۱/۲ ق چ زعفرون ۱ ق غ چوب دارچین ۱ عدد فلفل سیاه ۱/۳ ق چ لپه پخته شده به ازای هر نفر ۲ ق غ سینه یا رام مرغ ۳۰۰ گرم @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
کر کر خانگی 👇
شیر عسلی بدون شیرخشک 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی اقتصادی و سه سوته بدون شیر خشک 😋🤌🤌 كاری از : Gorsel sahibi 👇   @ghazal_channel 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور لطفا برای پدرم فاتحه بخونید🙏 بدون شیرخشک ✅ شیر عسلی درست کنید 👌🏻 با آماده ها هیچ فرقی ندارد🤌 . . مواد لازم ✅ یک لیوان شیر معادل 160 گرم است 200 گرم شکر، معادل 7 قاشق غذاخوری 30 گرم کره به دمای اتاق رسیده معادل یک قاشق غذاخوری است یک بسته وانیل شکری معادل یک قاشق چایخوری یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میندازی دور 😳😱 کلی ایده و ترفند دارم برات با کیسه برنج و بطری های دوغ عشقم 😍 خلاصه هر چی وسایل دور ریختنی که تو خونه استفاده کردیو اینجا به یه لوازم خونه تبدیلش کن کد بانو 😍😃😃👇 https://eitaa.com/joinchat/755105975C669a682478 https://eitaa.com/joinchat/755105975C669a682478 اینم بگما کل اموزش هامون رایگانه 🔥
هدایت شده از 
گاز و هود آشپزخونت چربی گرفته؟! از بوی بد توالت خسته شدی؟😷🤕 سینک ظرفشویی سیاه شده 😫 بیا خونت را بررق بنداز ✨👇👇 https://eitaa.com/joinchat/755105975C669a682478 ترفندهای خانه داری🚷🏠
کیک انجیر👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک انجیر با بافت پنبه ای و بسیار مقوی😋🤌🤌 كاری از : Gorsel sahibi 👇 @kfayef 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور لطفا برای پدرم فاتحه بخونید🙏 کیک انجیر 🍃🌼🍃🌼🍃 3 عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر روغن نصف لیوان یک و نیم پیمانه آرد 10 عدد انجیر خشک که در یک لیوان آب گرم خیس شده است(میتونید انجیر تازه هم بریزید) یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، یک چهارم قاشق غ جوش شیرین و یک پینچ نمک یک قاشق چایخوری وانیل، نصف قاشق چایخوری دارچین و نصف ق چ پودر هل تخم مرغ و شکر و روغن و وانیل و هل و دارچین را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید سپس انجیر و آب را اضافه کنید و خوب میکس کنید . آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید و مخلوط تخم مرغ را روی مواد خشک بریزید و خوب مخلوط کنید، سپس آن را در قالب مستطیلی که کمی چرب کردید و کاغذ روغنی انداخته بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه در طبقه وسط به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که آماده شود بپزید . نوش جان😋 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
نان تست رژیمی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تست رژیمی با ارده و بدون آرد برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارن😋🤌🤌 كاری از : Gorsel sahibi 👇 @kfayef 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور لطفا برای پدرم فاتحه بخونید🙏 این نان تست بدون آرد درست میشه ولی بافتش با نان های معمولی فرقی نداره. برای رژیم کتوژنیک و افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مناسبه🤗 نان تست رژیمی با ارده و بدون آرد  🍃🌼🍃🌼🍃🌼🌼 4 عدد تخم مرغ یک پیمانه ارده مایع(هم بزنید تا روغنش مخلوط بشه) یک قاشق غذاخوری پر بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یک قاشق مرباخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری نمک تخم مرغ و سرکه و وانیل و نمک را خوب با مخلوط کن بزنید سپس ارده و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را در قالب مستطیلی سایز متوسط حدودا ده در بیست و دو بریزید کف قالب را کاغذ بندازید و چرب کنید. هر دانه ای را که ترجیح می دهید روی آن بپاشید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه از پایین و در آخر از بالا بپزید تا قهوه ای روشن شود🌼 بعد از پخت میتونید برش بزنید و در فر بزارید تا تست شود. نوش جان😋 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
😳☝️ ایشون رو میشناسی؟ مُخترع ابردوا آقای اصغری هستن همون ابردوا که هزاران بیمار رو درمان کرده 😳 از کشورای دیگه برا خریدش میان ایران ✈️ صدا و سیما ازشون مستند تهیه کرده 🎥 با این وجود شما کانالشو هنوز نداری؟ 😒 رو لینک بزنی عضو کانال آقای اصغری میشی👇 https://eitaa.com/joinchat/2690974064C9bfb349624 میتونی برای درمان هر بیماری که بخوای ازشون مشاوره رایگان بگیری😍واقعا باید قدر بدونیم
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی اسپانیایی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریوش اسپانیایی😋🤌🤌 كاری از : Gorsel sahibi 👇 @asmae_sweets 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور لطفا برای پدرم فاتحه بخونید🙏 سلام❤️ این یک دستور اسپانیایی برای بریوش است که می توانیم اون رو شیرینی بنامیم، چون بین اون خامه میزنیم😍😋 آرد 350 گرم یا 3 و نیم پیمانه یک قاشق پر خمیر مایه فوری 200 گرم شیر گرم یا یک و یک سوم لیوان 3 قاشق غذاخوری شکر یک عدد تخم مرغ بزرگ 50 گرم کره یا دو قاشق غذاخوری رنده پوست یک عدد پرتقال (قابل حذف و جایگزین یک قاشق چایخوری وانیل) یک پینچ نمک خامه قنادی 400 گرم حتما خمیر رو نیم ساعت استراحت بدید بعد به نه چانه تقسیم کنید و دوباره چونه ها رو داخل سینی بچینید و چهل دقیقه یا یک ساعت تا دوبرابر بشه استراحت بدید. زمان پخت بستگی به فرتون داره ، حتما چک‌کنید طلایی شد خارج کنید زیاد نپزید خشک نشود. با دمای 180 درجه در فر از قبل گرم شده میپزم بعد از پخت با دستمال میپوشونیم و میذاریم کاملا خنک بشه. خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیره و نونها رو بعد از سرد شدن کامل از وسط برش دهید و خامه بزنید و نیمه دیگه نون رو روش بزارید پودر قند بپاشید و نوش جان😋😋 . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 .