فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ
.
مواد اولیه: ⬇️
مرغ پخته شده ۳۰۰ گرم
نان همبرگر ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
فلفل دلمه ۱/۴ عدد
قارچ ۵ عدد
پیازچه ۵ عدد
زردچوبه
زنجبیل
پودر سیر
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.مرغ پخته شده رو به تکههای کوچیک تقسیم میکنیم
۲.پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم
۳.فلفل دلمه نگینی، قارچ خرد شده، زردچوبه، زنجبیل، پودر سیر، نمک و پیازچه خرد شده اضافه میکنیم به پیاز و تفت میدیم و هر کدوم رو که اضافه کردیم ۱ دقیقه تفت میدیم بعد ماده بعدی رو اضافه میکنیم
۴.روی نونهای همبرگر رو مطابق ویدئو برش میدیم، خمیر داخلش رو در میاریم، از موادی که درست کردیم میریزیم داخل نون و روی مواد پنیر پیتزا میریزیم
۵.ساندویچهارو ۱۰ دقیقه میذاریم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تا هم پنیر آب بشه و طلایی بشه و هم نون ترد بشه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.میشه با غذاهایی که از وعدههای قبلی میمونه غذاهای جدیدی مثل این ساندویچ درست کرد
۲.میزان و مواد داخل ساندویچ به علاقه و موجودی شما بستگی داره، دستور خاصی وجود نداره برای این سبک ساندویچ
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای هویج(بدون اضافه کردن آب)
.
مواد اولیه: ⬇️
هویج نیم کیلو
شکر ۳۵۰ گرم
هل ۱ عدد
گلاب ۱ ق.غ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.هویج رو پوست میگیریم و با سایز متوسط رنده میکنیم
۲.میریزیم داخل قابلمهای که روی حرارته کمه و یک دونه هل اضافه میکنیم
۳.تا وقتی که آبش کشیده بشه و کم کم به کفت قابلمه بچسبه میذاریم بمونه روی حرارت و هر یک دقیقه هم میزنیم
۴.آبش که کشیده شد و دیگه داشت به کف قابلمه میچسبید شکر رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا وقتی که شکر آب بشه بهش زمان میدیم
۵.شکر که آب شد گلاب رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه بعد مربا حاضره
.
✅نکات تکمیلی:
۱.هل و گلاب سلیقهای هست میتونید یکی یا هر دو رو حذف کنید
۲.تمام مراحل پخت مربا روی حرارت کم انجام میشه و هم زدن رو فراموش نمیکنیم
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کله جوش
.
مواد اولیه: ⬇️
گردو ۵ عدد
کشک ۳ ق.غ
پیاز ۱ عدد کوچک
نعناع خشک ۱ ق.غ
زردچوبه ۱ ق.چ
آب ۱/۲ پیمانه
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم
۲.گردوی خرد شده رو اضافه میکنیم
۳.زردچوبه و نعناع خشک رو اضافه میکنیم و تفت میدیم
۴.آب رو اضافه میکنیم، جوش که اومد کشک رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه
۵.به محض اولین قل حرارت رو خاموش میکنیم و تمام
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد کلم با انار
.
مواد اولیه: ⬇️
کلم ۳۰۰ گرم
انار ۱ عدد
ماست ۲ ق.غ
سس مایونز ۱ ق.غ
سس خردل ۱ ق.چ
شوید ۱ پیمانه
آبلیمو ۵ ق.غ
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.کلم رو خرد میکنیم میریزیم داخل ظرف و انار دون شده رو بهش اضافه میکنیم
۲.برای سسش بقیه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و اضافه میکنیم به کلم و انار
۳.برای تزئین میتونید از خود انار استفاده کنید
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تک تابه
.
مواد اولیه: ⬇️
مرغ
ادویه تندوری
فلفل سیاه
زردچوبه
نمک
پیاز
حریره سیر(هایلایت شده در صفحه)
پوره گوجه
زرشک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.مرغ رو با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه وادویه تندوری طعمدار میکنیم
۲.توی تابه سرخ میکنیم و بعد سرخ شدن از تابه خارج میکنیم
۳.تو همون روغن و تابه پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم و بهش حریره سیر، پوره گوجه، زرشک و آبجوش اضافه میکنیم و هم میزنیم
۴.مرغهای سرخ شده رو به تابه برمیگردونیم و نیم ساعت بهش زمان میدیم تا مرغ بپزه و طعم سس به خورد مرغ بره و تمام
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب انار
.
مواد اولیه: ⬇️
انار
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.انار رو دون میکنیم(پوست های سفید داخل انار و دونههای خراب رو جدا میکنیم)
۲.دونههای انار رو با یک استکان آب میذاریم روی حرارت تا بپزه
۳.بعد از یک ساعت انار رو میریزیم داخل آبکش و له میکنیم تا آب انار و گوشتش از آبکش رد بشه و فقط هسته داخل آبکش بمونه
۴.آب و گوشتش رو دوباره میذاریم روی حرارت، نمک اضافه میکنیم و تا جایی که رنگش خیلی تیره بشه و غلیظ بشه میذاریم روی حرارت بمونه
.
مصرف منظم رب انار:
✅باعث کاهش کلسترول
✅کمک به لاغری
✅تقویت سیستم ایمنی
✅تصفیه خون
✅پیشگیری از سرطان
✅کاهش فشار خون بالا
❌مصرف بیش از حد اون ممکنه به مشکلات گوارشی و یبوست منجر بشه
.
✅با رب انار میشه فسنجون، مرغ ترش، زیتون پرورده،انواع سس و خیلی چیزهای دیگه درست کرد
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک
.
مواد اولیه: ⬇️
سوسیس
سس چیلی گارلیک(هایلایت شده در صفحه)
پنیر گودا
نان تست
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.سوسیسهارو سرخ میکنیم
۲.روی نون تست سس چیلی گارلیک میزنیم، سوسیس سرخ شده رو روی سس میذاریم و لایه آخر پنیر گودا و نون تست دوم روی مواد
۳.میذاریم داخل ساندویچ ساز و پنج دقیقه زمان میدیم تا پنیر آب بشه و نون برشته
.
✅نکات تکمیلی:
۱.برای درست کردن اسنک دستمون بازه و از هر موادی که دوست داریم و تو خونه داریم میتونیم استفاده کنیم مثل انواع گوشت، انواع پنیر، انواع سس و...
۲.میزان موندن اسنک در ساندویچ ساز به ساندویچ ساز خودتون مونده باید بهترین زمانش دستتون بیاد مراقب باشید نون نسوزه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت لوبیای کاشان
.
مواد اولیه: ⬇️
دنده گوسفندی ۳۰۰ گرم
لوبیا سفید ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زردچوبه
فلفل سیاه
دارچین
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز سرخ میکنیم
۲.دنده گوسفندی رو با پیاز تفت میدیم و بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم
۳.لوبیایی که حداقل ۱۲ ساعت خیس خورده رو آبکشی میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم و ۲ دقیقه تفت میدیم
۴.آبجوش، دارچین و نمک رو اضافه میکنیم و میذاریم گوشت و لوبیا با شعله کم ۳ تا ۴ ساعت بپزه
۵.همراه گوشت لوبیا برنجش هم شوید پلو باشه ترکیب جذابتری میشه
.
✅نکات تکمیلی:
۱.گوشت این غذا بهتره گوسفندی باشه که میتونه دنده، گردن یا هر قسمتی که خودتون دوست دارید باشه
۲.زمان پخت حدودی گفته شده خودتون میزان پخت گوشت و لوبیا رو بررسی کنید
۳.این میزان مواد اولیه برای ۳ نفر کافیه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک
.
مواد اولیه: ⬇️
سوسیس
سس چیلی گارلیک(هایلایت شده در صفحه)
پنیر گودا
نان تست
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.سوسیسهارو سرخ میکنیم
۲.روی نون تست سس چیلی گارلیک میزنیم، سوسیس سرخ شده رو روی سس میذاریم و لایه آخر پنیر گودا و نون تست دوم روی مواد
۳.میذاریم داخل ساندویچ ساز و پنج دقیقه زمان میدیم تا پنیر آب بشه و نون برشته
.
✅نکات تکمیلی:
۱.برای درست کردن اسنک دستمون بازه و از هر موادی که دوست داریم و تو خونه داریم میتونیم استفاده کنیم مثل انواع گوشت، انواع پنیر، انواع سس و...
۲.میزان موندن اسنک در ساندویچ ساز به ساندویچ ساز خودتون مونده باید بهترین زمانش دستتون بیاد مراقب باشید نون نسوزه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
🔴بانوی کثیف و نامنظم 😳👇
همیشه کابینت هام کثیف و نامرتب بود
و برنامه ایی برای تمیز کردن خونه نداشتم 😔
تــا اینــــکه با( مامان سارا ) آشــنا شـــــدم
و با لیستِ برنامه نظافتی هاییِ که بصورت
روزانه، بهم میده یه خونه و زندگیِ همیشه
تـــــــــــــمیز و منـــــــظم دارم 😌😍👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2612658546C47b83ff52d
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
.
🔴داستان بانوی کثیف ونامنظم خوندی!؟😓☝️
پس اگه توام میخوای کمتر کــــــار
کنی و بیـــشتر وقت اضاف بــــیاری
و یه خونه زندگی همیشه پاکیـــــزه
داشــته باشی کار های خونه ات رو
با برنامـه های اینجا پیش بــــبر😎👇
https://eitaa.com/joinchat/2612658546C47b83ff52d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه ناری قاجاری
.
مواد اولیه: ⬇️
برنج ۳ پیمانه
گوشت ۳۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
آب انار ۲ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ ق.غ
پیاز ۱ عدد
زردچوبه
فلفل سیاه
دارچین
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.اول پیاز نگینی رو تفت میدیم رنگ که عوض کرد زردچوبه اضافه میکنیم
۲.گوشت رو اضافه میکنیم و ۲ دقیقه همراه پیاز تفت میدیم
۳.فلفل سیاه، لپهای که از شب خیس کردیم و دارچین اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت کم ۳ ساعت بپزه
۴.یک ساعت آخر آب انار رو اضافه میکنیم
۵.برنج رو آبکش میکنیم اندازه تهدیگ برنج جدا میکنیم و با زعفران مخلوط میکنیم و بقیه برنج رو با مواد گوشتی مخلوط میکنیم
۶.تو قابلمه کمی روغن میریزیم، برنج زعفرانی رو برای تهدیگ ته قابلمه میریزیم و برنج مخلوط شده و در قابلمه رو با دم کنی میذاریم
۷.برنج رو با حرارت کم ۱ ساعت میذاریم روی شعله تا دم بکشه
.
.
.
✅نکات تکمیلی:
۱.بهتره که گوشت گوسفندی باشه
۲.انتخاب تهدیگ سلیقهایه
۳.میزان آب انار و ترشیش بستگی به این داره که شما چقدر دوست داریم طعم غذا ترش باشه
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗