نون محلی👌
خوشمزه سپیده جون 😍
ابتدا داخل نصف لیوان آب (ولرم رو به گرم)یک ق غ شکر و یک ق غ خمیرمایه می ریزیم
درشو میبندیم.
اجازه میدیم تا عمل بیاد
بعد نصف لیوان روغن مایع رو داخل یه قابلمه کوچیک داغ میکنیم
نصف لیوان ماست و یک ق غ بکینگ پودر رو به روغن داغ اضافه میکنیم.
و مخلوط میکنیم
(قابلمه روغن رو داخل سینک بذارید تا وقتی ماستو میریزید جایی پخش نشه))
در یه ظرف دیگه هم سه عدد تخم مرغ رو با 5ق غ شکر و کمی وانیل مخلوط میکنیم
بعد همه موادو مخلوط میکنیم
سپس آرد و مقدار خیلی کم جوش شیرین(به دلخواه)(من همیشه استفاده نمیکنم)
را داخل مواد الک میکنیم.
خمیرو جای گرمی میذاریم
تا عمل بیاد.
سپس در شکلهای مختلف درست میکنیم
روشو دستمال میکشیم تا یکم شکل ها پف کنن
بعد برای رو مالیشون
یک عدد تخم مرغ کامل،یا فقط زرده تخم مرغ
یک ق غ روغن مایع
یک ق غ زعفران دم کرده
مخلوط میکنیم
روی خمیر میزنیم،
میذاریم داخل فر
کنجد هم به دلخواه که بریزید روی نون.
اگه میخایید خمیرتون شیرین نشه
اون 5ق شکر که گفتم با تخم مرغ هم میزنیم رو یکی دو قاشق بردارید
یا کلا حذف کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#رولت مرغ
یک عدد سینه مرغ چرخ کرده
پیاز 1 عدد
دو ق غ سبزی خشک معطر
زردچوبه،نمک و فلفل
هویج پوست گرفته و پخته یک عدد
رب گوجه فرنگی دو ق غ
سیر دو حبه
ابتدا برای درست کردن سس یه دونه پیاز و سیر رو نگینی خورد کرده و سرخ کردم رب گوجه و ادویه و مقداری اب اضافه کردم و کنار گذاشتم. بعد مرغ چرخکرده را با پیاز رنده شده و سبزی و نمک و زردچوبه و فلفل خوب ورز دادم
بعد روی کیسه فریزر پهن کردم و مقداری سبزی شامل جعفری و ریحان و پیازچه خورد شده روی گوشت ریختم و یه دونه هویج پخته شده رو وسطش گذاشتم و با کمک کیسه فریزر رول کردم و سرو ته رول رو محکم کردم و به ارومی گذاشتم تو تابه و کیسه رو جدا کرده و در روغن با حرارت ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که قبلا اماده کرده بودم رو اضافه کردم و اجازه دادم تا خوب بپزه و جا ببفته
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ماقوت_زعفرونی
شش قاشق نشاسته گل رو با مقداری اب سرد مخلوط و خوب هم میزنیم تا نشاسته حل بشه,بعد مقداری پودر هل و چند قاشق گلاب و زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.نصف لیوان شکر و دو لیوان هم اب اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت کم هم میزنیم تا خامیه نشاسته بره و مواد غلیظ بشه,سپس توی ظرف سرو میکنیم,واسه لایه روش ژله موزی استفاده کردم و مقداری تخم شربتی خیس کرده رو هم قاطیش کردم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کروکت سیب زمینی با
کوکتل گوشت
مواد لازم برای۵ نفر:
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کوکتل گوشت ۵ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱۰ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز و سپس رنده یا له می کنیم.
بعد زرده تخم مرغ، آرد، جعفری خرد شده، نمک و فلفل رو افزوده و ورز میدیم تا مواد به خورد هم برن.
بعدکوکتل ها رو حلقه و سرخ می کنیم.
سپس یک عدد تخم مرغ رو در ظرفی ریخته و هم می زنیم، در ظرف دیگه ای هم پودر سوخاری می ریزیم و از مواد برداشته داخل دست گلوله می کنیم و یه حلقه کوکتل گوشت داخل مواد قرار داده و شکل میدیم.
ابتدا در تخم مرغ وسپس در پودر سوخاری می غلطونیم و در روغن خیلی داغ و فراوون به مدت زمان کمی سرخ می کنیم در حدی که طلایی بشن.
بعد از سرخ شدن در آبکش میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_آسان🍦🍦🍦
#ترفندآشپزی
یه روش جالب 🙌😉
با بیسکوییتهای شکسته و خرد شده بستنی درست کنید
کرم وسط بیسکوییتها را با خامه چرب مخلوط کنید و به هم بزنید بعد مثل ویدئو این مخلوط را روی بیسکوییتهای شکسته شده بریزید وسط آن کیک براونی (یا هر کیکی که دارین )بذارید سپس تو فریزر بزارید تا خودش رو بگیره ودر آخر آنها را باشکلات سفید آب شده با روش بن ماری رو کش کنید.
🍔🍟🍗🍜
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
690.3K
#كوفته_سيب_زمينی_مغزدار
🔺مواد لازم:
تخم مرغ: هفت عدد
سيب زمينی متوسط: چهار تا پنج عدد
پياز: یک عدد
فلفل كاپی: یک عدد
روغن زيتون: یک قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری
آرد و آرد سوخاری: به ميزان لازم
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روغن سرخ كردنی: به ميزان لازم
🔺طرز تهیه
شش عدد از تخم مرغ ها را آبپز کرده، پوست گرفته و كنار می گذاريم. سيب زمينی ها را آبپز كرده و اجازه می دهيم تا خنك شوند، سپس آنها را رنده می كنيم.
پياز و فلفل کاپی را به صورت خيلی ريز خرد کرده و به سيب زمينی های رنده شده، همراه نمك و فلفل اضافه می كنيم. روغن زيتون، جعفری و تخم مرغ دیگر را اضافه كرده و با دست مواد را با هم مخلوط می نماييم. كمي آرد به آن اضافه کرده تا مواد قوام و چسبندگي لازم را پيدا كند. از مواد به اندازه يك نارنگی درشت برداشته، با دست آن را باز كرده، يك عدد تخم مرغ آبپز وسط آن قرار داده و با دست آن را بسته و فرم می دهيم.
توپ های آماده را درون آرد سوخاری غلطانده و در روغن فراوان سرخ می کنیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
بریان
مواد لازم
جگر سفید ... 300 گرم
گوشت گردن ... 300 گرم
پیاز متوسط ... 4 عدد
نمک ... به میزان لازم
ادویه ... به میزان لازم
سبزی معطر خشک و پودر شده ... به میزان لازم
خلال پسته ... به میزان لازم
بادام ... به میزان لازم
طرز تهیه
1- ابتدا جگر سفید را پخته چرخ می کنیم و با نمک و ادویه تفت می دهیم.
2- سپس گوشت را با دو عدد پیاز خرد شده و ادویه می پزیم.
3- گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم.
4- نمک ، فلفل و زردچوبه را به میزان لازم به گوشت اضافه کرده با هم مخلوط می کنیم.
5- سپس در یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریانی اصفهانی کمی روغن می ریزیم(به طوری که کف آن چرب و داغ شود).
6- هر بریانی را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی کف ظرف پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم.
7- کمی که داغ شد روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم که فقط نان کمی مرطوب شود.
8- سپس داچین را روی نان ریخته بریانی را روی نان برمی گردانیم و مقداری سبزی معطر (ریحان ، نعناع وترخون خشک و پودر شده ) وخلال پسته وبادام روی آن می ریزیم.
9- در پایان مقداری جگر پخته و تفت داده شده را نیز کنار بریانی روی نان می ریزیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#سوپ_گوجه_فرنگی
مواد لازم
▪️گوجه فرنگی متوسط ٤عدد
▪️کره ٥٠كرم
▪️1 قاشق غذاخوری
▪️پیاز متوسط رنده شده ١عدد متوسط
▪️آرد ١قاشق غذا خوري
▪️رب گوجه فرنگی١قاشق
▪️آب گوشت 1 پیمانه
▪️نمک و فلفل سیاه به ميزان لازم
▪️ریحان تازه یا خشک
▪️1 قاشق چایخوری
▪️جعفری تازه یا خشک
▪️من يك پيمونه جو هم استفاده كردم
طرز تهیه🍜
در یک قابلمه متوسط مقداری آب را می جوشانیم. گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش می اندازیم. آب جوش را خالی می کنیم و می گذاریم گوجه ها کمی خنک شود.
با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را می کنیم و آن ها را ریز خورد می کنیم. با همزن خوب هم می زنیم تا به صورت پوره نرم در آید و سپس آن را کنار می گذاریم.
کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. پیاز خرد شده یا رنده شده را در کره تفت می دهیم تا نرم و طلائی شود. آرد را اضافه می کنیم و به مدت 2 دقیقه هم می زنیم.
سپس رب گوجه را اضافه می کنیم و باز هم به مدت 1 الی 2 دقیقه هم می زنیم. گوجه های پوره شده و آب گوشت و نمک را می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید. پس از اینکه سوپ جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بخار کند.
در آخر فلفل سیاه را اضافه می کنیم و در هنگام سرو روی آن ریحان و جعفری می ریزیم و داغ سرو می کنیم.
سوپ شما آماده است، از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
اینم ی ایده خلاقانه برای ادویه جات توی مسافرت
از این ظرف های مخصوص قرص هفتگی از داروخانه بگیرید و میتونید ادویه ها را برای مسافرت راحت و کم ببرید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#مافین_لیمو_نارگیل
مواد لازم:
شکر 1 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
روغن نارگیل 1/4 پیمانه
رنده پوست 1 عدد لیمو ترش
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
باترمیلک 1 پیمانه
آرد سفید 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در کاسه بزرگی کره را بریزید و بگذارید کمی نرم شود. سپس روغن نارگیل و شکر را به آن اضافه کنید و آن را با همزن بزنید تا مخلوط سبکی ایجاد شود.
رنده پوست لیمو، آبلیمو، تخم مرغ و باترمیلک را هم اضاقه کنید و فقط در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند.
در کاسه دیگری، آرد، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط و الک کنید. حال مواد خشک را به مواد تر ظرف قبلی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند اما بیش از حد هم نزنید. وجود کمی از گلوله های آرد در مخلوط طبیعی است و نیازی نیست آنها را از بین ببرید.
6 قالب مافین بزرگ را چرب کنید و حدود 3/4 از هر کدام را با مایه کیک پر کنید تا کیک شما جای پف کردن داشته باشد.
حدود 25 دقیقه قالب را در فر قرار دهید تا مافین لیمو و نارگیل پخته شود. برای اطمینان از پخت یک خلال دندان در وسط آن فرو کنید. خلال باید تمیز اما مرطوب بیرون بیاید. اگر بیش از حد مافین را در فر بپزید کیک شما خشک میشود.
نکته: می توانید برای زیبایی بیشتر کمی رنده پوست نارگیل و شکر (و در صورت تمایل پودر نارگیل) را با هم مخلوط کنید و روی مایه مافین داخل قالب بپاشید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کیک مرغ
مواد لازم
نان تست ... 1 بسته
سینه مرغ ... 2 عدد
تخم مرغ پخته ... 2 عدد
سس مایونز ... 1 لیوان
ماست خامه ای (یا پنیر لبنه) ... 1/2 لیوان
گردو خرد شده ... 1 لیوان
جعفری خرد شده ... 1 لیوان
پیازچه خرد شده ... 1 لیوان
خیار شور ریز خرد شده ... 1/2 لیوان
نمک و فلفل ... به مقدار لازم
طرز تهیه
1- سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
2- حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید و برای تزئین کنار بگذارید. مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار ده
ید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.
3- پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
نکات
👈 مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد.
👈 استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد.
👈 با همین روش میتوانید کیک مرغ و قارچ هم تهیه کنید. تنها کافی است مقداری قارچ را خرد کنید و تفت دهید و به مرغ ریش ریش اضافه کنید.
👈 با استفاده از حاشیه های نان که کنار گذاشتید میتوانید طرح های مختلفی در کناره های کیک مرغ ایجاد کنید.
👈 میتوانید سس مایونز را با قیف و ماسوره کنار کیک شکوفه بزنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوکو_سیب_زمینی_لقمه_ای
به همراه آش دوغ
برای پخت کوکو سیب زمینی لقمه ای
نون باگت تازه رو داخل کیسه بذارید تا نرم بشن بعد حلقه حلقه کنید با قیچی نون یا چاقو اره ای؛به ضخامت دو سانت عالیه،بعد مخلوط سیب زمینی پخته ی کوبیده شده رو با کمی زرچوبه و کره و کمی جعفری تازه خرد شده و یا تره یا پیازچه؛و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنیدو کنار بذارید،داخل یه کاسه دوتا تخم مرغ بشکنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید؛تخم مرغ کم اومد بازم بشکنید،،،،کمی زرچوبه و نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید؛حالا حلقه های نون باگت رو دونه دونه از کیسه دربیاریدو با قاشق از مواد سیب زمینی داخلش بذاریدو با دست فرم بدین داخل حلقه نون باگت حلقه ای؛اماده کنید همرو بچینید داخل سینی روشم پارچه بکشید که خشک نشه تا اخر کارتون،بعد داخل مواد تخم مرغی بچرخونیدو بذارید داخل تابه روغن گرم تا قشنگ سرخ و خرچ خرچی بشه،نیازی به دستمال روغن گیر نداره چون کاورش تخم مرغی جذب روغن نداره خیالتون راحت؛سردو گرمش خیلی خوردنی و عالیه با سس قرمزو سفید نوش جان کنید ؛به جای مغز سیب زمینی از مواد کوکو سبزی ام میتونید استفاده کنید که دو رنگ بشه،اینجوری باید حلقه های نون باگت و اول داخل تخم مرغ بچرخونید فوری بذارید داخل روغن ماهیتابه بعد فوری با قاشق از مواد کوکو سبزی وسطش بریزیدو وقتی خودشو گرفت پشت و رو کنید،
روغن واسه سرخ کردن کمتر از قتی باشه که کتلت سرخ میکنید...
لقمه های اماده ی #خوشمزه مناسب عصرانه صبحانتون امادست....
نووووش جان....
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
72.4K
طرز تهیه کوکو سیب زمینی و هویج
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ 3 عدد
هویج 2 عدد
پیازچه خرد شده 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
نمک و فلفل به مدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و سپس با گوشتکوب له کنید. هویج ها را به صورت خام رنده کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید. پیازچه خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ را اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید. در آخر مواد را در ابعاد و اشکال دلخواه سرخ کنید. و نوش جان کنید.
#نونی
4_5904345447945732681.mp3
12.96M
محتوای داروهای طب اسلامی؟
هر خانواده یک طبیب داشته باشد.
زایمان در خانه یا سزارین در بیمارستان؟
#شبهات #مباحثه_طبی
جالبه گوش کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شيريني_نخودچي
آرد نخودچي 200گرم
پودر قند 100گرم
روغن جامد 100گرم
پودر هل 1ق م
روغن جامد را روي حرارت اب كرده ميزاريم يخچال تا سفت بشه و چند ساعتي بمونه بعد همراه پودر قند ك الك كرديم با همزن بمدت 10دقيقه هم ميزنيم تا كرم رنگ بشه بعد پودر هل را اضافه ميكنيم و آرد نخودچي را ك يه بار الك كرديم اروم اروم اضافه كرده و ورز ميدهيم تا وقتي ك خمير منسجم بشه بعد توي نايلون گزاشته توي دماي محيط 10ساعت استراحت ميدهيم بعد از استراحت خمير را بين دونايلون با وردنه به ضخامت يك سانت باز كرده و قالب ميزنيم توي سيني فر ك كاغذ روغني انداختيم كنار هم ميچينيم روي شيريني خرفه پاشيده و توي فر ك از قبل با درجه حرارت160روشن كرديم بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم.
اين شيريني تا داغه زود ميشكنه پس بعد از خنك شدن ب شيريني دست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#آش_سبزی_شیرازی
🔸مواد لازم برای۱۰ نفر
سبزی (آش) ۵۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
قلم گوساله ۱ عدد
پیاز داغ ۱ پیمانه
آرد گندم و برنج ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸طرز تهیه
۱- سبزی این آش تره، ترخان، مرزه و جعفری است.
۲- سبزیها را بشورید و خرد کنید و سپس حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، در یک قابلمه بپزید و در حین پخت آب آن را دو نوبت عوض کنید.
۳- در مرحله آخر حبوبات را با قلم گوساله در قابلمه بگذارید و وقتی حبوبات پخت، نیمی از آن را له کنید تا آش لعاب داشته باشد.
۴- گوشت گوسفندی را بپزید و ریش ریش کنید و به قابلمه آش اضافه کنید.
۵- پیازداغ را در آش بریزید و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید.
۶- بعد از نیم پز شدن سبزیجات، برنج را اضافه کنید.
۷- در اواخر پخت، آرد برنج و گندم را در آب سرد حل کرده و به آش اضاف کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
۸- نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیازداغ تزیین کنید.
🔸🔹این آش نیازی به کشک و نعنا داغ ندارد.
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
👇👇👇کانال عمومی👇👇👇
(تقویم همسران)
(اولین و پرطرفدارترین مجموعه کانالهای تقویم نجومی اسلامی)
@taghvimehmsaran
@taghvimehmsaran
✴️ شنبه👈 17 اسفند 1398
👈12 رجب 1441 👈 6 مارس 2019
🕌 مناسبت های اسلامی و دینی.
☑️وفات عباس عموی پیامبر صلی الله علیه و اله.
🕋ورود فاطمه بنت اسد سلام الله علیها به کعبه با معجزه الهی برای ولادت امیرالمؤمنین علیه السلام.
🕌ورود امیر مؤمنان علیه السلام به کوفه پس از جنگ جمل(36 هجری)
🔥مرگ معاویه(60 هجری)
❇️روز بسیار خوبی برای :
✅افتتاح شرکت.
✅دکان باز کردن.
✅در پی حاجت و خواسته ها رفتن.
✅ساخت و ساز و بنایی.
✅داد و ستد و خرید و فروش.
✅و شروع به کارها.
✅و باز کردن و افتتاح مراکز تجاری خوب است.
👶نوزاد امروز عفیف و صالح و عابد باشد.ان شاءالله.
🤕بیمار امروز شفا یابد ان شاءالله.
🚖 مسافرت خوب است.
🔭 🌗احکام و اختیارات نجومی.
✳️ختنه اطفال.
✳️جراحی و امثال ان.
✳️خرید جواهرات.
✳️و شروع به ساخت و ساز نیک است.
💑 مباشرت و انعقاد نطفه
دستوری وارد نشده است.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری خوب و باعث هیبت و شکوه است.
💉💉 حجامت خون دادن فصد زالو انداختن خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری، خوب نیست ضعف بدن در پی دارد.
😴😴 تعبیر خواب امشب.
خوابی که شب یکشنبه دیده شود تعبیرش از ایه 13 سوره مبارکه رعد است
و یسبح الرعد بحمده والملائکه من خیفته و یرسل الصواعق..
و از معنی ان چنین استفاده می شود که چیزی که باعث ملال خاطر باشد برای خواب بیننده پیش اید. و شما مطلب خود را بر ان قیاس کنید .
💅 ناخن گرفتن
شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.
👚👕دوخت و دوز.
شنبه برای بریدن و دوختن،#لباس_نو روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.
🙏🏻 وقت #استخاره در روز شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر.
📿ذکر روز شنبه : یارب العالمین ۱۰۰ مرتبه
📿 ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه #یاغنی که موجب غنی و بی نیاز شدن میگردد .
💠 ️روز شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_رسول_اکرم_(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
@taghvimehmsaran
📚 منبع مطالب:
تقويم همسران
نوشته ی حبيب الله تقيان
انتشارات حسنین قم
هنگام پخت غذا، از افزودن ادویههایی مانند زردچوبه و زیره سبز غافل نشوید چون تأثیر فوقالعادهای در رژیم غذایی و درمان کبد چرب دارند.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كيا مثل من عاشق بادمجون هستن؟؟
#ایده_يه_غذاي_ساده اما خيلي خيلي خوشمزه با بادمجون
زندگی هدیهای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار میشوم، عاشقانه روبانهای دور آن را به آرامی باز میکنم ...
سلام
روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست
امروزمان را متبرک کنیم به نام #حضرت_رسول (ص)
امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️
و با ذکر مقدس 👈یا حلیم
#ایده_تزیین_خرما
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
✅خواص نخود
✍نخود پخته قبل و بعد غذا مصرف شود مفید است هم پیش غذا و هم دسر مفیدی بوده و می توان از خوراک نخود آب در وعده صبحانه نیز استفاده نمود
1⃣مفید برای دردکمر و درد سینه
2⃣تنظیم اخلاط چهارگانه بدن
3⃣برطرف کننده ضعف بدن
4⃣تقویت میل جنسی
5⃣چاق کننده
6⃣افزایش اسپرم و تاثیر کلی در
ناراحتیهای جنسی
@tebshia20
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
#خوراک_عدسی
_دو پیمانه عدس
_اب سه پیمانه تقریبا
_یک عدد پیاز درشت
یک عدد سیب زمینی درشت یا دوتا متوسط
_نمک ادویه زردچوبه فلفل دارچین به میزان لازم
_رب گوجه فرنگی یک قاشق
طرز تهیه:عدسو ۲۴ ساعت قبل خیس کنید بعد درون قابلمه ریخته روش اب بریزید سپس درب قابلمه رو ببندید عدس که نیمپز شد سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به عدس اضافه کنید رب گوجه را اضافه کنید . دراین حین در تابه جدا پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن و زردچوبه تفت دهید سپس ادویه و دارچین زده و شعله خاموش.پیازهارو به عدس اضافه کنید درب قابلمه رو ببندیدتا جا بیفته ده دقیقه اخر نمک و فلفل قرمز بزنید.نوش جان
پ.ن.بعضیا سیر هم میریزن توی این غذا من دوس ندارم برای همین نریختم.
#صبحانه_را_جدی_بگیریم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami