eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
دلمه برگ مو ❣ مواد لازم : برنج آبکش شده : 2 پیمانه (به آب برنج کمی نمک و کمی زرد چوبه هم اضافه کنید ) گوشت چرخ کرده : 100 گرم سبزی دلمه : (شامل گشنیز و جعفری و ترخون و ریحون تازه و به مقدار کم شوید خشک )اگر هر کدام از این سبزیجات تازه را نداشتید از خشکش استفاده کنید مقدار سبزی بستگی به سلیقه ی خودتون داره فقط زیاد نباید سبز بشه لپه نیم پز شده : نصف پیمانه در صورت تمایل باقلای سبز : کمی نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم برگ مو نازک و بزرگ مقداری مواد میانی : برگه ی خشک هلو خیس خورده و آلبالو خشکه خیس خورده و کشمش شسته و خیس خورده از هر کدام دوست دارید مقداری آماده کنید سرکه نصف لیوان و شیره انگور یا خرما نصف لیوان و رب انار هم نصف لیوان ابتدا برگ موها را دانه دانه شسته دمش را بگیرید و روی هم بچینید و داخل قابلمه ای قرار دهید و روی آن مقداری آب و نصف استکان سرکه بریزید برای اینکه برگها به هم نریزد قبل از اینکه داخل قابلمه آب بریزید روی برگها یک عدد در قابلمه یا یک جسم سنگین قرار دهید . سپس گوشت چرخ کرده و لپه ی پخته و زردچوبه و نمک و فلفل و سبزیجات معطر و در صورت تمایل باقلا و برنچ آبکش کرده را داخل قابلمه ی نسبتا بزرگ مخلوط کنید تا حالت چسبناکی پیدا کند سپس برگهای پخته را که قبلا کنار گذاشتیم و سرد شده دانه دانه با احتیاط باز کرده و از مواد داخلش می گذاریم مقدار مواد به اندازه یک گردوی درشت باشد و سپس وسط مواد را با انگشت گود کنید و از مواد میانی داخش قرار دهید و دوباره مواد را جمع کنید و برگ را همینطور که در عکس می بینید ببندید و کف ظرف را چند عدد برگ تازه بچینید و دلمه ها در دو تا سه ردیف وارونه کف ظرف بچینید و یک در قابلمه روی دلمه ها قرار دهید . شیره و رب انار و سرکه را با دو لیوان آب مخلوط کنید روی مواد بریزید و در قابلمه را ببندید و روی حرارت قرار دهید و وقتی به حالت جوش در آمد حرارت را کم کنید در آخر آب غذا باید تقریبا تمام شده باشد دلمه ها را دانه دانه داخل ظرف بچینید تا کمی خنک شود و خودش را بگیرد دلمه موقع خوردن اگر کمی ولرم باشد خوشمزه تر است تا اینکه خیلی داغ باشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥛😋❤️🥛😋❤️ مواد لازم: آرد: ۱ پیمانه شیر: ۱ پیمانه شکر: ۱ پیمانه گلاب: ۱/۲ پیمانه کره و روغن مایع با هم: ۱/۲ پیمانه هل: ۱ قاشق چایخوری زعفران دمکرده: به مقدار لازم طرز تهیه: برای تهیه شربت، شیر و شکر را داخل قابلمه روی شعله قرار می دهیم و هم می زنیم تا شکر حل شود، شعله را خاموش کرده، گلاب، هل و زعفران دمکرده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. آرد الک شده را داخل تابه روی شعله کم قرار داده و تفت می دهیم، بعد از گرفته شدن بوی خامی و تغییر رنگ آرد، کره و روغن را اضافه می کنیم و آرد را داخل آن تفت می دهیم، شربت خنک شده را کم کم به آرد اضافه کرده و هم می زنیم و این کار را تا جمع شدن حلوا وسط تابه ادامه می دهیم. نوش جان 😄😍 نکات: برای تهیه حلوا، اگر از آرد نان استفاده کنید بهتر است. موقع تفت دادن آرد، این کار را با حوصله و شعله کم انجام دهید، حدودا ۳۰-۲۰ دقیقه طول می کشد. رنگ حلوای شما، بستگی به میزان تفت دادن آرد دارد. با توجه به سلیقه و ذائقه تا رسیدن به رنگ مورد نظرتون آرد را تفت دهید، فقط مواظب باشید که آرد نسوزد. برای تست رنگ حلوا مقدار کمی روغن به آرد اضافه کنید. موقع اضافه کردن شربت، ابتدا شعله را خاموش کنید و بعد اضافه کردن شربت و کمی هم زدن، شعله را روشن کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شربت_خیار_سکنجبین ❣ شكر يك كيلو نعناع تازه با ساقه شسته شده،چند ساقه سركه سفيد یک سوم لیوان آب ٣ليوان . اول شكر و آب رو باهم مخلوط كرده روي حرارت ملايم حدود٤٠دقيقه بجوشه تا قوام بياد...اواسط اين ٤٠ دقيقه بايد نعناعوبصورن دسته ای ببندید و بهش اضافه كنيد. بعد اخر كار سركه اضافه كنيد و ٢/٣ تا جوش كه زد خاموش كنيد. اجازه بديد كامل سرد بشه نعناع رو خارج کنید ،بعداز صافي رد كنيد و داخل شيشه بريزيد و موقع سرو مقدار لازم را با آب سرد مخلوط کنید و خیار رنده شده اضافه کنید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سیب زمینی ها رو بعد از پوست کندن با کمی آب و نمک و فلفل و زرد چوبه بذارید تا بپزه و ابش کشیده بشه و هیچ آبی نداشته باشه بعد خوب بکوبید تا نرم و یکدست بشه ، نیازی به تخم مرغ نداره (میتونید یک قاشق آرد گندم یا آرد نخود چی اضافه کنید من اضافه نکردم ) بعد مقداری از سیب زمینی و بردارید ‌کف دستتون باز کنید و داخلش هر چیزی که دوست دارید بذارید من ژامبون و ‌‌پنیر پیتزا ( موزارلا) گذاشتم گوشت چرخ کرده و سبزیجات و مرغ و .... هم میشه استفاده کرد ، بعد داخل تخم مرغ زده شده بندازید و حسابی بچرخونید تا کاملا اغشته به تخم مرغ بشه بعد داخل پودر سوخاری زنید و داخل تابه روغن بریزید نیازی نیست شناور باشه بعد تو روغن داغ دو طرف توپک و سرخ کنید و بعد روی دستمال بذارید تا روغنش و بگیره با سس کچاپ و جعفری تزیین کنید و نوش جان کنید. ✅سیب زمینی و تا داغ بکوبید که خوب له بشه و یکدست بشه ✅مواد میانی و زیاد نذارید وگرنه موقع سرخ شدن بیرون میریزه ✅حتما با حرارت کم سرخ کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم‌یه‌املت خوشمزه پیازروخردکرده داخل تخم‌ مرغ میریزیم‌ نمک‌وفلفل سیاه میزنیم مطابق فیلم‌روکفکیرداخل تابه که روغن‌داغ توش هست‌میریزیم اخرسرپیازهاراهم بهش اضافه میکنیم 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
طرز تهیه با پسته❣❣ 1 لیوان پسته آسیاب شده ران مرغ 3 تیکه(میتونید از 1 عدد سینه مرغ ک تکه تکه کردین استفاده کنید ) کره 50 گرم اگر نبود مقداری روغن مایع پیاز 1 عدد بزرگ رب انار 3 ق غ خوری پر زعفران دم کرده 3 ق غ خوری شکر در صورت تمایل 1 ق غ خوری نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و داخل کره تفت میدیم بعد مرغ رو بهش اضافه کرده و حسابی تفت بدین نمک فلفل سیاه زرد چوبه بهش اضافه کنید بعد پسته آسیاب شده رو اضافه کرده خیلی کم تفت بدین و رب انار شکر و زعفران رو اضافه کرده و 2 لیوان آب میریزیم و اجازه میدهیم تا دو تا 3 ساعت بپزه و خوب جا بیافته و در نهایت در صورت تمایل نیم ساعت آخر چند عدد آلوی خورشتی بهش اضافه کنید😋😋 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‌فرنی با نشاسته❣ ‌‌ ‌مواد لازم نشاسته : ۱ پیمانه شکر : ۱.۵ پیمانه گلاب : نصف پیمانه شیر : ۴ پیمانه آب سرد : ۱ پیمانه خلال پسته یا بادام یا برگ گل محمدی : به مقدار لازم برای تزیین 👌طرز تهیه 👩‍🍳 برای تهیه فرنی با نشاسته ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل كنید. نشاسته حل‌شده را با دو پیمانه از شیر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط كنید و مرتب هم بزنید. سپس شكر و گلاب را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی فرنی به غلظت رسید، باید به شکل ماست تازه زده شده باشد در اینصورت فرنی به غلظت مناسب رسیده و آماده است. فرنی که به این سبک تهیه می‌شود را هم به صورت سرد و هم داغ می‌توان میل کرد. امیدواریم این دسر ساده و خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن ان لذت ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍜پیاز را رنده کرده ، سپس سیب زمینی ها را رنده کرده ، مایع را مخلوط کرده و آنرا هم بزنید. 🥚2 عدد تخم مرغ و نمک اضافه کنید. مخلوط کردن. نان ها🍞 را برش بزنید. 🥪سیب زمینی ها را روی نان بگذارید و سیب زمینی ها را در قابلمه سرخ کنید. سیب زمینی ها را در بالای برش نان قرار دهید و برگردانید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شله زرد و کاچی کاچی آرد برنج نصف پ +نصف پ ارد گندم رو مخلوط و الک میکنیم و ۱۰۰الی ۱۲۰ گرم کره نرم شده بهش اضافه کرده و روی حرارت مدام هم میزنیم تا رنگش کمی نخودی بشه نصف ق چ زردچوبه و ۱ ق م زیره سابیده اضافه میکنیم بعد از روی حرارت برمیداریم و نصف پیمانه گلاب سرد یخچالی روش میپاشیم تا حرارتشو بگیره و مدام هم میزنیم و بعد ۲ لیوان شربت غلیظ نبات اضافه میکنیم (نیم کیلو نبات +۲۵۰ گرم آب +نوک قاشق چ جوهر لیمو روی خرارت بجوشه تا قوام بیاد )و هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد ۵ لیوان اب جوش و ۱ ق م پودر هل سابیده و نصف ق چ زعفرون سابیده اضافه میکنیم وروی حرارت هم میزنیم تا یک قل بزند در اخر اگر دوست داشتید مقداری مغز گردوی خورد شده و نصف پ پودر نارگیل اضافه کنید نوش جون 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍥😍 📝مواد لازم: خامه ۳۰۰ گرم شکر ۱ق.غ قهوه دم کرده ۱لیوان بادام پرک ۵۰ گرم بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته شکلات سفید ۳۵۰ گرم طرز تهیه:👇👇 ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم طالبی یک عدد حدود ۱ کیلو شکر ۲۰۰ گرم بستنی ۲۰۰ گرم گلاب ۵ قاشق غذاخوری ابتدا طالبی را خیلی تمیز بشویید، زیرا پوست میوه‌ هایی مانند طالبی منبعی اصلی برای مسمومیت است و آن را از وسط نصف کنید تخم‌ هایش را جدا کنید. و با قاشق تمام گوشت طالبی را از پوستش جدا کنید و درون مخلوط‌کن بریزید شکر را هم اضافه کنید بعدازاینکه طالبی کاملاً له شدند و با شکر مخلوط شد آن را از مخلوط‌کن خارج کنید و درون یک ظرف مناسب ریخته و در فریزر قرار دهید هر ۱۵ دقیقه یک‌بار آن را از فریزر خارج کرده و کمی هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید حدود دو ساعت بعد طالبی‌ ها را از یخچال درآورید و بستنی و گلاب را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید و سپس دوباره در حدود ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس آن را از یخچال خارج کرده و در ظرف‌ های مناسبی بریزید. یخ در بهشت طالبی آماده است. 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیت الله ضیایی استاد طب سنتی از بهترین و بدترین ظروف برای طبخ غذا می گوید 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دو لیوان آب نارنگی سه قاشق نشاسته و نصف لیوان شکر باهم خوب مخلوط میکنیم و تقریبا ۵۰گرم کره هم اضافه میکنیم و میزاریم رو اجاق تا به غلظت برسه میزاریم یک ساعت خنک بشه بعد از این که به خوبی سرد شدمثل خمیر میمونه که به اسانی با دست میتونی بهش شکل بدی من همین جوری با دست گرد کردم و تو پودر نارگیل غلطاندم و گذاشتم ظرف 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شربت_خیار_سکنجبین ❣ شكر يك كيلو نعناع تازه با ساقه شسته شده،چند ساقه سركه سفيد یک سوم لیوان آب ٣ليوان . اول شكر و آب رو باهم مخلوط كرده روي حرارت ملايم حدود٤٠دقيقه بجوشه تا قوام بياد...اواسط اين ٤٠ دقيقه بايد نعناعوبصورن دسته ای ببندید و بهش اضافه كنيد. بعد اخر كار سركه اضافه كنيد و ٢/٣ تا جوش كه زد خاموش كنيد. اجازه بديد كامل سرد بشه نعناع رو خارج کنید ،بعداز صافي رد كنيد و داخل شيشه بريزيد و موقع سرو مقدار لازم را با آب سرد مخلوط کنید و خیار رنده شده اضافه کنید . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅فواید روزه داری از معتبرترین سایت های علمی جهان ✍ تحقیقات حاکی از آن است که؛ رژیم هایی که بسیار شبیه به روزه داری میباشد نشانه های بیماری ام اس را تخفیف میبخشند دانشمندان کشف کرده اند که رژیم های غذایی مشابهِ روزه داری، نوعی چرخه مرگ و زندگی سلولی را در بدن فرد آغاز می کند که برای ترمیم و بازسازی بدن حیاتی به نظر می رسد. 📚منبع: نوروسافاری 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 قبل از ورود به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم فراموش نشه✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💎 امام حسن عليه السلام فرمود: «غَسْلُ اليَـدَيْنِ قَبْـلَ الطَعامِ يُنْفى الفَقْرَ وَبَعْدَهُ يُنْفى الهَمَّ.» «شستشوى دو دست قبل از غذا، فقر و بيچارگى را از بين مى برد و بعد از غذا، غم و غصه را از بين مى برد.» 📖اثنى عشرية، ص۵۵ 📖 الكافى،ج۶، ص۲۹۰ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⭕️مواد لازم : ▫️شیر ۳ لیوان ▫️نشاسته گل ۳ ق غ ▫️شکر ۶ ق غ ▫️ گلاب۴ ق غ ▫️بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▫️خامه صبحانه ۲ ق غ 👈همه مواد بالا رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه . بعد مواد رو دو قسمت کرده و با زعفرون دم کرده زعفرونی کنید بعد یک لایه سفیدبریزید وکمی صبر کنید تا ببنده بعد یک لایه زعفرونی بریزید و در یخچال بزارید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
میزبانی اسلامی دعوت از فقیران و ثروتمندان نباید مهمانی را فقط به افراد خاص نظیر ثروتمندان اختصاص داد و دیگران را از آن محروم کرد. رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرماید: «هر کس را که برای خدا دوست داری و به خاطر خدا مورد محبت توست، به مهمانی دعوت کن».[8] «بدترین مهمانی ها آن است که ثروتمندان و بی نیازان به آن دعوت می شوند و گرسنگان از آن باز داشته می شوند». 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👌پلو غذایی است که سرد است و اگر به همراه باشد سردی بیشتری دارد و به مرور زمان در صورت مصرف زیاد،غلظت خون ایجاد کرده و مقدار زیادی اخلاط نابجا و مضر و در بدن تولید می کنند😕 حتما بعد از این غذا و غذاهایی که با پلو مصرف میشود چند عدد مصرف کنید 👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
من‌ بسته ای نعنارو میخرم و با بسته وبدون اینکه برگهارو از ساقه جدا کنم داخل آب میذارم و میشورم ،بعد از شستشو بسته هارو داخل سبد میذارم تا آبشون کامل بره ،سپس بسته ها رو داخل حیاط یا تراس آویزوون میکنم تا خشک بشن یا روی پارچه میشه پهنشون کرد و زیر باد پنکه گذاشت .در هر صورت باید سبزیها توی سایه قرار داد،نور مستقیم بهشون بخوره زرد میشن. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami