eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
SaveVideoBot.com_476775_Raefipoor-nasleharamkhar-Raefipoor-n.mp3
2.24M
⁨🌹🌹استـاد علی اکبـر رائـفی پور🌹🌹 ✅ موضوع : تاثیر حرام لقمه گی و حرامزادگی بر قبول حقایق⁩ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
⁨ظهر_آدینتون_بخير 🍃🌸 🌺ناهار تون سرشار از عشق 🌺آسمون دلــتــون آفــتـابـی 🌺لـباتون پُــر خـنــده😊 🌺نـفـسـتـون گرم 🌺سـفـره تـون پر برکت 🌺غذاتون متبرک به اسما ائمه الهی #نیت_نذری_بپز😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
#شیر_پسته_گرم مواد لازم: شیر: 2 پیمانه پسته :(خرد شده) 2 ق.س بادام :(خرد شده) 2 ق.س شکر: میزان لازم زنجبیل: نصف ق.چ زعفران :(آب شده) 1 ق.م طرزتهیه: شیر را همراه شکر،زنجبیل،پسته و بادام در ظرف لعابی روی حرارت قرار می‌دهیم تا شیر به جوش آید. اجازه می‌دهیم تا به مدت دو الی سه دقیقه بجوشد و در انتها زعفران را نیز اضافه می‌کنیم. شیر پسته آماده را در فنجان برای هر نفر سرو می‌کنیم. #نیت_نذری_فراموشت_نشه☺️ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁨#ترفند 🔺نحوه صحیح خاموش کردن آتش مخصوص اونایی که آشپزی میکنن👍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ياد درگذشتگان😔 🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🙏 التماس دعا 🙏 میگویند خیرات برای رفتگان😔 مثال نسیم خنکی ست که🌸 در هوای داغ به صورت انسانی میوزد🌸 به همین لذت ‌بخشی🌸 و به همین لطافت🌸 پنجشنبه است😔 خیرات رفتگان فاتحه و صلوات🌸🙏🌸 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁨🔺این آشپز هندی برای آشپزی دستش را داخل روغن داغ تا 200 درجه فرو میبرد بدون اینکه صدمه ای ببیند. او میگوید از 25 سال پیش به اینکه روغن او را نمیسوزاند پی برده است!😐 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁨👨‍🍳 #حرفه_ای_شدن 🔪 ابزارشناسی قدم اول برای حرفه ای شدن در آشپزی است. چاقوها را بشناسیم 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🔴 نقل است که روزی «معاویه» برای نماز در مسجد آماده می‌شد. به خیل عظیم جمعیتی که آماده اقتدا به او بودند نگاهی از سر غرور انداخت. عمروعاص» که در نزدیکی او ایستاده بود، در گوشش نجوا کرد که: بی‌دلیل مغرور نشو! این‌ها اگر عقل داشتند به جماعت تو نمی‌آمدند و «علی» را انتخاب می‌کردند. معاویه» برافروخت. «عمروعاص» قول داد که حماقت نماز‌گزاران را ثابت می‌کند. پس از نماز، بر منبر رفت و در پایان سخن‌رانی گفت: از رسول خدا شنیدم که هر کس نوک زبان خود‌ را .... ادامه داستان جالب 👇👇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 👆👆👆👆
⁨🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ایده تزیین فرنی #نیت_نذری_بپز😋 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
685.1K
اشپزی اسلامی از زبان خانم دکتر پرتواعلم✅👍 همه گوش کنید لطفا هدف اصلی کانال ما هم فرهنگسازی غذای نذری پختنه برای خانواده،( در کنار پستهای جالب و فان و سرگرمی کانال)😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
💠‍ حضرت حجت هاشمی خراسانی(سبط حاج شیخ حسنعلی نخودکی) به یکی از اهل سلوک فرمودند: "از غذای بازار نخورید که تا چهل روز حس و حال عبادت را از شما می‌گیرید." 📌در توضیح این سخن باید گفت: که نفس آشپز بر ملکوت غذا اثر دارد، حتی این قدر این موضوع دقیق و رقیق است که نگاه اشخاصی که در آن مغازه رفت و آمد می‌کنند به آن غذا نیز خالی از تأثیر نیست! لذا مرحوم علامه سید محمد حسین حسینی طهرانی فرمودند: (از غذاها و میوه هایی که چشم مردم به آنها افتاده تهیه نکنید!) لذا اگر امکان دارد برای تهیه‌ی ما‌یحتاج از مغازه‌ای خرید کنیم که شخص مؤمن و مقیدی باشد و معتقد به حلال و حرام باشد. ممکن است از جهت ظاهری غذایی پاک باشد اما از جنبه ملکوتی با تأثیر گرفتن از نفوس اشخاصی که در تهیه و طبخ غذا نقش دارند ناپاک باشد. و کسانی که در طبخ غذا نقش دارد حالات و نیات و با طهارت بودن یا نبودن و عصبانی بودن یا خوشحال بودن و یا ناراحت بودنشان در غذا تأثیر می گذارد. یکی از اساتید طب میفرمودند: با یکی از اهل سلوک در صف نانوایی ایستاده بودیم، بعد از چند دقیقه نانوا با یکی از مشتری ها دعوایش شد، وقتی دعوا تمام شد و نوبت به ایشان رسید از آن نان هایی که حاضر شده بود و جلوی نانوا قرار داشت نخریدند و فرمودند حالت عصبانیت نانوا به این نان‌ها منتقل شده و استفاده از این نان‌ها تاثیر بدی بر نفس میگذارد. 🔹اگر غذایی شبهه ناک بود و یا نمیدانستیم که کاملا پاک است یا خیر (مثل اکثر غذاهای زمان حاضر) میتوانیم اول غذا یا قبل از هر لقمه "بسم الله الرحمن الرحیم" بگوییم و با وضوء باشیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @ssamtekhoda ••✾🌻🍂🌻✾•••
#باقلوا_رولى خمیر یوفکا رو از وسط نصف میکنیم بعد هر 3 لایه رو با روغن مایع چرب کرده و وسطش گردوی ریز خرد شده با کمی دارچین میریزیم و رول میکنیم و در سینی فر میچینیم تا اخر در فر با دمای 170 درجه میگذاریم تا باقلوا پخته و رویه کار طلایی بشه از فر که در اوردیم کمی صبر میکنیم شربت خنک رو روی باقلواها ریخته و میگذاریم تا شربت به خورد باقلوا بره طرز تهیه شربت : 4 لیوان اب 3 و نیم لیوان شکر و دو تا هل روی شعله میگذاریم تا بجوشه و به قوام بیاد. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁨شما رو یک دقیقه با نصرت آشپز تنها میزارم #سرگرمی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
  ‌ #دمنوش 🍸دمنوش به مخصوص عزیزانی که زود عصبانی میشوند 🍎این دم‌نوش از نوشیدنی‌های بسیار گوارا، خوش‌بو، خوش‌رنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت می‌کند. برای تهیه این نوشیدنی ابتدا لازم است به را به طریق زیر آماده کنید: 🍋مواد لازم 🍏1  ق س به خشک 🍏1 لیوان آب جوش 🍏1 ق چ زعفران آب کرده 🍏2 عدد هل سبز درسته 🍏1 عدد چوب دارچین 🍏به میزان لازم نبات یا شکر  😍طرز تهیه: 🌻1. به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس‌ازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه‌ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.🌻 🌸2. یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای‌خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید.🌸  🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
بفرمایید صبحونه کنار آب و ابشار😍😍 سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت سلام صبح ادینه بخیر بریم صبونه😋😋😋 روز جمعه متعلق به #صاحب_عصر_عج هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد غذا با تبرک به حضرت صاحب الزمان آآی خوردن دارد😭😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁨آشپزی به روش خاص😋 ازتولید به مصرف 😍 #نیت_نذری_بپز😇 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
جوجه ترش ازدستورات گروه مواد لازم برای 2 نفر :  فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان 400 گرم پیازخرد شده1 عدد زعفران دم کرده1 قاشق سوپخوری رب انار ملس2 قاشق سوپخوری آبلیمو تازه3 قاشق سوپخوری ماست2 قاشق سوپخوری کره50 گرم سیخ چوبی4 عددنمک و فلفل به میزان لازم گردوبه میزان لازم طرز تهیه جوجه ترش : ابتدا مرغ را به صورت تکه‌های 4-3 سانتی خرد کنید و آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز خرد شده، آبلیمو و کمی نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکه های مرغ را آغشته به مواد کنید. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. در یک کاسه ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید. بعد از آنکه تکه‌های مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکه‌های مرغ برود. حالا تکه های مرغ را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ ها را داخل تابه بچینید تا مرغ ها پخته و طلایی شوند. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه های مرغ خوب مغز پخت شوند. رب انار و گردو را با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه روی مرغ ها بریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کباب ها را سرو کنید. فوت و فن اگر می خواهید کباب شما ترش تر شود می  توانید از رب انار ترش استفاده کنید. #نیت_نذری_اقا (عج)_بپز😋 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
loghmehalal.ali.mp3
2.63M
🔊 تاثیر #لقمه در نسل 🔴 #استاد_عالی 💠 پیشنهاد دانلود 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁨چنتا از آشپزی های خارق العاده چینی ها رو ببینید تعجب کنید😳😁 #سرگرمی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
خاطره از شهید مدافع حرم از اهتمام و عمل به پختن غذاها به نیت نذری😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
‍ سلام دیشب خانواده همسرم واسه اولین بار اومدن خونه ما ما تازه قبل از محرم رفتیم خونه خودمون هروقت دعوت بودن خونه مادرم یا مادرم یا خواهرم غذا درست می‌کردند من متولد ۷۴ هستم و تاحالا تو عمرم قرمه سبزی درست نکردم برای اولین بار دیشب به نیت امام مهدی موعود عج با ذکر صلوات قرمه سبزی رو درست کردم عالی شد عالی قشنگ یعنی یه خانم ۵۰ ساله غذا درست کرده خوش عطر خوش طعم خوش رنگ همه تعریف کردن و همه تا ته غذارو خوردن همسرم هم خیلیی خوششون اومد کلی تعریف کردن بعد که مهمونا رفتن همسرم گفت دستت درد نکنه راستش یه چیزیو اعتراف کنم من فکر می‌کردم تا یک سال اول باید از بیرون غذا سفارش بدم (🙈🙈🙈اخه من تو عمرم آشپزی نکرده بودم) ولی خیلی دسپختت خوبه عاشق دسپختتم خانمم انقد با استعدادی اشپزی با نیت نذری یکی از بهترین درسای زندگیم بود که از خانوم پرتو اعلم یاد گرفتم😘😘 این میوه بود که براشون پوست کندم گذاشتم تو این ظرف و کلی خوششون اومد کلی تعریف کردن که چه پذیرایی قشنگی دست شما درد نکنه ولی از میز شام نتونستم عکس بگیرم جون همه زود سریع میز نشستن اونم بی نظیر بود انشاالله سری بعدی اینم غذاهایی که تو این ۱،۲ روزه برای همسرم درست کردم خیلی خوششون اومد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami