eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
18.6هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
به به😋😋😋 یا نون چربی یکی از غذاهای خوشمزه دزفول و شوشتر هستش که برای عروسیها سرو میشه قبلا دستورشو براتون گذاشتم ولی این سری اصل اصل نون چربیه😋اونم با نخود که دو لپه شده. این غذا فوق‌العاده سنگین، پرخاصیت و خوشمزه س. از گوشت ران گوسفند و ماهیچه آماده شده، زعفران فراوون و پیاز داغ فوق‌العاده فراوون و کشمش بهمراه نون تنوری جاتون خالی اگه شده یکبار این غذا رو درست کنید تا از عطر و بوی این غذا سرمست بشید😉😀😋 خیارشورام هم خوشمزه شدن. اون شیشه هم لیموترش تازس که آبگیری کردم و داخل شیشه رو پر میکنم از لیمو ترش دو نیمه بهمراه کمی نمک. این واسه زمستونه هر وقت هوس لیمو ترش کردم یدونه از این لیموها رو در میارم، امتحان کنید. # دزفول . نخود این غذا باید بصورت پوست کنده و لپه باشد. 2. نخود را یک شب خیسانده و با کمک انگشت‌ نخودها را لپه و پوست می‌کنیم. 3. روش دوم پوست کندن نخودها به این ترتیب است که مقداری از نخودها را در لای یک پارچه تمیز ریخته وبا یک لیوان یا وسیله دیگرماساژ داده سپس نخودها را شسته تا پوست آن‌ها جدا شود. 4. پیازها را خلال کرده و به رنگ طلایی سرخ می‌کنیم. 5. گوشت‌ها را به همراه پیاز و نمک و زردچوبه و فلفل تفت می‌دهیم(زرد چوبه نسبت به بقیه غذاها بیشتر است) 6. به مواد آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم گوشت نیم‌پز شود. 7. بعد از نیم پز شدن گوشت, نخودهای پوست گرفته و لپه شده را به همراه مقادیر زیادی زعفران را اضافه کرده دوباره صبر می‌کنیم همگی پخته و جا بیفتد. 8. حدودا 50 تا 70 گرم روغن حیوانی را به مواد اضافه می‌کنیم.پیاز داغ فراوان درست میکنیم بهش زردچوبه میزنیم کمی تفت خورد کشمش پلویی رو اصافه میکنیم و بازم تفت میدیدم. و با گوشت مخلوط میکنیم من به پیاز و کشمش کمی دارچین هم میزنم. 9. میزان آب این خورش در نهایت به اندازه آبگوشت است. 10. آب خورش را در یک سینی ریخته و یک تکه نان تافتون را در آن انداخته و هر دو روی آن را آغشته می‌کنیم. 11. برای هر نفر یک تکه نان آغشته به خورش را به همراه مواد گوشتی در یک بشقاب می‌گذاریم. 12. نان را در یک بشقاب می‌گذارند. از مواد گوشتی( گوشت و نخود) وسط نان گذاشته نان را تا زده و به همراه بورانی و ترشی سرو می‌کنند 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام حسین علیه السلام میفرمایند: شکم های شما از حرام پر شده که حرفهای مرا نمیفهمید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کاسه داغ🍓 😋 مقدار مواد بسته به اندازه ایی هست که میخواید بپزیدقارچ رو خورد کنید و کنار بزارید.درون تابه ایی روغن ریخته و پیاز و فلفل دلمه ایی رو تفت میدیم و گوشت چرخی رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا رنگ گوشت تغییر کند بعد پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و در اخر قارچ رو اضافه میکنیم.درون قالب ریخته و روش پنیر پیتزا میریزیم و ۱۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه قرار میدیم.و روشو با جعفری خورد شده تزیین میکنیم. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام حسین علیه السلام میفرمایند: شکم های شما از حرام پر شده که حرفهای مرا نمیفهمید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
نکته❌ ماهی خیلی سرده و در وعده شام ممنوع📛 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام حسین علیه السلام میفرمایند: شکم های شما از حرام پر شده که حرفهای مرا نمیفهمید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
‍ ✅پر خوری عامل بیماری ✍در روایت آمده است : کسی که غذایش کم باشد، درد های او کم تر است. 📚عیون الحکم، ص۴۵۵ 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد دو و نیم لیوان شکر یک و نیم لیوان شیره انگور یا خرما یک لیوان (میتونید میزان شیره رو بیشتر و شکر رو کمتر کنید یا فقط دو لیوان شیره بریزید بدون شکر) آب دو و نیم لیوان گلاب نصف لیوان زعفران دمکرده مقداری 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام حسین علیه السلام میفرمایند: شکم های شما از حرام پر شده که حرفهای مرا نمیفهمید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
سلام دوستان لطفا ویدئوی زیرراببینید👇 من چند ساله به این روش سیر رو نگهداری میکنم ، و هر وقت لازم داشته باشم ازش برمیدارم و سرخ میکنم و یا همینطوری در غذا استفاده میکنم _امسالم باز همین کار رو کردم و یک فیلم کوتاه هم گرفتم ،امیدوارم براتون مفید باشه توضیحات و مراحل کار هم به صورت کامل روی کلیپ هست فقط چندتا نکته داره : _🔴 من در این روش هیچوقت از نمک استفاده نمیکنم _ _ 🔴با این روش سیر یکسال سالم میمونه ولی بهتره تا شش ماه مصرف بشه _چون تا شش ماه بدون تغییر رنگی وکاملا تازه میمونه ولی بعد از اون کمی رنگش زردتر میشه و بوش هم قویتر میشه چون سیر هر چه کهنه تر باشه بوی تندتری داره نسبت به سیر تازه _🔴بهتره که از روغن مایع استفاده بشه ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
سلام 🌼 آرزو می کنم دلتون پر از محبت💖 روزتون پُر از رحمت زندگیتون پر از برکت🌺 لحظه‌هاتون پر از موفقیت و عاقبتتون ختم به خیر باشه 🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسگری علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با سوره عصر جهت صبوری 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیمو ترش 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
مرغ پخته شده سيب زميني پخته شده پيازچه جعفري آويشن فلفل سياه و ادويه ايتاليايي ( اختياري)نمك پنيرپيتزا مرغ پخته شده رو ريش ريش ميكنيم و سيب زميني آبپز رو رنده يا بصورت نگيني خرد ميكنيد با مرغ مخلوط ميكنيم و پيازچه رو هم خرد ميكنيد و مخلوط ميكنيم بعد جعفري خرد شده وتمام ادويه جات و پنيرپيتزا و نمك رو با تمام موادمون مخلوط ميكنيم و در آخر مقداري روغن زيتون اضافه ميكنيم بعد ورقه هاي نازك بورك رو با برس روغني مي كنيد و مقداري از مواد رو توي خمير بورك ميذاريم و بصورت لقمه مي پيچانيم و به شكل دلخواه در بياريد و در ماهي تابه با روغن داغ سرخ ميكنيم و يا اينكه ميتونيد بعد از رول كردن سيني فر رو چرب كنيد و بوركها داخل آن بپچينيد و روي آنها رو زرده تخم مرغ بزنيد و با كنجد و دانه سياه تزيين كنيد و در آخر توي فر بذاريد با دماي ١٨٠ و به مدت ١٠ دقيقه😊 🍃من از خمير بورك اي دو استفاده كردم. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
_ماش_پلو ماش پلو ایده خوبیه برا ناهار امروزها😋😅 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
_فسنجون 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
🥰 سه عدد تخم مرغ سه قاشق ماست سه قاشق شیر سه قاشق ارد کمی نمک هم میزنیم همگی توی تابه چرب شد کمی از مایع میریزیم ومثل پنکیک سرخ میکنیم مواد داخلشم خیارشو ریز وجعفری ریز شده وکالباس وسس مایونز مایونزه میمایم همه جای نون بعد خیارشور جعفری وبعد ورقه های کالباس میچینین روش و رول میکنیم میزاریم یه ساعت یخچال خودشو بگیره بعد برش میزنیم میچین توی ظرف مورد نظر. نکته❌ سوسیس و کالباس جات جزو غذاهای کم ارزش هستن❌ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
۲بسته بیسکوئیت پتی پور یک بسته خامه صبحانه ۲۰۰گرم شکلات تخته ای ۵۰گرم کره ۲ق غ پودر نارگیل کمی مغز پسته بیسکوییت رو خرد میکنیم.خامه رو داخل ی ظرف مناسب میریزیم و میذاریم رو بخار کتری وقتی خامه روان شد و شروع کرد ب حباب زدن شکلات رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یدست بشه اخر سر کره رو بهش اضافه میکنیم و اگ دوست داشتین یک ق پودر قهوه هم بزنین.حالا دیگ گاناش ما آمادس و ب بیسکوییت اضافه میکنیم پودر نارگیل و پسته هم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.کف ظرف مورد نظر رو ی پلاستیک فریزر میندازیم بیسکوییت رو میریزیم داخلش و خوب منسجمش میکنیم روشو میپوشونیم و میذارم چن ساعتی داخل یخچال بمونه.بعد چن ساعت ک کیک اماده شد ب دلخواه تزیین کنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
مواد لازم هویچ آب پز سوسیس سرخ شده سیب زمینی نگینی سرخ شده فلفل دلمه سرخ شده ادویه تخم مرغ ۶ عدد طرز تهیه: تمام مواد را در ظرفی ریخته و با تخم مرغها مخلوط میکنیم در تابه ی نچسب میریزیم در حرارت خیلی ملایم دو طرفش رو سرخ میکنیم. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
_سوپ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
مواد لازم: آرد 11 ق غ شکر 6ق غ روغن 6 ق غ بکینگ پودر 1ق غ تخم مرغ 2 عدد شیر11 ق غ وانیل نوک ق چ ابتدا ارد و شکر و وانیل و بکینگ پودر رو داخل ظرف مخلوط کنید بعد از مخلوط کردن تخم مرغ رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه (به همزن برقی نیاز نیست) و در مرحله بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه. فنجونهاتون رو یکم با روغن چرب کنید و کپسول رو بذارید داخلش (من از کاغذ روغنی استفاده کردم) و بعد اندازه یک سوم فنجون مواد کیک رو بریزید و داخل فر بگذارید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
_سالاد 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
🔴مواد لازم🔻🥛 ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️شیر 1 پ ▫️اب ولرم 1/4پ ▫️شکر 1/3پ ▫️نمک یک پنس ▫️وانیل نصف ق چ ▫️کره 1/4پ ▫️ارد 500 گرم ▫️خمیر مایه خشک 1 ق غ 🔴طرز تهیه🔻🍩 🔸خمیر مایه را با اب و یک قاشق از شکر فعال کنید. تخم مرغ وانیل شکر و کره اب شده را با هم در ظرفی دیگر مخلوط میکنیم. شیر را هم اضافه کرده و بعد از مخلوط شدن مایه خمیر فعال شده رو به این مواد اضافه میکنیم. 🔸حالا ارد الک شده را قاشق قاشق اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست اید.خمیر را 10 دقیقه ورز میدهیم تا خمیری کاملا صاف و یکدستی داشته باشیم. 🔸ظرفی را چرب کرده خمیر را داخلش گذاشته و روشو سلفون کشیده ودر جای نسبتا گرم قرار میدهیم...(کنار شوفاژ و بخاری و شومینه خیر) به مدت یکساعت تا حجم خمیر دوبرابر شود. بعد از این زمان خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده و کاتر زده و دوباره نیم ساعت دیگه خمیر را استراحت میدهیم. 🔸بعد از این زمان در ظرف کوچکی روغن را با حرارت متوسط رو به پایین گرم میکنید و پیراشکیها رو داخلش سرخ میکنیم دقت کنید حرارت زیاد نباشد تا مغز پخت شود.میتونید با شکر.پودر قند یا کرم یا شکلات مغزشو پر کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مرحوم شیخ رجبعلی خیاط - عارف نامور - به شاگردان خود بارها تذکر می داد که همه کارها باید برای خدا باشد، و می افزود: «هر گاه این استکان چای را به قصد خدا بخوری، دل تو به نور الهی منور می شود . ولی اگر برای حظ نفس خوردی، همان می شود که خواسته بودی .»  کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
تو این اوضاع کرونا و شرایط سخت اقتصادی وقتی با این کانال آشنا شدم با خیال راحت خرید میکنم☺️ ✅گلچینی از باکیفیت ترین تولیدیهای ایرانی ✅ هم دارند 😊 کیفیت عالی و قیمت مناسب و ارسال سریع از مشخصه های این کانال در ایتاست😍😍 http://eitaa.com/joinchat/2640183298C00de59ddad