فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی سفید شکم پر
#کلیپ_آموزش
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
تو لیوان آب نخورید تو کاسه آب بخورید .
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
آشپزی ونکات اسلامی
ماهی سفید شکم پر #کلیپ_آموزش ╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━** تو لیوان آب نخورید تو کاسه آب بخورید .
مزه دار کردن ماهی
ماهی ها رو تیکه کرده و شسته و توی یک ظرف در دار میزاریم
روی ماهی پیاز خورد میکنیم و وا نرفتن ماهی روش سرکه سفیدیا آبلیمو میریزم.
بعد نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، یکم ادویه کاری، یکم پودر رزماری بعد هم یکم زنجبیل تازه رو رنده ریز میکنم و روی گوشت ماهی میمالیم.
در آخر هم چند قاشق چایخوری زعفران دم کرده روی گوشت ماهیها می ریزم و درب ظرف رو میبندم
و به مدت 3 ساعت میزاریم تو یخچال بمونه تا مواد به گوشت ماهی نفوذ کنه و رنگ ماهی تغییر کنه.
بعد از گذشت 3 ساعت ماهی رو در میاریم، پیاز و هرچی روش مونده برمیدارم و با
با پارچه ی مخصوص یا دستمال حوله ایی آب ماهی رو می گیریم و خشک می کنیم.
توجه داشته باشید وقتی که ماهی رو خوب خشک میکنیم،آرد و زردچوبه لایه ی
نازک تری روی ماهی میاسته و این باعث میشه تا بهتر سرخ میشه.
ماهی سرخ شده
توی یه بشقاب آرد سوخاری نمک زردچوبه فلفل سیاه پودر تخم گشنیز پودر سیر یکم پودر رزماری خیلی کم آویشن رو با هم مخلوط میکنیم و
ماهی رو توی این پودر میزنیم، طوری که تمام سطح ماهی رو بگیره و
توی روغن روی حرارت کم سرخش میکنیم.
چند توصیه اساسی برای مهار کردن بوی ماهی در فضای خونه و آشپزخونه:
– برای اینکه ماهی بوی بد نده و یا در حین سرخ کردن بوش توی خونه نپیچه، دو تا حبه سیر رو پوست بکنید و توی روغنی که دارین توش ماهی سرخ میکنید بندازید.
– برای از بین بردن بوی ماهی از تو تابه ای که توش ماهی سرخ میکنید یه پیاز کوچیک رو خورد کنید و با روغن کم و حرارت پایین سرخ کنید
❤️❤️❤️
**╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━****
تو لیوان آب نخورید تو کاسه آب بخورید .
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا قالبی
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
تو لیوان آب نخورید تو کاسه آب بخورید .
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت
روز جمعه متعلق به صاحب عصر عج هست
امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد
بنده جایی بودم برنج سفره بااینکه کمی نرم بود اما عجیب خوشمزه و عطر خاصی داشت طوری که بنده خورشت روی اون اضافه میکردم اون عطرو میگرفت ،تا اخر برنج سفید خوردم فقط
از اخر از کسی که برنجو پخته بود سوال کردم
برنج عالی بود و فکر میکنم به نیت پخته بودید
گفت بله اینجا من مهمانم برنجو به من سپردن درست کنم دیدم مقدار پخت این برنجو نمیدونم ، سریع وضو گرفتم و به نیت #نرجس_خاتون مادر امام زمان این برنجو پختم
حین پخت هم به یاد اقا امام زمان عج افتادم که غریبن کمی دلم شکست ....
گفتم خدا قبول کنه فوق العاده خوشمزه بود
اکثر مهمونها حس کرده بودن طعم متفاوت این برنجو در عین اینکه نرم شده بود کمی
😍😋😋
#تجربه_شخصی
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دال عدس جنوبی 🥙
این غذا خیلی خوشمزست و خیلی سالم . دال فقط 1پیمانه بشورید نیاز به خیساندن نداره
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
تو لیوان آب نخورید تو کاسه آب بخورید .
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
سوپ دال عدس 🍲
✍️مواد لازم
دال عدس 1 لیوان
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
کره 1 ق غ
رب گوجه فرنگی 4 ق چ
ابلیمو 2 ق غ
سیب زمینی 1 عدد
هویج 1 عدد
برنج نیم دانه نصف لیوان
♨️طرز تهیه :
دال عدس و برنج را خیس کنید به مدت 1 ساعت و بعد با 1 لیوان اب بپزید .
پیاز و سیر را تفت بدین ، سیب زمینی و هویج را نگینی کرده و اضافه کنید ،
برنج و دال عدس پخته شده را اضافه کنید و همچنین ادویه دلخواه و رب گوجه فرنگی
در انتها اب ریخته و اجازه دهید بپزد ،
اخر پخت در صورت دلخواه از گوشتکوب برقی استفاده کنید و کمی مواد را پوره کنید .
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
تو لیوان آب نخورید تو کاسه آب بخورید .
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
اگه الان ماه ماه خونه تکونی هست
ماه ناهار سبزی پلو با ماهی هم هست😅
واقعا حیفه تا موسیر تازه هست سبزی پلو با ماهی درست نکنیم این موسیرهای تازه تو پلو سبزی پلو غوغا به پا میکنه
من ایندفعه واسه ی سبزی پلو با ماهی از ماهی شیر و شوریده استفاده کردم
به دو دلیل اول اینکه اصلا تیغ ریز میز نداشت و فقط ی تیغه ی بزرگ داشت
دوم گوشت نرم و فوقالعاده خوشمزه ای داشت اصلا ماهی جنوب ی چیز دیگه اس 😋😋😋😋😋
من ماهی رو اینطوری درست میکنم 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 اول ماهی رو میشورم بعد با ی دستمال تمیز خوب ابشو میگیرم و خشک میکنم بعد به ماهی فقط زنجبیل رنده شده ی تازه و سیر رنده شده و کمی ابلیمو میزنم همین
بعد از دوساعت تو مخلوط آرد گندم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میزنم و تو روغن سرخ میکنم
خوشمزه و خوشمزه😄 ..
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
تو لیوان آب نخورید تو کاسه آب بخورید .
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کم خوراکی و ترک نهار امان از بیماری ها است
🔺اين كليپ را انتشار دهید تا به هموطنامون خدمتی كرده باشيم🔻
📚:حکیم خیراندیش
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
@tebshia20
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبزی پلو با ماهی قزلآلا
❤️❤️❤️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
هنگام استفاده از آب به امام حسین علیه السلام و یاران و اصحاب و فرزندانش سلام دهید .
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
سبزی پلو با ماهی قزلآلا❤️❤️
»»»برای مزه دار کردن دو عدد ماهی قزلآلا:
بعد از اینکه ماهی رو خوب تمیز کردید و برش دادید، (میتونید از همونجا که ماهی رو تهیه میکنید بگید که براتون برش بده)
آب پیاز: 1 عدد
آب لیمو تازه: 2 عدد
زعفران دم شده: 3 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 1 قاشق چاییخوری
پودر پیاز: 1 قاشق چاییخوری
زنجبیل: نصف قاشق چاییخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چاییخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چاییخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چاییخوری
نمک: 2 قاشق چاییخوری
بعد از مزه دار کردن، ماهی باید 20 الی 30 دقیقه توی یخچال استراحت کنه.
----------
»»»روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی؛
آرد گندم: 10 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 2 قاشق چاییخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چاییخوری
هر طرف ماهی باید به مدت 3 دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه.
اگر مثل من سرخکردنی نمیخورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت 20 دقیقه توی فر 190 درجه بزارید.
----------
میتونید از ماهی سفید یا شیر ماهی هم استفاده کنید.
❤️❤️❤️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
مگر میشود در غذایتان نام اهل بیت و کلام پروردگار باشد و دعا مستجاب و قلبها نورانی و روابط حسنه نشود.
#ادعیه_سر_قابلمه_غذا_فراموش_نشه😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
❌ آبمیوه های #مصنوعی بر خلاف آب ، آسیب های جدی به #کلیه_ها وارد می کنند...
زیرا دارای #شکر و #اسیدسیتریک می باشند
🥤برای رفع تشنگی از آب و آبمیوه های طبیعی استفاده کنید.👌🏼
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
@Darmaneslami