eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.2هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.1هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش نون خامه ای🍓 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوخی🤦‍♀😁 🟪عشق باس مثل نون خامه ای باشه😋😂 هر روز صد نوع شیرینی خوشگل و جدید میاد تو بازار...اما با خودت میگی، هیچی همون نون خامه ای خودم نمیشه😍 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت تابه ای بدون فر دستور و مراحل پخت تصویری پست بعد 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
رولت تابه ای بدون فر دستور و مراحل پخت تصویری 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهای‌ما موقع دم کردن برنج ،درون برنج پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید. 😍 ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان سیب زمینی😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانه بدون غذای گرم مادر ،سردخانه هست وآرامش ندارد 😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
آشپزی ونکات اسلامی
رولت خامه ای یک از شیرین های پرطرفداره. در ادامه با طرز پخت شیرینی رولت خامه ای خانگی و بدون فر به صورت تصویری و مرحله به مرحله آشنا خواهید شد. مواد لازم برای تهیه رولت خامه ای بدون فر آرد 1 لیوان بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو 2 قاشق مرباخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل یم قاشق مربا خوری شکر 1 لیوان دستور پخت رولت خامه ای بدون فر خانگی و ساده به صورت تصویری مرحله اول برای شروع آرد رو با بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید تا آرد سبک بشه. مرحله دوم زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها رو جدا کنید و هر کدوم رو داخل یک ظرف بریزید. مرحله سوم سفیده تخم‌مرغ‌ها رو به همراه نصف لیوان شکر با دور تند همزن بزنید تا خامه‌ای بشه. مرحله چهارم زرده‌ها رو هم به همراه وانیل و نصف لیوان شکر با دور تند همزن بزنید تا خامه‌ای و کشدار بشه. در هنگام هم زدن 3 قاشق غذاخوری آب جوش به زرده‌ها اضافه کنید. این کار باعث پوک شدن بیشتر کیک میشه.
آشپزی ونکات اسلامی
رولت خامه ای یک از شیرین های پرطرفداره. در ادامه با طرز پخت شیرینی رولت خامه ای خانگی و بدون فر به ص
مرحله پنجم وقتی که زرده‌ها هم زدید و خامه‌ای و سبک شدن، سپس آرد رو طی سه مرحله و کم کم به زرده اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید. در ادامه سفیده زده شده رو هم به مواد اضافه کنید و به صورت دورانب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن. دقت کنید که نباید مواد رو زیاد هم بزنید جون باعث میشه پف کیک کم بشه و کیک اسفنجی نشه. مرحله ششم کف یه تابه که بهتره مستطیلی و دو طرفه باشه رو کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید. مایه رولت رو کف تابه بریزید. دقت کنید که قطر مواد از نیم سانتی‌متر بیشتر نشه. مواد رو کف تابه به طور یکدست پخش کنید. تابه رو روی شعله پخش کن با حرارت کم بذارید. 10 دقیقه زمان بدید تا رولت بپزه. وقتی پخت تابه رو برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه. مرحله هفتم وقتی که رولت پخت از تابه بیرون بیارید و روی پارچه بذارید. تا رولت هنوز گرمه، رولت رو به کمک پارچه رول کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارید. مرحله هشتم برای درست کردن خامه قنادی یه کاسه بزرگ انتخاب کنید و داخلش آب و یخ خرد شده بریزید. سپس داخی یک کاسه کوچکتر خامه و شکر بریزید. حالا کاسه کوچکتر که حاوی خامه و شکر هست رو داخل کاسه بزرگتر که حاوی آب و یخ هست قرار بدید و به مدت 8 تا 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید. مرحله نهم در این مرحله رولت رو از یخچال بیرون بیارید و روی سلفون بذارید و خامه زده شده رو روی سطح رولت به طور یکنواخت پخش کنید. سپس به کمک سلفون رولت رو رول کنید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا آماده بشه. نکات مهم و فوت و فن های پخت رولت خامه ای بدون فر شعله پخش كن رو از 10 دقيقه قبل رو شعله بذارید تا خوب داغ بشه. مایه رولت رو با پشت قاشق خوب صاف كنيد. حتما واشر قرمز دور تابه هم دربياريد. در تابه رو ببنديد و حدود 10 تا 15 دقيقه زمان بدید تا با شعله کم بپزه وقتی که پخت گردونيد و اجازه بدید طرف ديگه هم حدود 8 دقیقه بپزه.
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  مادر ائمه را فراموش نکنین حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami