38.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 #طرز_تهيه_کيک اسفنجي
ویدئو اموزشی صدا و سیما
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
کلیپهاراببینید و با صداگوش کنید👇😍
#کتلت_ساطوری
٥٠٠ گرم گوشت با چربي
يك عدد پياز
تخم مرغ ٢ عدد
جعفري1 ليوان خرد شده
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
گوجه حلقه شده يا گيلاسي به مقدار لازم
ابغوره یا اب نارنج ١.٤ ليوان 🤗🤗🤗❤️🌸🌸🌸🌸🍃🍃🍃
گوشتو با حوصله ساطوريش كنيد جوری ک بافتش از هم جدا نشه و بعد به ترتيب پياز رنده شده جعفري خرد شده تخم مرغ و ادويه را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم سپس به اندازه ي دلخواه سرخ كرده
بعد گوجه هارو روي كتلت ميچينيم و كمي اب اضافه ميكنيم تا بپزن در اخر ابغوره اضافه كرده و يكي دو جوش خوره و خاموش ميكنيم .خوشمزگی این کتلت به تیکه های گوشتش که زیر دندون میاد و جعفری زیادشه😋😋😋
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
.
سبزی مناسب آش رشته .
.
تره فراوان ، جعفری و گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر . برخی فصول اسفناج موجود نیست که برگ چغندر جایگزین میشه و این دوتا برگ پهن رنگ قشنگ سبزی به غذاها میدند . کمی شوید که البته برخی بدون شوید آش رشته رو درست میکنن . سبزی آش رشته رو خیلی ریز نمیکنند که ساطوری بشه . اما بازم به سلیقه شما بستگی داره .
.
در شهرهای مختلف ذائقه ها و سلیقه ها متفاوت هستند این دستور تقریبی است .مقدار سبزی به طور کل و مخلوط برای تهیه آش برای هر 4 تا 6 نفر حدود 1 کیلوگرم سبزی است که مقدار تک تک آن میتواند بر حسب ذایقه شما متغیر باشد .
.
برای یک کیلو سبزی مناسب آش رشته :
تره 300 گرم
جعفری 200 گرم
گشنیز 250 گرم
اسفناج یا چغندر 200 گرم
شوید 50 گرم .
اگه شوید نخوام بریزم بجاش گشنیز رو بیشتر میکنم . در فصل زمستان ساقه های روشن سیر تازه هم داخلش خرد میشه کرد .
بعضیا داخل آش رشته چغندر هم خرد میکنند و این آش رو در اینصورت با سرکه میخورند .
.
.
شما چه سبزی برای آش رشته میریزید ؟ از هرکدوم چقدر ؟ بعد با چی میخورید ؟ کشک یا سرکه ؟ .
در آذربایجان بعضیا به این آش رب گوجه هم اضافه میکنند و با کشک سرو میکنند .
.
آش رشته اصولا با سیرداغ و نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو میشه .
.
#سبزی_مناسب_آش_رشته
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_مرغ_هویج.
دستور پست بعدی
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
آشپزی ونکات اسلامی
#کتلت_مرغ_هویج. دستور پست بعدی 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
.
سلام دوستان گلم، صبحتون بخیر 😘😘.
یک غذای جدید و متفاوت آوردم براتون 😍😍.
کتلت یکی از غذاهای خوشمزه ایه که کلی طرفدار داره ولی بد نیست ی تنوعی بهش بدیم، پیشنهاد میکنم ی بار هم شده این مدل رو امتحان کنین، عاشقش میشین ❤️❤️.
کتلت مرغ و هویج 🥕🥕🥕🍗🍗🍗
#کتلت_مرغ_هویج.
مواد لازم :
فیله ی سینه ی مرغ 2 عدد.
هویج رنده شده 2 عدد.
پیاز خرد شده 2 عدد.
کره یا روغن 2 قاشق سوپخوری.
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم.
تخم مرغ 1 عدد.
برگ جعفری خرد شده کمی.
جو پرک پودر شده 4 الی 5 قاشق غذاخوری.
پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری.
روغن برای سرخ کردن.
طرز تهیه :
فیله های مرغ را ریز خرد کنید، کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید ابتدا پیاز خرد شده را کمی تفت دهید تا کمی سبک شوند بعد هویج رنده شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سپس به مرغ خرد شده اضافه کنید، برگ جعفری خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه و مخلوط کنید و با دست ورز دهید برای انسجام بیشتر چند قاشق پودر سوخاری اضافه کنید و کاملا همه ی مواد را با هم ورز دهید.
سپس گلوله هایی از مواد را برداشته و با دست شکل دهید، آنها را در جوی پرک پودر شده بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
کتلت ها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس سرو کنید.
. ❤️ممنون از همراهی ومحبت تک تک شما عزیزانم 💕
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزی_مناسب_آش_رشته
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب که شب مبعث احمد باشد
مشمول همه عطای سرمد باشد
یارب چه شود طلوع صبح فردا
صبح فرج آل محمد باشد
🌸 عید بزرگ مبعث، آغاز راه رستگارى و طلوع تابنده مهر هدایت و عدالت، بر شما مبارک باد 🌸
┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄
@khandehpak
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
تبلیغات مومنانه 👇
http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
هدایت شده از نرم افزاریار
مژده. مژده
✅✅✅ فرصت تبلیغ کاملا رایگان را در بانک اطلاعات مشاغل کشور یاهمان اپلیکیشن یار را ازدست ندهید کاملا رایگان هر شغل وکسب وکار حتی خونگی را اگر دارید
کافیست یار را نصب کنید وفروشگاه مجازی خود را باامکانات عکس فیلم ولوکیشن و....ایجاد کنید
✅روزانه بیش از صدنفر دارن نصبش میکنند جانمونی فقط تا جمعه رایگان هست
✅ باامکانات جانبی جذاب مانند خرید شارژ وپرداخت قبوض بدون کارمزد ودیدن فیلم و....
✅ بازاریاب با حقوق ثابت وپورسانت هم داریم
لینک دریافت اپلیکیشن یار :👇
https://plink.ir/XqfA3
فقط تا عید مبعث فرصت دارید
آدرس وب سایت
www.appyar.net
آشپزی ونکات اسلامی
مژده. مژده ✅✅✅ فرصت تبلیغ کاملا رایگان را در بانک اطلاعات مشاغل کشور یا
دنبال کار میگردی رزومه ات رو بارگزاری کن
دنبال نیروی کار میگردی اعلامیه اش رو بزن
نرم افزار جالب تنها نرم افزار جامع بانک اطلاعات کسب وکار هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه است, یاد کنیم از اموات و فاتحه ای نثارشون و نثار روح عبدالباسط که روحمون رو در آرامش گذاشت..💚
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
پنج شنبه جمعه میشه کمی غذا بیشتر پخت به نیت خیرات اموات به دو سه تا همسایه داد
#بانو_غذاتو_نذری_بپز😍
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#شیرینی_کشمشی_تبریز 🍪🍪
▫️آرد: 250 گرم
▫️پودر شکر: 180گرم
▫️کره یا روغن جامد: 100 گرم
▫️روغن مایع:50 گرم
▫️تخم مرغ: 2 تا
▫️کشمش: 100 گرم
▫️وانیل: 1 یا نصف ق چ
کره + روغن + پودر قند را با همزن خوب میزنیم تا یکدست شوند-دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم یعنی با هر بار اضافه کردن تخم مرغ با همزن خوب میزنیم. تجربه خودم: بعد از اضافه کردن تخم مرغ خیلی هم نزنید اگر میخواهید شیرینی تون ترد باشه. وانیل را اضافه میکنیم-آرد + کشمش را اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم.
برای من یکی دو قاشق آرد اضافه اومد.-فر را با درجه۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه گرم میکنیم کف سینی کاغذ روغنی قرار میدیم و از مواد شیرینی با فاصله روی کاغذ روغنی میریزیم و در فر به مدت ۱۰دقیقه قرار میدیم تا زیر شیرینی طلایی بشه
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
امروز پنج شنبه هست و یاد کردن عزیزانی که دیگه در کنار ما نیستن اما دعاشون واقعا کار سازه برای ما ،،،یک مدت اگر خیرات کنین تاثیر دعاشونو تو زندگیتون میبینید و زندگیتون از این رو به اون رو میشه امتحان کنین😍،
#خیرات_صلوات_فاتحه_پرثواب_ورایگانه **
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی